*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
من قول می دم خونه خوبی براتون بسازم ، شما جواب سوالا رو بده :biggrin: اقای بیل گیتس :D(شوخی کردما به دل نگیری ..... )

خب، خوشحالم که شوخیمو به دل نگرفتی و با شوخی جواب دادی :D .
ببین ، این جمله من یه جور شوخی هست، اما معنی داره. در رشته شما، شما "حتما" باید یک سری قواعد رو رعایت کنید تا ساختمان درستی از آب در بیاد، اما در برنامه نویسی اینطور نیست. برنامه نویسی معمولا نیازی نیست که Clean باشه، و میتونه به صورت هارد کد باشه (هارد کد، یعنی برنامه ای که وقتی بخواید یک تغییر کوچک در ساختارش بدید نیاز بشه کل ساختار و کد رو بررسی کنید).
بیشترین قوانین برنامه نویسی ، در واقع مانیفست های اخلاقی هستن، مثل مجوزهای GPL که در نرم افزار آزاد-متن باز ازش استفاده میشه.
باز هم سوالی بود در خدمتم.

nvidia gtx 780

اخراجی موقت
سلام
چطورین؟
یه هفته اینجا پست نخورده!!
میشه چند برنامه رو باهم نصب کرد یعنی با 1 کلیک بشه مثلا" 10 تا برنامه رو با هم نصب کرد برای این کار برنامه یا روشی هست؟؟

آخرین ویرایش:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام
چطورین؟
یه هفته اینجا پست نخورده!!
میشه چند برنامه رو باهم نصب کرد یعنی با 1 کلیک بشه مثلا" 10 تا برنامه رو با هم نصب کرد برای این کار برنامه یا روشی هست؟؟
در صورتی که برنامه ها قابلیت نصب خودکار رو داشته باشند کافیه با کمک Batch file اسامی و مسیر اونها رو بنویس و کار تمومه
روش دیگه استفاده از برنامه های ساخت Installer است

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
کسی هست که ASP.net کار کنه؟!
یه اشکالی دارم. کوچیکه! من خودم هرچی نگاه میکنم مشکلشو نمیفهمم. گفتم شاید یه نفر دیگه یه نگاه بندازه بتونه گیرشو بگیره
:w20:

SHRP

کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه اشکالی دارم. کوچیکه! من خودم هرچی نگاه میکنم مشکلشو نمیفهمم. گفتم شاید یه نفر دیگه یه نگاه بندازه بتونه گیرشو بگیره
سلام دوست گرامی
سوالتون رو بپرسید اینجا دوستان زیادی دات نت کار می کنن...حتما مشکل حل می شه

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
:D سیلام ... از این موشکلات زیاد هس عزیزم..
منم برنامم یه موشکلی داشت که هر چی چکش کردم نیمیفهمیدم از کجاس
مشکلتو بوگو..
شاید همون موشکل من بود

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوست گرامی
سوالتون رو بپرسید اینجا دوستان زیادی دات نت کار می کنن...حتما مشکل حل می شه

:D سیلام ... از این موشکلات زیاد هس عزیزم..
منم برنامم یه موشکلی داشت که هر چی چکش کردم نیمیفهمیدم از کجاس
مشکلتو بوگو..
شاید همون موشکل من بود
سلام
یه فرم ثبت نام و ورود کاربر دارم.
ثبت نام رو انجام میده. یعنی داده ها رو به دیتابیس اضافه میکنه و تو دیتابیس هست. اما وقتی داده ها رو وارد میکنم میگه یوزر و پسورد غلط رو وارد میکنی:| در حالی که اون یوزر و پسورد تو دیتابیسم هست!

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ثبت نام رو انجام میده. یعنی داده ها رو به دیتابیس اضافه میکنه و تو دیتابیس هست. اما وقتی داده ها رو وارد میکنم میگه یوزر و پسورد غلط رو وارد میکنی:| در حالی که اون یوزر و پسورد تو دیتابیسم هست!
:eek: مشکل منم تقریبا همینه...
فقط میگه داده ای وارد نشد در صورتی که داده ها تو دیتابیس وارد شدن...
یکی بیاد این مسئله رو حل کنه ما به جواب برسیم
من 9 روز وقت دارم :(

nafis...

مدیر بازنشسته
:eek: مشکل منم تقریبا همینه...
فقط میگه داده ای وارد نشد در صورتی که داده ها تو دیتابیس وارد شدن...
یکی بیاد این مسئله رو حل کنه ما به جواب برسیم
من 9 روز وقت دارم :(
پروژتونو اینجا آپ کنید نگاه کنم!

آخرین ویرایش:

SHRP

کاربر ممتاز
سلام
فرم ورود و تنظیمات رو با استفاده از امکانات دات نت ساختید یا خودتون طراحی کردید؟
منظورم اینه که از کنترلهای Login‌استفاده کردید؟
اگر ممکنه پروژه رو اینجا بذارید

nafis...

مدیر بازنشسته
فرم ورود و تنظیمات رو با استفاده از امکانات دات نت ساختید یا خودتون طراحی کردید؟
منظورم اینه که از کنترلهای Login‌استفاده کردید؟
اگر ممکنه پروژه رو اینجا بذارید
خودم طراحی کردم
از کنترل های لوگین استفاده نکردم

آپلود کردم:gol:

پیوست ها

• WebSite13.zip
    318.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nvidia gtx 780

اخراجی موقت
در صورتی که برنامه ها قابلیت نصب خودکار رو داشته باشند کافیه با کمک Batch file اسامی و مسیر اونها رو بنویس و کار تمومه
روش دیگه استفاده از برنامه های ساخت Installer است
برنامه هایی مثل word & pdf reader & win rar & ...... رو با چه برنامه ای میشه یا هم نصب کرد؟

SHRP

کاربر ممتاز
برنامه هایی مثل word & pdf reader & win rar & ...... رو با چه برنامه ای میشه یا هم نصب کرد؟
با برنامه WInrar می شه برنامه هایی رو که نیاز به تنظیمات سیستمی نداره و فقط کپی فولدر و ساختن میانبر کافی باشه انجام داد ولی برای نصب برنامه هایی مثل آفیس که کلی تنظیمات داره دوستان راهنمایی می کنن

SHRP

کاربر ممتاز
خودم طراحی کردم
از کنترل های لوگین استفاده نکردم

آپلود کردم:gol:
چرا برای چک کردن وضعیت کاربر و رمز از دستورات اس کیو ال استفاده نکردید؟
کد:
 if (rdr["uname"].ToString() == Request["usr"] && rdr["upass"].ToString() == Request["psw"])
÷یشنهاد می کنم از دستورات اس کیو ال استفاده کنید و داده های ورودی رو با پارامترها به اون پاس بدید.این مثال رو ببینید
کد:
strSQL = string.Format("SELECT * FROM tblUser where username=@prm1 and password=@prm2"); 
     cmd.Parameters.Add("@Prm1", SqlDbType.NVarChar, 25).Value = txtName.Text;
            cmd.Parameters.Add("@Prm2", SqlDbType.NVarChar, 30).Value = txtPassword.Text;

در حالت کلی بهتره از امکانات خود دات نت کمک بگیرید و این کارها رو با ابزارهای Login انجام بدید که هم استاندارد است هم امنیت مناسبی داره

motahare2010

عضو جدید
سلام
وقت بخیر اسم تاپیک آشنایی وگفتگوی بچه های کامپیوتر هس فک کردم مثل سابق اما اینجوری بنظر نمباد

nafis...

مدیر بازنشسته
دیگه بچه های قدیمی این تاپیک پیر شدن
قدیما وقتی میومدیم اینجا واقعا حس و حال عوض میشد.

SHRP

کاربر ممتاز
دیگه بچه های قدیمی این تاپیک پیر شدن
قدیما وقتی میومدیم اینجا واقعا حس و حال عوض میشد.
آره
قبلا اونقدر بچه ها فعال بودن كه هر سوال يا پيامي در كمتر از چند دقيقه پاسخ داده مي شه...
الان ديگه دوره جوونهاست.. اونها بايد كارها رو در دست بگيرن...

eng_zm

عضو جدید
زهره 24 ساله دانشجوی ترم 2 نرم افزار کارشناسی ناپیوسته دانشگاه خاوران مشهد :smile:

• Like
واکنش ها: SHRP

SHRP

کاربر ممتاز
درود بر شما مهندس
بازم جای شکرش باقیه شما هنوز سر میزنی.... red hat د Russel و........کلا بازنشست شدن
ارادتمندیم مهندس جان. آره
یادش بخیر اون اوایل مدیر باران بود...مثل مدیران حالا اونم خیلی گل بود... خیلی از بچه ها رفتن... سرشون احتمالا شلوغ شده با زندگی و کار...
شما چطور...این آی دی اصلی است یا قبلا اسمش فرق داشت؟