سلام دوست خوبم لیلای گل....سلام وقت به خیر . من یه سوال از خدمتتون داشتم من تازه عضو این سایت شدم و خیلی یه جوریه . این سایت ارسال و دریافت پیامش انغرادیه . یعنی نمیشه یه سوال برا همه ارسال بشه اونی که می دونه جواب بده
ما هم سلام میدیم خدمت همه بچه های گل معمار مخصوصا شما....سلام عرض می کنم خدمت دوستان گل رشته ی کامپیوتر
یه سؤالی داشتم ...... می شه یکی به من بگه چطوری می تونم با google earth باید کار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمکم کنید.....![]()
مرسی عزیزمما هم سلام میدیم خدمت همه بچه های گل معمار مخصوصا شما....
در باره سوالت...خب میری تو اون قسمت search اسم جایی رو که میخوای وارد میکنی بعدش دیگه خودش نشون میده....گاهی وقتا هم دقیق پیدا نمیکنه واست ...باید یه کم اینور اونورش کنی....
حالاکجاشو مشکل داری دقیقا؟؟؟![]()
منم با اریاپور عزیز موافقم....c#.net خوبه......
فقط یه سوال....چه جوری مشخص میشه کسی خونده یا نه....مگه قراره اینجا بیایم بنویسیم چی خوندیم....چقدر خوندیم؟؟؟؟...یا نکنه اینجا باید سوال جواب بدیم.......؟؟؟؟
![]()
همچنان که دارید در جا میزنید .
اگه راجع به c#.net اطلاعات میخوای یه سری به اینجا بزن مقدمه ای برای شناخت #c
سلام به همه
![]()
سلامي 2باره
نمي دونم جي بكم![]()
اين هم اخرين10![]()
سلام:
خوش به حالت معصوم جون ، من وقت نکردم بخونمآخه یه پروژه خیلی خیلی سختی دارم که 3 ام باید تحویلش بدم ، دعا کنید بتونم ازپسش بربیام.
سلاااااااااااااااااام...معصوم جونیه خودم....سلام به همه بروبچ بامرامو بامعرفت کامپیوتر خصوصا ارغوانم
مببینم که تعداد داره بیشتر میشه و کم کم به نتایجه خوبیم داریم میرسیم ( انشالله قبل از پایان تابستان بالاخره یه چیزیو شروع کرده باشیم و به سرانجام رسونده باشیم) . بچه ها من یه پیشنهاد دارم اینکه مثلا سی شارپ و میخواهیم شروع کنیم خوب یک سری مطالب مقدماتیرو که خوندیم و با محیط یکم آشناتر شدیم یه سال بالاتر مثل آقای دادوند یه برنامه کوچیک و ساده برامون انتخاب کنن و یه زمانیو براش مشخص کنن که ما روش کارکنیم که همزمان با مطالعه تئوری به صورت عملی هم با محیط برنامه نویسی آشنا بشیم و اینجا در مورده اینکه تونستیم اون برنامه رو اجرا کنیم یا خیر صحبت بشه و مطمئنا در نهایت با رفع ایراداتمون تو اون برنامه ها که به مرور بزرگتر و پیچیده تر میشه سریعتر درسو میگیریم و اینطوری جذابترم میشه. و ماندگاریش در ذهن بیشتر .و اینجاوقتی در موردش بحث میشه میفهمیم چه نکاتی رعایت نکردیم که برناممون اجرا نشده و در حقیقت اصول رو یاد میگیریم
چطوره ارغوان جونیم؟
خوشحال شدم که دیدم برات مفید بوده....اخه نبودی خانمی که ازت اجازه بگیرم....massom گفت:اوه اوه ارغوان خانم تاپیک میزنی بیخبر عزیزمجالب و مفید بودم ادامش بده و به پیشرفته برسونش
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |