ببین ترانه جون خودشم قبول داره سایشون مثه همین شکلکس!اینم سایه دارش بگیر تا در نرفته
![]()
ببین ترانه جون خودشم قبول داره سایشون مثه همین شکلکس!اینم سایه دارش بگیر تا در نرفته
![]()
چون وجود خارجی ندارن!!حتما با مردش روبرو نشدی
پس اگه اینقد به خودتون مطمئنین چرا شما خانوما با پدیده ی وحشتناک ترشیدگی روبرو هستین؟خوب دیگه خودتونم میدونین که فقط بلدین الکی داد و هوار راه بندازین
سایه اش این شکلیه خودش دیگه چه هیولاییه!!!!!!!!!!ببین ترانه جون خودشم قبول داره سایشون مثه همین شکلکس!
هرچی بیشتر بهتر!اخه هیچی دیگه که ندارین بازم دلمونو به این خوش کنیمچقد میخواین؟
سر و کله میشکونین واسه همین شکلیش ه نترشین رو دست مامان باباتونببین ترانه جون خودشم قبول داره سایشون مثه همین شکلکس!
اینم اعتراف دومشحتما با مردش روبرو نشدی
پس اگه اینقد به خودتون مطمئنین چرا شما خانوما با پدیده ی وحشتناک ترشیدگی روبرو هستین؟
سر و کله میشکونین واسه همین شکلیش ه نترشین رو دست مامان باباتون
متخصص جون یه تشکر دیگه بزنم phd بگیری؟سایه اش این شکلیه خودش دیگه چه هیولاییه!!!!!!!!!!
عزیزم این ترشیدگی فقط چیزیه که شما پسرا در اوردین که خانوما رو ترغیب کنین باهاتون زود ازدواج کننسر و کله میشکونین واسه همین شکلیش ه نترشین رو دست مامان باباتون
می بینم که از حسودی داری میترکی!!!!!!!!!!متخصص جون یه تشکر دیگه بزنم phd بگیری؟![]()
وای اینم یکی دیگهاینم اعتراف دومش
خودشونم میدونن تعداد مردای واقعی خیییلی کمه!
حالا شما چرا انقدر به تخصص ترانه حسودی میکنی؟متخصص جون یه تشکر دیگه بزنم phd بگیری؟![]()
چقد تو نازیمی بینم که از حسودی داری میترکی!!!!!!!!!!![]()
نه اتفاقا شوهر برام زیادهوای اینم یکی دیگه
تو هم شوهر میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟نیست بابا کمه وایسا تو صف فاطمه اوله متخصصم گناه داره واسه تو هم شاید
متخصص جون یه تشکر دیگه بزنم phd بگیری؟![]()
تو که تا چند دقیقه پیش داشتی از ترس سکته می کردی؟!!ایلیا کم نیاریا هوا تو دارم![]()
چون مریدانی همچون تویی دارد این متخصصحالا شما چرا انقدر به تخصص ترانه حسودی میکنی؟![]()
نه از خنده داشتم میمردمتو که تا چند دقیقه پیش داشتی از ترس سکته می کردی؟!!![]()
شما جواب سوال منو ندادیاایلیا کم نیاریا هوا تو دارم![]()
نه عزیزم مثل اینکه تو زن میخوای، میخوای ثابت کنی که پسرا مفیدند!!!وای اینم یکی دیگه
تو هم شوهر میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟نیست بابا کمه وایسا تو صف فاطمه اوله متخصصم گناه داره واسه تو هم شاید
با تو نبودم. سواد نداری ببینی از کی نقل قول گرفتم؟!!!!!نه از خنده داشتم میمردم
غالب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سوادتو قربون جونم اون قالب دلبندم نه غالب من زن بی سواد نمیگیرمنه اتفاقا شوهر برام زیاده
این شمایی که میخوای خودتو به زور به یکیمون غالب کنی![]()
تو که تا چند دقیقه پیش داشتی از ترس سکته می کردی؟!!![]()
نه اخه تخصص ندارم؛راستی یه کم سوادم به دوستت یاد بدهبا تو نبودم. سواد نداری ببینی از کی نقل قول گرفتم؟!!!!!
شما جواب سوال منو ندادیا
این آقای خوشتیپ آواتارت کیه؟
یعنی میگی مهندسی شیمی رو هم از دانشگاه آزاد گرفتی؟!!!!!!!یا شایدم پارتی بازی کردی؟!!!نه اخه تخصص ندارم؛راستی یه کم سوادم به دوستت یاد بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قیافه آقایون هنگام خرید با خانم ها | تالار عکس | 44 | |
![]() |
ایجاد انگیزه در آقایون برای ظرف شستن | تالار عکس | 32 | |
![]() |
آقایون وقتی به دنیا اومدن..... | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مزیت حموم كردن آقایون نسبت به خانمها | تالار عکس | 6 | |
![]() |
تفوت رانندگی را حس کنید.......... باز بگین آقایون الکی میگن | تالار عکس | 14 |