آيت الله صانعي : ازدواج مجدد مرد بدون رضايت همسر اول حرام و خلاف عدالت است

ایران86

کاربر فعال
من هیچ بالادستی ندارم حتی از کار های خدا هم ایراد میگیرم ولی قبول کن صانعی خیلی بدتر از این الانیاست من تا حالا در این مورد چیزی نشنیده ام ولی درباره ی فتواهای صانعی که فکر کردم دیدم تنها کسب حرص کسب قدرته که می تونه این عالم رو به دادن این فتواها مجبور کنه
چه فتوایی؟؟؟؟؟شما چی شنیدین؟؟؟آخه اززبونش خیلی حرفادرآوردن ......ولی ایشونواز حوزه ترد کردن.بااین حال حرف حق روهمیشه میزنن...چه قدرتی؟؟چه کشکی؟؟

afshin-18

عضو جدید
چه فتوایی؟؟؟؟؟شما چی شنیدین؟؟؟آخه اززبونش خیلی حرفادرآوردن ......ولی ایشونواز حوزه ترد کردن.بااین حال حرف حق روهمیشه میزنن...چه قدرتی؟؟چه کشکی؟؟
خواهی دید در اینده
یکبار گفتم از قمه زنی حمایت کرده
همین حکمش
برعکس کردن چند حکم حتمی اسلام که واقعا موجب خنده است
تنها کار درستی که حوزه در تمام طول عمرش انجام داده ترد ایشون بود واقعا موجبات ننگه (با اینکه من شاید دلم نمی خواست بعضی از قوانین اسلام باشد اما کسی که بخواهد قوانین رو تحریف کند فرصت طلب است و مطمئنا سودی میبرد)

ایران86

کاربر فعال
خواهی دید در اینده
یکبار گفتم از قمه زنی حمایت کرده
همین حکمش
برعکس کردن چند حکم حتمی اسلام که واقعا موجب خنده است
تنها کار درستی که حوزه در تمام طول عمرش انجام داده ترد ایشون بود واقعا موجبات ننگه (با اینکه من شاید دلم نمی خواست بعضی از قوانین اسلام باشد اما کسی که بخواهد قوانین رو تحریف کند فرصت طلب است و مطمئنا سودی میبرد)
شما هرجوردوست دارین میتونین فکرکنین...ولی بهتره یه خورده منطقی تر فکرکنین....گفتن حرف حق خیلی راحت نیست توی این دوره زمونه...اما ایشون ازخیلی منافع چشم پوشیدن.....

afshin-18

عضو جدید
شما هرجوردوست دارین میتونین فکرکنین...ولی بهتره یه خورده منطقی تر فکرکنین....گفتن حرف حق خیلی راحت نیست توی این دوره زمونه...اما ایشون ازخیلی منافع چشم پوشیدن.....

من اگر منطقی فکر نمی کردم چند روز پیش 90 درصد ایمانم رو از دست نمی دادم
حرمت برایم مهم نیست هر چیزی غلط باشه رو می گم غلطه

paint

کاربر فعال
بابا اين صانعي بعد از اونهمه قتل و اعدامي كه كرد اوايل انقلاب حالا زده بسرش مهمل بهم مي بافه جالبش هم اينه توي قم و بين مراجع هيشكي قبولش نداره طلبه ها فقط براي گرفتن شهريش مي رن سر درساش

بالا