*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

mona_serendipity

عضو جدید
می گما شماها که به همدیگه نون قرض می دین. عیبی نداره این تیکه می ندازه اون بهش امتیاز می ده و بالعکس. همتون خسیس غریب کشید. منم تو دلم خودم به خودم امتیاز می دم. آهان! دلتون هم بسوزه
:w02:

Sharif_

مدیر بازنشسته
می گما شماها که به همدیگه نون قرض می دین. عیبی نداره این تیکه می ندازه اون بهش امتیاز می ده و بالعکس. همتون خسیس غریب کشید. منم تو دلم خودم به خودم امتیاز می دم. آهان! دلتون هم بسوزه
:w02:
امتیاز می خوای بگو واست بدم
100 تا بسته؟:w02:
200 تا؟
تالار مسابقه رو هم دیدی؟
اونجا هم امتیاز خیرات می کنیما
در کل خاله به جمع مون خیلی خوش اومدی:w30:
جمعمون بالای 100 نفر هستش
اگه بشمارم صبح میشه
یواش یواش با همشون اشنا میشی
ارغوان معصوم باران سکرت طراوت امید سعید راسل:razz: شهاب نسیم تنهایی منزه سیکریتی(بابا اسمت چی بود) اچ ار پی :surprised: و.......
خیلیه

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااااااا مسااااااااااااااااابقه:w17:
خیلی مرموز بود همی:razz:
قبول نیست منم میخوام شرکت کنم ...چرا مهمش نکردین:(
زمانشو نمیشه تمدید کنی؟:cry:

مسابقه بعدی کیه؟:gol:

Sharif_

مدیر بازنشسته
بابا چی چی مهمش کنید
یه تالار جدا واسش زدیم
وقت هست برو زود شرکت کن

mona_serendipity

عضو جدید
امتیاز می خوای بگو واست بدم
100 تا بسته؟:w02:
200 تا؟
تالار مسابقه رو هم دیدی؟
اونجا هم امتیاز خیرات می کنیما
در کل خاله به جمع مون خیلی خوش اومدی:w30:
جمعمون بالای 100 نفر هستش
اگه بشمارم صبح میشه
یواش یواش با همشون اشنا میشی
ارغوان معصوم باران سکرت طراوت امید سعید راسل:razz: شهاب نسیم تنهایی منزه سیکریتی(بابا اسمت چی بود) اچ ار پی :surprised: و.......
خیلیه
آخی حالا شدی ردی مهربون. شوخی کردم بابا. امتیاز می خوام چه کنم؟ من که دیگه خاله نیستم از یکی 2 روز دیگه میشم یکی دیگه. باز هم خودمو معرفی می کنم ولی دیگه مسخره نکنیا. آفرین
:w27:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یه مورد رو باهات موافقم. اونم اتفاقی شده ها وگرنه تفاهم که عمرا... منو که هنوز از راه نرسیده دارید غریب کش می کنید. ولی خوشالم که جمعتون با وجود من گرم و شاد شده.
فکر کنم تو کل گروه کامپیوتر 6 نفر هستیم که می یایم نه؟ هر چی سر می زنم کسی فعالیت نمی کنه...
چرا؟؟؟؟؟؟ :que:

این روزا بچه ها کمتر میان!:(ولی فعالترین کاربر هفته منم!:D
:whistle:
خدایش اعتماد بنفست, یه چیز تو مایه هایه, اعتماد بنفس منه ها!!!!! جمعمون باتو شاد و گرم شده؟؟؟:w25::w25: ما یه سوسک کم داشتیم که اومد!:w11:
ولی جدا از شوخی, مث بچه هایه کامپیوتر خودمون باحالی!!!!:whistle:

ولی خاله, اگه میخوای نام کاربریت رو مسخره نکنیم, اول بیا مشورت کن!
ببین نظر بچه ها چیه, بعدا عوض کن!!!:whistle:

:w18:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
امید یه جاهاییشو درست گفتی ولی نه همه چیزو! ولی باز هم اوضاعت بهتر از ردی. ولی تو رو خدا اسم چت نیار که حالم به هم می خوره. 10 سال پیش چت می کردم نه الآن. اون موقع اینترنتا ذغالی بود! LCD هم احتیاج ندارم چون نوت بوک دارم. ولی راست می گی چیزای قدیمی رو دوست دارم. قبض گوشیم هم زیر 100 نمی یاد پس اینم راست گفتی که با تلفن زیاد حرف می زنم. دیگه؟؟؟ آهان ولی میز تلفنم هم جداست رو میز کامپیوترم نیست. خب توضیحات دیگه ای هم لازم دارید؟ بینیم هم عمل نکردم احتیاجی نداره ، با جهان هستی هم در صلحم و حیوونارو نمی کشم. دیگه؟ سوالی داری بگو مهندس جان.
زشته اینجا حرف از حزب و توده نزنید زشته. آفرین
:w08:

پس تو هم همدوره ایه خودمونی!:whistle:(چت و اعصاب خوردیا رو میگم!)

میبینم که نوت بوک داری و خیلی باکلاسی! :w16:
گوشیت هم احتمالا 912هستش!!
راستی یادم نبود سوسک, بینی نداره!:( از طریق شاخکاش تنفس میکنه! I'm Sorry

با جهان هستی هم دیدم در صلح نیستی! به همه میجنگی!
اگه هم نام کاربریت رو لینچان هم بذاری بهت میاد!:D

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینم تو حزب بادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به نعل می زنی یکی به تخته؟ این دو تا که جفت شدن گیر بدن به همه چیه من. توام تکلیفتو روشن کن بدونم کی به کیه!
ای خدا نجاتم بده از دست این قوم به ظاهر مهندس...
:w06:

به ظاهر مهندس؟؟؟
کی گفته مهندسیم؟ الکی نوشتیم! من که 79 سالمه! و تازه دارم میرم نهضت سواد آموزی! مهندسیم کجا بود؟ اومدم تو سایت باید یه چیزی انتخاب میکردم! که کامپیوتر رو انتخاب کردم!

ای خدا! این قوم به ظاهر مهندس رو از دست خاله سوسکه, نجاتشون بده!:w06:
آمیییییین!:wallbash:

:w18:

Security

عضو جدید
ببینم تو حزب بادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به نعل می زنی یکی به تخته؟ این دو تا که جفت شدن گیر بدن به همه چیه من. توام تکلیفتو روشن کن بدونم کی به کیه!
ای خدا نجاتم بده از دست این قوم به ظاهر مهندس...
:w06:

ديگه ... ديگه ..... چه ميشه كرد ..... زندگي سخت ميگذره ......

به اميد روزي كه همه اين كدورت ها پك بشن ..... پس به اميد روزي كه ردهت بهترين همكار مدير بشه ..... :biggrin:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
به امید روزی که سکیورتی, معلوم بشه, کدوم طرفیه!!!!:whistle:

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منزه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Security

عضو جدید
به امید روزی که سکیورتی, معلوم بشه, کدوم طرفیه!!!!:whistle:

به اميد روزي كه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ها ها ها ها ها ها ها ها ها نميگم تا بمونيد تو خماريش:biggrin:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام کاربریش رو عوض کرد یا نه؟
رفته بود, برام یه کامپایلر C بیاره! انگار پیدا نکرده, بود, از خجالت اینکه چشماش تو چشمام بیفته, دیگه نیومد!:(
شاید هم...!:whistle:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ردی جون!
آره! دیشب هم داونلودش کردم!
ولی بازم کار نمیکنه!
ببین! ساده ترین برنامه رو هم که RUN کنم, ارور میده! حتی به اینکلود ها و...!
اصلا نتونستم رو این کامپیوترم, با سی کار کنم!
خودم هم چند نسخه دارم! ولی همش این مشکل رو داره!
الآن مطمئن هستم, که مشکل از برنامه نیس! فکر کنم مشکل از NTFS بودنه هارد دیسکمه!

mona_serendipity

عضو جدید
پس تو هم همدوره ایه خودمونی!:whistle:(چت و اعصاب خوردیا رو میگم!)

میبینم که نوت بوک داری و خیلی باکلاسی! :w16:
گوشیت هم احتمالا 912هستش!!
راستی یادم نبود سوسک, بینی نداره!:( از طریق شاخکاش تنفس میکنه! I'm Sorry

با جهان هستی هم دیدم در صلح نیستی! به همه میجنگی!
اگه هم نام کاربریت رو لینچان هم بذاری بهت میاد!:D
امید من که هر چی بذارم اول و آخرش همه می خندید دیگه. تازه درخواستش هم 3 روز پیش دادم احتمالا دیگه عوض می شه تا فردا اینا. ای بابا نوت بوک و خط 912 رو بی خیال، دل خوش لازمه. به جای مشورت کردن در مورد اسم من، فکر کن ببین چیکار کنم از این یکنواختی در بیام هی دانشگاه، خونه، دانشگاه، خرید، خونه...
:(

• Like
واکنش ها: !...

mona_serendipity

عضو جدید
نام کاربریش رو عوض کرد یا نه؟
رفته بود, برام یه کامپایلر C بیاره! انگار پیدا نکرده, بود, از خجالت اینکه چشماش تو چشمام بیفته, دیگه نیومد!:(
شاید هم...!:whistle:
اتفاقا دم دستمه ولی نمی دونم سی دی سالم مونده یا نه، من 4 سال پیش آخرین برنامه سی رو در طول عمرم نوشتم. نیست خیلی علاقه مندم به برنامه نویسی... از اون لحاظ!
ناراحت نباش من هر جا برم بر می گردم... :D

• Like

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
امید من که هر چی بذارم اول و آخرش همه می خندید دیگه. تازه درخواستش هم 3 روز پیش دادم احتمالا دیگه عوض می شه تا فردا اینا. ای بابا نوت بوک و خط 912 رو بی خیال، دل خوش لازمه. به جای مشورت کردن در مورد اسم من، فکر کن ببین چیکار کنم از این یکنواختی در بیام هی دانشگاه، خونه، دانشگاه، خرید، خونه...
:(

آخی! همیجوری اون شموخیارو کردم! گوشی و اینا مهم نیس!!!
مهمترین چیز, اخلاقه!!!!!:whistle:

من به جات بودم, یکی دو ترم دیگه هم دانشگامو ادامه میدادم!
کاری نداری آخه!
من بدتر از تو! درسم تموم شده! حوصلم سر رفته! کار نیست! و... از این چیزا!
میتونی همزمان, کلاس هم بری! یه مدرک بگیری! بد نیست!:whistle:

mona_serendipity

عضو جدید
ديگه ... ديگه ..... چه ميشه كرد ..... زندگي سخت ميگذره ......

به اميد روزي كه همه اين كدورت ها پك بشن ..... پس به اميد روزي كه ردهت بهترين همكار مدير بشه ..... :biggrin:
بابا این امید از دست تو چیکار کنه که اینقدر امید امید نکنی؟ همه مهربون شدن بابا. کدورت کجا بود؟ بچه ها با من شوخی دارن :D می گما اگه توام تکلیفت رو معلوم کنی خوب می شه. بیا گل هم می دم آشتی کنیم :gol:

• Like

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا دم دستمه ولی نمی دونم سی دی سالم مونده یا نه، من 4 سال پیش آخرین برنامه سی رو در طول عمرم نوشتم. نیست خیلی علاقه مندم به برنامه نویسی... از اون لحاظ!
ناراحت نباش من هر جا برم بر می گردم... :D

خاله! منم چندتا سی دی دارم!
ولی هیچکدوماش رو کامپیوترم کار نمیکنن!:(

از این به بعد هم پشت سرت آب میریزیم, که مطمئن باشیم برمیگردی!
حالا جان امید, بگو اسم کاربریت رو چی میخوایی بذاری؟

mona_serendipity

عضو جدید
آخی! همیجوری اون شموخیارو کردم! گوشی و اینا مهم نیس!!!
مهمترین چیز, اخلاقه!!!!!:whistle:

من به جات بودم, یکی دو ترم دیگه هم دانشگامو ادامه میدادم!
کاری نداری آخه!
من بدتر از تو! درسم تموم شده! حوصلم سر رفته! کار نیست! و... از این چیزا!
میتونی همزمان, کلاس هم بری! یه مدرک بگیری! بد نیست!:whistle:
آخه من دوست دارم ارشد معماری کامپیوتر بخونم که اونم خیلی ظرفیتش کمه. این ترم هم که واحدهام تموم می شه. ولی واقعا باید یه فکری بکنم. اینجوری دق می کنم. می گما بازار سی دی چطوره؟ دانلود کنم رایت کنم بفروشم؟؟؟؟؟ :biggrin::w15:
البته یه شرکت میرم تو جمهوری، طرای مدار انجام می ده. کارآموزی می رم. شاید موندگار شدم. آخه اونم تو ایران آینده نداره بدبختانه. چه می دونم. راستی چرا اوضاع سایت اینقدر خرابه؟ مخصوصا صبح و شب :D 20 بار باید بری بیای... :confused:

mona_serendipity

عضو جدید
خاله! منم چندتا سی دی دارم!
ولی هیچکدوماش رو کامپیوترم کار نمیکنن!:(

از این به بعد هم پشت سرت آب میریزیم, که مطمئن باشیم برمیگردی!
حالا جان امید, بگو اسم کاربریت رو چی میخوایی بذاری؟
گذاشتم mona_serendipity
از قدیم الایام که به دنیا اومدم مامانم صدام می کرده serendipity بعد که دیگه شد دوره این بچه ترا دیگه اون کارتونو نشون ندادن، بعد منم اکثر نام کاربریهام همینه، واسه همین چون قصه خاله سوسکه رو خیلی دوست داشتم این سایت که اومدم گذاشتم خاله سوسکه.
و این بود قصه من. ای بابا حالا چه فرقی داره تو هر چی می خوای صدا کن. من به اندازه کافی تو این پست معرفی شدم، دیگه یه غریبه هم بیاد کاملا می شناسه منو :cool:

• Like

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه من دوست دارم ارشد معماری کامپیوتر بخونم که اونم خیلی ظرفیتش کمه. این ترم هم که واحدهام تموم می شه. ولی واقعا باید یه فکری بکنم. اینجوری دق می کنم. می گما بازار سی دی چطوره؟ دانلود کنم رایت کنم بفروشم؟؟؟؟؟ :biggrin::w15:
البته یه شرکت میرم تو جمهوری، طرای مدار انجام می ده. کارآموزی می رم. شاید موندگار شدم. آخه اونم تو ایران آینده نداره بدبختانه. چه می دونم. راستی چرا اوضاع سایت اینقدر خرابه؟ مخصوصا صبح و شب :D 20 بار باید بری بیای... :confused:

آینده تو ایران و این چیزا چیه؟؟؟؟ مهم پوله!!!! (البته بعد از اخلاق!)
سود بیشتر هم تو فیلمه! مخصوصا فیلمایه....! خریدار داره حسابی!!!!:whistle:
خوب این شرکته, مدیر عاملی چیزی نمیخواد؟ چون منم دنبال کار میگردم!:(

سایت هم نگو که داغ دلم تازه میشه!!!! نمیدونم چنا اینجوری میشه! یه وقتایی واسه بک آپ گرفتن, شاید خراب بشه! که میگن 12 تا 12:30 شبه! ولی اکثرا خرابه!
من احتمال میدم, این هوستش رو از خارجه گرفتن, و شب واسه ما, بیشترین ساعات کاریه اوا رو این باند باشه!
نمیدونم! اصلا به ما چه؟ مگه فضولیم؟

mona_serendipity

عضو جدید
آینده تو ایران و این چیزا چیه؟؟؟؟ مهم پوله!!!! (البته بعد از اخلاق!)
سود بیشتر هم تو فیلمه! مخصوصا فیلمایه....! خریدار داره حسابی!!!!:whistle:
خوب این شرکته, مدیر عاملی چیزی نمیخواد؟ چون منم دنبال کار میگردم!:(

سایت هم نگو که داغ دلم تازه میشه!!!! نمیدونم چنا اینجوری میشه! یه وقتایی واسه بک آپ گرفتن, شاید خراب بشه! که میگن 12 تا 12:30 شبه! ولی اکثرا خرابه!
من احتمال میدم, این هوستش رو از خارجه گرفتن, و شب واسه ما, بیشترین ساعات کاریه اوا رو این باند باشه!
نمیدونم! اصلا به ما چه؟ مگه فضولیم؟
باشه اگه منو راه دادن، می گم ببخشید من یه سر جهازی هم دارم، تو رو هم می برم. ;)
من تو فیلم شانس ندارم هر چی دانلود می کنم یکی از یکی مسخره تر در می یاد تو انتخاب کن من دانلود می کنم سودش هم با هم کنار می یام. ردی هم که وضعش رو به راهه فکر نکنم بیاد :D
:w14: