خیلی ممنون مرسی^_^تولدت مبارک اقای مهندس
سلام بهار خانوم به جمعمون خوش اومدیسلام
بهار هستم
دانشوی ترم6 نرم افزار.دانشگاه لرستان
php خخخخخخخخخبچه ها جومولا بهتره یاد بگیرم یا وردپرس؟؟!!
![]()
php خخخخخخخخخ
یه cms آماده یاد گرفتن کاری نداره.
اینکه بتونی برنامه نویسی کنی و حتی واسه همین cms های آماده , ماژول بنویسی و ... خوبه.
خانم یا اقای محترم تا چیزی نمیدونی مسخره نکن
من php,css,javascriptبلدم دارم بیشترم روش کار میکنم ولی یکی از دوستان پیشنهاد کرد موازی بااین ها جومولا یا وردپرس هم کار کنم!!..حالا نمیدوستم کدوماش بهترن!
واقعا متاسفم!
آقا یا خانم محترم من شمارو مسخره نکردمخانم یا اقای محترم تا چیزی نمیدونی مسخره نکن
من php,css,javascriptبلدم دارم بیشترم روش کار میکنم ولی یکی از دوستان پیشنهاد کرد موازی بااین ها جومولا یا وردپرس هم کار کنم!!..حالا نمیدوستم کدوماش بهترن!
واقعا متاسفم!
خودشو ناراحت نکن استادآقا یا خانم محترم من شمارو مسخره نکردمبه حرف خودم خندیدم که از بین دو گزینه , گزینه ی سومو گفتم
جهت ایده گرفتن از ساختارشون و اینکه بفهمی cms ها چیا دارن خوبه کار کنی.
در ضمن چیو نمیدونم؟![]()
php رو آشنا بودن با یاد داشتن فرق میکنه.مسائل برنامه نویسی وب خیلی گستردس.کل مباحث و سینتکس و الگوهای برنامه نویسی و ... یک طرف و طرف دیگر برقرار کردن امنیت کدها و ...
مباحث پیشرفته تر , شی گرایی رو خوب بلد بودن و در ادامه design pattern هارو یاد گرفتن و در ادامه فراگیری یک فریمورک از فریمورک ها php و...
javascript هم که دنیای خودشو داره.
اگر برنامه نویسیو دوس دارین همونو ادامه بدین و مفاهیم بیشتری ازش یاد بگیرین و خودتون پروژه هاتونو بنویسید در کنارش با این cms ها هم آشنا بشین برای گرفتن ایده و در نهایت پیاده کردن یک cmf ماژولار مثل وردپرس و ... , با برنامه نویسیه خودتون.
اگرم دنبال کارای ویزارد هستین این cms ها خوب هستن.وردپرس محبوب تره.
منم دارم تاسف میخورم ولی نه به اندازه ی شما![]()
ناراحت نیسدم کهخودشو ناراحت نکن استادبه اصابش مثلث باش![]()
![]()
این گل و بگیر از گل فروش سرچارراه ربودم واست![]()
گلی که گرفته شد , پس داده نمیشودخوبههههههههههههههههپس گلمو پس بده![]()
![]()
آقا یا خانم محترم من شمارو مسخره نکردمبه حرف خودم خندیدم که از بین دو گزینه , گزینه ی سومو گفتم
جهت ایده گرفتن از ساختارشون و اینکه بفهمی cms ها چیا دارن خوبه کار کنی.
در ضمن چیو نمیدونم؟![]()
php رو آشنا بودن با یاد داشتن فرق میکنه.مسائل برنامه نویسی وب خیلی گستردس.کل مباحث و سینتکس و الگوهای برنامه نویسی و ... یک طرف و طرف دیگر برقرار کردن امنیت کدها و ...
مباحث پیشرفته تر , شی گرایی رو خوب بلد بودن و در ادامه design pattern هارو یاد گرفتن و در ادامه فراگیری یک فریمورک از فریمورک ها php و...
javascript هم که دنیای خودشو داره.
اگر برنامه نویسیو دوس دارین همونو ادامه بدین و مفاهیم بیشتری ازش یاد بگیرین و خودتون پروژه هاتونو بنویسید در کنارش با این cms ها هم آشنا بشین برای گرفتن ایده و در نهایت پیاده کردن یک cmf ماژولار مثل وردپرس و ... , با برنامه نویسیه خودتون.
اگرم دنبال کارای ویزارد هستین این cms ها خوب هستن.وردپرس محبوب تره.
منم دارم تاسف میخورم ولی نه به اندازه ی شما![]()
پس داده میشودگلی که گرفته شد , پس داده نمیشود![]()
شیما جون سلاممممممممممم آجیحوصله بحث گرفتن ندارم پس به یک تشکر قناعت میکنم.
من تو این حرفام و حرفایی که زدی یک درصدم ناراحت نشدمحوصله بحث گرفتن ندارم پس به یک تشکر قناعت میکنم.
پس داده نمیشودپس داده میشود![]()
من تو این حرفام و حرفایی که زدی یک درصدم ناراحت نشدمفقط ادای خودتو درووردم![]()
![]()
من تو این حرفام و حرفایی که زدی یک درصدم ناراحت نشدمفقط ادای خودتو درووردم![]()
![]()
سلوووووووووووووووووووووووووووووووومسلام خاله.سلام دوستان.خوبین؟!
سلووووووووووووووووووووووووووووووووم
آدم دانشگاهو بپیچونه مگه میتونه خوب نباشه![]()
کلی تمرین و پروژه ریخته سرم منم نیستم چن روزی واسه همین نشستم خونه الکی مثلا دارم پروژه میزنمبنده خدا تو خودتو پیچوندی خخخخ دانشگاهو نپیچون خاله خخخخ
خاله تاب بازی میکرده خخخ سرسره نرفت خخخ فیلم آجی سانازمه.خاله سانازو خیلی دوست دارم به خدا_عاشقشم خخسارا جون لطفیدن عکس ساناز و در اختیار بچه های کامپیوتر قرار دادن تچکر از ساراجون![]()
و عاما این شما و این هم سانااااااااااااااااااااااااااااز![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجله تخصصی بچه های کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 433 | |
![]() |
رزومه بچه های باشگاه (لطفا همه شرکت کنید) | مهندسی کامپیوتر | 56 | |
![]() |
درس طراحی کامپیوتر در وزارت علوم دقیقا چ نامی داره ؟ | مهندسی کامپیوتر | 8 | |
N | استخدام مهندس کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
A | کامپیوتر های کوانتوم | مهندسی کامپیوتر | 0 |