زیرسایتیم محمدجان دیگه درگیرکاراموزی امتحان ازاین صحبتام که خودت درجریانی هستم وقت اومدن تو نت ندارم
خیلی خوبه..به سلامتی..موفق باشی....دیگه بعدامتحان اگه خدا بخوادهم بریم عسلویه واسه کارتو چه خبرخوبی محمدچیکارا میکنی ؟
.مرسیییییییی تو هم نیز موفق باشی........علی یارتمنم امتحان زیاد خراب کردم یعنی اصلا دانشجویی که امتحان خراب نکنه دانشجو نیست بهش میگن خ...خون خودت که میدونی نگران نباش ارشدهم فقط دوسال اولش سخته باقیش اسون میشهانشالله موفق باشی محمد جان .یا علی!!!
معادلاتت با کیه؟؟فردا امتحان معادلا دارم
نصف بیشترش مونده
هی هی
منم امروز محاسبات داشتم....فردا امتحان معادلا دارم
نصف بیشترش مونده
هی هی
جعفری..............معادلاتت با کیه؟؟
من با نفیسه صالحی داشتم،اگه هماهنگ باشه معمولا خودش سوالا رو در میارهجعفری..............
منم امروز مدار داشتم....سوالاش در حد لالیگا بود.......منم امروز معادلات داشتم....
سوالاش یه طرف...جزوه ای هم که استاد داده بود یه طرف
یعنی کلا غافلگیر شدم
امتحان از هیچ نظری منطقی نبودمنم امروز مدار داشتم....سوالاش در حد لالیگا بود.......
بعد امتحان انگار یه 18 چرخ از رو بچه ها رد شده بود،همه بهت زده بودن........
در حد جزوه که چه عرض کنم،نمونش تو جبه دارم نبود!!!
یادم نیست،من الان فقط مدار جلو چشممهچیا در میاره؟
بیشتر روی چی کلیک میکنه؟
یکی از پسرای ترم بالایی کلاس می گفت اگه برگت رو سیاه کرده باشی شاید قبول کنه با 9.9 بندازتت......امتحان از هیچ نظری منطقی نبود
کی 3 تا سوال میده 14 نمره آخه؟
امتحان سخت بگیرن قبول مشکلی نیست ولی نه چیزی که تا حالا هیچ جایی نمونشم نبوده
رو برگه از 14 نمره به من 4 بده خیلی داده من اگه جا استاد باشم به خاطر چرت و پرتایی که رو برگه هست 2 نمره هم کم میکنم -2 میدم
مریم بیاتیبا کی مددار دارین؟
واقعا؟؟؟چه سکوتی تو تاپیک بچه هایnjf حکم فرماست. به قول یکی از دوستان، آدمو یاد صحرای تکزاس میندازه....
خوب یه دوست جدید داریم.....خواهم زخدا روشن و تابنده بمانی ،
چون ماه جهانتاب درخشنده بمانی ،امید من آنست که در گلشن هستی ،
چون غنچه گل با لب پر خنده بمانی
یه جوری میپرسین ترم چند انگار خیلی وقته نجف اباد ای تی اورده!!!!!!!!!!!!!خوب خیلی خوش آمدید....
ترم چند؟
یه جوری میپرسین ترم چند انگار خیلی وقته نجف اباد ای تی اورده!!!!!!!!!!!!!
خوش بیامدی.........سلام بر دوستان
من رشته برق مخابرات ترم 1 هستم
سلام خوش اومدیسلام بر دوستان
من رشته برق مخابرات ترم 1 هستم