معصوم چرا باز هم نیمه کاره گذاشتی .
من میخواهم هکر مشکی بشم زود باش یاد بده
یه کم عجله کن
ایول مقصود جان بسیار جالب و مفید بود بابته زحمتی که کشیدی ممنون گلم2.
با گذر زمان اشکالات جدید در نرم افزارهای مختلف شناسایی میشوند که امکان سوء استفاده را برای هکرها (البته نه جوجه هکرها) بوجود می اورند
یادم رفت اصلاحیه بزنم و مجدد خودمو معرفی کنم
oxision دانشجوی کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری امیرکبیر هستم![]()
خوب شما که یکم بلد بودی استارتشو میزدی جنابببخشید معصومه خانم بهتره اول در مورد خط فرمان cmd بحث بشه البته
کاربردش تو حمله به کلاینتها وسرورها وبعد در مورد دفیس که از همه
پر طرف تارتره.
زود شروع کن منم یه کم بلدم نه زیاد.؟؟؟؟
ارغوان شما بخونشون مهم نیست چقدر وقت بگیرهممنونم بچه ها....خیلی مطالب جالبی بود..البته زیاد بودا..نشد همشو بخونم....چشمام درد گرفت...
بقیش بعدا....
اقا یه راه کوتاه و سریع واسه هکر شدن کسی بلده؟؟؟....اونو بگین من میخوام سریع هکر بشم...لازم دارم![]()
سلام به همه اعضای کامپیوتر...
باید یک نکته را در مورد این تاپیک متذکر بشم...
دلیل اینکه اسم این تاپیک را به گفتگوی جوجه هکرها تغییر دادم...نباید دلیل این باشه که فقط در مورد هک باید صحبت بشه...اینجا تاپیکی است که تمام اعضای کامپیوتر می تونن نظرات -پیشنهادات و گفتگو هایی در مورد مسائل کامپیوتر داشته باشین.. و گذاشتن مقاله و بحث علمی را به بخش های دیگه منتقل کنید...
در ضمن دوستان باید بدونن که گذاشتن مطالبی که در مورد روش های هک - فیلت ر شکنی و آموزش ها آنها خلاف قوانین سایت است ...
برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم...
تا روش حمله رو ندونی چطوری دفاع میکنیسلام به همه اعضای کامپیوتر...
باید یک نکته را در مورد این تاپیک متذکر بشم...
دلیل اینکه اسم این تاپیک را به گفتگوی جوجه هکرها تغییر دادم...نباید دلیل این باشه که فقط در مورد هک باید صحبت بشه...اینجا تاپیکی است که تمام اعضای کامپیوتر می تونن نظرات -پیشنهادات و گفتگو هایی در مورد مسائل کامپیوتر داشته باشین.. و گذاشتن مقاله و بحث علمی را به بخش های دیگه منتقل کنید...
در ضمن دوستان باید بدونن که گذاشتن مطالبی که در مورد روش های هک - فیلت ر شکنی و آموزش ها آنها خلاف قوانین سایت است ...
برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم...
ممنون باران جان بابته گوشزدتون
ولی حیف شدا چون کلی مطلب در مورده اونایی که گفتی آماده کرده بودم حالا چیکارشون کنم
![]()
![]()
تا روش حمله رو ندونی چطوری دفاع میکنی![]()
من هستم كهخواهش میکنم
اینجا مهندس کامپیوتر زیاد داریم ولی نیمیدونم چرا کسی نیمیاد![]()
نمیدونم معصوم جان یک فکری خودت واسشون بکن... چون گذاشتن این طور مطالب خلاف قوانین سایته و دست من هم نیست..
به به جناب مهندسه عزیزبه سلام بچه ها چه به روز اين تاپيك اومده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |