آي آزادي! اگر روزي به ســـرزمين من رسيدي،

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسانی که از روی ظاهر آدم ها راجع به آنها قضاوت می کنند هیچ فرقی با همان چادری ها و ریش دار هایی که ازشون متنفرند ندارند.

کسانی که با دیدن یک آدم ریش دار یا چادری، از او متنفر میشوند یا از او خوششان نمی آید، به هیچ وجه حق صحبت کردن راجع به آزادی را ندارند.
.
.
انقلاب از همرنگ جماعت شدن بوجود نمیاد.

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همین ارزشهای که ازشون یاد کردین میدونید تو کشوری مث افغانستان چه خون هایی رو بیگناه ریخته
همین شهادت طلبی
همین ریش
همین چادر های سیاه
همه و همه اینها اگه آگاهی همراهشون نباشه میشه بلایه جون آدما
میشه وسیله ای برای بر بند کشیدن انسانیت...

افغانستانو همون آمریکایی به این وضع درآورد که دم از آزادی میزنه !

آخه آدم حسابیا اگه این آمریکا دستش به ما برسه میخواد سربه تن هیچ کدوممون نباشه ! چرا سنگشو به سینه میزنید!؟

اگه این ارزشها بده،دارید میبنید چطور قیامهای اخیر دارن به سمت همین ارزشها میان !

ما چه کنیم که بعضی مسئولین از این ارزشها دارن سوءاستفاده میکنن؟؟؟

*توت فرنگی*

عضو جدید
خیلی بده، خیلی....که این قشر از مردمو با طالبان یکی میکنی!
اینجا،تو ایران اگه یه زن بره خرید این غولهای ریشدار گلوله ی تفنگو تو شقیقه اش خالی میکنن؟!!
بهتره کمی منصفانه تر و عاقلانه تر نگاه کنی...
یه ذره در مورد طالبان هم مطالعه کنی بد نیس!
در ضمن ارزش همیشه ارزشه،مثل این میمونه که بگی :قبلا اگه کسی به نیازمندی کمک میکرد ارزش بود ولی الان ارزشها عوض شده،کمک کردن به نیازمند بده،گناه داره!!!
نه اینجا یه زن بره خرید به جرم بیرون اومدن 2تا تار موش میبرنش بازداشتگاه و واسش سو پیشینه درست میکنن!
ارزش اگه ارزش بخواد بمونه نباید با زور به مردم تحمیل بشه ...

اینا از طالبانم بدترن که تو بازداشتگاهاشون تجاوز میکنن!
حداقل طالبان میکشه و خلاص!

Green Head

عضو جدید
.
.
انقلاب از همرنگ جماعت شدن بوجود نمیاد.

اشتباه می کنید انقلاب کاری با رنگ آدم ها نداره، با افکارشون کار داره، انقلاب رو کسانی بوجود می آورند که تعصب را کنار می گذارند چون فهمشان به جایی می رسد که دیگر با رنگ همدیگر کاری نداشته باشند.انقلاب از همه مردم استفاده می کنه هم از چادری ها و هم از غیر چادری ها،مردمانی که خود را به دو گروه موافق و مخالف تقسیم می کنند و مدام با هم بر سر چیز ها پوچ مثل ظاهر و رنگ می جنگند متوجه مسائل مهمتر نیستند و هیچ و قت نمی توانند چیزی را تغییر دهند.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اینجا یه زن بره خرید به جرم بیرون اومدن 2تا تار موش میبرنش بازداشتگاه و واسش سو پیشینه درست میکنن!

.
.

.
.
سو پیشینه داریاااا!!! :surprised:
.
.
.:)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه می کنید انقلاب کاری با رنگ آدم ها نداره، با افکارشون کار داره، انقلاب رو کسانی بوجود می آورند که تعصب را کنار می گذارند چون فهمشان به جایی می رسد که دیگر با رنگ همدیگر کاری نداشته باشند.انقلاب از همه مردم استفاده می کنه هم از چادری ها و هم از غیر چادری ها،مردمانی که خود را به دو گروه موافق و مخالف تقسیم می کنند و مدام با هم بر سر چیز ها پوچ مثل ظاهر و رنگ می جنگند متوجه مسائل مهمتر نیستند و هیچ و قت نمی توانند چیزی را تغییر دهند.
.
.
انقلابی که بخاد با کسانی که رفیق قافله و رفیق دزد باشن سر بگیره همون بهتر که پا نگیره ...

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جهان سوم جایی است که :
هرکس بخواهد مملکت خویش را آباد سازد باید خانه خود را نابود و هرکس بخواهد خانه خویش را بسازد باید مملکت خویش را نابود .
.
.
. این برام اثبات شده اس ...
انقلابی روش اول رو میگیره ...
ویکی مثه خاوری ...با 3000 میلیارد میخاد خانه خودش رو بسازه به قیمت نابود سازی مملکت- مردم .....مطمئنا قشر مرفه ضربه نمیخورن ... اون 3000 از بیت المالی خورده شده که از قشر زحمت کش جامعه جمع شده ...

پرواز@

کاربر بیش فعال
خیلی بده، خیلی....که این قشر از مردمو با طالبان یکی میکنی!
اینجا،تو ایران اگه یه زن بره خرید این غولهای ریشدار گلوله ی تفنگو تو شقیقه اش خالی میکنن؟!!
بهتره کمی منصفانه تر و
عاقلانه تر نگاه کنی...
یه ذره در مورد طالبان هم مطالعه کنی بد نیس!
در ضمن ارزش همیشه ارزشه،مثل این میمونه که بگی :قبلا اگه کسی به نیازمندی کمک میکرد ارزش بود ولی الان ارزشها عوض شده،کمک کردن به نیازمند بده،گناه داره!!!
بابت ادبیادتون ممنون ...( میذارم به حساب ارزشهاتون)
من هیچ مقایسه نکردم ...
مثل اینکه اصن نگرفتید، من میگم ازین ارزش ها میشه استفاده بشه مثلا تو افقانستان و هر جایه دیگه ای که احساس جای عفل رو بگیره....
مگه شما نمیدونید که آدما معصوم نیستن ...
بعدشم هر پدیده‌ای که مقدس بشه و امکان نزدیک شدن به اون و نقدش نباشه باعثفساد و ابتذالش می شه
حالا این پدیده میتونه ریش باشه میتونه کراوات باشه میتونه کت و شلوار باشه میتونه، میتونه، میتون، میتونه....
و هزار و یک میتونه دیگه ...
و البته تو این مملکت حتی نمیتونی خودتم نقد کنی...
از عوض شدن ارشهام منظورم همون استفاده بودش و این کاملا از متن جمله پیداست پس خواهشا الکی برا خودتون نتیجه گیری نکنید

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

متاسفانه این ویژگی هر انقلابی است....!!!!

.
.
تو هر انقلابی کسانی هستن که به فکر منافع خودشون هستن... این گروه رو میگن گروه رادیکال های میانه رو ... که منتظرن آبا از آسیاب بیوفته و مثه کفتار خودشون رو نشون بدن ...
.
.
ویژگی یه انقلابی اینه که خودشو زندگیشو برا آبادی یا آزادی مملکتش فدا میکنه .

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره حدیث آزادیتان به کجا رسید؟

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

وباز هم غیر منصفانه برخورد کردن...
از کجا میدونی طالبان فقط میکشته؟؟
:eek:

همه چادریها و ریشدارها این کارا رو میکنن؟!...عده ای هستند که گرگند در لباس میش...ولی فقط عده ای!

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جهان سوم جایی است که :
هرکس بخواهد مملکت خویش را آباد سازد باید خانه خود را نابود و هرکس بخواهد خانه خویش را بسازد باید مملکت خویش را نابود .
.
.
. این برام اثبات شده اس ...
انقلابی روش اول رو میگیره ...
ویکی مثه خاوری ...با 3000 میلیارد میخاد خانه خودش رو بسازه به قیمت نابود سازی مملکت- مردم .....مطمئنا قشر مرفه ضربه نمیخورن ... اون 3000 از بیت المالی خورده شده که از قشر زحمت کش جامعه جمع شده ...
خدایی این چه ربطی داشت به تقوا و شهادت و چادر و ریشی که گفتی ضد آزادین؟
خاوری اگه میفهمید شهادت چیه و تقوا به چی میگن که الان فحش و لعنت پشتش نبود!
الانه که تاپیک بسته شه...پیشاپیش تسلیت میگم:cry:

پرواز@

کاربر بیش فعال
افغانستانو همون آمریکایی به این وضع درآورد که دم از آزادی میزنه !

آخه آدم حسابیا اگه این آمریکا دستش به ما برسه میخواد سربه تن هیچ کدوممون نباشه ! چرا سنگشو به سینه میزنید!؟

اگه این ارزشها بده،دارید میبنید چطور قیامهای اخیر دارن به سمت همین ارزشها میان !

ما چه کنیم که بعضی مسئولین از این ارزشها دارن سوءاستفاده میکنن؟؟؟

ببخشین این چیزایی که نوشتین چه ربطی به آزاد سازی خرمشهر داره
مگه من گفتم امریکا خوبه...
دو ست خوبم یه بار دیگه چیزی رو که من نوشتم بخونین
من گفتم ازین ارزشها داره استفاده میشه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایی این چه ربطی داشت به تقوا و شهادت و چادر و ریشی که گفتی ضد آزادین؟
خاوری اگه میفهمید شهادت چیه و تقوا به چی میگن که الان فحش و لعنت پشتش نبود!
الانه که تاپیک بسته شه...پیشاپیش تسلیت میگم:cry:
.
.
میدونی اصلا" فلسفه آزادی چیه ؟
آزادی رو بخاطر واژه قشنگش نزاشتن ....
بخاطر .....
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تو اون متن غیر از پاراف : چادری و.. شهادت و ..تقوا ... چیزای دیگه هم نوشته شده بود ....

پرواز@

کاربر بیش فعال
.
.
میدونی اصلا" فلسفه آزادی چیه ؟
آزادی رو بخاطر واژه قشنگش نزاشتن ....
بخاطر .....
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تو اون متن غیر از پاراف : چادری و.. شهادت و ..تقوا ... چیزای دیگه هم نوشته شده بود ....

اینا دوس دارن هر جوری شده آین آزادی رو به این چیزا ربط بدن بعدشم یه خط قرمزی بکشن دورش ...
و در نهایت خدا حافظ آزادییییییییییییی

Green Head

عضو جدید
.
.
تو هر انقلابی کسانی هستن که به فکر منافع خودشون هستن... این گروه رو میگن گروه رادیکال های میانه رو ... که منتظرن آبا از آسیاب بیوفته و مثه کفتار خودشون رو نشون بدن ...
.
.
ویژگی یه انقلابی اینه که خودشو زندگیشو برا آبادی یا آزادی مملکتش فدا میکنه .

منظور من هم همین بودکه این ویژگی هر انقلاب است و همواره همین گروه رادیکال میانه رو کفتار را به همراه خود دارد ولی بقیه مردم با همدیگر یکصدا و یکدل هستند و از همدیگر متنفر نیستند اونم به خاطر مسائلی مثل ظاهر و رنگ و قومیت و ..... منظور من این است که در جنگ برای بدست آوردن آزادی و آبادی و.... چادری بودن یا نبودن مردم باعث جدایی مسیر حرکت آنها نمیشود و همه رنگها یک رنگ می شوند.

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببخشین این چیزایی که نوشتین چه ربطی به آزاد سازی خرمشهر داره
مگه من گفتم امریکا خوبه...
دو ست خوبم یه بار دیگه چیزی رو که من نوشتم بخونین
من گفتم ازین ارزشها داره استفاده میشه

به آزادی خرمشهر ربط نداشت خب به بازی های المپیک اتن که ربط داشت;)

شما گفتی افغانستانو مذهب و دین واعتقاد به این وضع انداخت منم گفتم اون آمریکا بود که مردم افغانستانو موشک بارون کرد ! (بن لادن هم دست نشانده خودش بود که کنترلش از دستش خارج شد!)

منم میگم از این ارزشها داره سوءاستفاده میشه نه استفاده ! اگه استفاده میشد وضع این نبود !

پرواز@

کاربر بیش فعال
هان !آی آزادی، اگر به سرزمین ما آمدی، با آگاهی بیا .
تا در حافظه­ی کند تاریخ نگذاریم که تو را از ما بدزدند
تا تو را بابی بند و باری و هیچ بدل دیگری اشتباه نگیریم.

آخر می دانی؟
بهای قدم­های تو بر اینخاک خون­های خوب­ترین فرزندان این سرزمین بوده است
.
بهای تو سنگینترین بهای دنیاست .
پس این باربا آگاهی بیا. با آگاهی. با آگاهی

بابا به پیر به پیغمبر ....
آزادی بی حجابی نیست، آزادی بی بند و باری نیست