*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیشششششششششششش یه کم از گرد و خاک تاپیک رفت کنارا:redface:
خسته نباشم:redface:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارااااااااااااااااااااااااااااhttp://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar535280_26.gif

کووووووووووووووووووووج بیدیییییییییییییییییییییییییییی

برنامه ای که قرار بود برا تاپیکمون بنویسی برا جلوگیری از چشم خوردن و نوشته کردی؟

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
استار بیا این تاپیکو از زیر این همه خاک نیجات بدیم

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دنبال کسی میگردم ک ارشد یا دکترا میخونه یا واسه ارشد میخونه گرایششم نرم افزار باشه. کسی با این شرایط هست؟؟؟

آخرین ویرایش:

الناز تبریز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
میخام در مورد منابع کارشناسی ارشد بدونم
اینکه کدوم درسا مهمتره ک روشون حساب ویژه ای باز کنم؟؟
یه سری درسا مثل هوش مصنوعی فوق العاده نمره آورن. هرچی وقت بذارین عالیه راحتم هست
ساختمان داده هم همینطوره
اگه بخوایین لیست دروس رو براتون میذارم

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سری درسا مثل هوش مصنوعی فوق العاده نمره آورن. هرچی وقت بذارین عالیه راحتم هست
ساختمان داده هم همینطوره
اگه بخوایین لیست دروس رو براتون میذارم
ممنون عزیزم
باشه اگ زحمتی نیست واسم تو پیام بفرست ممنون:gol::gol:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

آیداجون

عضو جدید
سلام درسمو تموم کردم میخوام ی چیزی یاد بگیرم که هم آسون باشه هم به درد بخور باشه چی رو پیشنهاد میکنین؟مثل سی شارپ یا هرچی دیقه
دیقه اینکه من فک میکنم ارشد کامپیوتر سخته؟میخوام mbaبدم نظرتون چیه کدوم یکیش آسونتره بازار کار خوبی داره؟

h.abd

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
راستش تو یه دو راهی بدی هستم اطفا کمک کنید
من میخوام کارشناسی بخونم به شدت دو دلم که نرم افزار بخونم یا معماری هر دو رو یه چندسالی سابقه کاری دارم یعنی هم طراحی داخلی کار کردم هم برنامه نویسی در حد وب به هر دو هم علاقه دارم اما یه مقداری از دروس نرم افزار میترسم که واسم سنگین باشه و واقعا نمی دونم آینده کاری کدوم مناسب تره و شرایطمم هم طوریه که واقعا جای انتخاب اشتباه ندارم یه راهنمایی میکنید صواب داره سپاسگذترم