ترم 5 کارشناسی کامپیوتر! اسمم که هست و..........
دیگه؟![]()
سلام
خوش امدی!
ترم 5 کارشناسی کامپیوتر! اسمم که هست و..........
دیگه؟![]()
سلام
کسی هست؟؟!!!
من تابستون سال پیش وارد باشگاه شدم، اون موقع مثل این کسایی که الان فقط واسه یه مطلب خاصی زوری یه جا ثبت نام میکنن ثبت نام کردم، مطلبی که میخواستم گرفتم و اتفاقی هم یه سرک کشیدم توی باشگاه ....
دیدم اینجا خیلی جمع بچه ها صمیمی هستن، مثل یه خانواده هستن و کلا فرق داره این باشگاه با باشگاههای دیگه....
بعضی باشگاهها که فکر کنم نمیشه اسم ببرم( برنامه....) خیلی قوانین خشکی دارن، کافیه کوچکترین قانون توی نگارش تاپیکتو رعایت نکنی سریع تاپیک حذف میشه و ... ولی اینجا به کاربرا بیشتر از اینا بها میدن، مدیرا به تاپیک ها احترام میزارن
و...
همینم فکر میکنم کابران با دل و جون کار میکنن واسه باشگاه، انگار سایت خودشونه یا بهشون پول میدنولی اینجا همه واسه دلشون کار انجام میدن
![]()
در کل این همه حرف زدم که بگم قدر باشگاه رو بدونین، از اون بیشتر قدر کاربرای مهربونشو.....
خیلی خوش اومدیسلام
ترم 3 نرم افزارکامپیوتر
خیلی خیلی خوش اومدی!ترم 5 کارشناسی کامپیوتر! اسمم که هست و..........
دیگه؟![]()
خیلی خیلی خیلی خوش اومده بودید!!!سلام
کسی هست؟؟!!!
من تابستون سال پیش وارد باشگاه شدم، اون موقع مثل این کسایی که الان فقط واسه یه مطلب خاصی زوری یه جا ثبت نام میکنن ثبت نام کردم، مطلبی که میخواستم گرفتم و اتفاقی هم یه سرک کشیدم توی باشگاه ....
دیدم اینجا خیلی جمع بچه ها صمیمی هستن، مثل یه خانواده هستن و کلا فرق داره این باشگاه با باشگاههای دیگه....
بعضی باشگاهها که فکر کنم نمیشه اسم ببرم( برنامه....) خیلی قوانین خشکی دارن، کافیه کوچکترین قانون توی نگارش تاپیکتو رعایت نکنی سریع تاپیک حذف میشه و ... ولی اینجا به کاربرا بیشتر از اینا بها میدن، مدیرا به تاپیک ها احترام میزارن
و...
همینم فکر میکنم کابران با دل و جون کار میکنن واسه باشگاه، انگار سایت خودشونه یا بهشون پول میدنولی اینجا همه واسه دلشون کار انجام میدن
![]()
در کل این همه حرف زدم که بگم قدر باشگاه رو بدونین، از اون بیشتر قدر کاربرای مهربونشو.....
اسمتو ندیدم (ros3)تو تاپیک داش سهرابخیلی خوش اومدی
خیلی خیلی خوش اومدی!
خیلی خیلی خیلی خوش اومده بودید!!!
مرسی که قدر منو میدونی
ما هم قدر شما رو میدونیم.
خیلی خوش اومدی
خیلی خیلی خوش اومدی!
خیلی خیلی خیلی خوش اومده بودید!!!
مرسی که قدر منو میدونی
ما هم قدر شما رو میدونیم.
سلام
من حسام هستم 30 ساله از طهران
مدرک کامپیوتر از London Cavendish College.
سلامسلام
سلام
سلامسلام
سلام به همه مهندسین از تازه واردا گرفته تا قدیمیا چطورید ؟ چه خبرا ما نیستیم خوش مگذره!
سلام به مدیر عسیسمونسلام به همه بچه های گل کامپيوتر
تازه واردا که خوش اومدینقدیمی ها هم امیدوارم همیشه خوب باشن، ما رو هم فراموش نکنن
![]()
سلام به مدیر محترمه....سلام به همه بچه های گل کامپيوتر
تازه واردا که خوش اومدینقدیمی ها هم امیدوارم همیشه خوب باشن، ما رو هم فراموش نکنن
![]()
مرسیییییییی ...خوبم ..تو خوبی ..سلام به روی ماهت. خوبی خانومی؟![]()
سلام به مدیر محترمه....
راستش
آقایون که کسی رو فراموش نمی کنند..خانوم ها رو نمیدونم......
اوه اوه اوه...برق گرفتمون...
خوب خانوم ها هم فراموش نمی کنند....خوبه؟؟؟
با تشکر...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |