اره. یه دلیل قدیمی...!! مرد سر کار , زن توو خونه
Majid Abdollahi عضو جدید کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #151 اره. یه دلیل قدیمی...!! مرد سر کار , زن توو خونه
Savalancivil کاربر بیش فعال Feb 26, 2011 #152 بستگی به خودش داره ، ولی من خیلی دوست دارم که شاغل باشه . من از زنهایی که از صبح تا شب کارشون خونه داری و پخت و پز هستش خوشم نمیاد
بستگی به خودش داره ، ولی من خیلی دوست دارم که شاغل باشه . من از زنهایی که از صبح تا شب کارشون خونه داری و پخت و پز هستش خوشم نمیاد
elisa.ff عضو جدید کاربر ممتاز Feb 26, 2011 #153 Savalancivil گفت: بستگی به خودش داره ، ولی من خیلی دوست دارم که شاغل باشه . من از زنهایی که از صبح تا شب کارشون خونه داری و پخت و پز هستش خوشم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... خوبه پسرم من هم مادر شوهر خوبی برا عروسم میشم
Savalancivil گفت: بستگی به خودش داره ، ولی من خیلی دوست دارم که شاغل باشه . من از زنهایی که از صبح تا شب کارشون خونه داری و پخت و پز هستش خوشم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... خوبه پسرم من هم مادر شوهر خوبی برا عروسم میشم
Sarp مدیر بازنشسته Feb 26, 2011 #154 واسم مهم نیست که بیرون کار کنه یا نه فقط دوست ندارم خسته و کوفته بیاد خونه و اینکه محیط کارش امن باشه و تو روحیه ش تاثیر بد نذاره ! کلا هرکاری واسه خانوم خونه و ترقیش مفید باشه حاضرم واسش آخرین ویرایش: Feb 26, 2011
واسم مهم نیست که بیرون کار کنه یا نه فقط دوست ندارم خسته و کوفته بیاد خونه و اینکه محیط کارش امن باشه و تو روحیه ش تاثیر بد نذاره ! کلا هرکاری واسه خانوم خونه و ترقیش مفید باشه حاضرم واسش
Savalancivil کاربر بیش فعال Feb 27, 2011 #155 الیسا فردین گفت: خوبه پسرم من هم مادر شوهر خوبی برا عروسم میشم کلیک کنید تا باز شود... میدونستم نا امیدم نمیکنی و پشتمو خالی نمیکنی ملشی مااااااااااااااا مااااااااااا ننننننننننننننن
الیسا فردین گفت: خوبه پسرم من هم مادر شوهر خوبی برا عروسم میشم کلیک کنید تا باز شود... میدونستم نا امیدم نمیکنی و پشتمو خالی نمیکنی ملشی مااااااااااااااا مااااااااااا ننننننننننننننن