آقایون یــــــــــاد بگیرند خواهشا!!!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گم این عکسم جنجال بر انگیز شده ها شده موضوع کل کل دختر پسرا اگه یارو می دونست عکسش اینقدر دردسر ساز میشه هومون جا روی زمین مینشت نه روی پای اقاشون:biggrin:

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می گم این عکسم جنجال بر انگیز شده ها شده موضوع کل کل دختر پسرا اگه یارو می دونست عکسش اینقدر دردسر ساز میشه هومون جا روی زمین مینشت نه روی پای اقاشون:biggrin:
:biggrin:
حالا کجای عکس این خانوم نوشته این آقاشه:biggrin:

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو خوب اومدی!!!
خوشم اومد دیگه تسلیم شدیـــــا!!!

fariba.sh70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الانه که خشتکه شلوارش پاره شهههههههه
اما خوشم اومد مرد به این میگن

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجا کی گفته من تا اخرش ایستادگی می کنم
من طرفداری مرد سالاریم
زن ذلیل حالمو بهم میزنه

بچه ها حالا از شوخی گذشته این عکس یه نماده از اینکه مرد باید حامی و تکیه گاه خانمش باشه ولی نه دیگه لوس بازی در بیاره:D
با این جمله ت کاملا موافق بودم.;)

afn741

عضو جدید
چرا من کلا از این جنگولک بازی ها خوشم نمیاد اخه سوسول بازیا چیه
مرد زن ذلیل اه اه اه متنفرم
تو خونه باید حرف اول اخرو مرد بزنه مردسالاری باید باشه
تو ایران مرد سالاری هنوز هم حرف اول رو میزنه و حرف اول و اخر رو مرد میگه ( چشم ) .

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
باریکلا به این آقا که یه عکس گرفته تا یه عمر سرکوفت به خانومه بزنه....
شما نمیدونید چی توفکر آقایونه...

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد باید الگوش سالار مردان روی زمین حضرت علی(ع) باشه نه یه ادم لوس که با یه کار احمقانه توی خیابون می خواد عشقو علاقشو نشون بده اگه عشقو علاقه اینجوریه می خوام صد سال سیاه نباشه

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مرد باید الگوش سالار مردان روی زمین حضرت علی(ع) باشه نه یه ادم لوس که با یه کار احمقانه توی خیابون می خواد عشقو علاقشو نشون بده اگه عشقو علاقه اینجوریه می خوام صد سال سیاه نباشه
ایول.اصلش همینه.معنی تکیه گاه بودن این عکسه؟

afn741

عضو جدید
حالا با تمام این حرفا اقا شهرام مجردی یا متاهل . اگر مجردی میشه گفت این صحبتها از کمی تجربه است و اگر متاهلی که ....

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا با تمام این حرفا اقا شهرام مجردی یا متاهل . اگر مجردی میشه گفت این صحبتها از کمی تجربه است و اگر متاهلی که ....

مجردم ولی فکر نمی کنم حرفام ربطی به بی تجربه گیم داشته باشه چون بچه نیستم سنم اینجا از خیلی ها بیشتره

afn741

عضو جدید
در زمان قدیم از انجایی که زن در مسائل اجتماعی زیاد مشارکت نداشت و تصمیمات خانمها بیشتر اوقات احساسی بود به همین خاطر تصمیمات مهم به عهده مرد خانواده بود و به همین دلیل این شبهه بوجود میامد که حکومت مرد سالاری است . ولی در ان زمان هم حاکم اصلی باز هم زنان بودند . ولی در دوره امروزی که خانمها همپای اقایان در مسائل اجتماعی و ... مشارکت دارند و در تمام امور صاحب نظر هستند این طرز فکر دیگر قدیمی شده . میشود این طور گف که ما یک کمی دیر به دنیا امدیم . چون ما زمانی به دنیا امدیم که پایان مرد سالاری بود الان نه مرد سالاری است نه زن سالاری امروزه دوره فرزند سالاری شده .

آخرین ویرایش:

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در زمان قدیم از انجایی که زن در مسائل اجتماعی زیاد مشارکت نداشت و تصمیمات خانمها بیشتر اوقات احساسی بود به همین خاطر تصمیمات مهم به عهده مرد خانواده بود و به همین دلیل این شبهه بوجود میامد که حکومت مرد سالاری است . ولی در ان زمان هم حاکم اصلی باز هم زنان بودند . ولی در دوره امروزی که خانمها همپای اقایان در مایل احتماعی و ... مشارکت دارند و در تمام امور صاحب نظر هستند این طرز فکر دیگر قدیمی شده . میشود این طور گف که ما یک کمی دیر به دنیا امدیم . چون ما زمانی به دنیا امدیم که پایان مرد سالاری بود الان نه مرد سالاری است نه زن سالاری امروزه دوره فرزند سالاری شده .
آی گفتـــــــــــی!