آقای حکایتی

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهرام شاه محمد لو همان آقای حکایتی مجموعه “زیر گنبد کبود” با آن ترانه ابتدایی آن :

زیر گنبد کبود
روبه روی بچه ها
قصه گو نشسته بود
قصه گو قصه میگفت
از کتاب قصه ها
قصه های آشنا
قصه باغ بزرگ
قصه گل قشنگ
قصه شیر وپلنگ
قصه موش زرنگ
آقای حکایتی اسم قصه گوی ماست
زیر گنبد کبود شهر خوب قصه هاست…

بهرام شاه‌ محمد لو متولد ۲۵ آذر ۱۳۲۹ تحصیل کرده رشته هنرهای نمایشی ، ما نه تنها او را در نقش

قصه گوی دوست داشتنی دیده‌ایم بلکه صدایش را از طریق یکی از عروسک‌های محبوب ایران یعنی

مخمل شنیده‌ایم.

بهرام شاه محمدلو همسر راضیه برومند است و با یکدیگر زوج هنرمندی را تشکیل می‌دهند که بیشتر به رویاهای

کودکان پرداخته‌اند تا چیز دیگری.[مصاحبه بهرام شاه محمدلو و راضیه برومند با روزنامه جام جم]

در مجموعه کارتونی خونه مادربزرگه همانطور که ذکر شد به جای مخمل بهرام شاه محمدلو صحبت میکرد و نکته

جالبته اینکه راضیه برومند صداپیشگی مراد پسر همسایه را به عهده داشت.

این پست تقدیم می‌شود به آقای حکایتی که با صدای دلنشینش و تمام زحماتش بخشی از شادی و رویای

کودکان این سرزمین را ساخت.برای او که در ۶۰ سالگیش با قلب کودکانه اش برای فرشته‌های کوچک

رویا میسازد…

منبع : http://mumbojumbo.ir/1389/06/16/آقای-حکایتی/
البته دوستان این گزارش با عکس هست ولی چون سیستم من مشکل داره نمیتونم تو باشگاه عکس بزارم به لینک منبع سر بزنید

soutedelan

عضو جدید
بهرام شاه محمد لو همان آقای حکایتی مجموعه “زیر گنبد کبود” با آن ترانه ابتدایی آن :

زیر گنبد کبود
روبه روی بچه ها
قصه گو نشسته بود
قصه گو قصه میگفت
از کتاب قصه ها
قصه های آشنا
قصه باغ بزرگ
قصه گل قشنگ
قصه شیر وپلنگ
قصه موش زرنگ
زیر گنبد کبود شهر خوب قصه هاست…

بهرام شاه‌ محمد لو متولد ۲۵ آذر ۱۳۲۹ تحصیل کرده رشته هنرهای نمایشی ، ما نه تنها او را در نقش

قصه گوی دوست داشتنی دیده‌ایم بلکه صدایش را از طریق یکی از عروسک‌های محبوب ایران یعنی

مخمل شنیده‌ایم.

بهرام شاه محمدلو همسر راضیه برومند است و با یکدیگر زوج هنرمندی را تشکیل می‌دهند که بیشتر به رویاهای

کودکان پرداخته‌اند تا چیز دیگری.[مصاحبه بهرام شاه محمدلو و راضیه برومند با روزنامه جام جم]

در مجموعه کارتونی خونه مادربزرگه همانطور که ذکر شد به جای مخمل بهرام شاه محمدلو صحبت میکرد و نکته

جالبته اینکه راضیه برومند صداپیشگی مراد پسر همسایه را به عهده داشت.

این پست تقدیم می‌شود به آقای حکایتی که با صدای دلنشینش و تمام زحماتش بخشی از شادی و رویای

کودکان این سرزمین را ساخت.برای او که در ۶۰ سالگیش با قلب کودکانه اش برای فرشته‌های کوچک

رویا میسازد…

منبع : http://mumbojumbo.ir/1389/06/16/آقای-حکایتی/
البته دوستان این گزارش با عکس هست ولی چون سیستم من مشکل داره نمیتونم تو باشگاه عکس بزارم به لینک منبع سر بزنید
بچه های باشگاه :
روزای جمعه ساعت 11:30-11:45 با توجه به تأخیر همیشگی تلویزیون ایران خونه ی مادر بزرگه رو شبکه 2 نشون می ده من که خودم هر هفته می بینمش ، نوک طلا ، نوک سیاه ، گل باقالی خانم ، مخمل ، مراد ، هاپوکومار هنوز نیومده ، نمی دونین چه کیفی میده دیدنش!!!!!!!:biggrin::biggrin::redface:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همیشه اینو با خودم میخوندم(با اهنگش بخونش):biggrin::D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالا رفتیم ماست بود قصه ما راست بود
پایین اومدیم دوغ بود قصه ما دروغ بود

یادش بخیر

بالا