eng.esmail
اخراجی موقت
قبلا تذکر دادمسلام به همه ی دوستان عزیز بحث تا اینجا خیلی جالب بود
من که کلی خندیدم
اما حواستون باشه این القا واغوا مشکوکه
حواستون باشه جو رو عوض نکنه...........................
قصدش فقط تشنجه
قبلا تذکر دادمسلام به همه ی دوستان عزیز بحث تا اینجا خیلی جالب بود
من که کلی خندیدم
اما حواستون باشه این القا واغوا مشکوکه
حواستون باشه جو رو عوض نکنه...........................
کجا به این دی؟
میگم این هستا حسودیش میشه به اینکه فروغ عزیز در دل ما جا داره![]()
شوخیدم
ولی هستای من گله هیچ وقتم حسود نیست
1 - مدارس دولتي ومعمولي ، بهچ وجه چادر را براي خانم ها اجباري نكرده استبا عرض معذرت خودتم نمی دونی چی میخوای بگی و منظورت چیه
یا از قبل درست تحقیق کن یا افاضات نکن
جو رو هم متشنج نکن
یه امشب اومدیم شاد باشیم....
محض اطلاعت علوی دولتیه1 - مدارس دولتي ومعمولي ، بهچ وجه چادر را براي خانم ها اجباري نكرده است
2 - درست هم صحبت كن
3 - كدام جو وكدام تشنج
همانطوركه قبلا هم گفتم منم تومدرسه نمونه دولتي درس خوندم.هم راهنمايي هم دبيرستان. وچادراجباري بود.1 - مدارس دولتي ومعمولي ، بهچ وجه چادر را براي خانم ها اجباري نكرده است
2 - درست هم صحبت كن
3 - كدام جو وكدام تشنج
سلام یوزا جان.ببینم.این عکس عمو کُلنگ نیست؟آواتور جدیدمو تبریک نمیگین؟
اون یکی تو روحیه بچه ها تاثیر گذاشته بود
گفتم حالا شاد شید![]()
با ایشون کاملاً موافقم. . .سلام دوستان
در مورد همسر آینده من از نظر من مانتویی بودن یا چادری بودن مهم نیست! و اگر در محدوده عرف پذیرفته شده جامعه باشد از نظر من هم بی مشکل است. به نظر من به زن هم باید شخصیت داد و تا حدی که عشق و بنیاد خانواده لطمه نبیند آزادش گذاشت که خودش هم تصمصم بگیرد اگر قرار باشد مرد تعیین کند چه لباسی بپوشد چه رنگی بپوشد دوستان دخترش چه کسانی باشند چه ساعتی از خانه بیرون برود و... دیگر شخصیت زن از او گرفته میشود.
سبز باشید
شما قدر انسان فهمیده ای هستید در این موردسلام دوستان
در مورد همسر آینده من از نظر من مانتویی بودن یا چادری بودن مهم نیست! و اگر در محدوده عرف پذیرفته شده جامعه باشد از نظر من هم بی مشکل است. به نظر من به زن هم باید شخصیت داد و تا حدی که عشق و بنیاد خانواده لطمه نبیند آزادش گذاشت که خودش هم تصمصم بگیرد اگر قرار باشد مرد تعیین کند چه لباسی بپوشد چه رنگی بپوشد دوستان دخترش چه کسانی باشند چه ساعتی از خانه بیرون برود و... دیگر شخصیت زن از او گرفته میشود.
سبز باشید
عمو جان.شما بپر تو تاپیک مردان ریشو.اینجا مال ما مرداست.شما قدر انسان فهمیده ای هستید در این مورد
میخواید برای آقایون دیگه کلاس آموزشی بزاری بعضیاشون واقعا احتیاج دارن
باشه حاجیهمون چادری که گفتم
همون چادری که گفتم
السلام عليك يا حاج مرتضي ... اخوي اهلا و سهلا..شما نگران نظر نباش.....
ما اون یه نظر رو کش میاریم![]()
نه بابا حاجی واردیا!شما نگران نظر نباش.....
ما اون یه نظر رو کش میاریم![]()
عروسی که اینجاست.تشریف بیارین.نمیدونم این داماده چقدر زن می خواد بستونه!نه بابا حاجی واردیا!
عروسی ما رم دعوت میکنی؟
تقصیر خدته خوب.می خواستی از خانوما هم دعوت کنی !راستي دوستان عزيزم اگه تو صفحه نخست تاپيك روي دكمه تشكر كليك ميكرديد به خدا هيچ ضرري نداشت!ثواب هم داشت
![]()
بستگی داره
بعضیاشون تو خونه هم با چادر میگردن