taraneh_de
عضو جدید
خودت گفتی دوستاتو بیار!!!!!! این پیشنهاد خودت بود!!!!من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم انصاف داشته باش 4 نفری دارین کل میندازین من لجبازم؟
خودت گفتی دوستاتو بیار!!!!!! این پیشنهاد خودت بود!!!!من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم انصاف داشته باش 4 نفری دارین کل میندازین من لجبازم؟
عزیزم این که نیرو نیست بابا مهندسا میگن فلانی خودشو به اون قالب کرده یا انداختن بهش کاری که 99.9 دخترا میکننیه پسره دزدی هست توی فیلم عشق و نفرت شبیه اونه
خدا رو شکر یکی اومد این بچه پر ادعا فهمید اشتباهشو![]()
خودت گفتی دوستاتو بیار!!!!!! این پیشنهاد خودت بود!!!!
اعتراف کن!!!! طفره نرو[/QUOTE
چیه میخوای خودتو بندازی به من؟؟؟؟؟؟؟؟اعتراف چی کنم؟که گناه دارین؟دلمون میسوزه بحالتون؟
اگه گفتی![]()
معلومه که لجبازی عزیزممن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم انصاف داشته باش 4 نفری دارین کل میندازین من لجبازم؟
ای وااااایخودت گفتی دوستاتو بیار!!!!!! این پیشنهاد خودت بود!!!!
امیرتوام نامردی نکردی کیا رو ور داشتی آوردی![]()
چی رو لو دادم؟!!امیر
ترانه که لو داد
تو دیگه لو نده داداش منی![]()
نه بابا!!! من یه پولدارشو میخوام!! نه عزیزم اعتراف کن که کم اوردی!! اعتراف کن پسرا به هیچ چیزیشون جز پول نمیتونیم دل خوش کنیم؟!اعتراف کن!!!! طفره نرو[/QUOTE
چیه میخوای خودتو بندازی به من؟؟؟؟؟؟؟؟اعتراف چی کنم؟که گناه دارین؟دلمون میسوزه بحالتون؟
خوب یواش یواش داره به نتیجه میرسه
امیر
ترانه که لو داد
تو دیگه لو نده داداش منی![]()
چی رو لو دادم؟!!
این که دوستاتو اوردی!چی رو لو دادم؟!!
اخه عزیزم با دست و پاشم به درد نمیخوره که!!بچه ها من تازه رفتم صفحه اولو خوندم!
اصلا این نظر سنجی جعلیه
پسر بدون دست و پا به چه دردی میخوری؟؟؟
حالا هرچیم پولدار باشه
اصلا آدم پولو میخواد واسه خوشحالی و خوشبختیش!...
خب آره. میخواستم ببینم حرف حسابش چیه؟!!!! تازه گفته بود که شما خانما اتحاد ندارین. می خواستم بهش ثابت کنم که در اشتباهه.این که دوستاتو اوردی!
تخصص جونم چرا اینقدر عصبی هستی تو؟خب آره. میخواستم ببینم حرف حسابش چیه؟!!!! تازه گفته بود که شما خانما اتحاد ندارین. می خواستم بهش ثابت کنم که در اشتباهه.
اخه عزیزم با دست و پاشم به درد نمیخوره که!!![]()
چیه خوب
منو که میشناسی
کل کلم خوبه
ولی صلحو همیشه ترجیح میدم
باشه تو برو با همجنس خودت ازدواج کن بیشتر بدردت میخورهاخه عزیزم با دست و پاشم به درد نمیخوره که!!![]()
حسود! بیا یه تشکر بزنم حداقل عضو فعال شی کمتر حسودی کنی!تخصص جونم چرا اینقدر عصبی هستی تو؟
چیه خوب
منو که میشناسی
کل کلم خوبه
ولی صلحو همیشه ترجیح میدم
گریه که امضامو بخون میفهمی!اون وقت رو شونه کی میخوای گریه کنی ؟!
موقع تنهایی به کی می خوای اعتماد کنی
به رو خودت نیار!اخه عزیزم با دست و پاشم به درد نمیخوره که!!![]()
خب آره. میخواستم ببینم حرف حسابش چیه؟!!!! تازه گفته بود که شما خانما اتحاد ندارین. می خواستم بهش ثابت کنم که در اشتباهه.
نه عزیزم پولشون بدرد میخوره!باشه تو برو با همجنس خودت ازدواج کن بیشتر بدردت میخوره
گریه که امضامو بخون میفهمی!
اونم به خدا!!
eeeeeeباشه تو برو با همجنس خودت ازدواج کن بیشتر بدردت میخوره
رزی جون با این دوست غیر منطقیت(فاطمه)بحرف مشکل داره دکتر خوب میشناسمانه عزیزم پولشون بدرد میخوره!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قیافه آقایون هنگام خرید با خانم ها | تالار عکس | 44 | |
![]() |
ایجاد انگیزه در آقایون برای ظرف شستن | تالار عکس | 32 | |
![]() |
آقایون وقتی به دنیا اومدن..... | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مزیت حموم كردن آقایون نسبت به خانمها | تالار عکس | 6 | |
![]() |
تفوت رانندگی را حس کنید.......... باز بگین آقایون الکی میگن | تالار عکس | 14 |