*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
the first day of weak is saturday:huh:
your toung is weak or day or month or year or sentury??:huh::huh:

والا تا جایی که حافظه‌ی ما یاری میکنه، weak قدیما معنی ضعیف رو میداد، شاید منظورتون week هست.
toung نه و "tongue". به هر حال tongue به معنی زبونی هست که داخل دهنمونه، اینجا language به کار میره. البته یه استثنا داریم که اون هم mother tongue هست که معنی زبان مادری میده. وقتی طرف لکنت زبان داشته باشه میگن weak tongue، نه وقتی مسلط به یه زبانی نباشه.
sentury نه و century.
اون relative by هم که بالا گفته بودید اشتباه هست. what happen هم اشتباهه.

your toung is very bad
you only write what or thing:huh::huh::huh::huh:
کم نوشتن بهتر از غلط غولوط نوشتن هست.

پی نوشت: دست بالای دست زیاده.

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام دوستان...
كلاس زبان راه انداختيد...
ما رو هم ثبت نام كنيد يه چيزي ياد بگيريم

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
خوشبختانه این دو تا کلمه رو بلد بودم ولی همچین خطری گفتید رفتم دوباره نگاه کردم ... ;) جذبه به این می گن!

آخرین ویرایش:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام علیکم!

حال و احوالاتتان چطور است؟

MHM_ID

عضو جدید
سلام دوستان ، من رشتم عمران هست و خیلی علاقه دارم بهش ، ولی واقعا خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم و کلا بتونم با دنیای برنامه نویسی سیستم عامل ها و پلتفرم های موبایل آشنا بشم و بتونم به هر زبانی برنامه مورد علاقم رو بنویسم ولی از اون جایی که من این رشته رو فعلا نخوندم (شاید بعد عمران رفتم دنبالش ) می خواستم از دوستانی که بالاخره رشته تخصصیشون هست و ما پیششون لنگ میندازیم :smile:کمک بگیرم که چه طور و از کجا شروع کنم ، می دونم دنیای کامپیوتر ها این قدر پیشرفت کرده که همین الان شروع کنم شاید تا 3 سال دیگه هم یه فرد معمولی کامپیوتری باشم ولی علاقه دارم در مورد برنامه نویسی بدونم ، نمی دونم از چه زبانی شروع کنم و اصلا کدوم بهتره ، اصلا زبان برنامه نویسی سیستم عامل ها حالا لینوکس باشه یا ویندوز یا .... چی هست ، کلا یه راهنمایی کنید ؟ ( کدوم برنامه نویسی رو خوب یاد بگیرم بتونم به اندروید برنامه بنویسم ؟ )

ممنونم میشم حتما جوابمو بدید .

تنکس.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام دوستان ، من رشتم عمران هست و خیلی علاقه دارم بهش ، ولی واقعا خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم و کلا بتونم با دنیای برنامه نویسی سیستم عامل ها و پلتفرم های موبایل آشنا بشم و بتونم به هر زبانی برنامه مورد علاقم رو بنویسم ولی از اون جایی که من این رشته رو فعلا نخوندم (شاید بعد عمران رفتم دنبالش ) می خواستم از دوستانی که بالاخره رشته تخصصیشون هست و ما پیششون لنگ میندازیم :smile:کمک بگیرم که چه طور و از کجا شروع کنم ، می دونم دنیای کامپیوتر ها این قدر پیشرفت کرده که همین الان شروع کنم شاید تا 3 سال دیگه هم یه فرد معمولی کامپیوتری باشم ولی علاقه دارم در مورد برنامه نویسی بدونم ، نمی دونم از چه زبانی شروع کنم و اصلا کدوم بهتره ، اصلا زبان برنامه نویسی سیستم عامل ها حالا لینوکس باشه یا ویندوز یا .... چی هست ، کلا یه راهنمایی کنید ؟ ( کدوم برنامه نویسی رو خوب یاد بگیرم بتونم به اندروید برنامه بنویسم ؟ )

ممنونم میشم حتما جوابمو بدید .

تنکس.
میدونی مهندس جان وجه تشابه عمران و کامپیوتر همین ساخت و ساز هست! شما خونه میسازید ما برنامه!
اما تفاوت عمده ای داره، اگر همونجوری که برنامه مینویسی خونه بسازی با اولین زلزله خونه با خاک یکسان میشه :D

MHM_ID

عضو جدید
میدونی مهندس جان وجه تشابه عمران و کامپیوتر همین ساخت و ساز هست! شما خونه میسازید ما برنامه!
اما تفاوت عمده ای داره، اگر همونجوری که برنامه مینویسی خونه بسازی با اولین زلزله خونه با خاک یکسان میشه :D

من قول می دم خونه خوبی براتون بسازم ، شما جواب سوالا رو بده :biggrin: اقای بیل گیتس :D(شوخی کردما به دل نگیری ..... )