آنالیز سوالات کارشناسی ارشد معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترموپلاست و پلی استایرن موافقم! خوب همه ی سوال ها رو در این حد می دادن!! نه خیلی گل درشت و ساده نه خارج از منابع متداول مصالح!!به این میگن سوال آزمون ارشد!
من سبک شناسیو تکه تکه کردم اما سید اصفهان توش نیست منبعی که خوندین رو معرفی کنید!!لطفا
اولین کسی هستین که اون پلان طبقه ی دوم رو جواب دادین !! می تونم بپرسم آیا شما تو پلان طبقه ی دوم ستون های طبقه ی اول رو قرار میدین؟

سید اصفهان تو کتاب کیانی بود نه سبک شناسی

farshid_hashemi

عضو جدید
بله حق با شماست. ولی ....

بله حق با شماست. ولی ....

سلام،
دوست من اشتیاه شما در این جاست که نوع اتصالات رو در نظر نمی گیرید.
ببینید، اتصال می تونه 3 نوع باشه : غلتک ، مفصل ، گیر دار
اتصالات مفصل و غلتک اجازه ی دوران در محل اتصال رو می دن و بنابر این گشتاور و پیچش در محل این نوع اتصالات صفر هست.
اما اتصال گیر دار اجازه ی گردش در محل اتصال رو نمی ده و ممان مقاومی ایجاد می کنه و مانع دوران می شه.
حالا شما حساب کن که اگه بالای این تاب که تو عکس نشون دادی اتصال گیر دار داشته باشه چه اتفاقی می افته! اصلا دیگه تاب خوردنی وجود نخواهد داشت !
اتصال تاب مفصلی هست که خب با توضیحی که دادم می بینید که پیچش در محل اتصال صفر هست :)
من که نگفتم نظر من صحیحه و لا غیر من نظر خودم رو گفتم...
حالا... اگه نیروی گریز از مرکز تاب رو در نظر بگیرید یک نیروی مساوی با جهت ها ی مختلف به میله ی افقی تاب وارد میشه که پیچش ایجاد میکنه. البته توپ هم میتونه باشه.. و صندلی ...ولی من نظر طراح رو مد نظر دارم... تنش های موجود در تاب خیلی خیلی تابلو هستند و 60% جواب اینه. ولی این چیزی از ارزش های رونالدینهو کم نمیکنه:eek:

farshid_hashemi

عضو جدید
دون فیدلهو!!!

دون فیدلهو!!!

جالبه همه رفتن کلی مدرک آوردن برا اثبات اینکه تست رو درست زدن ولی یه آدم گشاد که شب تستو تو خواب دیده بعدش طرح کرده برا کنکور زرتی یه گزینه رو جواب میده که به ذهن هیشکی نمیرسه. احسان یه سرچ بزنی فکر کنم آکروپولیس هم بنای سبک خراسانی از آب در بیاد :)
از قدیم گفتند حرف راست رو باید از بچه شنفت اگه بچه نتونه جواب بده از انیشتین بپرسید اگه اون هم بلد نبود از دوست عزیز و فهمیدتون دن فیدلیو بپرسید. your the man buddy:gol:

farshid_hashemi

عضو جدید
بسیار عالی

بسیار عالی

اون عکس گشتالتو میگی ؟!!
اونو از مقاله ای که استاد طراحی شهریمون داده بود گرفتم
عنوانش اینه : " اصل کلیت در طراحی شهری " - مهندس مرضیه سادات نعمتی مهر:)
مرسی احسان ... من اصلا اینا رو از اتاق کپی نگرفتم:biggrin: ولی دمت گرم .ملتی رو از کابوس شبانه ی گشتالتی نجات دادی. (احسنت سنه سورا منه):gol:

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلید سوالا کی میاد پس ؟ اینجوری خیلی بده، همش سوالا جلومه نمی دونم چی کار کردم! فقط زبان رو چک کردم چون مطمئن بودم دیدم شد 71.67

جون من راست میگی؟! یعنی 71 زدی این زبانو؟ میشه مگه؟:D بابا ما خودمون نیتیو امریکنیم 40 بزور بزنیم:biggrin: گرامرا و ریدینگا رو همه درست در نظر گرفتی دیگه؟ ایول حال کردم با استایلت.

ehsanmf

عضو جدید
ای ول " رنزو "

ای ول " رنزو "

یکی از سوالای منظر در مورد " آکادمی علوم کالیفرنیا " کار رنزو پیانو بود ... من قبلآ ندیده بودمش ،سرچ کردم دیدم خیلی طرح خفن و توپیه ... شما هم ببینید :
:surprised:

:eek:

طرح متقارنی داره که احتمالآ جواب تست هم "تقارن " ه .

