mona_serendipity
عضو جدید
می گما شماها که به همدیگه نون قرض می دین. عیبی نداره این تیکه می ندازه اون بهش امتیاز می ده و بالعکس. همتون خسیس غریب کشید. منم تو دلم خودم به خودم امتیاز می دم. آهان! دلتون هم بسوزه

امتیاز می خوای بگو واست بدممی گما شماها که به همدیگه نون قرض می دین. عیبی نداره این تیکه می ندازه اون بهش امتیاز می ده و بالعکس. همتون خسیس غریب کشید. منم تو دلم خودم به خودم امتیاز می دم. آهان! دلتون هم بسوزه
![]()
بابا چی چی مهمش کنید
یه تالار جدا واسش زدیم
وقت هست برو زود شرکت کن
آخی حالا شدی ردی مهربون. شوخی کردم بابا. امتیاز می خوام چه کنم؟ من که دیگه خاله نیستم از یکی 2 روز دیگه میشم یکی دیگه. باز هم خودمو معرفی می کنم ولی دیگه مسخره نکنیا. آفرینامتیاز می خوای بگو واست بدم
100 تا بسته؟
200 تا؟
تالار مسابقه رو هم دیدی؟
اونجا هم امتیاز خیرات می کنیما
در کل خاله به جمع مون خیلی خوش اومدی
جمعمون بالای 100 نفر هستش
اگه بشمارم صبح میشه
یواش یواش با همشون اشنا میشی
ارغوان معصوم باران سکرت طراوت امید سعید راسلشهاب نسیم تنهایی منزه سیکریتی(بابا اسمت چی بود) اچ ار پی
و.......
خیلیه
این یه مورد رو باهات موافقم. اونم اتفاقی شده ها وگرنه تفاهم که عمرا... منو که هنوز از راه نرسیده دارید غریب کش می کنید. ولی خوشالم که جمعتون با وجود من گرم و شاد شده.
فکر کنم تو کل گروه کامپیوتر 6 نفر هستیم که می یایم نه؟ هر چی سر می زنم کسی فعالیت نمی کنه...
چرا؟؟؟؟؟؟![]()
امید یه جاهاییشو درست گفتی ولی نه همه چیزو! ولی باز هم اوضاعت بهتر از ردی. ولی تو رو خدا اسم چت نیار که حالم به هم می خوره. 10 سال پیش چت می کردم نه الآن. اون موقع اینترنتا ذغالی بود! LCD هم احتیاج ندارم چون نوت بوک دارم. ولی راست می گی چیزای قدیمی رو دوست دارم. قبض گوشیم هم زیر 100 نمی یاد پس اینم راست گفتی که با تلفن زیاد حرف می زنم. دیگه؟؟؟ آهان ولی میز تلفنم هم جداست رو میز کامپیوترم نیست. خب توضیحات دیگه ای هم لازم دارید؟ بینیم هم عمل نکردم احتیاجی نداره ، با جهان هستی هم در صلحم و حیوونارو نمی کشم. دیگه؟ سوالی داری بگو مهندس جان.
زشته اینجا حرف از حزب و توده نزنید زشته. آفرین
![]()
ببینم تو حزب بادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به نعل می زنی یکی به تخته؟ این دو تا که جفت شدن گیر بدن به همه چیه من. توام تکلیفتو روشن کن بدونم کی به کیه!
ای خدا نجاتم بده از دست این قوم به ظاهر مهندس...
![]()
ببینم تو حزب بادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به نعل می زنی یکی به تخته؟ این دو تا که جفت شدن گیر بدن به همه چیه من. توام تکلیفتو روشن کن بدونم کی به کیه!
ای خدا نجاتم بده از دست این قوم به ظاهر مهندس...
![]()
به امید روزی که سکیورتی, معلوم بشه, کدوم طرفیه!!!!![]()
امید من که هر چی بذارم اول و آخرش همه می خندید دیگه. تازه درخواستش هم 3 روز پیش دادم احتمالا دیگه عوض می شه تا فردا اینا. ای بابا نوت بوک و خط 912 رو بی خیال، دل خوش لازمه. به جای مشورت کردن در مورد اسم من، فکر کن ببین چیکار کنم از این یکنواختی در بیام هی دانشگاه، خونه، دانشگاه، خرید، خونه...پس تو هم همدوره ایه خودمونی!(چت و اعصاب خوردیا رو میگم!)
میبینم که نوت بوک داری و خیلی باکلاسی!
گوشیت هم احتمالا 912هستش!!
راستی یادم نبود سوسک, بینی نداره!از طریق شاخکاش تنفس میکنه! I'm Sorry
با جهان هستی هم دیدم در صلح نیستی! به همه میجنگی!
اگه هم نام کاربریت رو لینچان هم بذاری بهت میاد!![]()
آخی، اینقدر نگرانمی؟؟؟؟ چقدر تو فهمیده ای. ببین ردی جان، عشق،دوستی، صفا، صمیمیت باید شعار تو باشه. یه همکار مدیری گفتن آخه.بچه کمی خاله رو کم اذیت کنیدسابقه خود زنی داره
![]()
اتفاقا دم دستمه ولی نمی دونم سی دی سالم مونده یا نه، من 4 سال پیش آخرین برنامه سی رو در طول عمرم نوشتم. نیست خیلی علاقه مندم به برنامه نویسی... از اون لحاظ!نام کاربریش رو عوض کرد یا نه؟
رفته بود, برام یه کامپایلر C بیاره! انگار پیدا نکرده, بود, از خجالت اینکه چشماش تو چشمام بیفته, دیگه نیومد!
شاید هم...!![]()
امید من که هر چی بذارم اول و آخرش همه می خندید دیگه. تازه درخواستش هم 3 روز پیش دادم احتمالا دیگه عوض می شه تا فردا اینا. ای بابا نوت بوک و خط 912 رو بی خیال، دل خوش لازمه. به جای مشورت کردن در مورد اسم من، فکر کن ببین چیکار کنم از این یکنواختی در بیام هی دانشگاه، خونه، دانشگاه، خرید، خونه...
![]()
بابا این امید از دست تو چیکار کنه که اینقدر امید امید نکنی؟ همه مهربون شدن بابا. کدورت کجا بود؟ بچه ها با من شوخی دارنديگه ... ديگه ..... چه ميشه كرد ..... زندگي سخت ميگذره ......
به اميد روزي كه همه اين كدورت ها پك بشن ..... پس به اميد روزي كه ردهت بهترين همكار مدير بشه .....![]()
اتفاقا دم دستمه ولی نمی دونم سی دی سالم مونده یا نه، من 4 سال پیش آخرین برنامه سی رو در طول عمرم نوشتم. نیست خیلی علاقه مندم به برنامه نویسی... از اون لحاظ!
ناراحت نباش من هر جا برم بر می گردم...![]()
آخه من دوست دارم ارشد معماری کامپیوتر بخونم که اونم خیلی ظرفیتش کمه. این ترم هم که واحدهام تموم می شه. ولی واقعا باید یه فکری بکنم. اینجوری دق می کنم. می گما بازار سی دی چطوره؟ دانلود کنم رایت کنم بفروشم؟؟؟؟؟آخی! همیجوری اون شموخیارو کردم! گوشی و اینا مهم نیس!!!
مهمترین چیز, اخلاقه!!!!!
من به جات بودم, یکی دو ترم دیگه هم دانشگامو ادامه میدادم!
کاری نداری آخه!
من بدتر از تو! درسم تموم شده! حوصلم سر رفته! کار نیست! و... از این چیزا!
میتونی همزمان, کلاس هم بری! یه مدرک بگیری! بد نیست!![]()
گذاشتم mona_serendipityخاله! منم چندتا سی دی دارم!
ولی هیچکدوماش رو کامپیوترم کار نمیکنن!
از این به بعد هم پشت سرت آب میریزیم, که مطمئن باشیم برمیگردی!
حالا جان امید, بگو اسم کاربریت رو چی میخوایی بذاری؟
آخه من دوست دارم ارشد معماری کامپیوتر بخونم که اونم خیلی ظرفیتش کمه. این ترم هم که واحدهام تموم می شه. ولی واقعا باید یه فکری بکنم. اینجوری دق می کنم. می گما بازار سی دی چطوره؟ دانلود کنم رایت کنم بفروشم؟؟؟؟؟
البته یه شرکت میرم تو جمهوری، طرای مدار انجام می ده. کارآموزی می رم. شاید موندگار شدم. آخه اونم تو ایران آینده نداره بدبختانه. چه می دونم. راستی چرا اوضاع سایت اینقدر خرابه؟ مخصوصا صبح و شب20 بار باید بری بیای...
![]()
باشه اگه منو راه دادن، می گم ببخشید من یه سر جهازی هم دارم، تو رو هم می برم.آینده تو ایران و این چیزا چیه؟؟؟؟ مهم پوله!!!! (البته بعد از اخلاق!)
سود بیشتر هم تو فیلمه! مخصوصا فیلمایه....! خریدار داره حسابی!!!!
خوب این شرکته, مدیر عاملی چیزی نمیخواد؟ چون منم دنبال کار میگردم!
سایت هم نگو که داغ دلم تازه میشه!!!! نمیدونم چنا اینجوری میشه! یه وقتایی واسه بک آپ گرفتن, شاید خراب بشه! که میگن 12 تا 12:30 شبه! ولی اکثرا خرابه!
من احتمال میدم, این هوستش رو از خارجه گرفتن, و شب واسه ما, بیشترین ساعات کاریه اوا رو این باند باشه!
نمیدونم! اصلا به ما چه؟ مگه فضولیم؟
سلام. خوش اومدید. امیدوارم بتونیم جمع خوب، فعال، با معلومات و شادی رو در کنار شما داشته باشیم.سلام من سعید ترم 1 نرم افزار از دانشگاه امام حسین(ع) از آشنایی ب همه خوشوقتم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |