آقایون چرا قهر می کنند؟؟

hami99

عضو جدید
من یه جا یه شکلک گذاشتم هیچی هم ننوشته بودم..واسم وارنینگ فرستادن..
من میخوام بدونم گذاشتنه شکلک خلافه قانونه؟
:redface:
نه خلاف نیست ولی از دیشب زیر نظرت دارم هر جا رفتی ی غوغایی به پا کردی ، از حجاب گرفته تا ماشین و معتادو ..... دیدی با ی شکلک چیکارا که نمیکنی:redface:

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مشکلات شخصی؟؟؟!!!قضاوتی عجولانه و اشتباه کردید.
شما میتونید محترمانه نظرتون رو بدید..... در ضمن چون نویسنده من بودم دلیل بر این نیست که تفکر من باشه..!

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سوال برایم پیش اومده، این پسرایی که انقد میگن ما مردیم ما مردیم.... پس چرا سر هر موضوع کوچیکی عین بچه ها قهر میکنن؟؟؟؟؟
از همه بدتر اینکه کینه میکنن در حد ش...ت.....ر!!:w16:

-بعدش به ازای هر ثانیه دیرکرد توی منت کشیه خانمشون به درجه ی جوششون اضافه میشه!!!

-بعدش که خانومه میره واسه منت کشی دیگه کنتور نمیندازه....1 ساعت...2 ساعت....1روز........برووووووووو دیگه!!!:w39:

-بعدش که حالا لطف میکنن و خانومو میپذیرن تازه اول راهه.......منتظرن خانمه پاشو کج بذاره............دیگه شروع میشه.........عقده های همون روزی که قهر فرمودند باز میشه و هی میزنن تو سر خانومه هی میزنن........ تام و جری یادتونه؟؟!!! دقیق همون شکلی.......
:w13:

اصولا علاقه فراوان دارن به کوک کردن خانوماشون نه به خود خانومشون!

بابا آقویون زنها همسرو همسفرشما هستند نه رقیب جنگیتون!

کلا قهر کردن چه از طرف خانوم چه از طرف اقا چیر مسخره ای هست :mad: مگه بچه هستن

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول تاپیک استارتر تاپیک به من گفت که اسپم نکنم میبینم که الان اینجا به ویرانه ای از اسپم تبدیل شده!..:D

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خب میتونین امتحان کنین ببین چقدر مسخره هست
قهر گاهی اوقات به طلاق هم کشیده میشه
نمی گم سر سنگین نباشین این این مسئله طبیعی عست ولی اینکه قهر بکینن وبعدش حرف زده نشه نه اشتباه بزرگی هست

hami99

عضو جدید
خب میتونین امتحان کنین ببین چقدر مسخره هست
قهر گاهی اوقات به طلاق هم کشیده میشه
نمی گم سر سنگین نباشین این این مسئله طبیعی عست ولی اینکه قهر بکینن وبعدش حرف زده نشه نه اشتباه بزرگی هست
ولی همین قهر کردنا باعث میشه تا قدر همدیگه رو بیشتر بدونن چون بعد که آشتی میکنن انگار بهشت رو بهشون دادن خیلی با هم خوب میشن و قربون صدقه هم میرن

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی همین قهر کردنا باعث میشه تا قدر همدیگه رو بیشتر بدونن چون بعد که آشتی میکنن انگار بهشت رو بهشون دادن خیلی با هم خوب میشن و قربون صدقه هم میرن

من خودم اهل قهر نیستم نمی م ناراحت نمیشم مشیم نظرمم میگم ..... ولی توی فهرم حرف میزنم
چون اگه قهر کنم
امکان بدترین اتفاق ممکن هست
هر کسی خب با توجه به رو حیات خودش خب نظر میده

hami99

عضو جدید
من خودم اهل قهر نیستم نمی م ناراحت نمیشم مشیم نظرمم میگم ..... ولی توی فهرم حرف میزنم
چون اگه قهر کنم
امکان بدترین اتفاق ممکن هست
هر کسی خب با توجه به رو حیات خودش خب نظر میده

این خیلی خوفه
و نظر دیگه من اینه که اگه کار به قهر رسید این باید در حد چند ساعت باشه نه اینکه طولانی بشه

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این خیلی خوفه
و نظر دیگه من اینه که اگه کار به قهر رسید این باید در حد چند ساعت باشه نه اینکه طولانی بشه

ساعت خوبه ولی به روز اینا کشیده بشه ...
حالا حتما باید قهر بشه تا قربون هم برن همینحوری هم میشه اینجوری بود به نظر من نیازی به قهر نیست :razz:

hami99

عضو جدید
ساعت خوبه ولی به روز اینا کشیده بشه ...
حالا حتما باید قهر بشه تا قربون هم برن همینحوری هم میشه اینجوری بود به نظر من نیازی به قهر نیست :razz:
خو هیچ وقت در و تخته به هم جور نیست حتما سر مسائلی با هم اختلاف نظر پیدا میکنن، هر چه قدر به هم نزدیک تر باشن این اختلافات زودتر حل میشه

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خو هیچ وقت در و تخته به هم جور نیست حتما سر مسائلی با هم اختلاف نظر پیدا میکنن، هر چه قدر به هم نزدیک تر باشن این اختلافات زودتر حل میشه

منم نمی گم اختلاف نظر نباشه هر کسی یه دیدگاهی داره اگه زن یا مر د بخوان چشم بسته حرف هم وقبول کنن که نکنه طرف مقابل ناراحت نشه یعنی برای خودش نظراتش چایگاهی نداشته باشه بعد یه مدت خسته میشه اون موقع هست که ....
قبلا هم گفتم قشنگی زندگی به همین اختلافات هست و گذشت ها ولی قهر نهههههههههههه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاد قهرقهر تا قیامتامون بخیر :دی حالا قیامتمون کی بود ؟ 1 ساعتم نمیشد:biggrin: