*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

m00nlight

عضو جدید
سلام
من تازه واردم!!!
دانشجوی ترم 4 نرم افزارم...امیدوارم بتونم دوست به درد بخوری براتون باشم!

mona_serendipity

عضو جدید
راستی من از فردا دیگه باید برم دانشگاه، یه عالمه درس تخصصی هوار شده رو سرم ترم آخر هم که هستم دیگه نگو و نپرس. اگر کمتر اومدم اینجا فکر نکنید رفتما! می یام سر می زنم هر شب. خاله سوسکه بر می گرده با حرفای تازه :w10::question::w04:

Security

عضو جدید
راستی من از فردا دیگه باید برم دانشگاه، یه عالمه درس تخصصی هوار شده رو سرم ترم آخر هم که هستم دیگه نگو و نپرس. اگر کمتر اومدم اینجا فکر نکنید رفتما! می یام سر می زنم هر شب. خاله سوسکه بر می گرده با حرفای تازه :w10::question::w04:
خاله جون ، تو برو ! نترس ! من هستم

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من تازه واردم!!!
دانشجوی ترم 4 نرم افزارم...امیدوارم بتونم دوست به درد بخوری براتون باشم!

سلام دوست عزیز! خیلی خیلی خوش اومدین!ایشالا هم ماها دوستانه بدرد بخوری باشم!!!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز

خداروشکر! من نگران این بودم, که درس و مشق نداری؟ عقب نمی مونی؟
ولی همینکه میری دانشگاه, خیالم از بابت تو راحت میشه!
دیگه ایشالا از این به بعد, کمتر میام! مخصوصا شبا نمیام! که حتما نبینمت!
درساتو خوب بخون! تا بهترین سوسک شهرمون بشی! و به عنوان اولین سوسک تحصیل کرده, آبرویه مارو بخری!

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام خوش اومدید
سوال سخت نپرسید که شرمندتون می شم!

mona_serendipity

عضو جدید
خداروشکر! من نگران این بودم, که درس و مشق نداری؟ عقب نمی مونی؟
ولی همینکه میری دانشگاه, خیالم از بابت تو راحت میشه!
دیگه ایشالا از این به بعد, کمتر میام! مخصوصا شبا نمیام! که حتما نبینمت!
درساتو خوب بخون! تا بهترین سوسک شهرمون بشی! و به عنوان اولین سوسک تحصیل کرده, آبرویه مارو بخری!
سلااااااااااام. من اومدم. امید بد جنس نشو دیگه. شبانه روزی که نمی رم دانشگاه، تا تو و بقیه بیاید منم اومدم نگران نباش. ولی تا نصفه شب دیگه نمی تونم بمونم. با 2 تا آقا معلم وحشتناک این ترم درس دارم که خطرناکه، ترم آخری کله پا نکنن. من باشم و نباشم دئستای خوبم جامو پر می کنن، تو، ردی، امنیت، و...:gol:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااام. من اومدم. امید بد جنس نشو دیگه. شبانه روزی که نمی رم دانشگاه، تا تو و بقیه بیاید منم اومدم نگران نباش. ولی تا نصفه شب دیگه نمی تونم بمونم. با 2 تا آقا معلم وحشتناک این ترم درس دارم که خطرناکه، ترم آخری کله پا نکنن. من باشم و نباشم دئستای خوبم جامو پر می کنن، تو، ردی، امنیت، و...:gol:

امید جنسش خوبه! جنسش بد نمیشه!!
2تا استادی که اذیت میکنن؟
مگه میتونن؟ خوب جنازشونو بده, عکس بگیرم!:whistle:

اینجا هم همه گلن...! ولی آیداشون خندادار نیست!:( پس نمیتونن که جاتو پر کنن!:w25::biggrin::w25:

:w18:

mona_serendipity

عضو جدید
امید جنسش خوبه! جنسش بد نمیشه!!
2تا استادی که اذیت میکنن؟
مگه میتونن؟ خوب جنازشونو بده, عکس بگیرم!:whistle:

اینجا هم همه گلن...! ولی آیداشون خندادار نیست!:( پس نمیتونن که جاتو پر کنن!:w25::biggrin::w25:

:w18:
باشه آقای امید خان. من خنده دار بودم؟؟؟؟؟؟ دارم برات صبر کن. یه فکرایی دارم واست :w06::w13::w20::w08::w39::w43:

buddy

کاربر بیش فعال
سلام به همه ي دوستان مخصوصا خاله سوسكه................................................................................

من آدم الافيمو وقت آشنايي و گفتگو ندارم ولي از حرفاتون خيلي لذت ميبرم

قلبا همه تنو دوس دارم ;)

• Like
واکنش ها: !...

mona_serendipity

عضو جدید
سلام به همه ي دوستان مخصوصا خاله سوسكه................................................................................

من آدم الافيمو وقت آشنايي و گفتگو ندارم ولي از حرفاتون خيلي لذت ميبرم

قلبا همه تنو دوس دارم ;)
سلام. زرنگی؟ می شینی از دور بهمون می خندی؟ خب تو ام یه چیزی بگو ما لذت ببریم دیگه، اینا که 3 شبه همشون خوابن :w19: :w20::w06::w04:

Security

عضو جدید
بچه ها ؟ به نظرتون بهتر نيست كمي در مورد مباحث علمي بحث كنيم ؟؟؟؟؟؟؟/

• Like
واکنش ها: !...

sh.mojtaba

عضو جدید
بچه ها ؟ به نظرتون بهتر نيست كمي در مورد مباحث علمي بحث كنيم ؟؟؟؟؟؟؟/

بحث علمی برای کتابها و قصه هاست بذار یکم بخندیم:biggrin::biggrin:
از صبح تا شوم تو دانشگاه به حد کافی بحث علمی میکنیم دیگه نمیخواد اینجا...

mona_serendipity

عضو جدید
آخیییییییییییییییی!:whistle:

راستی خاله!یادم رفت بپرسم! از کدوم سوسکا هستی؟
امید خداوکیلی سوسک تنها حیوونیه که واقعا ازش چندشم میشه، منظور من خاله سوسکه توی داستانه نه واقعیش. شباهتی بین من و سوسک پیدا می کنی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