*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا خوبه خودتون میگید شعر مبتذل ! همین کارا رو میکنید که حساسیت جنابان برادر رو میبرید بالا!!!
مگه من چقد میتونم مقاومت کنم و نزارم خونشون به جوش بیاد ؟
برادر من یکم تعاون داشته باش کلماتت رو درست انتخاب کن!:D
عوامل بیگانه کدومن خدا پدر عوامل بیگانه رو بیامرزه ! عواملی که ما رو به نمایندگی از خودشون فرستادن کاملا خودمونین، اینه که میگم مراقب خودتون باشید!;)
دست های پشت پرده رو خوب اومدی، من دارم داد میزنم که همینو بهت گوشزد کنم ولی همه اینا رو با هم قاطی نکنیا، این دستای پشت پرده بیگانه نیستن، شاید یکی از همین دستا الان تو جیب خودت باشه :D

چون دیدم داری مدام میگی نظر ما صد من یه غاز نمیارزه گفتم خوبه یه نظری از جانب خود خودم به شخص نظر خودتون بدم:!:redface:
دوره مردسالاری و زن سالاری تموم شده، دیگه تقریبا همه میدونن که این حرفا کشکه! مرد و زن به این دنیا اومدن و هر کدوم قابلیتای خودشونو دارن ، از قدیم الایام چون توانایی های بدنی مرد بالا بوده فکر میکردن مرد باید کارها به دست خودشون بچرخه و حرف اولو خودشون بزنن ، ولی الان تقریبا همه میدونن که همه چی با زور حل نمیشه و قدرت تفکر حرف اولو میزنه واسه همینم زن و مرد کاملا حامی ه همن و باید در کنار هم امورو به دست بگیرن.
شاد باشید:gol:

سلام...
با تشکر از نظرات مثبت شما.....
اولا بهتون پیشنهاد می کنم.... فرهنگ لغات مردونه رو یه دور مرور کنید.....برای آینده تون خوبه.......:w11:

درضمن..... در مورد دست های پشت پرده...... منظور جناح خانوم ها و آقایون بودش...
و در مورد قسمت دوم که گفتید.... من عادت ندارم که دستم رو تویه جیبم کنم... و به کسی هم اجازه نمیدم که دست تویه جیبم کنه..... :w02:

در مورد دیدگاهتون... هم باید عرض کنم....درسته که در بیشتر مواقع قوه ی تفکر خوب هستش ...ولی بعضی مواقع باید برای یک کار زور بازو هم داشت.......
شایان ذکر هستش که بنده هیچگاه به شخصیت و منزلت یک زن توهین نکرده و نمیکنم....

بالاخره زنها از دار دنیا یه آشپزخونه رو که بیشتر ندارن.... :w18:
با تشکر....

mahdiye65

عضو جدید
سلام:smile:
به رسم ادب خواستم از همه ی کسانی که خوشامد گفتند تشکر کنم
ممنونم مهربانان :gol::gol::gol:

abnoos69

عضو جدید
سلام به همگی دوستان عزیز :heart:
سارا هستم .دانشجوی ترم 6 مهندسی نرم افزار .
از آشنایی با مهندس های گرامی خوشحالم. ;)

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی دوستان عزیز :heart:
سارا هستم .دانشجوی ترم 6 مهندسی نرم افزار .
از آشنایی با مهندس های گرامی خوشحالم. ;)

سلام...
خوش آمدید...:w23:

امیدورام تویه این تایپیک بهتون خوش بگذره....
البته فعلا که بحث خیلی داغ هستش.... اگه می خواید وارد بحث بشید:w26: ...اولا دستگیره بردارید....چون داغ هستش...دوما ...فقط جنبه ی شوخی داره...پس................ ناراحت نشید....... مثل خانوم رز :D.......
:w29: نگفتم زنها خطرناک هستند...:w47:

با تشکر....

abnoos69

عضو جدید
سلام...

البته فعلا که بحث خیلی داغ هستش.... اگه می خواید وارد بحث بشید:w26: ...اولا دستگیره بردارید....چون داغ هستش...دوما ...فقط جنبه ی شوخی داره...پس................ ناراحت نشید....... مثل خانوم رز :D.......

با تشکر....

ممنونم . البته افتخار آشنایی با شما و چندتا از دوستای عزیز دیگه رو دارم اما به رسم ادب از آشناییتون خوشحالم .

kazem2011

عضو جدید
کاربر ممتاز
لغت نامه مهندسین در مقابل کارفرمایان :w26:

۱- این بستگى دارد به …
یعنى: جواب سوال شما را نمى دانم!

