آیا برم؟؟؟

ebrahim_karaj

عضو جدید
سلام. من تازه مهندسی مواد متالوژی صنعتی,دانشگاه مراغه قبول شدم.
به نظر شما ارزش داره برم یا نه؟:w10:

wonderfull

عضو جدید
من خودم ورودی 87 هستم.متالوژی چیزی نیس که من میخواستم.اگه خارج از ایران بودم این رشته اولین و تنهاترین انخابم بود.تو ایران این رشته هیچ ارزشی نداره.چون بهش اهمیتی داده نمیشه.باور کن به هرکی میگم مهندسی مواد میگن رشتت تجربی بود :eek: اصلا نمیدونن رشته ریاضی یه رشته دانشگاهی داره که اسمش مهندسی مواده.خوب این باعث سرخوردگی میشه.

ebrahim_karaj

عضو جدید
من خودم ورودی 87 هستم.متالوژی چیزی نیس که من میخواستم.اگه خارج از ایران بودم این رشته اولین و تنهاترین انخابم بود.تو ایران این رشته هیچ ارزشی نداره.چون بهش اهمیتی داده نمیشه.باور کن به هرکی میگم مهندسی مواد میگن رشتت تجربی بود :eek: اصلا نمیدونن رشته ریاضی یه رشته دانشگاهی داره که اسمش مهندسی مواده.خوب این باعث سرخوردگی میشه.
اگه اینقدر تو ابران بی ارزش باشه که اصلا به تلف کردن 4 سال نمی ارزه.
اگه نرم 2 سال از کنکور محروم می شم. اگه برم وقتمو تلف کردم.
موندم چی کار کنم؟

ebrahim_karaj

عضو جدید
خیلی تشکر می کنم از مهندسین گرامی متالوژِی به خاطر این همه راهنمایی.

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز

دانشگاه ازاد مراغه؟؟
دانشگاش که زیاد تعریف نداره ولی مطمئن باشید خیلی بهتون خوش می گذره یکی از فامیلامون دانشجوی اونجاست...
از خونتون دوره اشکال نداره؟
متالورژی خیلی خیلی شیرینه من که 100 با ریگه هم کنکور بدم بازم همین رشته رو انتخاب می کنم... اگه به این رشته علاقه داری برو بدون اونقد گستردست که اگه اهل درس خوندن باشی هیچوقت ازش سیر نمی شی....
به نظر من که از مکانیک و برق وعمران و شیمی خیلی خیلی بهتره... البته به نظر من...

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه بچه های علوم تجربی هم مهندس می شن؟؟؟؟:surprised::surprised::surprised::surprised:
نمی دونستم...!!!!!!!!!!!!
نگین تورو خدا مثلا مواد رشته مادره ها!!!
واسه خودش عظمتی داره....
میگن :مادر هر چی رشته فقط موادو عشقه!!!!!!!:D:D:D

ebrahim_karaj

عضو جدید
دانشگاه ازاد مراغه؟؟
دانشگاش که زیاد تعریف نداره ولی مطمئن باشید خیلی بهتون خوش می گذره یکی از فامیلامون دانشجوی اونجاست...
از خونتون دوره اشکال نداره؟
متالورژی خیلی خیلی شیرینه من که 100 با ریگه هم کنکور بدم بازم همین رشته رو انتخاب می کنم... اگه به این رشته علاقه داری برو بدون اونقد گستردست که اگه اهل درس خوندن باشی هیچوقت ازش سیر نمی شی....
به نظر من که از مکانیک و برق وعمران و شیمی خیلی خیلی بهتره... البته به نظر من...
مرسی که راهنمایی کردین.
دانشگاه سراسری مراغست. سال اولشه.
حالا این رشته شیرین بازارکار هم داره؟

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی که راهنمایی کردین.
دانشگاه سراسری مراغست. سال اولشه.
حالا این رشته شیرین بازارکار هم داره؟

چرا نداره کشور در حال صنعتی شدنه اگه کار بلد باشی مطمئن باش بیکار نمیمونی
مراغه خیلی خوش آب و هواستا...
امیدوارم موفق باشید

ebrahim_karaj

عضو جدید
خیلی ممنون.
همین که فهمیدم ای رشته چه دانشجوهای با صفایی کافیه که این رشترو بخونم.

wonderfull

عضو جدید
مگه بچه های علوم تجربی هم مهندس می شن؟؟؟؟:surprised::surprised::surprised::surprised:
نمی دونستم...!!!!!!!!!!!!
نگین تورو خدا مثلا مواد رشته مادره ها!!!
واسه خودش عظمتی داره....
میگن :مادر هر چی رشته فقط موادو عشقه!!!!!!!:D:D:D
بله اونا هم چند تا رشته دارن که مهندس میشن مثل مهندسی منابع طبیعی و ژنتیک وکشاورزی.همه رشته خودشونو مادر میدونن.من به رشته مهندسی متالوژی علاقه دارم و خیلی هم شیرین و گستردس.اما تو ایران خیلیا نمیشناسنش و اونو سطح پایین میدونن.

ebrahim_karaj

عضو جدید
یه سوال دیکه. حالا اگه اینو بخونم برای ارشد چه رشته هاییو می تونم بزنم؟

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول این که رشته لیسانست مهم نیست می تونی هر رشته ای امتحان بدی.
اما گرایش های مواد برای ارشد ایناست:
- جوشکاری
- خوردگی
- انتخاب و شناسایی مواد
- استخراج فلزات
- شکل دهی فلزات
- سرامیک
- ریخته گری
- نانو

آخرین ویرایش:

masoud*65

عضو جدید

سلام ،
تو ارشد مواد ، شما می تونید تو یکی از 8 گرایش ( جوش ، خوردگی ، انتخاب و شناسایی مواد مهندسی، ریخته گری ، شکل دهی فلزات ، سرامیک ، استخراج و بیو مواد) ادامه تحصیل بدید، که فکر نمی کنم تو رشته های دیگه ، رشته ای مثل جوشکاری باشه که بازار کار و درآمد داشته باشه :eek:. ( این رو به این دلیل گفتم که دیدم شما خیلی نگران آینده و بازار کار هستید);)

مثل اینکه حمیده خانم لطف کردن و یک دقیقه قبل از من جواب پست شما رو دادند ، الان متوجه شدم ولی دیگه پاکش نکردم.;)

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من می دونم واسه ارشد 7 تا گرایش داریم غصه ارشدو نخور به امید خدا کارشناسیتو بگیر واسه ارشد زوده از الان دغدغه داشته باشی....
فقط می تونم بهتون بگم اگه دنبال یه رشته می گردی مفاهیمشو با تموم سلولای بدنت حس کنی خداوکیلی این بهترین رشتس...;););)

ebrahim_karaj

عضو جدید
اول این که رشته لیسانست مهم نیست می تونی هر رشته ای امتحان بدی.
اما گرایش های مواد برای ارشد ایناست:
- جوشکاری
- خوردگی
- انتخاب و شناسایی مواد
- استخراج فلزات
- شکل دهی فلزات
- سرامیک
- نانو
یعنی می تونم برای فوق هم عمران هم مواد امتحان بدم؟

masoud*65

عضو جدید
یعنی می تونم برای فوق هم عمران هم مواد امتحان بدم؟
چه کاری پسر خوب ، اگه اینقدر به عمران علاقه داری ، پس چرا یه رشته دیگه بخونی. یکسال دیگه تلاشت رو بکن.
هر چند این امکان تو ارشد هست که رشته ات رو تغییر بدی و عمران شرکت کنی.
همراه مواد می تونی رشته هایی مثل نانو و بازرسی فنی ( کلا رشته های بین رشته ای ) رو امتحان بدی.

آخرین ویرایش:

ebrahim_karaj

عضو جدید
من از اول هم می خواستم عمران بخونم ولی با رتبه 10000 جایی قبول نشدم حتی تفرش.
ولی برام مهم نیست که حتما رشته خاصیو بخونم چون کلا به همه چی علاقه دارم.
فقط می خواستم ببینم اگه یه وقت منصرف بشم راه برگشتی برام وجود داره یا نه.

s.kh65

عضو جدید
سلام
من فكر ميكنم در ايران بازار كار همه ي رشته ها دست خود فارغ التحصيلشه
كافيه يه كم همت داشته باشي و در رشته ات كار بلد شي.

درس خوندن درهر صورت شيرينه. ولي اگه كار خيلي برات مهمه (دختري يا پسر؟) حتما از همون اول كار بلد بودن رو در ليست اهدافت قرار بده

البته با توجه به اينكه كشور در حال صنعتي شدنه مسلما جاي بيشتري هم باز خواهد شد.
ما كه اميدواريم
اميدواريم و البته حركت مي كنيم.

شما هم بااراده قدم برداريد. مسرتون رو مشخص كنيد تا بدونيد مي خوايد به كجا برسيد.

اميدوارم بهترين تصميم را بگيريد:smile:

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اول هم می خواستم عمران بخونم ولی با رتبه 10000 جایی قبول نشدم حتی تفرش.
ولی برام مهم نیست که حتما رشته خاصیو بخونم چون کلا به همه چی علاقه دارم.
فقط می خواستم ببینم اگه یه وقت منصرف بشم راه برگشتی برام وجود داره یا نه.

آره هست!
تو همین لیسانس هم می تونی تغییر رشته بدی اگه دانشگاهتون داشته باشه:)

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببين به نظر من متالورژي رشته ي خيلي خوبيه. من خيلي ازش خوشم مياد. اينكه بيايم از اول با نااميدي نگاه كنيم كه اصلا درس نمي خونديم سنگين تر بوديم. شما اين رشته رو انتخاب كرديو و قبول شدي. اگه يه سال عقب بيفتي به اندازه ي يه عمره چه برسه به دو سال. مهم نيست چه رشته اي مي خوني ؟ مهم اينه كه تو اون رشتت موفق باشي. هميشه اميدت به خدا باشه . تو تلاش كن ايشالله حتما موفق ميشي.

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون.
همین که فهمیدم ای رشته چه دانشجوهای با صفایی کافیه که این رشترو بخونم.

موفق باشی مهندس:gol::gol::gol:
اینا هم تقدیم شما...

artemis 007

عضو جدید
salam ,benazare man poshte konkoor bodan az hamechiz badtare .taze metalogy reshteye khubie man parsal shahrood ghabul shodam ama naraftam chon asheghe memari budam alanam ba inke mohandesi computero modiriat ghabul shodam ama naraftam va mikham kardani memari bekhunam ...vaghteto talaf nakon boro behtarin kare movafagh mishi!

بالا