آنچه كه آقايون سعي مي‌كنند بگويند ( مجردها هم بخونن براي آيندشون خوبه )

مهدي از تهران

عضو جدید
ترجمه صحبتهاي مردان - آنچه كه واقعا سعي در گفتن آن دارند.

يـك واقـيـعـت مـهـم ايـن اسـت كـه اغـلـب مـردان در مــورد احـساسـات خـود در يــك زمان مشخص هيچ گـونه ايـده و نـظري نـدارند. مـطالعات نشان داده كه مردان از تكلم براي ايجاد اختلاف، جدايي و استقلال استفاده ميكنند ( دقيـقـا بـرعـكس زنـان كـه بـراي ايـجـاد پيوستگي به صحبت كردن ميـپردازند ). بنابراين اگر بخواهيد شوهرتان با شما صحبت كنـد احتـمال ايـنـكه او دچار پريشان حالي و ناراحتي شود زياد ميگردد.

در ايـن قسمـت بـارزترين صحبتهاي مردان را بهمراه معناي واقعي آنها در زمينه هاي مختلف مشاهده مي كنيد. ايـن مطالب را بياموزيد تا درنهايت شما و شوهران بتوانيد درك بهتري نسبت به يكديگر پيدا نماييد.

يك نگاه مختصر به صحبتهاي عاشقانه او

تـحقيقات حاكي از آن است كه مرد و زن از تكلم به طرق متفاوتي استفاده مي كـنـنـد. بـراي زنـان صحبت كردن همانند چسبي است كه روابط را به يكديگر متصل نگاه ميـدارد. بـراي مـردان گـفتگو يك وسيله است نه يك انتها. آنها حتي با يكديگر هـم زيـاد صـحـبـت نميكنند - دو مرد مي توانند يك بازي را بمـدت چــهار ساعت در سكوت تماشا كرده و در حـالي از هـم جـدا شوند كه احساس مي كنـند با هم پيوستگي و مـودت دارند. وقـتـي مردان از كلمات استفـاده مـي نـمايند، در حــقيقت براي ماندن در اوج به دوپهلو گويي و فريفتن مبادرت مي نمايند. در اينجا عبارات مورد علاقه مردان و نحوه معني كردن آنها را مشاهده مي كنيد:

روزهاي اول
او مي گويد: خوب ممكن بتونيم همديگرو ببينيم؟
معني: فكر ميكنم كه ازت خوشم اومده و مي خـوام كـه بـا هـم بريم بيرون ولي خجالت ميكشم بهت بگم.

او مي گويد: نمي دونم دوباره همديگرو ميبينيم يا نه. معني: هنوز گرفتار طلسمت نشدم.

او مي گويد: تو واقعا آدم خوبي هستي. معني: منو ديگه هيچ وقت نمي بيني.

او مي گويد: بيا فقط با هم دوست معمولي باشيم. معني: تو با من جور نيستي، ميتوني منو با دوستاي ديگت آشنا كني؟

او مي گويد: باهات تماس مي گيرم.
معني:من واقعا ميخوام باهات تماس بگيرم ولي مي ترسم جواب تـو مثبت باشه، بريم بيرون و خودمو گرفتار كنم. دردسرهاي بي انتهاي رابطه، گير دادنها، تفتيش كردنها، نق زدنها، كادوي تولد و ...

او مي گويد: فكر ميكنم رابطه ما بايد با ديگران فرق بكنه.
معني: ميترسم اگه رابطمونو محكم نكنم ممكنه منو رها كني و بري سراغ يكي ديگه.

تقاضاي رابطه جنسي

او مي گويد: اين دفعه سوم كه همديگرو ميبينيم، مگه نه؟
او مي گويد: بيرون رفتن به گرميه من هست؟
او مي گويد: صبح ها كي ميري سر كار؟
او مي گويد: من تو رو فقط براي وجود خودت دوست دارم.
معني: به دنبال رابطه جنسي هستم.

وقتي او جدي است

او مي گويد: واقعا دوستت دارم.
معني: فكر ميكنم دارم عاشقت ميشم، ولي اگه ايـنو بهت بگم ديگه هيچ راه برگشتي برايم نخواهد بود.

او مي گويد: همه چيز مرتبه، حالم خوبه.
معني: اي خدا! ميدونم دوست داري بدوني امروز چه كارهايي كردم و از تـمام جزئيات و سير تا پياز روابط متقابل من با همكارام و دوستام سر در بياري، ولي الان مـن خونــم و دوست دارم شاممو بخورم و بعدش استراحت كنم.

او مي گويد: بهتر يه كمي كمتر كار كنيم و بيشتر به زندگي برسيم.
معني: بهتر كه تو كمي كمتر كار كني و كمي بيشتر به فكر خونه زندگي باشي.

او مي گويد: نمي دونم چي مي خوام.
معني: تو رو نمي خوام.

او مي گويد: كمي فرصت مي خوام.
معني: براي اين فرصت مي خوام كه بتونم جرات پيدا كنم و تو رو تركت كنم.

او مي گويد: تو يك زن شگفت انگيزي.
معتي: تو يك زن شگفت انگيزي.

او مي گويد: عاشقتم.
معني: وقتي با هم هستيم تو منو بطور باورنكردني خوشحال مي كـني. فكر مي كـنم همون كسي هستي كه به دنبالش بودم.

برداشت شوهرتان از صحبتهاي شم

مردان هميشه همه چيزهايي كه به آنها گفته ميشود را نمي شنوند، به اين معني كه هميشه متوجه منظور شما نمي گردند:

شما مي گوييد: شغلت چيه؟
برداشت او: به اندازه كافي درآمد داري كه بتوني از عهده مخارج ازدواج و زندگي بربياي؟

شما مي گوييد: نـامزد قبليم ديوانه وار منو دوست داشت جوري كه ولم نميكرد و مرتب باهام تماس مي گرفت.
برداشت او: من هنوز نامزد قبليمو دوست دارم.

شما مي گوييد: پنجشنبه شب برنامت چيه؟
برداشت او: تا آخر عمر وقتت مال منه.

شما مي گوييد ( بعد از رابطه جنسي ): واقعا خوب بود.
برداشت او: بهترين رابطه جنسي عمرم بود. بيا دوباره داشته باشيم!

دروغهاي درجه يكي كه او به شما مي گويد...

اصلي ترين دروغهاي مردان

· هرچقدر سعي كردم نتونستم باهات تماس بگيرم

· پيغامتو نگرفتم

· دقت نكردم او زن قيافش چطوريه

· رابطه جنسي مهمترين مسئله نيست

· از اين به بعد مواظبم

· در موردش بعدا صحبت مي كنيم

· متاسفم

· من ميتونستم در عرض يـك دقيـقه عـاشـقـت بـشم ( يك دقيقه صبر كنيد و از او سؤال كنيد كه اكنون چه احساسي دارد )

بياموزيد همانند خودشان با آنها صحبت كنيد

چگونه با شوهرتان صحبت كنيد تا متوجه منظور شما شود:

مـردهـا فقط مي توانند دستـورات را يكي يكي اجرا نمايند. بـنـابـراين اگـر مـي خـواهـيـد شوهرتان بـه آشـپـزخانه رفته و يك استكان چاي براي شما بياورد، اين كار را بصورت يك تـقاضاي دو مرحله اي درآوريد.

وقتي مردها مايل به بكار بردن كلمات نيستند ( درحالي كه زنــان براي ايجاد پيوستگي بيشتر صحبت ميكـنند)، پـس بـهتـر است اعمالـي كـه مي خواهيم را به آنها القا كنيم. بـنـابـرايـن اگر يك مرد به مردي ديگر بي احترامي نمود، او اتوماتيك وار تصور مي كند كـه ميخواهد با وي دعوا كند. و اگـر شـما فـرضا به شوهر خود بگوييد كه پيراهن او را دوست داريد، او تصور مي كند، " خـوب - اون ميخواد با پا بپره روي استخوانهاي من. "

روانشناسان بر اين باورنـد كـه مـردان براي حفظ قدرت خود در روابط تمايل دارند كه همه چيز را پوشيده و پنهان نگاه دارند -- وقتـي يك مرد صحبت نميكند، هـمسـرش در حدس و گمان باقي ميماند. شما نيز همين كار را انجام دهيد تا او همانـند خـمير در دستانتان رام شود.

مردان نمي خواهند درباره رابطه گفتگو كنند. آنها فقط ميخواهند كـه رابطـه شـان بـرقرار باشد ( در ذهـن يك مرد اين مطلب ميگذرد كه اگر همسرش را دوست نداشت او را تـرك مي كرد ). آنها اينگونه فكر مي كنند: " اگر لازم باشد درباره رابطه مان گفتگو كنيم، اين رابطه بايد قطع شود و اگر قطع شود محكوم به فنا خواهد بود. من اين را نمي خواهم."

يك مرد حتي اگر در زندان هـاي دشمن هم درحـال شكـنجه شـدن بـاشد خـواهد گفت: " حالم خوب است." بروز ندادن ضعف جزء طبيعت اوسـت چـرا كه اين عمل باعث آشكار شدن آسيب پذيري و از بين رفتن وجهه مرد ميگردد. بطور مختـصر، اگــر شوهرتان نتواند مشكلاتش را خودش و بدون كمك ابر زني همچون همسرش حل كند نگران اين مسئله خواهد بود كه ممكن است شما فكر كنيد كه او موجودي بي خاصيت است.

چگونه متوجه شويد كه دوستتان دارد

برخي از كلمات ممكن است از دهان هر مردي براي ابراز علاقه به همسرش خارج شود مانند "عزيزم"، "عـشق من" و "اميدم." اما از آنـجـا كـه مـردان افـرادي عمل گرا هستند، كـردارشـان بـيش از گفـتارشـان اهـميــت دارد. عشق شوهرتان نسبت به شـما واقعي خواهد بود اگر او:

· به شما اجازه دهد با ماشين جديدش رانندگي كنيد (بخصوص اگر 206 باشد)

· بخواهد كه هميشه آخر هفته اش را با شما سپري كند

· شما را به دوستان خود معرفي كند

· ديگر لباسهايي كه دوست نداريد را نپوشد

· بدون هيچ دليلي با شما تماس بگيرد

· بخواهد بعد از رابطه جنسي با شما صحبت كند

مسائلي كه شوهرتان هرگز دوست ندارد بشنود

در اين قسمت به بـرخي از چيزهايـي كـه شـوهـر شـما اصلا تمايلي به شنيدنشـان در هيچ كجا و هيچ زماني ندارد، آورده شده است.

عزيزم ما بايد صحبت كنيم: نه، تو بايد صحبت كني -- و صحبت و صحبت و صحبت

به چي داري فكر ميكني؟: احساسات او همانند پاسخهايش ساده خواهند بود.بنابراين اگر بعد از رابطه جنسي اين سؤال را از او پرسيديد و او جواب داد: "به پيتزا،" منظـور وي اين است كه واقعا به پيتزا فكر مي كند و نه اينـكه پـوست شمـا شـبيه پيـتزا اسـت و يـا اينكه شبيه آدمهاي پرخور بنظر ميرسيد.

بنظرت اون دختره خوشگله؟: او تصور ميكند كه حتي اگر براي نـه گفتن هم مردد باشد، آن شب و يا شبهاي ديگر زندگيش سياه خواهد شد.

مي خواهم ازدواج كنيم: او از قبل مي داند كه ايـن خواستـه شـما است، و فقط دوست نـدارد آن را بشنود. بنابراين تنها درصورتي كه احساس كرديد كه او تصميم ازدواج نــدارد اين موضوع را بيان كنيد.
چطـور بنظر مي رسم -- واقعا؟: واقعا شما عالي به نظر او مي رسيد. به هـميـن دلـيـل است كه او اكنون با شما است.

faezeh_asal

عضو جدید
وااااااااااااااااای
چقدر شما مردها وحشتناکیییییییییییییییییییید:w45:
بی خود نیست که چپ و راست تاپیک این طوری می زنیییییییید:w15:

Imaginary

عضو جدید
:Dخوب چرا مثه ادم حرفشونو رک نمیزنن:surprised: واقعا ادم در خلقت اینا می مونه :eek:

Imaginary

عضو جدید
دخترا ناز دارن باید نازشونو بخرن ذاتشون این شکلیه :Dحالا اینا پاشونو تو کفش دخترا می کنن والا چی بگم :eek:

آخرین ویرایش:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه که یه جور نیستن:razz: یعنی امیدوارم نباشن!

اینجوری که تو بالا اومده لقمه رو دور سرشون می گردونن بعد می خورن!!!

برداشت من اینه.... موجودات عجیب غریب:confused:

آخرین ویرایش:

مهدي از تهران

عضو جدید
دخترا ناز دان باید نازشونو بخرن ذاتشون این شکلیه :Dحالا اینا پاشونو تو کفش دخترا می کنن والا چی بگم :eek:

اونو بهش نمي‌گن ناز كردن . مي‌گن لوس كردن . كه بنده و امثال بنده ( آقايون متشخص ) از اين لوس بازيها خوششون نمياد . راحت حرفشونو بزنن مثله دو تا دوست گوش مي‌كنيم چاكرشونم هستيم ولي ..........

shiva_21_2

عضو جدید
ثانيا نه و دوما مگه عربي شما؟
بعدشم معلومه كه كمه مگه عشق مرز داره؟

shiva_21_2

عضو جدید
اصلا چرا دعوا مي كنيد
دختراي اين دوره زمونه رو با 10 سال پيش مقايسه كنيد
و انصافا بگيد كي گرگشون كرده؟غير از اينه كه كار پسراست؟
حالا دارن جواب ميدن شدن مثل خودتون چرا شاكي ميشين؟!

مهدي از تهران

عضو جدید
اصلا چرا دعوا مي كنيد
دختراي اين دوره زمونه رو با 10 سال پيش مقايسه كنيد
و انصافا بگيد كي گرگشون كرده؟غير از اينه كه كار پسراست؟
حالا دارن جواب ميدن شدن مثل خودتون چرا شاكي ميشين؟!

باز جاي شكرش باقيه كه اين يه كارم ما براتون كرديم وگرنه خود شما كه از اين كارا بلد نبوديد

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونو بهش نمي‌گن ناز كردن . مي‌گن لوس كردن . كه بنده و امثال بنده ( آقايون متشخص ) از اين لوس بازيها خوششون نمياد . راحت حرفشونو بزنن مثله دو تا دوست گوش مي‌كنيم چاكرشونم هستيم ولي ..........

مطمئنید که خودتون از همین لوس بازی ها در نمیارید .
والا دخترا امروزه خیلی خاکی تر از پسرا شدن . زمونه برگشته . لا اقل دخترا قبلاً اگر هم ناز می کردن دیگه مثل شما این همه خالی نمی بستن ...:razz:

yalda neshin

اخراجی موقت
وااااااااااااااااای
چقدر شما مردها وحشتناکیییییییییییییییییییید:w45:
بی خود نیست که چپ و راست تاپیک این طوری می زنیییییییید:w15:
نه باباانقدرام ترسناک نیستیم
فقطم راست تاپیک میزنیم نه چپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

مهدي از تهران

عضو جدید
مطمئنید که خودتون از همین لوس بازی ها در نمیارید .
والا دخترا امروزه خیلی خاکی تر از پسرا شدن . زمونه برگشته . لا اقل دخترا قبلاً اگر هم ناز می کردن دیگه مثل شما این همه خالی نمی بستن ...:razz:

حرفتون رو با سند ارائه بفرمائید . منظورتون از خاکی بودن چیه ؟ نکنه مثلاٌ نشستن روی یه سکوی خاکی نشون دهنده خاکی بودنه و مثلاٌ اگه یکی یه روزنامه زیرش بذاره و بشینه یعنی خودشو لوس کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقا مهدی کی عوض کردی آواتارتو...؟
این عکس با اون قبلیه چند سال فاصله سنی داره؟؟؟؟ احساس میکنم دو سه سال بزرگ شدی.

مهدي از تهران

عضو جدید
اقا مهدی کی عوض کردی آواتارتو...؟
این عکس با اون قبلیه چند سال فاصله سنی داره؟؟؟؟ احساس میکنم دو سه سال بزرگ شدی.

بله . اون عکس برای سه سال قبل بود . این عکس برای دو هفته قبله . اون موقع دانشجو بودم . ترم آخر . بعد رفتم سربازی . بعد رفتم سره کار و ....

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله . اون عکس برای سه سال قبل بود . این عکس برای دو هفته قبله . اون موقع دانشجو بودم . ترم آخر . بعد رفتم سربازی . بعد رفتم سره کار و ....

نه بابا... زود بزرگ شدی. تعریف کن دیگه چی کار کردی تو این سه سال....

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کاری نکردم . چندماهه قبل سربازیم تموم شد رفتم سرکار بعدشم اینکه ارشد کنکور دادم تا ادامه تحصیل بدم ..........
به به به به
ایشالا بعدشم به زودی پیش بره و برامون تعریف کنی.... کنکور قبول شی... دختره پسندت کنه... کم کم فقط لطفا این عکس الان هست دیگه؟؟؟؟ چند رو ز دیگه باز عکس بزرگتر شدنتو نزاری...
باور کن من میدونم هفته ی دیگه تو عکس دست بچتو گرفتی.... بعدشم با عصا و نوادگان و هیچی دیگه تازه متوجه میشیم این مهدی خان هفتاد هشتاد سالو داره...:whistle::whistle:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفتون رو با سند ارائه بفرمائید . منظورتون از خاکی بودن چیه ؟ نکنه مثلاٌ نشستن روی یه سکوی خاکی نشون دهنده خاکی بودنه و مثلاٌ اگه یکی یه روزنامه زیرش بذاره و بشینه یعنی خودشو لوس کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي شه يكيشو همين دونست :biggrin::biggrin::biggrin: اگه شما اينطوري هستيد بهتون بر نخوره چون اين يك چيز عاديه :redface:
ولي نه واقعاً منظورم اين نبود . چون اين اواخر يك چيزايي ديدم كه باورم نمي شه كه اينقدر تو شخصيت و رفتار آدمها تغيير ايجاد شده باشه . مثلاً چند وقت پيش يك آقا پسري رو ديدم كه تمام حركات ، شكل ظاهريش و... كه اينجا گفتنش جايز نيست مثل دخترا بود . هر چند اون يك نمونه بود البته با شدت بيشترش . ولي امروز پسراي اين مدلي كم نيستن .