چیو دوس داری ؟![]()
آبتنی کردن در حوضچه اکنون...
اسمت چرا اینجوری شده؟
آهان ، آبتنی خیلی خوبه مخصوصا اگه تو حوضچه ی اکنون باشه
نمیدونم ، بد شده ؟
خیلی ، اصن نمیدونم چیکار کنم
بیا اسپمدونی![]()
این گزینه ها نه اینکه مهم نیست ولی بودنشون بی تاثیر هم نیست، به هر حال به نوعی فاکتوریست برای شناخت شخصیت خانومها ، تا دیگران چه ملاک های داشته باشن فرمایش شما هم صحیح این مواردی که شما بیان فرمودید پای بندی به اخلاقیات و نجابت و پاکی نیز مهم هستند.پسری که دنبال این خصوصیات برای ازدواج باشه
مسلم بدونه خوشبخت نمیشه
اینم معیار شد برای ازدواج؟؟؟؟!!!(شکلک تعجب)
پای بندی به اخلاقیات و نجابت و پاکی و شخصه که ضامن خوشبختیه .......
حالا کی میخواست از طبقه 9 پرتتون کنه؟منم حاضرم با کمال میل شریک جرمش بشم![]()
با جمله آخر بیشتر موافقم ، ما خودمون مجردیم ولی خیلی جاها متئ هل ها رو دیدیم که چی میکشن.و چی تعریف میکنناگه مردا بلد باشن با همسرشون درست زندگی بکنند , مطمئن باشند که همه خانمها همه این خصوصیات رو باهم دارن.
خیلی ها را میشناسم که زندگیشون گواه صادقی بر این ادعای منه.
این ما هستیم که با بعضی اخلاقهامون اجازه نمیدیم که همسرانمون به ما اعتماد کنند .
پس همه موارد کو؟؟؟؟؟؟
چیو دوس داری ؟![]()
پس اینجا آتش نشانی هم داره که این بابا قبل از این امر به اصطلاح خداپسندانه هماهنگی کنه.با این نظر سنجی های قشنگتون تا چندروز آینده تمام دخترهای باشگاه متقاضی این امر خداپسندانه میشن![]()
پس شما عاشق کل دخترای جهانیدمن عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشق دخترای مغرورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر چی نداریم رو بدست میاریم. مهم اینه که شما این خصوصیات رو داشته باشین.اخه اقایون خودتون چی دارین که همه رو باهم میخواین؟
حالا میخواین نداشته ها مون رو به روخمون بکشین که از خودتون تعریف میکنین.(تعریف از خود نشانه پوچ بودن است و پوچ بودن همان هیچ بودن است)مهندس عمران هستم ،دانشجوی ارشد ،خصوصیات بالا هم دارم
شیلا خداداد چی چیه بابا،سلیقه نداریا
ولی متاسفانه دیر امدید
متاهل هستم![]()
پس همه موارد کو؟؟؟؟؟؟
البته به جز کلاس و غرور
با ادب و متین تو صدره که...
پس چی میگن قیافه مهمه؟!!![]()
شاید از سر تو گذشته......شوخ بامزه و پرانرژی باشه /فهمیده باشه / درک داشته باشه / دلسوز باشه / خوش قیافه باشه /....
واسه چی ، مگه چیکار کردمشاید از سر تو گذشته......![]()
حواسشون نبوده ، جابه جا گذاشتن ، قیافه در صدره![]()
ئه ینی چی بگو درستش کنن منشی خودم!![]()
دیگه شوما ببخششون ، نمیشه کاری کرد ، باز دچار توهم شدی![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | آقایون :دوست دارید همسرتان در چه رشته ای تحصیل کرده باشد | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |