*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
php خخخخخخخخخ:D
یه cms آماده یاد گرفتن کاری نداره.
اینکه بتونی برنامه نویسی کنی و حتی واسه همین cms های آماده , ماژول بنویسی و ... خوبه.

خانم یا اقای محترم تا چیزی نمیدونی مسخره نکن
من php,css,javascriptبلدم دارم بیشترم روش کار میکنم ولی یکی از دوستان پیشنهاد کرد موازی بااین ها جومولا یا وردپرس هم کار کنم!!..حالا نمیدوستم کدوماش بهترن!:cool:

واقعا متاسفم!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من php,css,javascriptبلدم دارم بیشترم روش کار میکنم ولی یکی از دوستان پیشنهاد کرد موازی بااین ها جومولا یا وردپرس هم کار کنم!!..حالا نمیدوستم کدوماش بهترن!:cool:

واقعا متاسفم!

خانمی ناراحت نشو ، هر دوش خوبه

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا متاسفم!
آقا یا خانم محترم من شمارو مسخره نکردم:cool: به حرف خودم خندیدم که از بین دو گزینه , گزینه ی سومو گفتم:cool:
جهت ایده گرفتن از ساختارشون و اینکه بفهمی cms ها چیا دارن خوبه کار کنی.
در ضمن چیو نمیدونم؟:cool:
php رو آشنا بودن با یاد داشتن فرق میکنه.مسائل برنامه نویسی وب خیلی گستردس.کل مباحث و سینتکس و الگوهای برنامه نویسی و ... یک طرف و طرف دیگر برقرار کردن امنیت کدها و ...
مباحث پیشرفته تر , شی گرایی رو خوب بلد بودن و در ادامه design pattern هارو یاد گرفتن و در ادامه فراگیری یک فریمورک از فریمورک ها php و...
javascript هم که دنیای خودشو داره.
اگر برنامه نویسیو دوس دارین همونو ادامه بدین و مفاهیم بیشتری ازش یاد بگیرین و خودتون پروژه هاتونو بنویسید در کنارش با این cms ها هم آشنا بشین برای گرفتن ایده و در نهایت پیاده کردن یک cmf ماژولار مثل وردپرس و ... , با برنامه نویسیه خودتون.
اگرم دنبال کارای ویزارد هستین این cms ها خوب هستن.وردپرس محبوب تره.
منم دارم تاسف میخورم ولی نه به اندازه ی شما

آخرین ویرایش:

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا یا خانم محترم من شمارو مسخره نکردم:cool: به حرف خودم خندیدم که از بین دو گزینه , گزینه ی سومو گفتم:cool:
php رو آشنا بودن با یاد داشتن فرق میکنه.مسائل برنامه نویسی وب خیلی گستردس.کل مباحث و سینتکس و الگوهای برنامه نویسی و ... یک طرف و طرف دیگر برقرار کردن امنیت کدها و ...
مباحث پیشرفته تر , شی گرایی رو خوب بلد بودن و در ادامه design pattern هارو یاد گرفتن و در ادامه فراگیری یک فریمورک از فریمورک ها php و...
اگر برنامه نویسیو دوس دارین همونو ادامه بدین و مفاهیم بیشتری ازش یاد بگیرین و خودتون پروژه هاتونو بنویسید در کنارش با این cms ها هم آشنا بشین برای گرفتن ایده و در نهایت پیاده کردن یک cmf ماژولار مثل وردپرس و ... , با برنامه نویسیه خودتون.
خودشو ناراحت نکن استاد
به اصابش مثلث باش

این گل و بگیر از گل فروش سرچارراه ربودم واست

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حوصله بحث گرفتن ندارم پس به یک تشکر قناعت میکنم.

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا جون لطفیدن عکس ساناز و در اختیار بچه های کامپیوتر قرار دادن تچکر از ساراجون

و عاما این شما و این هم سانااااااااااااااااااااااااااااز

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا جون لطفیدن عکس ساناز و در اختیار بچه های کامپیوتر قرار دادن تچکر از ساراجون

و عاما این شما و این هم سانااااااااااااااااااااااااااااز
خاله تاب بازی میکرده خخخ سرسره نرفت خخخ فیلم آجی سانازمه.خاله سانازو خیلی دوست دارم به خدا_عاشقشم خخ