*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

الهه_م

عضو جدید
منم همچنان هستم:D
البته چون مجبورم رو پروژم کار کنم زیاد نمیتونم تو بحثا شرکت کنم
ولی سعی میکنم در جریان باشم

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی الهه جون...راستی پروژت چیه...مربوط به چه درسیه؟؟؟....

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شماها برنامه نویسی تحت وب بلدید...؟؟؟..من که بلد نیستم...میگم هرکی بلده خوب میشه که به بقیه یاد بده تا حدودیشو;)
البته نه اینکه بلدما یه چیزایی میخوام بخونم که شروعش با این مطالب بوده :)
منظور از وب چيست؟
وب شبکه ای است متشکل از تمامی کامپيوترهای دنيا، شبکه ای از شبکه ها.
اينترنت، وب، WWW ، web يا World Wide Web همگی يک چيزند.
تمامی کامپيوترهای وب ميتوانند با هم ارتباط داشته باشند.
کامپيوترهای موجود در وب با کمک استاندارد ارتباطی يا پروتوکل HTTP با هم ارتباط برقرار ميکنند .
نحوه کارکرد وب چگونه است؟
اطلاعات وب داخل فايلهائی به نام Web Pages و يا صفحات وب قرار دارند.
اين فايلها يا صفحات روی Web Server يا کامپيوترهای سرويس دهنده وب ذخيره شده اند.
برای ديدن صفحات وب از نرم افزاری به نام مرورگر و يا Web Browser استفاده ميشود.
دو مرورگر Internet Explorer و Netscape Navigator جزو معروفترين مرورگرها حساب ميشوند.
مرورگر Internet Explorer متعلق به شرکت مايکروسافت و مرورگر Netscape Navigator متعلق به شرکت نت اسکيپ ميباشد.

--------------------------------------------------------------------------------

مرورگرها چگونه به خواندن صفحات وب ميپردازند؟
يک مرورگر با کمک يک Request درخواستی برای خواندن يک صفحه از وب سرور ميکند.
اين Request يا درخواست بر اساس استاندارد ارتباطی يا پروتوکل HTTP بوده و شامل آدرس صفحه مورد نظر ميباشد.
آدرس يک صفحه وب چيزی شبيه http://www.internet.com/faq.html است. بخش //:http نوع پروتوکل و يا استاندارد ارتباطی را تعيين ميکند، http://www.internet.com/ نام دومين يا Domain است و faq.html نام صفحه ای است که بايد خوانده شود.

--------------------------------------------------------------------------------

مرورگرها چگونه صفحات وب را نمايش ميدهند؟
چگونگی نمايش يک صفحه وب بصورت مستتر در آن وجود دارد.
مرورگرها از روی دستورالعملهای داخل صفحات وب و با کمک تگ ها به نمايش صفحات ميپردازند.
وظيفه اصلی تگ های اچتمل ( HTML tags ) بيان چگونگی نمايش اطلاعات ميباشد.
يک تگ اچتمل چيزی شبيه <p> اين تگ پاراگراف است! </p> است.

چه کسانی استاندارد های وب را تعيين ميکند؟
تعيين استاندارد های وب ربطی به شرکتهای مايکروسافت و يا نت اسکيپ ندارد.
World Wide Web Consortium يا W3C متولی تعيين استانداردهای وب است.
HTML, CSS and

چگونگی نمايش يک صفحه وب بصورت مستتر در آن وجود دارد.
مرورگرها از روی دستورالعملهای داخل صفحات وب و با کمک تگ ها به نمايش صفحات ميپردازند.
وظيفه اصلی تگ های اچتمل ( HTML tags ) بيان چگونگی نمايش اطلاعات ميباشد.
يک تگ اچتمل چيزی شبيه <p> اين تگ پاراگراف است! </p> است.

To follow the path:
Look to the master
Follow the master
Walk with the master
See through the master
Become the master

Yahoo ID = MahminehXML از مهمترين استانداردهای تصويب شده وب ميباشند.
آخرين استاندارد HTML استاندارد XHTML 1.0 ميباشد .

حالا فعلن تا اینجا

آخرین ویرایش:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه ارغوان جان پست جناب دادوندو دیدی ؟ راستی سلام خوبی ؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام معصوم جونی:biggrin:
اره خوندم....خیلی دلشون پره فکر کنم....درباره تالار کامپیوتر یه جا نوشته بودن که تالار خشکه....منم موافقم...ولی اخه هیشکی نمیاد که از خشکی درش بیاریم...وقتی ما یه جون میگیم...همه میان میگن قربون صدقه نرید ..حالا من موندم چیکارکنم...از اون ور میگن جدی باشین...از این ور میگن خشکه....
نظرت چیه...
راستی بابت مطالب ممنون

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
سلام بر وبچ مهندس میبینم که یاواش یاواش دارید راه میرفتید .
راستی مدیر تالار کامپیوتر کیه؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر جنابyasin_dهستن....راستی سلام...اره کم کم راه می افتیم ....
جالبه معصوم جون تو همون تاپیکه جناب دادوند خیلی ها اومدن میگن تالار کامپیوتر داره خاک میخوره ...واقعا اینجوریه....نمیخواااااااااااااااااااااام....

magsod

کاربر ممتاز
این اقا رو من تا حالا ندیدم کجا میشه پیداش کرد .

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش قبلنا بیشتر می اومدن...ولی خیلی وقته من هم ندیدمشون...اگه کاریشون داری میتونی تو اون تاپیک مهمای تالار بنویسی یا پیام خصوصی بزنی....

magsod

کاربر ممتاز
چه جوری میشه عوضش کرد ؟
قبل از هر چیز باید مدیریت رو تغییر داد

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه به نظر من ایشون مدیر با لیاقتیه...اطلاعات کامپیوترشونم خوبه....حالا این که یه مدتیه نیستن دلیل بر این نیست که باید عوض بشن مقصود جان....شایدم اومدن ولی ما ندیدیمشون.....
تالار ما اونقدرها هم اوضاعش بد نیست....یه همت میخواد که درست بشه...یه همکاری...مشکل از بچه هاست که نمیان کمک کنن.....البته الان خیلی ها میان....خیلی خوب شده......درستش میکنیم
اول باید فکرامونو بذاریم رو هم و چندتاتاپیک با موضوع مناسب درست کنیم....تا بچه ها جذب بشن...بعد بحثو علمی تر کنیم;)

magsod

کاربر ممتاز
من الان تقریبا دو ماهه که اومدم اینجا ولی اثری ازشون ندیدم.
اطلاعات شرط لازمه اما کافی نیست.خوب از اینها بگذریم تا حالا چه زبانهای برنامه نویسی رو پاس کردید؟

kad19612

عضو جدید
سلام شب همگی بخیر
چه خبرا ؟
میشه کمی توضیح بدید تا منم تو جریان باشم
تقریبا می دونم جریان چیه ولی الان می خوام بدونم چه خبره:w27:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام معصوم جونی:biggrin:
اره خوندم....خیلی دلشون پره فکر کنم....درباره تالار کامپیوتر یه جا نوشته بودن که تالار خشکه....منم موافقم...ولی اخه هیشکی نمیاد که از خشکی درش بیاریم...وقتی ما یه جون میگیم...همه میان میگن قربون صدقه نرید ..حالا من موندم چیکارکنم...از اون ور میگن جدی باشین...از این ور میگن خشکه....
نظرت چیه...
راستی بابت مطالب ممنون
افراطو تفریط ................... خواهش میشه خانم امیدوارم فقط مفید باشه برات.:):gol:

arn_1366

عضو جدید
سلام من به عنوان عضو جدید موافق این کارم اینطوریوقتمون هم الکی تلف نمی شه.

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر جنابyasin_dهستن....راستی سلام...اره کم کم راه می افتیم ....
جالبه معصوم جون تو همون تاپیکه جناب دادوند خیلی ها اومدن میگن تالار کامپیوتر داره خاک میخوره ...واقعا اینجوریه....نمیخواااااااااااااااااااااام....

میبخشی دیشب که خواستم جوابو برات سند کنم یکدفعه برق رفت خیلی کلافه و عصبی شدم :razz:اخه ارغوان تو مملکته ما هنوز که هنوزه برق قطع میشه به بهانه های صرفه جوئی و..... از اون طرف اونو میفروشند آخه چطوری انتظار داری ما هم به شهر الترونیکی برسیم ما نزدیکشم نمیشیم چه برسه به خودش:razz:.اخ بازم پرت شدیم .نه آخه خودت ببین حرصه ادمو درمیارن .بگذریم .:cool:
به اعتقاده من اقای دادوند خیای آدمه نکته بین و دلسوزی هستند و جزوه اونهایی هستند تا اونجائیکه از عهدشون بربیاد دوست داره کمک کنه و از اینکه دید ما چقدر میتونیم از این سایت جهت پیشرفت علمیمون استفاده کنیم و نمیکنیم حتما خیلی ناراحت کننده بوده براش که اون آمارو دراورده تا هشتاری باشه.به هرحال من بابت توجهشون به اینموضوع ازش ممنونم و دوست دارم واقعا باشه :redface::)جوابهایی که به ایشون داده شدو نخوندم ولی من خودم کلا با زنگ تفریح موافقم چون یکی از عواملی که باعث شده این سایت شلوغ باشه همین رابطه های دوستی و صمیمی بین اعضاست که مطئنا 90% از همون تالارهای زنگ تفریح ایجاد شده نه اینکه تالارهای تخصصی این رابطه ایجاد نشه ولی خیلی کمتر و خشکتر زنگ تفریحا نه فقط اینطوریه که هر کی چیزی بگه و بخندیمو تموم شه بلکه یه جور اشنایی باافکار عقاید شخصیتهای همدیگس و اونجاست که رابطه های خوب و عمیق دوستی هم بوجود میاد اصلا خوده ما من اکه تو رو فقط اینجا دیده بودم با اون شرایطه خفقان :cry: مطمئنم اون حس و علاقه که الان داشتمو خیلی کمتر داشتم و شاید اگر خودم به نتیجه مطلوبم میرسیدم شاید دیگه نمیومدم ولی تنها حسی که منو اینجا میکشونه همین عواطفه .:heart::D
گردو خاک بودنم خوب علت اصلیش شاید ترم پایین بودنه ما باشه که البته دلیل قانع کننده ای نیست زیاد.شایدم زیادی علاقه به تالارهای زنگ تفریح پیدا شوده

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شب همگی بخیر
چه خبرا ؟
میشه کمی توضیح بدید تا منم تو جریان باشم
تقریبا می دونم جریان چیه ولی الان می خوام بدونم چه خبره:w27:

سلام الان که دارم مینویسم صبه صبحت بخیر و کامروائی ;)
کلی خبر:cool: نگفتی چقدر تو جریانی تا من بقیشو بگم برات :D
خبر اینکه من شمارو یکوقتی تو تالار زنگ تفریح نبینم :mad:و میری کلی مطالب مفید و اموزنده برا این بخش اماده میکنی و قرار میدی :) :biggrin:

dadvand

عضو جدید
میبخشی دیشب که خواستم جوابو برات سند کنم یکدفعه برق رفت خیلی کلافه و عصبی شدم :razz:

سلام .
ما باز یک بهانه پیدا کردیم حرف بزنیم :D
تاریخچه :وقتیکه کامپیوتره IBM7094 رو در دانشگاه MIT در سال 1973 ، shutdown کردن دریافتند که پردازشی با اولویت پایین (اولویت بندی فرایندها در سیستم عامل )در سال 1967 تحویل داده شده و هنوز تا آن زمان اجرا نشده است .(برای ترم اولیها = یک برنامه روی کامپیوترتون اجرا کنین و تا 6 سال اجرا نشه و بقیه برنامه ها حقش رو بخورن :D) .
نتیجه گیری اول : 40 سال پیش چه مباحثی (سیستم عامل) در غرب مطرح بوده .
دوم : در 40 سال پیش به مدت حداقل 6 سال تمام ، قطعی برق نداشتن (یادش بخیر از قطعیهای چند بار در روز در خوابگاهمون:D - چقدر مهتابی از بالا پرت شد پایین :surprised:)
سوم .....

دوستان در مورد انتخاب زبانهای برنامه سازی بحث کنین آخه باید کم کم یه زبان رو به عنوان زبان تخصصی اصلیتون انتخاب کنین .
.NET ، دلفی ، جاوا ......
که البته باید برای مقدماتش یکی از زبانهایی مثل سی شارپ ، ++C ، بیسیک ، پاسکال ، جاوا رو در حد حداقل آشنایی با SYNTAX شون یاد بگیرید . و در حد زیاد تحلیل الگوریتم و نوشتن الگوریتم رو یاد بگیرید .
;)

dadvand

عضو جدید
سلام
:biggrin::biggrin::biggrin:
نه بابا اشتباه به عرض رسوندن اینجوری نبوده . ما پایه ء تفریح هستیم حتی در لابلای پسهای تخصصیمون شوخی میکنیم . اگه تفریح نباشه که آدم انرژی کار کردن پیدا نمیکنه:) یه ولی کوچیک ذکر کردیم که اصلا اینجا جای صحبتش نیست .

خوب .در مورد دات نت کمی مطالعه کنین(توانایی های کلی آن) هم مناسبه برنامه نویسی ویندوز اپلیکیشن هست و هم وب .
در مورد دلفی هم مطالع کنین که مناسب ویندوز اپلیکیشن است و طرفدار زیادی هم در ایران داره(هم چون دات نت).
جاوا هم راستش من آشنایی تخصصی ندارم ولی با کلیتش تا حدودکمی آشنا هستم .دعواهای تخصصی بین دان نت و جاوا هم جالبه و پره در اینترنت :smile::)

rf.ariyapoor

عضو جدید
بچه ها ناقولا خوب گفت بگید که مال کدوم دانشگاهید
من خودم صنعتی اصفهان
در ضمن ناقولا به نظر من چگونه با c++ برنامه بنویسیم واسه دیتل دیتل ترجمه قلزم خیلی خوب و کامل هست

آخرین ویرایش:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .
ما باز یک بهانه پیدا کردیم حرف بزنیم :D
تاریخچه :وقتیکه کامپیوتره IBM7094 رو در دانشگاه MIT در سال 1973 ، shutdown کردن دریافتند که پردازشی با اولویت پایین (اولویت بندی فرایندها در سیستم عامل )در سال 1967 تحویل داده شده و هنوز تا آن زمان اجرا نشده است .(برای ترم اولیها = یک برنامه روی کامپیوترتون اجرا کنین و تا 6 سال اجرا نشه و بقیه برنامه ها حقش رو بخورن :D) .

;)
:surprised:اوه اوه پس تو دنیای کامپیوترها هم حق خوری میشه
من دیگه دوست ندارم تو شهر الکترونیکی زندگی کنم چون مطمئنم اونیکه حقش خورده شه من هستم.:cry:
منظورتون از برنامه ای که 6 سال انجام نشده چیه ؟ مگه نه اینکه وقتی برنامه ای تحویل داده میشه یعنی داده هاوارد میشه و دستورالعملی که برا گرفتن نتیجش پس چی باعث این تاخیره ؟ نتیجرو نخواستن یا از قاعده اولویت بندی استفاده شده و هر برنامه ای که بعد از آن اومده اولویت بالاتر داشته ؟یا این برنامه خیلی سنگین بوده ؟یا سیستم عامل خیلی شلوغ بوده ؟مگه نه اینکه سیستم عامل برنامهای که هیچوقت پایان پذیز نیست یعنی مدام مشغول اجراست یعنی هیچ فرصتی پیدا نشه اون برنامه بخت برگشترو ادامه بده ؟اولویت بندیها بر چه اساس و اصولیه ؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برو بچ کام.:w36:
خوبین؟

بچه ها من واسه c++ چه کتابی بخونم؟:w10::book:
سلام به همه بچه های خوب رشته کامپیوتر:heart::gol:
ناقلا در مورد سوالت من خودم کتاب جعفرنژادو میخونم....توضیحاتش کامله...تمرینهای خوبی هم داره.....
اما دیتل هم یکی از دوستام داشت اونم راضی بود.....:gol:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان در مورد انتخاب زبانهای برنامه سازی بحث کنین آخه باید کم کم یه زبان رو به عنوان زبان تخصصی اصلیتون انتخاب کنین .
.NET ، دلفی ، جاوا ......
که البته باید برای مقدماتش یکی از زبانهایی مثل سی شارپ ، ++C ، بیسیک ، پاسکال ، جاوا رو در حد حداقل آشنایی با SYNTAX شون یاد بگیرید . و در حد زیاد تحلیل الگوریتم و نوشتن الگوریتم رو یاد بگیرید .
;)
جدی اینجوریه؟؟؟...من فکر میکردم همه مهندسای کام به همه زبونا تسلط دارن.....بعد همیشه فکر میکردم چه جوری اینا قاطی نمیکنن قواعد این زبانو با اون یکی....
ولی جدای این بحثا من به نظرم این دات نت ها زبانهای خوب و کاربردی ای هستن....
من بیشتر دنبال اونام...البته تحت وب هم خوبه...ولی به نظرم سخته....:)