*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
فکر می کنم اگه برنامه نویسان اندیشه ی شمارو داشتن تا الان حتی سیستم عامل 95 به 98 تغییر نمی کرد ،
اما به فکر توسعه ی نرم افزاری باشین ، نه کفایت به از قبل ساخته شده ها ،
موفق باشین

اتفاقا چون این طرز فکر رو داشتن خیلی جاها به نفعشون بوده. اگر هرکس قرار بود سیستم عامل خودش رو بسازه، سرمایه گذازی اپل روی مکینتاش بیهوده بود، یا اینکه لینوکس به جایی که الان رسیده نمیرسید. همین الان هم در جوامع لینوکسی با توزیع جدید خیلی خیلی بد برخورد میشه، چون معتقدند هرکس اگر بخواد توزیع خودش رو بسازه، تمرکزی روی توسعه توزیع اصل کاری نیست. مثلا نگاه کنید، دبیان ساخته شد، اوبونتو از روی دبیان ساخته شد، و مینت رو از روی اوبونتو ساختند.
دبیان الان استفاده ای داره؟ بله، اما بیشتر در سطح سرور و ... شناخته شده. اوبونتو چطور؟ تقریبا هرکس بخواد از مک یا ویندوز مهاجرت کنه به لینوکس، اوبونتو رو انتخاب میکنه. پس تکلیف مینت چیه؟ مینت برای تنبلهاست، چون خیلی از برنامه ها رو از پیش داره.
خب، الان سه تا توزیع خوب، پس چرا بیام یکی بهشون اضافه کنم/؟؟؟!!؟!؟!
پس همیشه این روش کارساز نیست. اما مثلا الان اگر یکی بیاد نرم افزار Desktop Publishing بده بیرون که از RTL پشتیبانی کنه، و از نظر امکانات در حد و اندازه InDesign و Scribus باشه و رابط کاربری بهتری نسبت به Publisher و LibreOffice Draw داشته باشه، مطمئناً نرم افزار موفقی خواهد بود!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
Re: *** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

فکر می کنم اگه برنامه نویسان اندیشه ی شمارو داشتن تا الان حتی سیستم عامل 95 به 98 تغییر نمی کرد ،
اما به فکر توسعه ی نرم افزاری باشین ، نه کفایت به از قبل ساخته شده ها ،
موفق باشین
ببخشید دخالت میکنما ولی منم با اون دوستمون موافقم و تفکرش رو مانع از پیشرفت نرم افزاری نمیدونم. در واقع بجای ساخت ابزارهای مشابه که در اختیار داریم، از ابزارهای موجود استفاده میکنیم که یچیز کارامدتر بسازیم. دقیقا مثل همین توسعه ویندوز ۹۵ تا ۸.۱. ببینید در ویندوز ۷ تغییراتی که اعمال شد زیاد بود ولی در بیس کار تغریبا توسعه همون ابزارهای قبلی بود

sent by my GLX G5

blackhacking21

عضو جدید
ببخشید دخالت میکنما ولی منم با اون دوستمون موافقم و تفکرش رو مانع از پیشرفت نرم افزاری نمیدونم. در واقع بجای ساخت ابزارهای مشابه که در اختیار داریم، از ابزارهای موجود استفاده میکنیم که یچیز کارامدتر بسازیم. دقیقا مثل همین توسعه ویندوز ۹۵ تا ۸.۱. ببینید در ویندوز ۷ تغییراتی که اعمال شد زیاد بود ولی در بیس کار تغریبا توسعه همون ابزارهای قبلی بود

sent by my GLX G5
خب به نظر شما آیا نباید برای توسعه ی نرم افزار ها ، بیس اون هارو بلد باشیم و تا حدی بهشون مسلط باشیم ؟؟؟

blackhacking21

عضو جدید
اتفاقا چون این طرز فکر رو داشتن خیلی جاها به نفعشون بوده. اگر هرکس قرار بود سیستم عامل خودش رو بسازه، سرمایه گذازی اپل روی مکینتاش بیهوده بود، یا اینکه لینوکس به جایی که الان رسیده نمیرسید. همین الان هم در جوامع لینوکسی با توزیع جدید خیلی خیلی بد برخورد میشه، چون معتقدند هرکس اگر بخواد توزیع خودش رو بسازه، تمرکزی روی توسعه توزیع اصل کاری نیست. مثلا نگاه کنید، دبیان ساخته شد، اوبونتو از روی دبیان ساخته شد، و مینت رو از روی اوبونتو ساختند.
دبیان الان استفاده ای داره؟ بله، اما بیشتر در سطح سرور و ... شناخته شده. اوبونتو چطور؟ تقریبا هرکس بخواد از مک یا ویندوز مهاجرت کنه به لینوکس، اوبونتو رو انتخاب میکنه. پس تکلیف مینت چیه؟ مینت برای تنبلهاست، چون خیلی از برنامه ها رو از پیش داره.
خب، الان سه تا توزیع خوب، پس چرا بیام یکی بهشون اضافه کنم/؟؟؟!!؟!؟!
پس همیشه این روش کارساز نیست. اما مثلا الان اگر یکی بیاد نرم افزار Desktop Publishing بده بیرون که از RTL پشتیبانی کنه، و از نظر امکانات در حد و اندازه InDesign و Scribus باشه و رابط کاربری بهتری نسبت به Publisher و LibreOffice Draw داشته باشه، مطمئناً نرم افزار موفقی خواهد بود!
مطمین باشین اگه سواد ، علم و تکنولوژیش بود میلیون ها سیستم عامل روی جهان ساخته شده بود ،،،
علم ساخت یک سیستم عامل نو علم کمی نیست ،،،
مطمین باش اگه یک نفر همین الان پیدا بشه ، یه سیستم عاملی شبیه به همین ویندوز مایکروسافت با کمی تغییرات بسازه میشه بیل گیتس بعدی ...
مانتاها تکنولوژیش public نشده ، فقط کسایی دست به این کارا می زنن که بعد از سال ها تجربه بتونن تکنولوژیشو پیدا کنند ...
مطمین باش اگه خود شما هم الان یک سیستم عامل (به غیر از ویندوز و لینوکس ) بسازی ، حتی اگه شبیه به ویندوز باشه میشی بیل گیتس بعدی ...
اما متاسفانه تکنولوژیش public شده نیست ...
ساخت توزیع های مختلف لینوکس هم مانند رنگ کردن یک شی به رنگ های مختلف هست ، هسته همونه ، پوسته عوض میشه ...
اگه الان هرکی یک سیستم عامل به غیر از لینوکس و ویندوز بسازه بی شک سلطان ثروت و قدرت در قرن حاظر خواهد شد ...
موفق باشین

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
مطمین باشین اگه سواد ، علم و تکنولوژیش بود میلیون ها سیستم عامل روی جهان ساخته شده بود ،،،
علم ساخت یک سیستم عامل نو علم کمی نیست ،،،
مطمین باش اگه یک نفر همین الان پیدا بشه ، یه سیستم عاملی شبیه به همین ویندوز مایکروسافت با کمی تغییرات بسازه میشه بیل گیتس بعدی ...
مانتاها تکنولوژیش public نشده ، فقط کسایی دست به این کارا می زنن که بعد از سال ها تجربه بتونن تکنولوژیشو پیدا کنند ...
مطمین باش اگه خود شما هم الان یک سیستم عامل (به غیر از ویندوز و لینوکس ) بسازی ، حتی اگه شبیه به ویندوز باشه میشی بیل گیتس بعدی ...
اما متاسفانه تکنولوژیش public شده نیست ...
ساخت توزیع های مختلف لینوکس هم مانند رنگ کردن یک شی به رنگ های مختلف هست ، هسته همونه ، پوسته عوض میشه ...
اگه الان هرکی یک سیستم عامل به غیر از لینوکس و ویندوز بسازه بی شک سلطان ثروت و قدرت در قرن حاظر خواهد شد ...
موفق باشین

به عنوان یک سوال از شما : در زبان Go ، کدی بنویسید که یک عدد رو به مبنای ۲ ببره، و بعد به فرم IEEE754 نشون بده

blackhacking21

عضو جدید
به عنوان یک سوال از شما : در زبان Go ، کدی بنویسید که یک عدد رو به مبنای ۲ ببره، و بعد به فرم IEEE754 نشون بده
تبدیل مبناها در C :

کد:
#include<iostream.h>
#include<conio.h>

void DecToOther(int num,int newbase,char data[])
{
      int x=0;
      x=num%newbase;
      if(num !=0)
      DecToOther(num/newbase,newbase,data);
      cout<<data[x];
}
//.......................................................
void OtherToDec(char num[],int size,int thisbase,int newbase)
{
      int data1[123];
      int i ,j;
      for(i=0,j=48 ;i<10; i++,j++)
              data1[j]=i ;
      for(i=10,j=65 ;i<36; i++,j++)
              data1[j]=i;
      for(i=36,j=97 ;i<62; i++,j++)
              data1[j]=i;
      char data[]={'0','1','2','3','4','5','6',
                            '7','8','9','A','B','C','D',
                            'E','F','G','H','I','J','K',
                            'L','M','N','O','P','Q','R',
                            'S','T','U','V','W','X','Y',
                            'Z','a','b','c','d','e','f',
                            'g','h','i','j','k','l','m',
                            'n','o','p','q','r','s','t',
                            'u','v','w','x','y','z'};  
      i=0;
      long power=1;
      int cint;
      long res=0;
      while(size >= 0)
      {
             if(i!=0)
             power = power*thisbase; 
             cint =num[size]; 
             res =res + data1[cint]*power; 
             i=i+1;
             size=size-1; 
             }
      DecToOther(res,newbase,data);
} 
//..................
main()
{
      char c;
      char num[80];
      int size = -1;
      int x,y;
      cout<<"\nEnter Number : ";
      cin.get(c);
      while( c!='\n')
      {
              size= size +1;
              num[size]=c;
              cin.get(c);
       }
      cout<<"\nYor Entered Number Base : ";
      cin>>x;
      cout<<"\nConvert to which base? Enter Here : ";
      cin>>y;
      cout<<"\n\n result: ";
      OtherToDec(num,size,x,y);  
getch();
return 0;
}

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز

تبدیل مبناها در C :

کد:
#include<iostream.h>
#include<conio.h>

void DecToOther(int num,int newbase,char data[])
{
      int x=0;
      x=num%newbase;
      if(num !=0)
      DecToOther(num/newbase,newbase,data);
      cout<<data[x];
}
//.......................................................
void OtherToDec(char num[],int size,int thisbase,int newbase)
{
      int data1[123];
      int i ,j;
      for(i=0,j=48 ;i<10; i++,j++)
              data1[j]=i ;
      for(i=10,j=65 ;i<36; i++,j++)
              data1[j]=i;
      for(i=36,j=97 ;i<62; i++,j++)
              data1[j]=i;
      char data[]={'0','1','2','3','4','5','6',
                            '7','8','9','A','B','C','D',
                            'E','F','G','H','I','J','K',
                            'L','M','N','O','P','Q','R',
                            'S','T','U','V','W','X','Y',
                            'Z','a','b','c','d','e','f',
                            'g','h','i','j','k','l','m',
                            'n','o','p','q','r','s','t',
                            'u','v','w','x','y','z'};  
      i=0;
      long power=1;
      int cint;
      long res=0;
      while(size >= 0)
      {
             if(i!=0)
             power = power*thisbase; 
             cint =num[size]; 
             res =res + data1[cint]*power; 
             i=i+1;
             size=size-1; 
             }
      DecToOther(res,newbase,data);
} 
//..................
main()
{
      char c;
      char num[80];
      int size = -1;
      int x,y;
      cout<<"\nEnter Number : ";
      cin.get(c);
      while( c!='\n')
      {
              size= size +1;
              num[size]=c;
              cin.get(c);
       }
      cout<<"\nYor Entered Number Base : ";
      cin>>x;
      cout<<"\nConvert to which base? Enter Here : ";
      cin>>y;
      cout<<"\n\n result: ";
      OtherToDec(num,size,x,y);  
getch();
return 0;
}
در Go بسیار ساده تر هست، البته قبلش باید پکیج بنویسید، بعدش پکیج رو متصل کنید به برنامه :)

blackhacking21

عضو جدید
در Go بسیار ساده تر هست، البته قبلش باید پکیج بنویسید، بعدش پکیج رو متصل کنید به برنامه :)
ما زیاد دنبال زبان های For Children نرفتیم ...
زبان های Go و امسالشون اکثرا با C نوشته میشن ...
ما به فکر ساخت Go هستیم نه استفادش ...
تا یه مدت دیگه مفسر efl خودم رو پابلیک می کنم با اون دوست داشتی می تونی ساده تر از این ها برنامه بنویسی ...
موفق باشین دوست من

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز

ما زیاد دنبال زبان های For Children نرفتیم ...
زبان های Go و امسالشون اکثرا با C نوشته میشن ...
ما به فکر ساخت Go هستیم نه استفادش ...
تا یه مدت دیگه مفسر efl خودم رو پابلیک می کنم با اون دوست داشتی می تونی ساده تر از این ها برنامه بنویسی ...
موفق باشین دوست من
گو یک زبان سطح پایین هسن. متاسفم که وقتی یک مترجم کد ساده میسازیم به زبانی کع آزمایشگاه بل و کن تامپسون و گوگل پشتشن میگیم برای بچه ها!!!

blackhacking21

عضو جدید
گو یک زبان سطح پایین هسن. متاسفم که وقتی یک مترجم کد ساده میسازیم به زبانی کع آزمایشگاه بل و کن تامپسون و گوگل پشتشن میگیم برای بچه ها!!!
سطح پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:
package main

import "fmt"

func main() {
        fmt.Println("Hello, World")
}
زبان های برنامه نویسی سطح پایین به زبان هایی گفته میشه که به زبان ماشین نزدیکتر و به زبان انسانی دور تر هستند (از لحاظ syntax )
و اما یک کد از زبان سطح پایین :::
کد:
org 0x7c00
mov bx, HELLO_MSG
call print_string
mov bx, GOODBYE_MSG
call print_string
jmp $                ;hang so we can see the message
%include "print_string.asm"
HELLO_MSG:
    db 'Hello, World!', 0
GOODBYE_MSG:
    db 'Goodbye!', 0
times 510 - ($ - $$) db 0
dw 0xaa55

و اما go فکر می کنم از زبان مادری هم آسون تر باشه ...
همین که گفتم خیلی خوبه تو elf تا دلت بخاد توابع از پیش ساخته شده هست ...

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سطح پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:
package main

import "fmt"

func main() {
        fmt.Println("Hello, World")
}
زبان های برنامه نویسی سطح پایین به زبان هایی گفته میشه که به زبان ماشین نزدیکتر و به زبان انسانی دور تر هستند (از لحاظ syntax )
و اما یک کد از زبان سطح پایین :::
کد:
org 0x7c00
mov bx, HELLO_MSG
call print_string
mov bx, GOODBYE_MSG
call print_string
jmp $                ;hang so we can see the message
%include "print_string.asm"
HELLO_MSG:
    db 'Hello, World!', 0
GOODBYE_MSG:
    db 'Goodbye!', 0
times 510 - ($ - $$) db 0
dw 0xaa55

و اما go فکر می کنم از زبان مادری هم آسون تر باشه ...
همین که گفتم خیلی خوبه تو elf تا دلت بخاد توابع از پیش ساخته شده هست ...

نگاه به ظاهر ساده Go نکن، در همه زمینه ها داره ازش استفاده میشه، حتی در سطح کرنل، و میتونی در اینترنت با سرچ golearn ببینی که در رباتیک و شاخه Machine Learning چقدر پیشرفت کرده، یا در زمینه مجازی سازی با ابزاری به اسم Docker . در ضمن، فقط به همون Hello World بسنده نکن. وگرنه ممکنه در یک زبان سطح پایین هم اون مثال خیلی خیلی ساده باشه!

blackhacking21

عضو جدید
نگاه به ظاهر ساده Go نکن، در همه زمینه ها داره ازش استفاده میشه، حتی در سطح کرنل، و میتونی در اینترنت با سرچ golearn ببینی که در رباتیک و شاخه Machine Learning چقدر پیشرفت کرده، یا در زمینه مجازی سازی با ابزاری به اسم Docker . در ضمن، فقط به همون Hello World بسنده نکن. وگرنه ممکنه در یک زبان سطح پایین هم اون مثال خیلی خیلی ساده باشه!
دلیل بر سادگی نیست ، بر معروفیت و کارایی زبان ها هست ...
اگه بحث سادگی هست شما می تونین با VB هم برای ویندوز ، هم وب ، هم ربات (BASCOM) هم آندروید (Basic4Android ) برنامه بنویسید ...
زبان C رو در نظر بگیرید ، لینوکس ، ویندوز ، اکثر کامپایلر ها و زبان های دیگه با اون نوشته میشن ...
حالا کدام را می پسندید ؟؟؟؟؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دلیل بر سادگی نیست ، بر معروفیت و کارایی زبان ها هست ...
اگه بحث سادگی هست شما می تونین با VB هم برای ویندوز ، هم وب ، هم ربات (BASCOM) هم آندروید (Basic4Android ) برنامه بنویسید ...
زبان C رو در نظر بگیرید ، لینوکس ، ویندوز ، اکثر کامپایلر ها و زبان های دیگه با اون نوشته میشن ...
حالا کدام را می پسندید ؟؟؟؟؟

طرز تفکر مایکروسافتی -- من دیگه نه جوابی میدم، و نه حتی پست های شما رو میخونم!
فقط توصیه میکنم برید مقاله How to be a good hacker به قلم اریک ریموند رو بخونید، ایشون معتقدند بیسیک رو بریزید دور، و فقط پنج زبان Haskell, LISP, C, Java و ++C رو یاد بگیرید، تا هکر خوب و واقعی باشید. مفهوم درست «هکر» هم در این مقاله توضیح داده شده، و نیازی به توضیح اون مقاله هم نمیبینم.

blackhacking21

عضو جدید
طرز تفکر مایکروسافتی -- من دیگه نه جوابی میدم، و نه حتی پست های شما رو میخونم!
فقط توصیه میکنم برید مقاله How to be a good hacker به قلم اریک ریموند رو بخونید، ایشون معتقدند بیسیک رو بریزید دور، و فقط پنج زبان Haskell, LISP, C, Java و ++C رو یاد بگیرید، تا هکر خوب و واقعی باشید. مفهوم درست «هکر» هم در این مقاله توضیح داده شده، و نیازی به توضیح اون مقاله هم نمیبینم.
"هک" در این پست نمیگنجه دوست من ...
پس خوبه قانع شدین ...
موفق باشین

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
"هک" در این پست نمیگنجه دوست من ...
پس خوبه قانع شدین ...
موفق باشین

دوست عزیز، میدونید من تا بحال سمت جاوا اسکریپت به صورت حرفه ای نرفته بودم، و تا الان تنها استفاده ام ایمپورت کردن اسکریپت آماده در کد html بوده، ولی باز با این حال، آزمون w3school نتیجش شد این :

دیگه علم ریاضی که دارید، ۱۶ سوال از ۲۰ سوال معادل ۸۰ درصد، یعنی اگر کنکور وب برگزار بشه، میتونم یکی از نفرات برتر باشم!

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
شما هنوز دارید در مورد برنامه نویسی صحبت می کنید
آفرین... فقط زیاد به هم سخت نگیرید... برنامه نویسی یک هنره و هر کس یه جور هنرش رو اراده می ده... موفق کسیه که از کمترین امکانات سیستم بهترین استفاده رو بکنه...
شما هم هر کدوم یه هنرمند هستید...

blackhacking21

عضو جدید
دوست عزیز، میدونید من تا بحال سمت جاوا اسکریپت به صورت حرفه ای نرفته بودم، و تا الان تنها استفاده ام ایمپورت کردن اسکریپت آماده در کد html بوده، ولی باز با این حال، آزمون w3school نتیجش شد این :

دیگه علم ریاضی که دارید، ۱۶ سوال از ۲۰ سوال معادل ۸۰ درصد، یعنی اگر کنکور وب برگزار بشه، میتونم یکی از نفرات برتر باشم!

دوست من ، بنده شمارو تحسین می کنم ، بحث کل کل بازی نیست ، همون طور که دوستمون SHRP گفتن ، موفق کسیه که از حداقل منابع سیستم استفاده کنه نه حداکثر (توابع های آماده ای که به ظاهر زیبا میان می دونین چند درصد از حافظه رو اشغال می کنن ؟؟؟) کتاب های سیستم عامل رو بخونین حتما تا با الگوریتم های اون آشنا بشین ...

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دوست من ، بنده شمارو تحسین می کنم ، بحث کل کل بازی نیست ، همون طور که دوستمون SHRP گفتن ، موفق کسیه که از حداقل منابع سیستم استفاده کنه نه حداکثر (توابع های آماده ای که به ظاهر زیبا میان می دونین چند درصد از حافظه رو اشغال می کنن ؟؟؟) کتاب های سیستم عامل رو بخونین حتما تا با الگوریتم های اون آشنا بشین ...

چند درصد اون کتابها بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ نوشته شدن، یا حداقل با ویرایش جدید زبانها و کامپایلر ها و ... به روز شدن؟!
اون مال زمانی بود که شاخ ترین رم موجود ۶۴ یا ۱۲۸ بود، نه الان که ساده ترین کامپیوتر ها هم دست کم ۲ گیگ رم دارند، و از همه مهم تر، من برای شما نوشتم که سیستم عاملی رو طراحی کردم و درسته که نسخه اولش مبتنی بر FreeBSD بود، ولی الان خودش یک سیستم عامل جداست ولی باز هم با باینری های FreeBSD سازگاری کامل داره.

----
یک سوال، آیا با خانواده BSD آشنایی دارید؟

blackhacking21

عضو جدید
چند درصد اون کتابها بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ نوشته شدن، یا حداقل با ویرایش جدید زبانها و کامپایلر ها و ... به روز شدن؟!
اون مال زمانی بود که شاخ ترین رم موجود ۶۴ یا ۱۲۸ بود، نه الان که ساده ترین کامپیوتر ها هم دست کم ۲ گیگ رم دارند، و از همه مهم تر، من برای شما نوشتم که سیستم عاملی رو طراحی کردم و درسته که نسخه اولش مبتنی بر FreeBSD بود، ولی الان خودش یک سیستم عامل جداست ولی باز هم با باینری های FreeBSD سازگاری کامل داره.

----
یک سوال، آیا با خانواده BSD آشنایی دارید؟
من کلا کاربر لینوکس نیستم ، اما تا حدودی آشنایی دارم ...
بحث ما هم بهتره همینجا تموم بشه /.
وقتی نمیخایین درک کنین منابع سیستمی یعنی چی دیگه من باید چی بگم ؟؟؟
شما که به قول خودت سازنده ی سیستم عاملی دیگه چرا ...
لینوکسی که این همه ازش تعریف می کنین همون سیستم عاملی هست که روی سرور های ما نصب شد و حدودا دوسال پیش یک بچه 7 ساله با در دست داشتن یه لوکال روت می تونست کل سرور رو بزنه ...
شما که آشنایی نداری چرا انقد حمایت می کنی ...
برو تو zone-h یه آمار بگیر ببین ...
لینوکس خوبه فقط واسه اینکه opensource هست ...
کجا بودین اونموقع که هزاران وبسایت سر بی امنیت بودن اقسامی از لینوکس سیملینک می خوردنو نابود می شدن ...
میدونی همین سیستم عامل محبوبتون چندین میلیارد خسارت به بار آورد ؟؟؟؟؟
ویندوز باز هرچی باشه یه نیم ذره ای امنیت داره و پشتیبانیش قویه ...
لینوکس همون سیستم عاملیه که الانم که الانه اگه یه لوکال روت 2014 به بالا داشته باشی می تونی کل سرور هارو با کمی سعی و تلاش نابود کنی ...
حالا باز از این خانواده برای من مثال و مدرک بیارین ...
لینوکس سیستم عاملیه که اگه حرفه ای نباشی و تجربه نداشته باشی هزاران بلا ممکنه به سرت بیاد (لینوکس سرور ) ...
برای کی از لینوکس می گین ؟؟؟؟؟؟ مایی که اونموقع که کسی نمیدونست لینوکس چیه هزار تا Security app می نوشتیم تا باعث عذاب مردم نشه این سرور های قدرتمند لینوکس ؟؟؟؟؟؟
والا ویندوز (iis ) و... خیلی با امنیت تر از این لینوکسن ...
خلاصه نه کاربر لینوکسم نه علاقه ای بهش دارم ...
لینوکس فقط واسه کسی خوبه که خودش یه برنامه نویس باشه ، هر باگی دید سریعا پچ کنه ، خودش بتونه هر چند وقت یک بار الگوریتم های امنیتی رو تغییر بده و ...
وگرنه افراد سودجو می تونن با داشتن یک یوزر با دسترسی User از سرور شما ، با یه لوکال روت سرور رو root کنن و تموم ...
متاسفانه مشکل ما اینه هر کتابی هر چی مینویسه باور می کنیم ...
نه دوست من ، به تجربه ها نگاه کن ...
موفق باشی

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز

من کلا کاربر لینوکس نیستم ، اما تا حدودی آشنایی دارم ...
بحث ما هم بهتره همینجا تموم بشه /.
وقتی نمیخایین درک کنین منابع سیستمی یعنی چی دیگه من باید چی بگم ؟؟؟
شما که به قول خودت سازنده ی سیستم عاملی دیگه چرا ...
لینوکسی که این همه ازش تعریف می کنین همون سیستم عاملی هست که روی سرور های ما نصب شد و حدودا دوسال پیش یک بچه 7 ساله با در دست داشتن یه لوکال روت می تونست کل سرور رو بزنه ...
شما که آشنایی نداری چرا انقد حمایت می کنی ...
برو تو zone-h یه آمار بگیر ببین ...
لینوکس خوبه فقط واسه اینکه opensource هست ...
کجا بودین اونموقع که هزاران وبسایت سر بی امنیت بودن اقسامی از لینوکس سیملینک می خوردنو نابود می شدن ...
میدونی همین سیستم عامل محبوبتون چندین میلیارد خسارت به بار آورد ؟؟؟؟؟
ویندوز باز هرچی باشه یه نیم ذره ای امنیت داره و پشتیبانیش قویه ...
لینوکس همون سیستم عاملیه که الانم که الانه اگه یه لوکال روت 2014 به بالا داشته باشی می تونی کل سرور هارو با کمی سعی و تلاش نابود کنی ...
حالا باز از این خانواده برای من مثال و مدرک بیارین ...
لینوکس سیستم عاملیه که اگه حرفه ای نباشی و تجربه نداشته باشی هزاران بلا ممکنه به سرت بیاد (لینوکس سرور ) ...
برای کی از لینوکس می گین ؟؟؟؟؟؟ مایی که اونموقع که کسی نمیدونست لینوکس چیه هزار تا Security app می نوشتیم تا باعث عذاب مردم نشه این سرور های قدرتمند لینوکس ؟؟؟؟؟؟
والا ویندوز (iis ) و... خیلی با امنیت تر از این لینوکسن ...
خلاصه نه کاربر لینوکسم نه علاقه ای بهش دارم ...
لینوکس فقط واسه کسی خوبه که خودش یه برنامه نویس باشه ، هر باگی دید سریعا پچ کنه ، خودش بتونه هر چند وقت یک بار الگوریتم های امنیتی رو تغییر بده و ...
وگرنه افراد سودجو می تونن با داشتن یک یوزر با دسترسی User از سرور شما ، با یه لوکال روت سرور رو root کنن و تموم ...
متاسفانه مشکل ما اینه هر کتابی هر چی مینویسه باور می کنیم ...
نه دوست من ، به تجربه ها نگاه کن ...
موفق باشی

خب عزیز من، خانواده BSD لینوکس نیستن، اول مطالعه، بعد ترشح نظر!

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
واو اینجا چقدر بحثا سطح بالا شدهه

موضوع بحث شاید، ولی شیوه بحث از طرف این دوست عزیزمون بیشتر شبیه رفتار بچه های کودکستانی هست، و این روش بحث کلا بخشی از فرهنگ ما شده، که کل حرف های طرف رو بزاریم کنار، یک قسمتش رو تعمیم بدیم به کلش و بعد سعی کنیم نابودش کنیم.
به ایشون هم تذکر دادم و گفتم که این روش بحث نیست، الان هم بی هیچ اطلاعی اومدن و در بحث ساختار سیستم عاملها شرکت میکنن. در کل، من آینده ای برای ایشون، حداقل در سطح بین الملل نمی بینم.وگرنه توی ایران میشه با دو خط کد و کلی طراحی با اسباب بازیای مایکروسافت پول پارو کرد، اما خارج از کشور اینطور نیست.

blackhacking21

عضو جدید
موضوع بحث شاید، ولی شیوه بحث از طرف این دوست عزیزمون بیشتر شبیه رفتار بچه های کودکستانی هست، و این روش بحث کلا بخشی از فرهنگ ما شده، که کل حرف های طرف رو بزاریم کنار، یک قسمتش رو تعمیم بدیم به کلش و بعد سعی کنیم نابودش کنیم.
به ایشون هم تذکر دادم و گفتم که این روش بحث نیست، الان هم بی هیچ اطلاعی اومدن و در بحث ساختار سیستم عاملها شرکت میکنن. در کل، من آینده ای برای ایشون، حداقل در سطح بین الملل نمی بینم.وگرنه توی ایران میشه با دو خط کد و کلی طراحی با اسباب بازیای مایکروسافت پول پارو کرد، اما خارج از کشور اینطور نیست.
من چکار BSD دارم کلا لینوکس رو می گم ... که شما انقد طرفدارشین ...
شما لازم نیست آینده ی مارو پیش بینی کنین ...ما الان تو آیندمون زندگی می کنیم ... :d
موفق باشین با توابع آماده ... :D

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
من چکار BSD دارم کلا لینوکس رو می گم ... که شما انقد طرفدارشین ...
شما لازم نیست آینده ی مارو پیش بینی کنین ...ما الان تو آیندمون زندگی می کنیم ... :d
موفق باشین با توابع آماده ... :D

حتما تعجب میکنید بهتون بگم از لینوکس متنفرم. میخوام سر به تن اون استالمن نباشه!
ولی سیستم عامل فقط ابزاره. کسی بخواد کاری کنه کارستان، طبیعتاً با XP هم کارش راه میفته!

blackhacking21

عضو جدید
:D کسی میاد میگه مایکروسافت بده که حداقلش یه چیز جدیدی ساخته باشه که به مایکروسافت سر باشه ...
خوبه ماشالله تو کامپیوتر استعداد داری ... درستو بخون ایشالله یه چیزی میشی برا خودت ...
موفق باشی دوست من

blackhacking21

عضو جدید
حتما تعجب میکنید بهتون بگم از لینوکس متنفرم. میخوام سر به تن اون استالمن نباشه!
ولی سیستم عامل فقط ابزاره. کسی بخواد کاری کنه کارستان، طبیعتاً با XP هم کارش راه میفته!
نه xp متاسفانه به دلایلی الان روی هوا به سر می بره ...
یه کودک 7 ساله که میدونه متااسپلویت چیه ؛ میدونه تو سیستم دوستاش که ویندوزشون ایکس پیه چیه :d
ایکس پی نابود شد ...

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
آقا هر وقت بحث از حالت فعلي به علمي تر تغيير كرد بگيد ما هم بيايم...
دوست عزيز با آي دي Blackhacking21 مطمئنا شما براي حرفهاي خودت دلايل خوبي داري ولي اين رو هم در نظر بگير كه هيچ چيز مطلق نيست
همه چيز نسبي است
شايد يه چيزي نسبتا بهتر يا بدتر باشه
منظور دوست ما هم همينه..ديدي كه گفت كلا علاقه زيادي به لينوكس نداره ولي واقعا براي برنامه نويسي هاي سطح پايين فوق العاده است

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم.

هفته دیگه رسما تعطیله فک کنم! بعید میدونم کلاسای یکشنبه و پنجشنبه تشکیل بشن (:) .