کدخدا

مدیر بازنشسته
یکی از سوالای منظر در مورد " آکادمی علوم کالیفرنیا " کار رنزو پیانو بود ... من قبلآ ندیده بودمش ،سرچ کردم دیدم خیلی طرح خفن و توپیه ... شما هم ببینید :
:surprised:

:eek:

طرح متقارنی داره که احتمالآ جواب تست هم "تقارن " ه .
آخه کجای این متقارنه طراحی محیطی خیلی واضحه!

aslan_roland

عضو جدید
خوب زدی :eek: چجوری % گرفتی؟؟؟؟؟؟ همشو صحیح گرفتی ظاهرا. فرهنگ بصری رو چجوری زدی؟ یعنی jetty va french door و .. رو درست زدی:eek::w09::w02:

10 تای عمومی رو کامل درست زدم + 5 تای cloze test + از تصویریا فقط convection رو درست زدم ولی french door و anthropometry رو اشتباه زدم و بقیه سفید + 4 تا از vocabulary که یکیش غلط در اومد (harmony رو به اشتباه consistancy زدم) و در آخر 5 تای reading رو هم کامل درست زدم !
می شه 76.67 که خب با احتساب حوادث غیر منتظره و اینکه اینجا ایرانه گفتم 71 و 5 درصد ازش کم کردم :)

من از قبل از دبستان کلاس زبان می رفتم ، سر همین بود خلاصه، تصویریاش برام سخت بود اما خب مابقیش راحت بود دیگه!
توکل به خدا، کلیدا بیاد ببینیم چی میشه، البته با استاد زبان دانشگاه هم چک کردم همین بود. دیگه تا چه پیش آید...

آخرین ویرایش:

aslan_roland

عضو جدید
احتمالا همون تقارنه چون طراح ممکنه طراحی محیطی رو گذاشته باشه تو گزینه ها که اونایی که شانسی می خوان بزنن همه به هوای اینکه سوال منظره و به محیط ربط داره اون رو بزنن ! از اینا بعید نیست جداً ! ;)

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 تای عمومی رو کامل درست زدم + 5 تای cloze test + از تصویریا فقط convection رو درست زدم ولی french door و anthropometry رو اشتباه زدم و بقیه سفید + 4 تا از vocabulary که یکیش غلط در اومد (harmony رو به اشتباه consistancy زدم) و در آخر 5 تای reading رو هم کامل درست زدم !

آخه 5تای ریدینگو از کجا میگی درست زدی. همیشه جنجالی ترین جوابا مال ریدینگ هستن. و البته گرامرا. زیانم عین درکه اصلا نمیشه جواباشو حدس زد. البته اینکه 10 تای عمومی رو درست زدی فوق العادست چون من نصفشو غلط زدم اونجا;) باز 100 رحمت به تخصصیا. جوابا میومدن این بحثای حاشیه ای هم تموم میشد با خیال راحت میرفتیم عزاداری :D

farshid_hashemi

عضو جدید
آخه کجای این متقارنه طراحی محیطی خیلی واضحه!
از اون جایی که مهمترین خصوصیت رو خواسته تقارن نمیتونه باشه.:D چون نصف بنا های گیتی متقارنند و این براشون خصوصیت محسوب نمیشه...
من به شخصه طراحی محیطی زدم ولی به نظر نما و طراحی محیطی جواب بهتری بوده. اگه به این تپه ها بشه گفت نما .... نماش هم از خصوصیات طرحه:eek: با این اوصاف منظرم میره زیر 40%:w42::w37:

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دقت کنین از پارسال سوالای منظر اینطوری شدن. قبلش یجوری بودن که آدم راحت میتونست 70-80 درصد منظر بزنه. حس میکنم دلیلش اینه که منظرو فقط اونایی بتونن بزنن که میخوان منظر بخونن. چون دقیقا از پارسال بود که ضرایب دروس برخی رشته ها رو 1 کردن. حالا اگه هدفش این بود اشکالی نداره ولی ایکاش منابعش رو هم تا یه حدی معلوم میکردن. اینجوری همه در حد 30-40 درصد بزنن فوفش. این کار رنزو پیانو رو چند نفر ممکنه قبل کنکور دیده باشن؟! اونایی که دیدن به این فکر کردن که طراحیش محیطیه یا متقارنه؟! خب هر کار منظری محیطی هم میتونه محسوب شه یه نوعی. تقارن هم تقارن کجاش؟ اصلا تقارن کامل یا تعادل؟! خیلی عجیب بود سوالش.

misha

عضو جدید
لوله دوران نمی کنه و ثابته فقط نیروی پیچشی بهش وارد می شه!! ولش کن !!! رهااااااااااااااا... جونم بیا بگو این گنبد رایشتاگو چی زده؟
شکل سازه کابلیه رو هم زدم جلوگیری از نشست بر اثر تاسیسات مکانیکی!
روچلا بازشو ها!
بنیادین یونان گزینه چهار تناسبات هارمونیک و هندسه و تقارن
سانچی
برومینی مرکز گرا
راستی کسی راجع به گروه متابولیک ها چیزی میدونه؟
دسترسی مستقیم فروشگاه بزرگ
دسترسی در بیمارستان معلولین
کارکرد مطلوب معماری جهت گیری نسبت به نور خورخورشید
اقتصاد کوهستانی دامداری و ...
تفكر متابوليست ها در ژاپن شكل ميگيره معمارايي مثل تانگه و ايسوزاكي

aloosha

عضو جدید
اگه به کتاب ایستایی و فن ساختمان اثر مجتبی فاطمی مراجعه کنید می بینید که زده سازه فلزی.
منم اشتباه زدم.

aloosha

عضو جدید
یه چیزه دیگه اگه کتابه مجمموعه سوالات آزمون های سراسری و آزاد
انتشارات عصر کنکاش رو بخونید خیلی عالیه همه جواباش تشریحیه.واقعا تشریحی
البته خودمم 8 روز قبل از کنکور بم معرفی شد .
موفق مویدوپیروز باشید.

farshid_hashemi

عضو جدید
برخی

برخی

بعضی از دوستان در مورد سوال 52 مشکل داشتند. این هم یک عکس تر و تمیز

طراح محترم می خواست به نوعی معلومات خودشو به رخ ما بکشه که تا حدودی هم موفق شد:eek:
کلید سوالات هم قرار بود تا جمعه بیاد که.... تا ساعت 11:38 صبح جمعه نیومده.:(

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از دوستان در مورد سوال 52 مشکل داشتند. این هم یک عکس تر و تمیز

طراح محترم می خواست به نوعی معلومات خودشو به رخ ما بکشه که تا حدودی هم موفق شد:eek:
کلید سوالات هم قرار بود تا جمعه بیاد که.... تا ساعت 11:38 صبح جمعه نیومده.:(

بی معنییی ! خب که چی؟ اینو هرکی ندونه تیر چیه درست میزنه هرکیم خونده غلط! یکی دیگر از انبوه سوالات احمقانه...

head of flower

عضو جدید
ای بچه های بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ای مهندسین نابااااااااااااااااااااااااااااب
چرا نگفتین منم بیام اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونور دارم خودمو میکشم هی میگم چرا همه یهو نایاب شدن کسی جوابی نمیدههههههههههههههه
تنها تنها سوال تحلیل میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همشو 100 زدم میتونم کمکتون کنم!!!!!! ;)

• Like
واکنش ها: raha

head of flower

عضو جدید
وای این که سازه چادریه که!!! من فکر نمی کردم به این بگن معلق!!! ای وای خدااااااااااااااااییییی من!!!وای من چقدر ... فکر کردم ... خاک تو سر من!!!فکر کردم سوال پیچیده تر از این حرفاست که شفاف بخواد جواب باشه!!من فکر کردم به خاطر رمپ های توش شاید اصطلاحا بهش بگن ...ولش کن. مرسی

عزیزم این غشای متکی بر کابله یا cable supported tent or membrane

سازه معلق یعنی کابلی...هر 3تا گزینه ی دیگه ی معنی کابلی میدادن و تنها گزینه ی 1 بود فرق داشت...

آخرین ویرایش:

kooki2000

عضو جدید
تجدید نظر در کلید اولیه کارشناسی ارشد

تجدید نظر در کلید اولیه کارشناسی ارشد

سلام دوستان
جوابهای اشتباهی که در کلید منتشر شده توسط سازمان سنجش وجود داره رو با ذکر منبع بنویسید. به این صورت:
1.نام درس
2.صورت سوال
3.جواب کلید سنجش
4.جواب صحیح
5.منبع مورد رجوع

kooki2000

عضو جدید
1.فنی
2.شیشه های ........شامل 2 یا چند شیشه است که بوسیله ورقهایی از نایلون شفاف تحت فشار و حرارت به هم متصل میشوند.
3.گزینه1 -نشکن
4.گزینه3-سکوریت
5.صفحه387 کتاب راهیان ارشد جلد1: گاهی اوقات به این شیشه شیشه طلقدار هم میگویند.با قرار دادن ورقه هایی از نایلون شفاف میان 2 یا چند لایه شیشه که تحت فشار و حرارت به هم متصل میشوند،شیشه ایمنی (سکوریت) تولید میشود

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه واضحترین سواله دوست من. سکوریت در اثر نوع حرارت دادن خاص تولید میشه. تلق هم نداره. وقتی هم شکست خورد میشه. راهیان ارشد هم چرت و پرت نوشته...

اما تابلو ترین ایرادات کلید:

فنی:
بلوک سیمانی برای انتقال بار به تیرچه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عمق یخبندان: سطح زمین تا زیر پی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (واضحه که تا روی پی جوابه و اینا جواب عمق پی رو دادن به این گزینه!)

درک:
کاغذ آ4 به شکل قوطی مقاومت بیشتری دار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پنجره نگهبانی وسط !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال بیمارستان هم که بی ربط ترین گزینه به معماری بود....

در کل دستتون درد نکنه کنکور خوشگلتونو کاملتر کردین با این جوابا. کجاست اون رفیقمون که میگفت هرکی بالای 60 بزنه زیر 100 میشه؟! دو نفر بالای 60 نشون بدین 100 تا نخواستیم.

farshid_hashemi

عضو جدید
اینکه واضحترین سواله دوست من. سکوریت در اثر نوع حرارت دادن خاص تولید میشه. تلق هم نداره. وقتی هم شکست خورد میشه. راهیان ارشد هم چرت و پرت نوشته...

فنی:
عمق یخبندان: سطح زمین تا زیر پی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (واضحه که تا روی پی جوابه و اینا جواب عمق پی رو دادن به این گزینه!)

درک:

در کل دستتون درد نکنه کنکور خوشگلتونو کاملتر کردین با این جوابا. کجاست اون رفیقمون که میگفت هرکی بالای 60 بزنه زیر 100 میشه؟! دو نفر بالای 60 نشون بدین 100 تا نخواستیم.
واقعا که... جواب عمق یخبندان فاجعست.
سطح فوقاني شالوده بايستي عميق تر از عمق يخبندان باشد تا در مقابل يخ زدگي آبها درون خاك ايمن باشند . معمولاعمقي برابر 60 سانتي متر در مناطق با آب و هواي معتد ل توصيه شده است
ميزان عمق يخبندان به عوامل متعددي از جمله شرايط جوي، عوامل نجومي(تابش خورشيد) ، دماي هوا ، ميزان رطوبت خاك ، نوع و ويژگيهاي حرارتي خاك نظير ظرفيت گرمايي ، ضريب هدايت حرارتي بستگي دارد.
فكر كنم در مبحث هفتم مقررات ملي ساختمان (پي و پي سازي ) جدولي در اين مورد باشد

sorena318

عضو جدید
سلام
اره سوال عمق یخبندان به نظر من هم غلطه

اون تیرچه وبلوک هم اصلا انتقال بار به تیرچه نمیشه

اون سوال درک در مورد کاغذ A4 هم من 3 بار امتحان کردم شد دایره

سوال های منظر هم که کلا نمیشه چیزی گفت

دوستان مطمئن باشید اگه اعتراض بشه رسیدگی میشه;)

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره حتما رسیدگی میشه!!! منتهی اگه بی سوادا اسکن فرهنگ تصویریو سر و ته پرینت گرفته باشن عین پارسال !!!

ما کارمونو میکنیم به هر حال. حدود 20 تا سوال آزمون مساله دار بود. دیگه به شرفشون مونده بررسی کنن یا نه.

kooki2000

عضو جدید
تاریخ
سوال مسجد سید اصفهان ایجاد مهتابی روی شبستان میشه یا تلفیق مسجد و مدرسه؟؟ من فکر میکردم مهمترین شاخصه اش شیوه تلفیق مسجد مدرسه است.
تفاوت کاشی کاری اصفهانی با شیوه ماقبل هردو گزینه 2و4 صادقه، البته به نظرم گزینه 2 کمتر چون در شیوه اصفهانی گفته شده که تنوع رنگ زیاد میشه نه ایجاد رنگهای صرفا گرم. ونقوش گیاهی که دیگه تابلو که تو شیوه اصفهانی بوده.
اصول بنیادی معماری یونان همه تو کلاس ما گزینه 1 رو درست میدونستن ، اما گزینه 4 شد!!؟ دیگه اینو نمیدونم... البته خودم یادم نیست 1 زدم یا 4 ،، مهم اینه که گند زدم.... خدا........
فنی
بلوک سیمانی هم که کلا مزخرف گفته........
به نظرم ترکهای مویی روی پوشش نهایی اندود دیوار ، باید از ضخامت اندود باشه ، نه نشست پی ...
آخه واقعا فاصله افقی تا سرویس بهداشتی 150 متر میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درک
کشش و فشار و پیچش تو هر چی باشه تو صندلی نیست ..
سوال بیمارستان که کلا مسخره بود
کارکرد معماری هم خیلی 2سو بود چون به فرم و شکل و هم مکان بستگی داره
دسته مگس کشم تیر طره است پس باید از اونجایی که طره شده I بیشتر داشته باشه بخاطر اینکه ماکزیمم لنگر رو در این ناحیه داره، یعنی ارتفاع بیشتر نه اینکه I خوابیده باشه آخه من اینو به کی بگم.......

در کل به نظرم یک ساعتم روی درآوردن کلید وقت نذاشتن ، البته روی طرح سوالا و کلید با هم ... بدترین کنکور معماری امسال بوده اینو به صراحت میگم ... فقط شانس شانس ، هر چی بیشتر بلد بودی و بیشتر تحلیل میکردی کمتر میزدی..

آخرین ویرایش:

kooki2000

عضو جدید

فنی:

درک:

من موادو فقط از راهیان خوندم ... لعنت به راهیان........

farshid_hashemi

عضو جدید
تیرچه

تیرچه

این متن شکوایه من برای سوال 44 به سازمان به اصطلاح سنجشه :eek:
جواب داده شده در كليد سوالات غلط مي باشد. تنها نقش بلوك سيماني ايجاد سطحي براي بتن ريزي مي باشد حتي مي توان بلوك هاي مذكور را بعد از اجراي سقف از محل خارج و با مواد عايق پر كرد.در صفحه 115 نشريه 82 نيز نوشته شده كه: بلوك ها در محاسبات ايستايي لحاظ نمي شوند. گزينه 4 و 2 ميتوانند درست باشند كه به غلط گزينه ي 1 وارد شده. سوال 44 يكي از معدود سوالاتي است كه همه داوطلبان در مورد نادرستي آن اتفاق نظر دارند.
منبع: نشریه 82

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا