آموزش پیشرفته HYSYS

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
فایل زیر آموزش و بررسی فرآیندها و تجهیزات فرآیندی را به کمک شبیه‌ساز HYSYS می‌باسد علاوه بر آن قابل بسط به سایر شبیه‌سازها مانند + ASPEN و PRO II است.

پیوست ها

• Advance process simulation.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 2

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر فراوان، آموزشی که نحوه استفاده از رآکتورهای پالایشگاهی و fcc و کالیبره کردن اون نوع راکتور رو داشته باشه دارید؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با تشکر فراوان، آموزشی که نحوه استفاده از رآکتورهای پالایشگاهی و fcc و کالیبره کردن اون نوع راکتور رو داشته باشه دارید؟
درود، یه سوال آیا با این راکتورها آشنایی دارید؟ آیا با برج‌های تقطیر آشنایی دارید؟

پیوست ها

• AspenHYSYSPetroleumRefining.pdf
    11.1 مگایابت · بازدیدها: 4

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود، یه سوال آیا با این راکتورها آشنایی دارید؟ آیا با برج‌های تقطیر آشنایی دارید؟
تا حدودی
برج رو زیاد شبیه سازی کردم، البته برج تقطیر CDU رو توی pro II شبیه سازی کردم نه هایسیس،
رآکتورها هم طرز کار رآکتور fcc و رایزر و احیا کننده ها رو میدونم ولی شبیه سازیش اطلاعات هندسی زیادی لازم داره ولی برای یه پروژه ای باید شبیه سازی کنم.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
تا حدودی
برج رو زیاد شبیه سازی کردم، البته برج تقطیر CDU رو توی pro II شبیه سازی کردم نه هایسیس،
رآکتورها هم طرز کار رآکتور fcc و رایزر و احیا کننده ها رو میدونم ولی شبیه سازیش اطلاعات هندسی زیادی لازم داره ولی برای یه پروژه ای باید شبیه سازی کنم.
بسیار هم عالی، فشار بالای برج CDU چجوری بدست میارید؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
براساس دمای قابل دستیابی cooling media ای که در دسترس داریم.
بسیار هم عالی، ولی فقط سیال سرد کننده تعیین کننده نیست. فشار distination هم تاثیر داره. کلاً تا جایی که میتونیم باید فشار بالای برج CDU پایین بیاریم چون هر چقدر بالا باشه به سمت پایین برج که میرسیم مقدار حرارتی که کوره باید تولید کنه بیشتر میشه علاوه بر اون ضخامت برج هم افزایش پیدا می‌کنه. باید تا حد امکان پایین بیاریمش ولی مخدودیتی که براش داریم اینه که اگر خیلی پایین بیاد اون وقت آب روی سینی‌های بالا کندانس میشه.

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسیار هم عالی، ولی فقط سیال سرد کننده تعیین کننده نیست. فشار distination هم تاثیر داره. کلاً تا جایی که میتونیم باید فشار بالای برج CDU پایین بیاریم چون هر چقدر بالا باشه به سمت پایین برج که میرسیم مقدار حرارتی که کوره باید تولید کنه بیشتر میشه علاوه بر اون ضخامت برج هم افزایش پیدا می‌کنه. باید تا حد امکان پایین بیاریمش ولی مخدودیتی که براش داریم اینه که اگر خیلی پایین بیاد اون وقت آب روی سینی‌های بالا کندانس میشه.
با تشکر از توضیحات

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هر کجا هستین موفق باشین.

ارادتمند شما هستیم عزیزم. اونم به روی چشم.
مخلصیم
به قول شاعر نمی‌دونم چی چی
باد صبا و این چیزا
پیام ما به دوستان برسان و نمیدونم نسیم کوی دوست بیار و اینجور چیزها :w25:

بالا