حالا خوبه خودتون میگید شعر مبتذل ! همین کارا رو میکنید که حساسیت جنابان برادر رو میبرید بالا!!!
مگه من چقد میتونم مقاومت کنم و نزارم خونشون به جوش بیاد ؟
برادر من یکم تعاون داشته باش کلماتت رو درست انتخاب کن!
عوامل بیگانه کدومن خدا پدر عوامل بیگانه رو بیامرزه ! عواملی که ما رو به نمایندگی از خودشون فرستادن کاملا خودمونین، اینه که میگم مراقب خودتون باشید!
دست های پشت پرده رو خوب اومدی، من دارم داد میزنم که همینو بهت گوشزد کنم ولی همه اینا رو با هم قاطی نکنیا، این دستای پشت پرده بیگانه نیستن، شاید یکی از همین دستا الان تو جیب خودت باشه
چون دیدم داری مدام میگی نظر ما صد من یه غاز نمیارزه گفتم خوبه یه نظری از جانب خود خودم به شخص نظر خودتون بدم:!
دوره مردسالاری و زن سالاری تموم شده، دیگه تقریبا همه میدونن که این حرفا کشکه! مرد و زن به این دنیا اومدن و هر کدوم قابلیتای خودشونو دارن ، از قدیم الایام چون توانایی های بدنی مرد بالا بوده فکر میکردن مرد باید کارها به دست خودشون بچرخه و حرف اولو خودشون بزنن ، ولی الان تقریبا همه میدونن که همه چی با زور حل نمیشه و قدرت تفکر حرف اولو میزنه واسه همینم زن و مرد کاملا حامی ه همن و باید در کنار هم امورو به دست بگیرن.
شاد باشید![]()
سلام...
با تشکر از نظرات مثبت شما.....
اولا بهتون پیشنهاد می کنم.... فرهنگ لغات مردونه رو یه دور مرور کنید.....برای آینده تون خوبه.......

درضمن..... در مورد دست های پشت پرده...... منظور جناح خانوم ها و آقایون بودش...
و در مورد قسمت دوم که گفتید.... من عادت ندارم که دستم رو تویه جیبم کنم... و به کسی هم اجازه نمیدم که دست تویه جیبم کنه.....

در مورد دیدگاهتون... هم باید عرض کنم....درسته که در بیشتر مواقع قوه ی تفکر خوب هستش ...ولی بعضی مواقع باید برای یک کار زور بازو هم داشت.......
شایان ذکر هستش که بنده هیچگاه به شخصیت و منزلت یک زن توهین نکرده و نمیکنم....
بالاخره زنها از دار دنیا یه آشپزخونه رو که بیشتر ندارن....

با تشکر....