*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین تو رشته ای مثل رشته ما کشورهای دیگه مخصوصا ژاپن....امریکا..و یه سری دیگه از کشورها حرف اولو میزنن...و رفتن به اون کشورها یعنی دسترسی داشتن به بهترین امکانات روز....ولی خب اگه همه بخوان برن که پس کشور خودمون چی میشه.....راستش این همیشه سوال منم بوده....
هیچوقت نمیدونم اگه تو همچین شرایطی باشم باید چیکار کنم...
البته میشه رفت و اخرین اطلاعات و تواناییهارو به دست اورد و برگشت و تو اینجا پیاده کرد.....
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا کی رفت...ما که هستیم....منتظر نظراتتون هستیم....به هرحال شما یکی صد تا پیرهن بیشتراز ماپاره کردین...هر از چندگاهی بیاین و ما ترم پایینی هارو هم تحویل بگیرین....:D

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دیگه سیاست کشورمون که مشکل زیاد داره.....در این باره حق با تو هستش...
خیلی از دلایل درجا زدن کشور ما همین سیاست نا به جا بوده...که البته اینجا جاش نیست صحبت کنیم
اوه البته جاش نیست هیچوقت جاش نیست ؟ چطور این علی اقا نیومده ؟
میدونی ارغوان صحبتهای ما صحبتهایی که همه کمو بیش میدون فقط بقولی کاری از دسته کسی برنمیاد یعنی چرا برمیاد قدرتشو هم دارن میتونن وقتی بچه های بااستعداد ما اینجا دارن پر پر میشن و اونا فکر کمک به ................نمیدونم بحث در مورده این چیزها به جایی میرسه یا نه ؟ ولی من ترجیح میدم در مورده مباحثی که نتیجه بهتری داره صحبت کنیم :);)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از جاش نیست این بود که حرف زدن درباره مسائل سیاسی ممکنه برای سایت ایجاد مشکل کنه..خودتون که میدونین ....
اره من خودم هم موافق اینم که درباره مسائلی صحبت کنیم که واقعا قدرت داشته باشیم توش تغییری ایجاد کنیم....و از نتیجه ای که میگیریم استفاده کنیم.....
امشب که همون بحث دیروز پیش رفت......ولی باید بشینیم و فکرامونو بذاریم رو هم و یه موضوع کاربردی تر پیدا کنیم....
یا میخوای خودمون یه موضوعی ارائه بدیم...بعدا که بچه ها اومدن ببینیم نظرشون چیه؟؟

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین تو رشته ای مثل رشته ما کشورهای دیگه مخصوصا ژاپن....امریکا..و یه سری دیگه از کشورها حرف اولو میزنن...و رفتن به اون کشورها یعنی دسترسی داشتن به بهترین امکانات روز....ولی خب اگه همه بخوان برن که پس کشور خودمون چی میشه.....راستش این همیشه سوال منم بوده....
هیچوقت نمیدونم اگه تو همچین شرایطی باشم باید چیکار کنم...
البته میشه رفت و اخرین اطلاعات و تواناییهارو به دست اورد و برگشت و تو اینجا پیاده کرد.....
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
ارغوان جان عذر خواهی میکنم سرورم خیلی کنده وقتی تایپ میکنم 3 بار باید سند کنم برا همین عقب میوفتم همش
من دوباره قربونت برم :Dچقدر تو مهربونی وقتی کسی رفت و اطلاعات کسب کرد مطمئن باش نه میزارن برگرده نه خودش میخواد برگرده یعنی دیگه حس وطن پرستیش گل کنه و برگرده بعد مدتی خودش برمیگرده :(

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت برم...تو همینکه هستی و تنهام نذاشتی واسه من یه دنیا می ارزه....
چی بگم والا .....یه جورایی درست میگی...من که اونور نرفتم...ولی خیلی هارو دیدم که زرق و برق اونور گرفتشونو بر نگشتن....و البته بودن کسایی هم که برگشتن و کلی خدمت کردن....و ما ها تا هستیم مدیونشونیم....ولی گروه اول خیلی بیشتر بوده....درست میگی...

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از جاش نیست این بود که حرف زدن درباره مسائل سیاسی ممکنه برای سایت ایجاد مشکل کنه..خودتون که میدونین ....
اره من خودم هم موافق اینم که درباره مسائلی صحبت کنیم که واقعا قدرت داشته باشیم توش تغییری ایجاد کنیم....و از نتیجه ای که میگیریم استفاده کنیم.....
امشب که همون بحث دیروز پیش رفت......ولی باید بشینیم و فکرامونو بذاریم رو هم و یه موضوع کاربردی تر پیدا کنیم....
یا میخوای خودمون یه موضوعی ارائه بدیم...بعدا که بچه ها اومدن ببینیم نظرشون چیه؟؟
خوب دیگه حرف در مورده اینکه چرا ؟؟ تموم .:cool:خیلی مفید بود و استفاده کردیم :):biggrin:
راستی دیدم اقای دادوند یه پیشنهادی در مورده شهر کاملا الکترونیکی داده بودند نظر جالبیه نه ؟؟؟؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بحث درباره شهر الکترونیکی جالبه.... من که اطلاعاتم تو این زمینه کمه...از خدامه بحث بشه و دربارش یاد بگیرم....ولی این بحثیه که خود ایشون هم باید باشن تو بحث....چون به نظرم در این باره خوب میدونن...

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت برم...تو همینکه هستی و تنهام نذاشتی واسه من یه دنیا می ارزه....
چی بگم والا .....یه جورایی درست میگی...من که اونور نرفتم...ولی خیلی هارو دیدم که زرق و برق اونور گرفتشونو بر نگشتن....و البته بودن کسایی هم که برگشتن و کلی خدمت کردن....و ما ها تا هستیم مدیونشونیم....ولی گروه اول خیلی بیشتر بوده....درست میگی...
خواهش میشه
منم واقعا برا کسانی که برگشتن فقط بخاطره خدمت به وطنشون احترام و ارج و قرب زیادی قائلم .خدا نگهدارشون باشه :gol:
سوای زرق برقی که میگی شرایط کاری دیسیپلین کاری قوانین و.........چیزایی که گفتی جاش نیست فکر کنم اگه آقا علی بیاد یه اخطار بهمون بده که از موضوع تاپیک پرت شدین کجااااااااااااااااا ؟؟؟:biggrin: ارغوان فردا باید 8 سر کار باشم ساعتم نزدیکه یکه هستی یا توهم میری ؟:gol::redface:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بحث درباره شهر الکترونیکی جالبه.... من که اطلاعاتم تو این زمینه کمه...از خدامه بحث بشه و دربارش یاد بگیرم....ولی این بحثیه که خود ایشون هم باید باشن تو بحث....چون به نظرم در این باره خوب میدونن...
;)
شبه خوبی بود .شبه خوبی داشته باشی گلم :gol:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای ببخشید...من وقتتو نمیگیرم...بهتره درباره این که از این به بعد بحثامون چه جوری باشه فردا تصمیم بگیریم...
موفق باشی قربونت برم....امشب از نظرات تو و اریان پور عزیز بی نهایت استفاده کردم....
شبت خوش.....:redface::gol::heart::w27:

ali 01

عضو جدید
بچه ها سلام من دیروز یه اتفاق بد برام افتاد نتونستم بیام....یکی از دوستام تصادف کرد و فوت کرد و دیروز درگیر مراسم اون بودیم.

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علی جان ....خدا رحمتشون کنه....عیبی نداره به هر حال دیروز موضوع پری شب پیگری شد...
ولی یه سری پیشنهاد من و معصوم نوشتیم اگه اونارو بررسی کنی ممنون میشیم

ali 01

عضو جدید
همه رو خوندم ولی مثل اینکه دیشب این تاپیک رفته بود جاده خاکی.......سیاست!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بدجوری جوگیر شدیم ..زدیم جاده خاکی....
ببینم نظرت چیه که یه موضوع مشخص بشه و براش یکی دو روز وقت بذاریم و هرکی هروقت تونست بیاد و نظر بده نه فقط 11 شب....
نظرتو درباره موضوع شهر الکترونیکی هم که جناب دادوند نظرشو دادن بگو..........

ali 01

عضو جدید
از بحثای دیشب و شب قبلش دیگه باید فاصله بگیریم و تاپیک باید یه مقداری تخصصی تر بشه ارغوان جان
همه ی این بحثه برای شروع کار بود تا بچه های دیگه ام بتونن این تاپیکو تو این چند روز ببینن .....این بحثا خیلی وقت گیره و فکر کنم به یه تاپیک جدا گونه نیاز داره پس چه بهتر که ما به رشتمون بیشتر بها بدیم.
نظرت چیه؟

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موافقم...معصوم هم موافق بود دیشب...حالا بعدا که اومد نظرشو میده دیگه....خودم که موافقم

ali 01

عضو جدید
آره اینم نظر خوبیه که یک روز برای یک موضوع وقت بزاریم ولی به شرطی که گرد و خاک بلند نشه....شهر الکترونیکی فوق العادست حتما باید روش بحث بشه .

ali 01

عضو جدید
بعد یه نظری دارم هر شب ساعت 12 موضوعو رو تاپیک میزاریم و یه ساعتی روش بحث مکنیم و تا فردا شب همین موقع بچه ها می تونن نظراتشو نو بدن ولی باید در آخر جمع بندیشم کنیم ....نظر چیه؟

dadvand

عضو جدید
خوب قول داده بودم مطلبی در مورد شهر کاملا الکترونیکی ، شهری که توسط کامپیوترها و نرم افزارهای هوشمند بروی آن کنترل میشود ، صحبت کنم .
شهری که نظم مطلق برآن حکم فرماست ، شهری که درصد جنایت در آن صفر است ، شهری که همه چیز سر جای خودش است ، شهری که اتلاف وقت در آن صفر است .
حاشیه : آنهایی که درس طراحی الگوریتم را پاس کرده اند شاید با خود بگویند این درس به این سختی کجا کاربرد دارد یا به درس پایگاه چه نیازی هست یا درس هوش مصنوعی و غیره ... در طول این مقاله که اصل مطلب صحبت از پیشرفته ترین و مدرن ترین زندگی شهری است در حاشیه مثالهایی از آن الگوریتمهای به ظاهر پیش پا افتاده (نه لزوما ساده و آسان )طراحی الگوریتم و هوش ومباحث پایگاه ... هم میزنم . اگر احساس کنم کسی به این مطالب اهمیت میدهد ادامه خواهم داد در غیر اینصورت دیگر نیازی به ادامه نیست . البته اصل مطلب را 2 سال پیش در مقدمه پروژه کارشناسیم تهیه کردم و این یک خلاصه است .
از نظرات و انتقادات نیز بسیار خوشحال میشوم قبل از اینکه دوستان این را نقد کنند بگویم من خودم هم به پیشنهاد استادم نقدی بر آن نوشتم و البته نقد بر آن نقد نیز یک جمله چهار کلمه ای ولی کامل است .
هرچند این خلاصه اصل مطلب است درج مطلب با ذکر منبع بلامانع است .
مطلب کوتاهی در همین زمینه در سایت برنامه نویس مشاهده کردم آن نیز جالب است .

شهر الکترونیکی
در این شهر تمامی تجهیزات از وسایل منزل بگیرید تا ماشین شما ، وسائل حمل نقل عمومی و مسافرتی و ترافیک شهری ، سیستمهای امنیتی ، سیستمهای سازمانها و شرکتها ، وضعیت بهداشت و درمان ، اعمال بانکی و به طور خلاصه تمامی اجزای شهر توسط یک کامپیوتر مرکزی بدون نیاز به کنترل هیچ فردی ، بدون کوچکترین اشتباهی مدیریت میشود . در این شهر در تمامی نقاط شهر از خیابانها گرفته تا درب منازل بجز در داخل منازل دوربینهایی کارگذاشته شده که همچون یک نگهبان 24 ساعته مراقب اوضاع است و تصاویر را به کامپیوتر مرکزی مخابره میکند .
در کامپیوتر مرکزی تصویر تمامی افراد شهر برایش شناخته شده بلکه تمامی اطلاعات در مورد هر شخص بروی این کامپیوتر است (یک پایگاه دانش KB) . کامپیوتر میداند که هر شخصی در حال حاضر در کجاست ، روزهای قبل کجا بوده و برنامه روزهای بعدش چه هست . صبح که شخص از خواب برمیخیزد کامپیوتر که از وضعیت جسمانی و پزشکی شخص و همچنین از روحیات روانی شخص اطلاعات کامل و دقیقی دارد بهترین و مناسب ترین صبحانه را برای شخص به نزدیک ترین رستوران شهر سفارش داده است . تمامی لوازم مورد نیاز منزل با توجه به سلیقه شخص و نظر فعلی او توسط این سیستم هوشمند به صورت صوتی (صدای مجازی کامپیوتر ) و تصویری (تصویراجناس ) در هنگام صبحانه خوردن به شخص اعلام میشود شخص همانطور که مشغول صبحانه خوردن است به سیستم میگوید 'این لباس را رنگ آبی سفارش بده ' که صدای شخص توسط الگوریتمهای پردازش صدا (هوش مصنوعی)در این سیستم تشخیص داده شده و شخص تصویر مجازی خود را با این لباس از زاویه های متفاوت مشاهده میکند و در آخر کار کلیه اجناس تایید شده به فروشگاه سفارش داده میشود .
تمامی وضعیت منزل همه و همه هماهنگ شده با شخص و محل کار و کل جامعه شهری است . بعنوان مثال کامپیوتر مرکزی (سیستم مرکری) میداند که شخص امروز یک جلسه مهم دارد و بعد از آن یک سفر کاری، پس یک غذای سبک برای نهار و لوازم مورد نیاز مسافرت یک روزه ای را به فروشگاهها و رستوران سفارش میدهد .
شخص از منزل بیرون می اید دوربینهای اطراف منزلش چهره او را تشخیص داده (پردازش تصویر = هوش مصنوعی ) و به سیستم مرکزی اعلام خروج شخص از منزل را اطلاع میدهد . در این شهر نیازی به آموزش رانندگی نیست ماشین توسط کامپیوتر مرکزی هدایت میشود کامپیوتر مرکزی آشنایی با روحیات شخص دارد او ساعت جلسه را میداند و همچنین محل جلسه را ، پس تلفیقی از کوتاهترین مسیر (الگوریتم کوتاهترین مسیر در طراحی الگوریتم ) ، زیباترین مسیر از لحاظ روحیات فرد ، و مدت باقیمانده به جلسه (الگوریتم زمان بندی)، و اشنایی با روحیات شخص از سرعت در رانندگی و وضعیت پزشکی شخص ، مناسب ترین مسیر و سرعت را انتخاب کرده و شروع به حرکت میکند در بین راه هیچ وقفه ای نخواهیم داشت حتی اگر داشته باشیم سیسم از قبل اگاه بوده و در برنامه ریزی حرکت مد نظر داشته ، زیرا کامپیوتر از وضعیت حمل و نقل همه افراد آگاه است و وضعیت ترافیکی برایش از قبل صدردرصد قابل پیش بینی است . با توجه به ساخت زیربنای شهری چراغ قرمزی وجود ندارد و یا به ندرت وجود دارد. افراد عابر پیاده توسط پلهای هوایی و زیرزمینی از خیابانها گذر میکنند .... سرعت زیاد اتومبیل حادثه ساز نخواهد بود زیرا تمام اتومبیلها توسط سیستم مدریت میشود و از سرعت و مقصد همه وسایل نقلیه آگاه است و سیستم وضعیت اب و هوا و وضعیت فنی اتومبیل را کاملا مدنظر دارد .
موقع خروج شخص از منزل درب منزل اتومات قفل میشود و فقط با صداوتصویرچشم شخص باز میشود ولی اصلا نیازی به این سیستم امنیتی نیست زیرا تمامی افراد برای این سیستم شناخته شده هستند و سیستم میداند هر شخص در حال حاضرکجاست .

سید مرتضی دادوند .
اگر حوصله و وقت وجود داشته باشد : ادامه دارد .......

آخرین ویرایش:

zahra_1365

عضو جدید
سلام آقای دادوند پروژه خیلی جالبی هستش واقعا عالی میشه اگه ما هم بتونیم...
فقط یه چیز ماها اکثرا ترم دومی هستیم هنوز هوش مصنوعی نخوندیم به نظر شما موردی نداره و ضمنا لینک سایتی رو که گذاشته بودیم من رفتم و عضو شدم ولی نمیدونم چرا وقتی تاپیک ها رو باز می کنم چیزی نشون نمیده:que: لطفا کمکم کنید و اینکه من برنامه آدم خوار و کشیک رو دانلود کردم ولی سورسش رو نشون نمیده :(

dadvand

عضو جدید
سلام آقای دادوند پروژه خیلی جالبی هستش واقعا عالی میشه اگه ما هم بتونیم...
فقط یه چیز ماها اکثرا ترم دومی هستیم هنوز هوش مصنوعی نخوندیم به نظر شما موردی نداره و ضمنا لینک سایتی رو که گذاشته بودیم من رفتم و عضو شدم ولی نمیدونم چرا وقتی تاپیک ها رو باز می کنم چیزی نشون نمیده:que: لطفا کمکم کنید و اینکه من برنامه آدم خوار و کشیک رو دانلود کردم ولی سورسش رو نشون نمیده :(
سلام . مرسی وتشکر از توجه ات .
این یک مقاله است و همانطور که در چند پست قبل گفتم نیازی به دانش تخصصی برای روند این بحث نیست و بیشتر به خلاقیت شما مربوط میشود . هوش مصنوعی چند تعریف دارد که در این بحث شما این تعاریف را بدونید کافیست و نیاز به بحث تخصصی نیست و هر جا نیاز باشد من خودم در حد سواد کمم عنوان خواهم کرد .
1- کامپیوتر هوشمند کامپیوتریست که همچون انسان عمل کند
2- کامپیوتر هوشمند کامپیوتریست که همچون انسان فکر کند
3- کامپیوتر هوشمند کامپیوتریست که به طور منطقی عمل کند (مانند انسان گاهی اشتباه عمل نکند)
4- کامپیوتر هوشمند کامپیوتریست که به طور منطقی فکر کند (مانند انسان گاهی اشتباه فکر نکند)
شما در این بحث برای خودت توانایی های یک شهردار باهوش را در نظر بگیر که همه چیز در شهر را میداند ، آن شهردار باهوش را همان کامپیوتر هوشمند مرکزی ما در نظر بگیر .

کدام لینک سایت ؟
گفتم حجم سورس برنامه کشیشها و آدمخوارها زیاد است (بدلیل کنترلهای VCl گرافیکی اضافی) سر فرصت ;) . خود فایل اجرایی را دیدید ؟ چطور بود :biggrin::biggrin::biggrin:؟

در ضمن امیدوارم شما ترم اولیها دست از بازیگوشی وردارین :D:D :biggrin::biggrin:و بجای این همه قربون صدقه هم رفتن :D:biggrin::D:redface: تاپیک رو به سمت علمی شدن سوق بدیم .
موفق باشین .;)

با سلام به شما دوستان
لطفا اطلاعاتي در مورد ساخت ماكت در معماري ساختمان را در اختيار اينجانب قرار دهيد
پيشاپيش ممنونم

الهه_م

عضو جدید
سلام بچه ها
موضوع واقعا جالبیه
من ترم قبل هوش مصنوعی داشتم پروژمون این بود که پیش بینی کنیم که در 50یا100 سال اینده تکنولوژی چقدر پیشرفت میکنه حالا در هر زمینه ای ربات،ماشین،ساختمان سازی و......................

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااای...اقای دادوند مطلبتون فوق العاده بود.....ولی یه سوال واسم پیش اورد....ادمی که خودش همیشه احتمال خطا توی کاراش هست چهجوری میتونه چیزی ساخته باشه که خطا نکنه...چون اگه اون سیستم مرکزی خطایی بکنه دیگه واویلا میشه....
ولی عجب جای خوبیه برای زندگی....
خیلی دوست دارم ادامه مطلبتونو بدونم
dadvand گفت:
در ضمن امیدوارم شما ترم اولیها دست از بازیگوشی وردارین :d:d :biggrin::biggrin:و بجای این همه قربون صدقه هم رفتن :d:biggrin::d:redface: تاپیک رو به سمت علمی شدن سوق بدیم .
امان از دست ما سال اولیها....باشه چشم....سعی میکینم....:D

dadvand

عضو جدید
وااااااااااااااای...اقای دادوند مطلبتون فوق العاده بود.....ولی یه سوال واسم پیش اورد....ادمی که خودش همیشه احتمال خطا توی کاراش هست چهجوری میتونه چیزی ساخته باشه که خطا نکنه...چون اگه اون سیستم مرکزی خطایی بکنه دیگه واویلا میشه....

یکی از آن تعاریف این بود که کامپیوتر هوشمند منطقی فکر و عمل کند یعنی درست ترین انتخاب ، یعنی بدون خطا . این گفته شما کمی جای بحث دارد ' که انسان نمیتواند چیزی بسازد که خطا نکنه ' مثلا (به طور خیلی ساده) شما یک برنامه حل معادله درجه دوم نوشتین اگر الگوریتم را درست نوشته باشین و تمام شرایط از قبیل تقسیم بر صفر ، جذر عدد منفی ، رنج اعداد .... را کنترل و رعایت کرده باشید این برنامه دیگر هیچ خطایی نخواهد داشت . ولی گاهی اوقات الگوریتمهای هوشمند و ژنتیک و همچنین الگوریتمهایی که بر اساس اطلاعات آماری استفاده میکنیم ، این الگوریتمها ممکن است دارای خطایی باشند ولی روند پیشرفت علم هوش مصنوعی روز به روز در حال کمتر شدن این خطاها است . بعنوان مثال شما ocr ر (optical character recocnition)مربوط به نرم افزار babylon را مشاهده میکنید که نسخه های جدید آن کمی دقیق تر است و یا نرم افزار آموزش زبان tell me more english (نسخه جدیدش را من دیدم )نسبت به learning to speak english که یک نرم افزار تقریبا قدیمی (3-4 سال پیش - نسخه های جدیش را ندیدم ) است و هر دو از تکنولوژی تشخیص صدا استفاده میکنند بسیار دقیق تر و پیشرفته تر است .........
هر سال چند صد دانشجوی دکترای هوش مصنوعی در دنیا در این زمینه ها تز ارائه میدهند.
ولی باز هم احتمال خطا وجود دارد . یک سری خطاها به اجزای سخت افزاری مربوط است به عنوان مثال در این شهر مورد بحث ما سنسور سرعت و دور موتور ماشین هماهنگ نیستند و اشکال وجود دارد و از طرفی کامپیوتر مرکزی بروی این سرعت برنامه ریزی دقیق صورت داده است ، اینجاست که باید تمامی خطاهای احتمالی پیش بینی شود و برای آنها راه حل پیش بینی شده باشد ، خوب در این مثال ما، یک دوربین حرکت ماشین را در یک لحظه گرفته است 100 متر جلوتر دوربین دوم (یا همان دوربین )در یک لحظه حرکت را دریافت نموده است از زمان بین این دو تصویر میتوان سرعت را بدست آورد و این با سرعت دریافت شده از کامپیوتر مقایسه میشود و در صورت اختلاف یک وضعیت اخطار-احتیاط- .... توسط سیستم تشخیص داده میشود و اینجاست که برنامه ریزی پیش بینی شده را انجام میدهد (شاید توقف شخص :biggrin: به علت مشکلات فنی :biggrin::biggrin:)
حاشیه : یک فیلم از bbcplanet.earth که درمورد حیات وحش است دیدم در یک صحنه صدها هزار پرنده بطور دسته جمعی با فاصله خیلی کم از هم (در حد سانتی متر) پرواز میکردند بدون آنکه کوچکترین برخوردی بین آنها صورت پذیرد - در اولین جلسه درس هوش مصنوعی با دکتر شیری هوشمندی یک مورچه را مثال زد .

یک سری خطاها ، خطاهای نرم افزارهای هوشمند است به عنوان مثال در تشخیص چهره ها که اینها نیز باید پیش بینی شوند (در نقد این مقاله همگی بحث خواهد شد ولی اگر وقت و حوصله بود .).
در حالت کلی انتظار خطا از سیستم انتظار بیجایی نیست - شاید دخالت انسان این موجود ناشناخته (تقاضا دارم سر نخ بحث رو عوض نکنین برین بحث انسان شناسی - من افکار ترم اولی هارو پیش بینی میکنم :biggrin:) راه گشای آن باشد . :):redface:
ولی همیشه بین بزرگان IT در بین تعاریف عامل هوشمند (کامپیوتر هوشمند) اختلاف بوده است . بحرحال این یکی از آرزوهای بزگان IT در دهه های آینده است . همانند مسابقه فوتبال بین تیم منتخب جهان و رباتهای فوتبالیست در سال 2050 (من با تمام بی علاقیگیم به فوتبال نگاه کردن ، این یکی رو حتما میبینم :biggrin: شما هم یادتون نره ) :)

امان از دست ما سال اولیها....باشه چشم....سعی میکینم....:D
تنها دلیل وقت گذاشتنم علاقه ام به ترم اولی هاست .
ترم اولی ها خیلی از سال بالاییها جلوترند زیرا اونها میتونند اشتباهایی که سال بالاییهاشون در طول تحصیل مرتکب شدند رو مرتکب نشند .;)

آخرین ویرایش: