ebrahim_karaj
عضو جدید
سلام. من تازه مهندسی مواد متالوژی صنعتی,دانشگاه مراغه قبول شدم.
به نظر شما ارزش داره برم یا نه؟
به نظر شما ارزش داره برم یا نه؟

من خودم ورودی 87 هستم.متالوژی چیزی نیس که من میخواستم.اگه خارج از ایران بودم این رشته اولین و تنهاترین انخابم بود.تو ایران این رشته هیچ ارزشی نداره.چون بهش اهمیتی داده نمیشه.باور کن به هرکی میگم مهندسی مواد میگن رشتت تجربی بودسلام. من تازه مهندسی مواد متالوژی صنعتی,دانشگاه مراغه قبول شدم.
به نظر شما ارزش داره برم یا نه؟![]()
اگه اینقدر تو ابران بی ارزش باشه که اصلا به تلف کردن 4 سال نمی ارزه.من خودم ورودی 87 هستم.متالوژی چیزی نیس که من میخواستم.اگه خارج از ایران بودم این رشته اولین و تنهاترین انخابم بود.تو ایران این رشته هیچ ارزشی نداره.چون بهش اهمیتی داده نمیشه.باور کن به هرکی میگم مهندسی مواد میگن رشتت تجربی بوداصلا نمیدونن رشته ریاضی یه رشته دانشگاهی داره که اسمش مهندسی مواده.خوب این باعث سرخوردگی میشه.
سلام. من تازه مهندسی مواد متالوژی صنعتی,دانشگاه مراغه قبول شدم.
من خودم ورودی 87 هستم.متالوژی چیزی نیس که من میخواستم.اگه خارج از ایران بودم این رشته اولین و تنهاترین انخابم بود.تو ایران این رشته هیچ ارزشی نداره.چون بهش اهمیتی داده نمیشه.باور کن به هرکی میگم مهندسی مواد میگن رشتت تجربی بوداصلا نمیدونن رشته ریاضی یه رشته دانشگاهی داره که اسمش مهندسی مواده.خوب این باعث سرخوردگی میشه.
مرسی که راهنمایی کردین.دانشگاه ازاد مراغه؟؟
دانشگاش که زیاد تعریف نداره ولی مطمئن باشید خیلی بهتون خوش می گذره یکی از فامیلامون دانشجوی اونجاست...
از خونتون دوره اشکال نداره؟
متالورژی خیلی خیلی شیرینه من که 100 با ریگه هم کنکور بدم بازم همین رشته رو انتخاب می کنم... اگه به این رشته علاقه داری برو بدون اونقد گستردست که اگه اهل درس خوندن باشی هیچوقت ازش سیر نمی شی....
به نظر من که از مکانیک و برق وعمران و شیمی خیلی خیلی بهتره... البته به نظر من...
مرسی که راهنمایی کردین.
دانشگاه سراسری مراغست. سال اولشه.
حالا این رشته شیرین بازارکار هم داره؟
خیلی ممنون.
همین که فهمیدم ای رشته چه دانشجوهای با صفایی کافیه که این رشترو بخونم.
بله اونا هم چند تا رشته دارن که مهندس میشن مثل مهندسی منابع طبیعی و ژنتیک وکشاورزی.همه رشته خودشونو مادر میدونن.من به رشته مهندسی متالوژی علاقه دارم و خیلی هم شیرین و گستردس.اما تو ایران خیلیا نمیشناسنش و اونو سطح پایین میدونن.مگه بچه های علوم تجربی هم مهندس می شن؟؟؟؟
نمی دونستم...!!!!!!!!!!!!
نگین تورو خدا مثلا مواد رشته مادره ها!!!
واسه خودش عظمتی داره....
میگن :مادر هر چی رشته فقط موادو عشقه!!!!!!!![]()
یه سوال دیکه. حالا اگه اینو بخونم برای ارشد چه رشته هاییو می تونم بزنم؟
یه سوال دیکه. حالا اگه اینو بخونم برای ارشد چه رشته هاییو می تونم بزنم؟
یعنی می تونم برای فوق هم عمران هم مواد امتحان بدم؟اول این که رشته لیسانست مهم نیست می تونی هر رشته ای امتحان بدی.
اما گرایش های مواد برای ارشد ایناست:
- جوشکاری
- خوردگی
- انتخاب و شناسایی مواد
- استخراج فلزات
- شکل دهی فلزات
- سرامیک
- نانو
چه کاری پسر خوب ، اگه اینقدر به عمران علاقه داری ، پس چرا یه رشته دیگه بخونی. یکسال دیگه تلاشت رو بکن.یعنی می تونم برای فوق هم عمران هم مواد امتحان بدم؟
من از اول هم می خواستم عمران بخونم ولی با رتبه 10000 جایی قبول نشدم حتی تفرش.
ولی برام مهم نیست که حتما رشته خاصیو بخونم چون کلا به همه چی علاقه دارم.
فقط می خواستم ببینم اگه یه وقت منصرف بشم راه برگشتی برام وجود داره یا نه.
دوستان از راهنماییاتون خیلی ممنونم. من در نهایت تصمیم گرفتم همین رشترو بخونم. ولی سعی می کنم برای فوق صد در صد یکی از دانشگاه های تهران قبول شم.
سلامسلام. من تازه مهندسی مواد متالوژی صنعتی,دانشگاه مراغه قبول شدم.
خیلی ممنون.
همین که فهمیدم ای رشته چه دانشجوهای با صفایی کافیه که این رشترو بخونم.