۲- این موضوع پس از روزها تحقیق و بررسى فهمیده شد.
یعنى: این موضوع را بطور تصادفى فهمیدم!

۳- نحوه عمل دستگاه بسیار جالب است.
یعنى: دستگاه کار مى کند و این براى ما تعجب انگیز است

۴- کاملا انجام شده
یعنى: راجع به ۱۰ درصد کار تنها برنامه ریزى شده !

۵- ما تصحیحاتى روى سیستم انجام دادیم تا آن را ارتقا دهیم.
یعنى: تمام طراحى ما اشتباه بوده و ما از اول شروع کرده ایم!

۶- پروژه بدلیل بعضى مشکلات دیده نشده، کمى از برنامه ریزى عقب است.
یعنى: تاکنون روى پروژه دیگرى کار مى کردیم!

۷- ما پیشگویى مى کنیم…..
یعنى: ۹۰ درصد احتمال خطا مى رود!

۸- این موضوع در مدارک علمى تعریف نشده.
یعنى: تاکنون کسى از اعضا تیم پروژه به این موضوع فکر نکرده است!

۹- پروژه طورى طراحى شده که کاملا سیستم بدون نقص کار مى کند.
یعنى: هرگونه مشکلات بعدى ناشى از عملکرد غلط اپراتورها ست!

۱۰- تمام انتخاب اولیه به کنار گذاشته شد.
یعنى: تنها فردى که این موضوع را مى فهمید از تیم خارج شده است!

۱۱– کل کوشش ما براى اینست که مشترى راضى شود.
یعنى: ما آنقدر از زمان بندى عقبیم که هر چه که به مشترى بدهیم راضى مى شود!

۱۲- تحویل پروژه براى فصل آخر سال آینده پیش بینى شده است.
یعنى: که تا آن زمان ما مى توانیم مقصر تاخیر در اجراى پروژه را کسى از میان تیم کارفرما پیدا کنیم!

۱۳- روى چند انتخاب بطور همزمان در حال کار هستیم.
یعنى: هنوز تصمیم نگرفته ایم چه کنیم!

۱۴- تا چند دقیقه دیگر به این موضوع مى رسیم.
یعنى: فراموشش کنید، الان به اندازه کافى مشکل داریم!

:warn:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لغت نامه مهندسین در مقابل کارفرمایان :w26:

۱- این بستگى دارد به …
یعنى: جواب سوال شما را نمى دانم!

۲- این موضوع پس از روزها تحقیق و بررسى فهمیده شد.
یعنى: این موضوع را بطور تصادفى فهمیدم!

۳- نحوه عمل دستگاه بسیار جالب است.
یعنى: دستگاه کار مى کند و این براى ما تعجب انگیز است

۴- کاملا انجام شده
یعنى: راجع به ۱۰ درصد کار تنها برنامه ریزى شده !

۵- ما تصحیحاتى روى سیستم انجام دادیم تا آن را ارتقا دهیم.
یعنى: تمام طراحى ما اشتباه بوده و ما از اول شروع کرده ایم!

۶- پروژه بدلیل بعضى مشکلات دیده نشده، کمى از برنامه ریزى عقب است.
یعنى: تاکنون روى پروژه دیگرى کار مى کردیم!

۷- ما پیشگویى مى کنیم…..
یعنى: ۹۰ درصد احتمال خطا مى رود!

۸- این موضوع در مدارک علمى تعریف نشده.
یعنى: تاکنون کسى از اعضا تیم پروژه به این موضوع فکر نکرده است!

۹- پروژه طورى طراحى شده که کاملا سیستم بدون نقص کار مى کند.
یعنى: هرگونه مشکلات بعدى ناشى از عملکرد غلط اپراتورها ست!

۱۰- تمام انتخاب اولیه به کنار گذاشته شد.
یعنى: تنها فردى که این موضوع را مى فهمید از تیم خارج شده است!

۱۱– کل کوشش ما براى اینست که مشترى راضى شود.
یعنى: ما آنقدر از زمان بندى عقبیم که هر چه که به مشترى بدهیم راضى مى شود!

۱۲- تحویل پروژه براى فصل آخر سال آینده پیش بینى شده است.
یعنى: که تا آن زمان ما مى توانیم مقصر تاخیر در اجراى پروژه را کسى از میان تیم کارفرما پیدا کنیم!

۱۳- روى چند انتخاب بطور همزمان در حال کار هستیم.
یعنى: هنوز تصمیم نگرفته ایم چه کنیم!

۱۴- تا چند دقیقه دیگر به این موضوع مى رسیم.
یعنى: فراموشش کنید، الان به اندازه کافى مشکل داریم!

:warn:

سلام...
خیلی با حال بود...
کلی حال کردیم...
با تشکر...

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
چقدر سکوت خوبه ...
چه خوب هستش که خانوم ها نیستن...
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
با تشکر...

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
ببخشید که مزاحم میشم...
ولی خوب... راستش ما داریم با بچه های اینجا یه شرکت میزنیم...می خواستم بدونم کسی اسم خوب براش سراغ نداره؟؟؟
زمینه ی کاری شرکت در مورد...
UPS
سیستم های امنیتی
و کارت خوان....
البته فعلا...
خوشحال میشم...که نظرات شما دوستان عزیر رو بدونم..
با تشکر...

Ros3

عضو جدید
سلام...
با تشکر از نظرات مثبت شما.....
اولا بهتون پیشنهاد می کنم.... فرهنگ لغات مردونه رو یه دور مرور کنید.....برای آینده تون خوبه.......:w11:

درضمن..... در مورد دست های پشت پرده...... منظور جناح خانوم ها و آقایون بودش...
و در مورد قسمت دوم که گفتید.... من عادت ندارم که دستم رو تویه جیبم کنم... و به کسی هم اجازه نمیدم که دست تویه جیبم کنه..... :w02:

در مورد دیدگاهتون... هم باید عرض کنم....درسته که در بیشتر مواقع قوه ی تفکر خوب هستش ...ولی بعضی مواقع باید برای یک کار زور بازو هم داشت.......
شایان ذکر هستش که بنده هیچگاه به شخصیت و منزلت یک زن توهین نکرده و نمیکنم....

بالاخره زنها از دار دنیا یه آشپزخونه رو که بیشتر ندارن.... :w18:
با تشکر....
فرهنگ لغات مردونه رو فقط خودشون قادر به خوندنش هستن من فقط با لغات لطیف زنانه سرو کار دارم :D
یعنی دستای آقایون جلو پرده ی و دستای ما اون پشت؟ !! این وصله ها به ما نیومده! :biggrin:
...
خوب دست کسی که تو جیبتون نمیره، لابد دستای خودتونه!
هر کاری که نیاز به زور بازو داشته باشه حتما با یه فکر بکر حل میشه ولی شما یه کاری بگو که با فکر حل نشه ولی با زور و بازو حل بشه من قبول میکنم;)
شما که توهین نمیکنی فقط داری راه رو برای توهین کردن باز میکنی:razz:
سلام...

با تشکر....
عجبا... من با این چیزا ناراحت نمیشم...
دیدم شما زیادی با مزه ای خواستم چند تا شوخی کرده باشم که خیلی زود بهتون بر خورد!
هز جا زن هست بوی صلح و آشتی میاد کی گفته که خطر داریم ما؟!

آخرین ویرایش:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرهنگ لغات مردونه رو فقط خودشون قادر به خوندنش هستن من فقط با لغات لطیف زنانه سرو کار دارم :D
یعنی دستای آقایون جلو پرده ی و دستای ما اون پشت؟ !! این وصله ها به ما نیومده! :biggrin:
...
خوب دست کسی که تو جیبتون نمیره، لابد دستای خودتونه!
هر کاری که نیاز به زور بازو داشته باشه حتما با یه فکر بکر حل میشه ولی شما یه کاری بگو که با فکر حل نشه ولی با زور و بازو حل بشه من قبول میکنم;)
شما که توهین نمیکنی فقط داری راه رو برای توهین کردن باز میکنی:razz:

عجبا... من با این چیزا ناراحت نمیشم...
دیدم شما زیادی با مزه ای خواستم چند تا شوخی کرده باشم که خیلی زود بهتون بر خورد!
هز جا زن هست بوی صلح و آشتی میاد کی گفته که خطر داریم ما؟!

سلام...
نمیدونم...
ولی هرجای تاریخ رو که میخونی...جای یه زن هست... که البته همیشه دستش تویه جنگ و جدال هستش.... که بیشتر هم وظیفه ی دامن زدن به اختلافات رو دارن...
هم نمونه ی خارجی هست...و هم نمونه ی داخلی....
درضمن...بنده هر وقت با کسی شوخی میکنم...جنبه ی شوخی خودم رو بالا میبرم... (قابل توجه شما....)
با تشکر....

Ros3

عضو جدید
سلام...
نمیدونم...
ولی هرجای تاریخ رو که میخونی...جای یه زن هست... که البته همیشه دستش تویه جنگ و جدال هستش.... که بیشتر هم وظیفه ی دامن زدن به اختلافات رو دارن...
هم نمونه ی خارجی هست...و هم نمونه ی داخلی....
درضمن...بنده هر وقت با کسی شوخی میکنم...جنبه ی شوخی خودم رو بالا میبرم... (قابل توجه شما....)
با تشکر....
اگه یه نگاه دقیق تر به تاریخ بکنی میبینی که اگه جایی یه زن هست که دستش تو جنگ و جدالو دامن زدن به اختلافو از این جور حرفا...
همون موقع هزاران مردو میتونی پیدا کنی که در حال دامن زدن به اختلافات صد برابر بزرگتر هستند!!!:biggrin:
خوب خدا رو شکر که شما جنبتون بالاست.

امیدوارم خوش بگذره و بتونیم اگه مشکلی داشتی ل کنیم و اگه مشکلی داشتیم ازتون کمک بگیریم!
مشکل کلمه مناسبی نیست ولی اگه مسئله ای پیش اومد به امید خدا به کمک هم حلش میکنیم;)

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه یه نگاه دقیق تر به تاریخ بکنی میبینی که اگه جایی یه زن هست که دستش تو جنگ و جدالو دامن زدن به اختلافو از این جور حرفا...
همون موقع هزاران مردو میتونی پیدا کنی که در حال دامن زدن به اختلافات صد برابر بزرگتر هستند!!!:biggrin:
خوب خدا رو شکر که شما جنبتون بالاست.

سلام...
اگه جنگ و جدال رو آتش فرض کنیم... مردهای همیشه در حال باد زدن بودن... و زن ها همیشه در حال بنزین ریختن رویه آتیش... حالا دقیقا نمیدونم... که باد زدن بیشتر موثر هستش یا بنزین ریختن..... البته این رو هم باید یاد آور بشیم که باد زدن باعث این میشه که هم حودو بره تویه چشم آدم... و هم بد نامیش برای آدم بمونه....
درضمن... من نمیدونم چرا شما اینقدر به این گیر دادید که بنده بی جنبه هستم؟؟؟
با تشکر...

Ros3

عضو جدید
من کی گفتم شما بی جنبه ای؟:surprised:
من هر جا میرم فقط از خوبی های شما یاد میکنم! چرا حرف میزارید تو دهن من؟!:D
اون زمونا که جنگ و جدال آتیش بود بنزین کجا بود ، خانومای بیچاره داشتن آب میریختن رو آتیشن شما اشتباه دیدی!:confused:
بادی که آقایون داشتن میزدن باد آتشگیر بوده !:D
آخه این چیزی هم کلکل داره دیگه همه میدونن واقعیت چیه و هر چی آتیشه زیر سر این آقایونه.;);)
من که واقعیت رو قبول میکنم به هر حال واقعیت اینه و نمیشه ازش فرار کرد شما تا صبخح کلنجار برو و با ضمیر ناخوداگاهت بجنگ، به هر حال جنگ ریشه در ذات شما داره.;););)
شاد باشید :gol:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کی گفتم شما بی جنبه ای؟:surprised:
من هر جا میرم فقط از خوبی های شما یاد میکنم! چرا حرف میزارید تو دهن من؟!:D
اون زمونا که جنگ و جدال آتیش بود بنزین کجا بود ، خانومای بیچاره داشتن آب میریختن رو آتیشن شما اشتباه دیدی!:confused:
بادی که آقایون داشتن میزدن باد آتشگیر بوده !:D
آخه این چیزی هم کلکل داره دیگه همه میدونن واقعیت چیه و هر چی آتیشه زیر سر این آقایونه.;);)
من که واقعیت رو قبول میکنم به هر حال واقعیت اینه و نمیشه ازش فرار کرد شما تا صبخح کلنجار برو و با ضمیر ناخوداگاهت بجنگ، به هر حال جنگ ریشه در ذات شما داره.;););)
شاد باشید :gol:

سلام...
بله بگذریم...
آدم با شما زنها به هیچ جایی نمیرسه...
به هرحال...
درضمن...داشت یادم میرفت
اگه کسی یه سایت برای دانلود آهنگ بدون ***** می خواد...بگه تا آدرس رو براش بذارم...البته اگه تویه سایت عضو بشید همیشه آدرس جدید رو براتون میفرسته...
با تشکر...

Ros3

عضو جدید
دوستان یه سوال...
کلی فایل تو نرم افزار اربیت گذاشته بودم واسه دانلود. همش پاک شده ، اینجوری بگم که فایلایی که چند درصدش دانلود شده بود تو دایرکتوری مورد نظر هستش ولی اسم فایل از لیست فایلای نرم افزار پاک شده!!!
راهی نداره که اینا رو برگردونم؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال...
کلی فایل تو نرم افزار اربیت گذاشته بودم واسه دانلود. همش پاک شده ، اینجوری بگم که فایلایی که چند درصدش دانلود شده بود تو دایرکتوری مورد نظر هستش ولی اسم فایل از لیست فایلای نرم افزار پاک شده!!!
راهی نداره که اینا رو برگردونم؟

سلام..
فکر نکنم...امکان داشته باشه...... چون آدرس هایی که برای فایل هستش رو پاک می کنه....
درضمن به جای اربیت دانلودر ..بهتر هستش که از IDmDownload Manager استفاده کنید یا اگه بتونید Mass Downloader رو تهیه کنید که حرف نداره....
چون Mass کل پهنای باند رو میگیره و شروع به دانلود می کنه... ولی بدیش این هستش که موقعی که شروع به دانلود می کنه...نمیشه حتی صفحه رو باز کرد... چون پهنای باند رو میگیره...ولی میشه با دستکاری تویه تنظیماتش سرعت دانلود رو محدود کرد...
با تشکر...

• Like
واکنش ها: Ros3

Ros3

عضو جدید
سلام..
فکر نکنم...امکان داشته باشه...... چون آدرس هایی که برای فایل هستش رو پاک می کنه....
درضمن به جای اربیت دانلودر ..بهتر هستش که از IDmDownload Manager استفاده کنید یا اگه بتونید Mass Downloader رو تهیه کنید که حرف نداره....
چون Mass کل پهنای باند رو میگیره و شروع به دانلود می کنه... ولی بدیش این هستش که موقعی که شروع به دانلود می کنه...نمیشه حتی صفحه رو باز کرد... چون پهنای باند رو میگیره...ولی میشه با دستکاری تویه تنظیماتش سرعت دانلود رو محدود کرد...
با تشکر...
من قبلش با Internet Download Manager کار میکردم ولی در حین کار با اربیت احساس کردم خیلی قوی تره و سرعتش بالاتره ، ولی این قلمو خوش نیومد چرا یهو پاک کرد :(
کلی آدرس گذاشته بودم واسه دانلود...

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من قبلش با Internet Download Manager کار میکردم ولی در حین کار با اربیت احساس کردم خیلی قوی تره و سرعتش بالاتره ، ولی این قلمو خوش نیومد چرا یهو پاک کرد :(
کلی آدرس گذاشته بودم واسه دانلود...

سلام
راستش بنده نمیفهمم که چرا دانلودر شما آدرس ها رو پاک کرده...
مطمین هستید که دانلودر شما دستکاری نشده؟؟؟!!!
با تشکر...

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی گفته ما دعوا کردیم؟ داریم ظرفیت وجودی بشر از نوع مخالف رو واسه هم آشکار میکنیم!:biggrin::biggrin:
خیلی دوستانه و با توپ و تشر! فردا کرجو با هم نابود میکنیم;)

سلام...
درضمن...ما که دعوا نگرفتیم....
آدم با همشهریش نتونه ۴ تا دعوا بگیره که پس همشهری بودن به چه دردی می خوره...
درضمن...بنده کرج نیستم که بخوایم کرج رو نابود کنیم.... بنده فعلا همدان تشریف دارم... البته میشه برای تابستان برنامه ریزی کرد.... البته برای یه روز ..چون بنده اینجا کلی کار دارم... البته بنده با خانومم ... میایم...
تانکش با من.....
با تشکر...

Ros3

عضو جدید
آره مطمئنم.
جالبترش اینه که بدونید همه آدرسا پاک نشده فقط اونایی که من لازم داشتم پاک شده!!!
هیچ ارتباطیم نمیتونم بینشون پیدا کنم، همه فایلا تو یه دایرکتوری بوده هنوزم هستن. بعضی از فایلا کامل دانلود شده بود بعضیاش چند درصدش!
خلاصه این که هر جور بهش نیگاه میکنم هیچ وجه اشترکی بین فایلایی که آدرسش پاک شده پیدا نمیکنم!