*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

dadvand

عضو جدید
به به . سلام بچه ها. میبینم که محفل گرمتون این مدتی که ما نبودیم جوش اومده و داره قل قل میکنه .
خوبین :smile:. چه خبر ؟ یکی یک گزارش کوتاه بده ببینیم این مدت چه گذشته ، ماشالله پستها زیادن و ما هم عمرمون کفاف خوندنشون رو نمیده .
ما هم مشغولیم شدید . دوره لیسانس نیمیدونستیم چیکار کنیم حالا الان نمیدونیم چی کار کنیم (چی رو کار کنیم ) پایانامه رو هم میخوام با پروفسور لوکس بردارم ولی ایشون فقط کسی که حداکثر تا آخر ترم اولش موضوعش رو مشخص کنه و اعلام آمادگی کنه رو قبول میکنه .
دوستان عزیزم موفق باشید و داشتن زیبا ترین لحظات رو برای تک تکتون آرزو میکنم ;).

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور اینکه شرمنده سر نزدیم اونجا جناب :)

به به . سلام بچه ها. میبینم که محفل گرمتون این مدتی که ما نبودیم جوش اومده و داره قل قل میکنه .
خوبین :smile:. چه خبر ؟ یکی یک گزارش کوتاه بده ببینیم این مدت چه گذشته ، ماشالله پستها زیادن و ما هم عمرمون کفاف خوندنشون رو نمیده .
ما هم مشغولیم شدید . دوره لیسانس نیمیدونستیم چیکار کنیم حالا الان نمیدونیم چی کار کنیم (چی رو کار کنیم ) پایانامه رو هم میخوام با پروفسور لوکس بردارم ولی ایشون فقط کسی که حداکثر تا آخر ترم اولش موضوعش رو مشخص کنه و اعلام آمادگی کنه رو قبول میکنه .
به به آقای دادوند عزیز بسیار مزین فرمودید محفل را .........جناب پارسال دوست امسال آشنا:Dتشکر ما خوب هستیم شما هم خوبید ؟؟؟:) در این مدت اتفاقات زیادی افتاده مهمترینش اینه که دیگه زنگ تفریح نمیریم :redface: یعنی خیلی خیلی کم میریم و بیشتر سعی میکنیم بر بار علمی تالار و خودمون بیفزائیم .....جدی گفتما ;)ما هم برا شما ارزوی موفقیت داریم و امیدواریم از پروفسور لوکس نمره ای درخور دریافت بدارید :);) و ما رو از حضورخودتون و اطلاعات با ارزشتون محروم نکنید باز هم منتظرتون هستیم :smile:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب دادوند:gol:
بی نهایت خوشحال شدم وقتی معصوم جان گفتن شما اومدی;)
خیلی کم پیدا شدی ها:razz:
راستی فوق چه گرایشی قبول شدید؟:que:
باور کنید خیلی تو این تالار به وجود امثال شما نیاز هست;)
ما کلی از شماها چیز یاد می گیریم:redface:
امیدوارم بازم به ما سر بزنین:)
راستی... خب موضوع پایان نامه رو مشخص کن که با همون اقای پروفسور برداری:w12:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصوم پنج تا یک ....فکر کنم خرابکاره همین دور و برا باشه ......:Ph34r:

الانه که سرو کله اش پیدا شه ....:w43:
سلام
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه منظورت منم:razz::cry:
زود بیا شفاف سازی کن
معصوم ببین چی میگه این پسره به من:razz:
خوش اومدی:gol:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام
زود بیا شفاف سازی کن

ارغوان جونم ....حساب دو دو تا پنج تاس .....مگه چندتا خرابکار داره این سایت ....:w01:

ولی عجب حس راستگویی داری ....بعیده از شما .... یه جایزه براش در نظر بیگر ....:w12:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصوم پنج تا یک ....فکر کنم خرابکاره همین دور و برا باشه ......:Ph34r:

الانه که سرو کله اش پیدا شه ....:w43:
بدبوی خان احوالات ؟؟؟ بدبوی لزومی نداره 5 ستارمو همیشه کناره اسمم بیاری :D
اوه اوه اون چوبو غلاف کن :cry:...............ببینم منظورت کیه ؟؟ :razz:ببین بدبوی من اصلا نمیخوام مشکلات و دوئلهای قبلیو یاد اور باشما ....:razz::cool:بگو که ارغوان منظورت نبود ..زود بگو ...چون منو اون یک تیمیم ..........

سلام
زود بیا شفاف سازی کن
نه خیالت راحت ارغوان مطمئن باش با تو نبود :gol:خودش الان بهم گفت ..اون پسره خوبیه ..من میدونم ....;)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
واجب شد امروز نقشه قتلتو بکشم:cool:...من اینجوری نمیتونم تحمل کنم.....اخه پینوکیو هم اخرش به راه راست هدایت شد ولی تو....:biggrin:
ولی خداییش خوشت اومد ای کیوم چه قویه....همون اول گفتم منظورت از خرابکار منم....:w12:

معصوم این پسره اونقدر چش سفیده که رک و پوست کنده بهم میگه منظورم تو بودی
اخه ادم چی بگه بهش ...هان
دارم کم کم عقده ای میشم
:cry:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
مگه اسم کاربریت معصوم پنج تایک نیست .....یا عوضش کن یا همینه که هست ....:w00:

بیا من یه نقشه ای دارم ....این ارغوان رو چند روز بزاریم سرکار ....یه خورده موجبات شادی روح رو مهیا کنیم ...:child:

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصوم این پسره اونقدر چش سفیده که رک و پوست کنده بهم میگه منظورم تو بودی
اخه ادم چی بگه بهش ...هان
دارم کم کم عقده ای میشم:cry:
ارغوان با اینکه تصمیم گرفته بودم دیگه تو سایت با کسی درگیر نشم :hypocrite:ولی انگار نمیخوان بزارن:w06: هر چی تو بگی گلم:w16: نقشه قتل .و اجرائیش با خودم .خیالت راحت :w01: در یک اقدام غافلگیرانه کارش تمومه :w11:
مگه اسم کاربریت معصوم پنج تایک نیست .....یا عوضش کن یا همینه که هست ....:w00:

بیا من یه نقشه ای دارم ....این ارغوان رو چند روز بزاریم سرکار ....یه خورده موجبات شادی روح رو مهیا کنیم ...:child:
منو ارغوان گفته باشم نامه گروه زلزله رو گرفتیم ....یعنی این عنوانو بهمون دادن و به تو پیشنهاد میکنم با گرهان زلزله درگیر نشی .از ما گفتن :w29::w37::w14:

Sharif_

مدیر بازنشسته
دارم درس می خونم صدا نباشه

sutak

عضو جدید
ببخشید اینجا تغذیه نمی دن؟؟!! کتاباتون بار معناییش بالاست گشنم شد!:w12:

ghisoo_tala

عضو جدید
به به منور فرمودین گیسو جونم :love:اگه نمیومدی دیگه رسما میخواستم دعوتت کنم :w30:خیلی خیلی خوش امدی :w14:

سلام معصوم جونه خودم خوبی عزیزم؟
ممنونم گلم ، امیدوارم منم بتونم مثل شماها همیشه بیام ولی قول نمیدم
موفق باشین دوستان عزیزم:gol:

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه طراوت جون .... مگه اینکه شما این کامی های خرابکار رو جمع و جور کنی ....:w12:

چاكريم ..... ولي اينها از خرابكاري دست برداشتن ... عنوان جوجه هكر هم كه روشون بود برداشتن و بچه هاي سربراهي شده اند:tooth: مسواك هم ميزنن كه حتي تو دهنشونم ويروسي ...نميدونم باكتري تروجاني نباشه خداي نكرده كامپيوتري رو مبتلا كنه:w15:

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اینجا تغذیه نمی دن؟؟!! کتاباتون بار معناییش بالاست گشنم شد!:w12:

بايد ميزان سوزوندن گلوكز رو تو كنترل داشته باشي ... بلايي كه سر كافه نادريتو تالار ادبيات اومد ، باعث شد كه ملت حساب ببرن .... آره بابا جان اينجا صاحاب داره ...كم الكي نيستش كه ... ما كه جرات نميكنيم رو كنيم ... برو خودت يواشكي از يخچال بردار و چايي هم خواستي بريز ولي صداشو در نيار كه خيطه:D

sutak

عضو جدید
بايد ميزان سوزوندن گلوكز رو تو كنترل داشته باشي ... بلايي كه سر كافه نادريتو تالار ادبيات اومد ، باعث شد كه ملت حساب ببرن .... آره بابا جان اينجا صاحاب داره ...كم الكي نيستش كه ... ما كه جرات نميكنيم رو كنيم ... برو خودت يواشكي از يخچال بردار و چايي هم خواستي بريز ولي صداشو در نيار كه خيطه:D
دست شما درد نکنه.صرف(سرف؟) شد;)

sutak

عضو جدید
وای باورتون نمی شه ه ه ه
جناب رد هت کجایی ؟؟؟ من همین الان(دروغ می گم.نیم ساعت پیش دو تا الگوریت نوشتن"با همین دستام"
من همین جا جا داره از کتابهای سبز و سفید و قرمز(پرچم میهن ماست!) گاج و کانون و همه و مخصوصن ردهت عزیز تشکر کنم!;):D:)

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز

داری چه کتابی میخونی؟:surprised::weirdsmiley:

وای باورتون نمی شه ه ه ه
جناب رد هت کجایی ؟؟؟ من همین الان(دروغ می گم.نیم ساعت پیش دو تا الگوریت نوشتن"با همین دستام"
من همین جا جا داره از کتابهای سبز و سفید و قرمز(پرچم میهن ماست!) گاج و کانون و همه و مخصوصن ردهت عزیز تشکر کنم!;):D:)
:w17::w11::w17:
--------------

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكسري كتاب گذاشتم تا از بيكاري مهندسين گرامي جلوگيري كرده باشم:w34:

:biggrin:...بیکاری چیه جناب .....این همه کار داریم ما ...مگه نمیبینید :yellowcard::child::w34::w32::w35::biggrin: باشه حتما اگه این کارها بزاره حتما یکسری میزنیم اونجا :w16:

اوه ردهت ...منم دوست دارم این کتاب ویرایش جدید یک توپ دارم قلقلیو بخونم :w11:تموم شد بده منم بخونمش خوب .یادت نره ها :w12::lol:

سلا علی آقا ستاره سهیل سالی یکبار میاید ...سلامی که میگید جبران این یکسالو میکنه :victory:

داری چه کتابی میخونی؟:surprised::weirdsmiley:

--------------
سکرت جونیم گفتم که چی میخونه ............باشه منم خوندم تموم شد بهت میدم تا تو هم بخونیش :d:book:

Sharif_

مدیر بازنشسته
بچه تازگیا یه گند دیگه زدم
بعضی کاربرا وقتی میان سایت میگه یوزر و پسورد اشتباهه
اگه یکم به من چپ نگا کنید به عاقبت اونا دچار میشید

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه مشكل ديگه هم وجود داره و اونم اينكه توي تنظيمات شخصي تاپيكهاي مشترك شده اي را كه پست جديد خورده را نمياره و بايد واسه اينكه بفهمي چه تاپيكي پست خورده به تاپيكهاي مشترك شده ات مراجعه كني:question:

Sharif_

مدیر بازنشسته
يه مشكل ديگه هم وجود داره و اونم اينكه توي تنظيمات شخصي تاپيكهاي مشترك شده اي را كه پست جديد خورده را نمياره و بايد واسه اينكه بفهمي چه تاپيكي پست خورده به تاپيكهاي مشترك شده ات مراجعه كني:question:
اینو دیگه به گردن نمی گیرم