آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه بقیه رشته ها نوشته روان نویس واسه معماری نوشته راپید!!! لابد منظورشون راپید نوک فلزیه!!!! فکر سر جلسه تلق تلق اون راپیدای نوک فلزی رو تکون بدی که جوهرش بیاد!!!

راستی اسکیس کجا و کی برگزار میشه؟ بلافاصله بعد از تئوری تو همون حوزه؟ آزمون تئوری چقدر طول میکشه؟

این چه وضع اطلاع رسانیه؟ من همه ی راهنمای آزمون رو خوندم! هیچی معلوم نیس!

راپید که منظورشون از این نوک نمدیاست...من که خودنویس هم می‌برم ....

آزمون عملیش عصر همون روز ساعت ۴ رو همون صندلی که تئوری دادی همون جا میشینی‌ عملی‌ میدی

مدت زمان ازمونم که ننوشته به سلامتی‌.:razz:

آخرین ویرایش:

fesgheli682001

عضو جدید
راپید که منظورشون از این نوک نمدیاست...من که خودنویس هم می‌برم ....

آزمون عملیش عصر همون روز ساعت ۴ رو همون صندلی که تئوری دادی همون جا میشینی‌ عملی‌ میدی

مدت زمان ازمونم که ننوشته به سلامتی‌.:razz:
فکر نکنم عملب بعداز طهر باشه ها...چون توی کارت فقط زده صبح!!!:confused:

s0uDe archi

عضو جدید
راپید که منظورشون از این نوک نمدیاست...من که خودنویس هم می‌برم ....آزمون عملیش عصر همون روز ساعت ۴ رو همون صندلی که تئوری دادی همون جا میشینی‌ عملی‌ میدیمدت زمان ازمونم که ننوشته به سلامتی‌.:razz:
امسال آزاد عنوان دروس و ضرايب رو مشابه سراسري اعلام كرد..شايد ميخواد واسه اسكيس هم مثه سراسري جند ماه بعد آزمون بركزار كنه...؟!!!

10915

عضو جدید
امسال آزاد عنوان دروس و ضرايب رو مشابه سراسري اعلام كرد..شايد ميخواد واسه اسكيس هم مثه سراسري جند ماه بعد آزمون بركزار كنه...؟!!!
اگه می خواست همچین کاری کنه که وسایلی که باید ببریم و نمی نوشت :eek:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز

من تضمین می‌کنم که هم چین اتفاقی‌ نمیفته ضرایب رو از چند وقت پیش زمان ثبتنام اعلام کرد مگه کشکه یهو بیاد بگه آزمون زمانش تغییر کرده اگه تغییر کرده بود حتما از خیلی‌ قبل اعلام میکرد شوخی‌ که نیست... درسته سؤال‌هاشون مسخرست ولی‌ زمان برگزاریشون امکان نداره بدون اطلأع قبلی‌ تغییر کنه

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تضمین می‌کنم که هم چین اتفاقی‌ نمیفته ضرایب رو از چند وقت پیش زمان ثبتنام اعلام کرد مگه کشکه یهو بیاد بگه آزمون زمانش تغییر کرده اگه تغییر کرده بود حتما از خیلی‌ قبل اعلام میکرد شوخی‌ که نیست... درسته سؤال‌هاشون مسخرست ولی‌ زمان برگزاریشون امکان نداره بدون اطلأع قبلی‌ تغییر کنه

ولی شاید اسکیس بلافاصله بعد از تئوری برگزار بشه! چون همه ش 60 تا سوال تئوریه فوقش بشه 1:30 ساعت!

s0uDe archi

عضو جدید
ولی شاید اسکیس بلافاصله بعد از تئوری برگزار بشه! چون همه ش 60 تا سوال تئوریه فوقش بشه 1:30 ساعت!
اينجوريم بعيد ميدونم.يعني سر جلسه تئوري بايد وسايل اسكيس ببريم؟احتمال اينكه كسي همراهش تقلب باشه نيست؟ 

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستا...خدایی این چجور اعلام کردن!!!آخه!
بعدم تو یه خبر که چند روز پیش از آزمون آزاد اعلام شده بود...نوشته تعداد دفترچه ها نسبت به پارسال کم شده مثلا پارسال 400تا دفتر چه واسه رشته های مختلف داده بودن....امسال صرفه جویی کردن و 300 تا درست کردن!
بعدم مثل سراسری سوالایی که مربوط به رشته های دیگه بوده رو با ضریب خودشون تو دفترچه هم رشته ها (مثل هنر)آوردن که نوشته بود وقت داده میشه تا هر کی بخواد اونا رو هم بخواد بزنه!!!!
این از این بعدم که نگفتن کی وقت امتحانه!اصلا هر چیزی ممکنه!!!!!!!!!!!!:razz:

یعنی این وسایل که نوشتن..حتما باید فقط همینا باشه؟غلط گیر و مداد رنگیو...از این چیزا چی؟گوشی چی؟کی موسیقی ملایم گوش بدیم از استرس!!!!!!!!

s0uDe archi

عضو جدید
تو ليست لوازمي كه ميتونيم ببريم سر جلسه نوشته بود تخته شاسي آ3... يعني آ2 نميزارن ببريم؟هر سال اين ليست لوازم رو دارن يا اينكه امسال اينجوريه؟

arckey

عضو جدید
خب شمایی که پایتخت هستین یه سوال بپرسین اینجا خبر بدین .
من به این شماره زنگ زدم کسی جواب نداد 235330 (12 خط) . شاید خونه نبودن :biggrin: رفته بودن شهریه های میلیونی رو جمع کنن :biggrin:

mahsa.key

عضو جدید
احتمالا همون بعد ازظهره...واسه عمرانی ها هم که امتحانشون 2 مرحله ایه چیزی ننوشته...

arckey

عضو جدید
این سوالای معماری پایدار که پارسال داده بودن از کجاشون در آورده بودن اینا رو !!!! ؟ کدوم کتاب ؟

mehras khanum

عضو جدید
بچه هامن فکر میکنم.....فقط فکرمی کنمااااااااااااا!!!!:w20: (ازجایی نشنیدم ).....فک می کنم که بعدآزمون تستی مثلا ازساعت 5/9تاساعت 5/1 بعدازظهراسکیس برگزارشه.....یعنی وسایلوبایدببریم سرجلسه به نظرمن ....چون درغیراینصورت بایدتوکارت می نوشتن عملی بعدازظهرساعت4!!!!

mehras khanum

عضو جدید
بچه هااگه کسی درباره آزادچالوس اطاعاتی داره بگه ...من ازاسترس مردم:whistle: هرشب خواب جلسه اسکیسومی بینم که برگه سفیدتحویل می دم!!!!:evil:امایکی ازدوستام می گفت توفقط بروامتحان بده اسمتوروبرگه بنویس قبولی!!!!! واقعاهمینطوره؟البته من خوندماامااسکیس کارنکردم ،بعدشم می ترسم سرجلسه اسکیس هنگ کنم....اگه تستیموخوب بدم....اسکیسم نصفشو!فقط بکشم اماخوب نباشه!!!!!قبول میشم به نظرتون؟!!!!! اگه کسی چیزی می دونه بگه وخانواده ای روازنگرانی نجات بده:w21:

mahsa.key

عضو جدید
بچه هااگه کسی درباره آزادچالوس اطاعاتی داره بگه ...من ازاسترس مردم:whistle: هرشب خواب جلسه اسکیسومی بینم که برگه سفیدتحویل می دم!!!!:evil:امایکی ازدوستام می گفت توفقط بروامتحان بده اسمتوروبرگه بنویس قبولی!!!!! واقعاهمینطوره؟البته من خوندماامااسکیس کارنکردم ،بعدشم می ترسم سرجلسه اسکیس هنگ کنم....اگه تستیموخوب بدم....اسکیسم نصفشو!فقط بکشم اماخوب نباشه!!!!!قبول میشم به نظرتون؟!!!!! اگه کسی چیزی می دونه بگه وخانواده ای روازنگرانی نجات بده:w21:

منم زدم چالوس....فقط همینو می دونم:w42::w14:

s0uDe archi

عضو جدید
من از مشاور اكسين برسيدم ميكفت حدود 40 بزني مرحله اول قبولي
غصه نخور عزيزم منم جالوسم ايشالا قبول ميشيم

sepideh2727

عضو جدید
دوستان
میشه کسی سوالها و جوابهای کنکور 89 و 90 رو بذاره؟
خیلی تو سایت گشتم پیدا نکردم....

تروووو خدا کمک کنین.....من خیلی گشتم ...سایت هایی که واسه آپلود میذارین ف ی ل ت ر نباشه

ممنوووووووووووووون

analog

عضو جدید
استرس چیزی رو حل نمیکنه ... سعی کنید 3 روز آخر راحت باشید ... ریلکس ... اگر چیزی خوندین و یه ریزه هم اسکیس بلدین پس بدونین قبولین ... اگرم مثل من چیزی نخوندین و اسکیس هم تمرین نکردین ولی بلدین دستاتون رو رو به آسمون کنین و بگین خدایا کمک کن وگرنه سال دیگه که شرکت کننده ها 2 برابر میشه و شاید 4 برابر و ظرفیت این مملکت بد بخت زیاد نمیشه دیگه باید سر بزارم به بیابون پس خواهشا کمک کن !! ...
آرزوی حل معضلات و مشکلات فاحش جامعه و در آخر کنکور امسال !!!

mahsa.key

عضو جدید
دوستان
میشه کسی سوالها و جوابهای کنکور 89 و 90 رو بذاره؟
خیلی تو سایت گشتم پیدا نکردم....

تروووو خدا کمک کنین.....من خیلی گشتم ...سایت هایی که واسه آپلود میذارین ف ی ل ت ر نباشه

ممنوووووووووووووون

سوالای 90 گروه b بیشتر جواباشم تو همین تاضیک گذاشتن که اکثرا درسته
[h=1]ارشد دانشگاه آزاد 90 چطور بود؟[/h]
تو page 24 پست 231 سوالا رو گذاشتن

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالای 88 و 89 رو زدم و دیدم از کنکور سراسری تا الان چیزی یادم نرفته به جز یه سری مباحث فن که واسه سراسری هم یادم نمونده بود!!! به خصوص آیین نامه ها!!!!
ولی ابدا حوصله ی اسکیس ندارم!:razz:

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.کنکور معماری چه روزیه؟

F.H

عضو جدید
بچه ها چرا روی کارتا نوشته صبح شنبه؟
من تا جایی که ذهنم یاری میده پارسال نوشته بود صبح و بعداز ظهر!!!!:redface:
کاش میشد اسکیس یه روز دیگه باشه,خدایی خیلی زوره :(

F.H

عضو جدید
تو ليست لوازمي كه ميتونيم ببريم سر جلسه نوشته بود تخته شاسي آ3... يعني آ2 نميزارن ببريم؟هر سال اين ليست لوازم رو دارن يا اينكه امسال اينجوريه؟
پارسال که خودشون تخته شاسی میدادن! تازه پارسال بچه ها روفرشی هم اورده بودن رو زمین مینشستن! خیلی باحال بود
منکه نه پارسال خوندم نه امسال فقط استرسشو دارم!
خداییش سوالای ازاد هم خیلی غیراستاندارده
دیدین توی کتاب راهیان ارشد جواب بعضیاشو علامت سوال زده؟ :biggrin: دیگه از ما چه انتظاری میره؟
راستی دوست دارم نظرتون رو راجع به سوالای زبانش بگین , میخوام ببینم واسه همه سخته یا زبان من ضعیفه؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال که خودشون تخته شاسی میدادن! تازه پارسال بچه ها روفرشی هم اورده بودن رو زمین مینشستن! خیلی باحال بود
منکه نه پارسال خوندم نه امسال فقط استرسشو دارم!
خداییش سوالای ازاد هم خیلی غیراستاندارده
دیدین توی کتاب راهیان ارشد جواب بعضیاشو علامت سوال زده؟ :biggrin: دیگه از ما چه انتظاری میره؟
راستی دوست دارم نظرتون رو راجع به سوالای زبانش بگین , میخوام ببینم واسه همه سخته یا زبان من ضعیفه؟

عین من... منم فقط استرسشو میگیرم خود آزاری داریم.
تخت شاسی کجا دادن؟ ... غیر استاندارد که چه عرض کنم انگار با آدم شوخی‌ دارن .... فقط دوست دارم تستاشو تحلیل کنیم یه کم دور همی‌ بخندیم روحیه مون شاد شه،
زبانش چون فقط تخصصیه آره سخته ...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: F.H
وضعیت
موضوع بسته شده است.