كسي اطلاع داره شهريه ي اين كلاسها در چه حدودي هستش؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
خسته نباشین!
یه کلاس راندوی خوب توی اصفهان کسی سراغ نداره؟؟
راستی کلاسای استاد صدیق چی؟ توی اصفهان؟
سلام بچه ها
كسي اينجا كلاس هاي راندوي جهاد دانشگاهي دانشگاه تهران رو رفته؟ كلاس هاش چه جوريه؟ چيا ياد مي دن؟
سلام رها جان.من از جهاد پرسيدم.استاد هاي راندوش آقاي شريعتي و علي پور بودند.شما ايشون رو ميشناسي؟سلام. من همین اواخر چند جلسه کلاس اسکیس جهاد دانشگاهی رو رفتم. استادشون مهندس شقاقی . که از نظر من استاد خیلی خوبی هستند. هم از نظر سیستم و نوع اموزششون . هم به لحاظ اخلاقی. البته هنوز هم دارم پیش ایشون کلاس میرم اما جای دیگه ای...!!! کارشون فوق العاده است. امار قبولی بالایی هم داشتند پارسال...!!!
سلام رها جان.من از جهاد پرسيدم.استاد هاي راندوش آقاي شريعتي و علي پور بودند.شما ايشون رو ميشناسي؟
والا من خودم هنوز نرفتم ولی یه جا هست که دوستای من که ترمهای بالاترن همشون دارن اونجا میرن و خیلی راضینسلام دوستان
شما کسیو نمیشناسید که بخواد بزودیای زود کلاسای اکیس استاد شنگه پور استفاده کنه؟
اگه میشناسید لطف کنین حتتتتتتتتتما حتتما خبرم کنین.
راستتیی اگه بخوام کلاس 3dmax شرکت کنم کجارو معرفی میکنین بهم توی تهران.خوب باشه هااااااااااا
ممنونم.منتظرجواباتون همین جا هستم.
سلام دوستان
كسي تو چالوس نوشهر استاد خوب راندو مي شناسه؟
سلام گلم
اگه تهرانی آتلیه خاک هست که عالیهبا حضور استاد صدیق
یه آتلیه هم تو خیابون جنت آباد شنیدم هست که اسمش و دقیق نمی دونم ولی آرتور امید آذری اونجا هستن.
امیدوارم به دردت بخوره
شماره تلفن یا ادرس سایت اتلیه صدیق رو اگر داری برم بزاراتليه خود اقاي صديق تو خ رسالت
chera azizam too mashhad manli rasuli hast tu bolvare kosar
بچه ها توی اصفهان چی جایی را می شناسید؟
بجز اینجاها 2 اصفهان کجا هست؟در حد ترم 3 اخه 2 دانشگاه به ما چیزی یاد نمیدن![]()
سلام.اگر آتلیه آموزش راندو توی شیراز سراغ دارید ممنون میشم آدرسش رو بهم بدین![]()
سلام. نه .نمیشناسمشون. اخه من همش 4-5 جلسه کلاسای اونجا رو رفتم. اقای شقاقی اونجا اسکیس تدریس میکنند. شاید هم میکردنند. نمیدونم. ببخشید اطلاعات من در همین حد بود.
سلام خلاصه کلاس خوب تو نوشهر و چالوس گیر آوردین؟مرسي دوست عزيز منم دارم پرسوجو ميكنم.
منتظره خبرت هستم.مرسي