اینم شد کار برن یادبگیرن اینهمه کار مفیدواسه احترام به خانومها هست برن اونارو یاد بگیرن
خوب افرین مثلا چه کاری؟
اینم شد کار برن یادبگیرن اینهمه کار مفیدواسه احترام به خانومها هست برن اونارو یاد بگیرن
می گم این عکسم جنجال بر انگیز شده ها شده موضوع کل کل دختر پسرا اگه یارو می دونست عکسش اینقدر دردسر ساز میشه هومون جا روی زمین مینشت نه روی پای اقاشون![]()
اینو خوب اومدی!!!می گم این عکسم جنجال بر انگیز شده ها شده موضوع کل کل دختر پسرا اگه یارو می دونست عکسش اینقدر دردسر ساز میشه هومون جا روی زمین مینشت نه روی پای اقاشون![]()
الانه که خشتکه شلوارش پاره شهههههههه
اما خوشم اومد مرد به این میگن
حالا کجای عکس این خانوم نوشته این آقاشه![]()
اینو خوب اومدی!!!
خوشم اومد دیگه تسلیم شدیـــــا!!!
الانه که خشتکه شلوارش پاره شهههههههه
اما خوشم اومد مرد به این میگن
کجا کی گفته من تا اخرش ایستادگی می کنم
من طرفداری مرد سالاریم
زن ذلیل حالمو بهم میزنه
با این جمله ت کاملا موافق بودم.بچه ها حالا از شوخی گذشته این عکس یه نماده از اینکه مرد باید حامی و تکیه گاه خانمش باشه ولی نه دیگه لوس بازی در بیاره![]()
خدا بدادت برسه فریبا جون چه آتویی دادی دسته این شهرامه دیگه ول کن ماجرا نمیشه کهپس کلا خوشتون میاد روزگار خشتک مرد رو در بیاره اره؟![]()
گاهی وقتا خشتک مردا در بیاد بد نیستپس کلا خوشتون میاد روزگار خشتک مرد رو در بیاره اره؟![]()
گاهی وقتا خشتک مردا در بیاد بد نیست![]()
خدا بدادت برسه فریبا جون چه آتویی دادی دسته این شهرامه دیگه ول کن ماجرا نمیشه که![]()
تو ایران مرد سالاری هنوز هم حرف اول رو میزنه و حرف اول و اخر رو مرد میگه ( چشم ) .چرا من کلا از این جنگولک بازی ها خوشم نمیاد اخه سوسول بازیا چیه
مرد زن ذلیل اه اه اه متنفرم
تو خونه باید حرف اول اخرو مرد بزنه مردسالاری باید باشه
دیدی چی؟؟؟؟؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهی حالا من به احترام بعضی ها هیچی نمی گم یدفه دیدی.........
ایول.اصلش همینه.معنی تکیه گاه بودن این عکسه؟مرد باید الگوش سالار مردان روی زمین حضرت علی(ع) باشه نه یه ادم لوس که با یه کار احمقانه توی خیابون می خواد عشقو علاقشو نشون بده اگه عشقو علاقه اینجوریه می خوام صد سال سیاه نباشه
حالا با تمام این حرفا اقا شهرام مجردی یا متاهل . اگر مجردی میشه گفت این صحبتها از کمی تجربه است و اگر متاهلی که ....
این اخه چیه ادم یاد بگیره مرد باید مرد باشه ولی قول میدم هر کی زنم شد یاد بگیرم
کسی هست؟؟؟؟
به شما میگن یه ادم روشن فکر خوشم اومد افرین![]()
اره روشن فکره؟؟؟؟؟؟
این اخه چیه ادم یاد بگیره مرد باید مرد باشه ولی قول میدم هر کی زنم شد یاد بگیرم
کسی هست؟؟؟؟
به شما میگن یه ادم روشن فکر خوشم اومد افرین![]()
![]()
آی گفتـــــــــــی!در زمان قدیم از انجایی که زن در مسائل اجتماعی زیاد مشارکت نداشت و تصمیمات خانمها بیشتر اوقات احساسی بود به همین خاطر تصمیمات مهم به عهده مرد خانواده بود و به همین دلیل این شبهه بوجود میامد که حکومت مرد سالاری است . ولی در ان زمان هم حاکم اصلی باز هم زنان بودند . ولی در دوره امروزی که خانمها همپای اقایان در مایل احتماعی و ... مشارکت دارند و در تمام امور صاحب نظر هستند این طرز فکر دیگر قدیمی شده . میشود این طور گف که ما یک کمی دیر به دنیا امدیم . چون ما زمانی به دنیا امدیم که پایان مرد سالاری بود الان نه مرد سالاری است نه زن سالاری امروزه دوره فرزند سالاری شده .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قیافه آقایون هنگام خرید با خانم ها | تالار عکس | 44 | |
![]() |
ایجاد انگیزه در آقایون برای ظرف شستن | تالار عکس | 32 | |
![]() |
آقایون وقتی به دنیا اومدن..... | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مزیت حموم كردن آقایون نسبت به خانمها | تالار عکس | 6 | |
![]() |
تفوت رانندگی را حس کنید.......... باز بگین آقایون الکی میگن | تالار عکس | 14 |