پس خیال کردی ما همیشه اینجایی.............. ؟من میرم میام ننداختم![]()

پس خیال کردی ما همیشه اینجایی.............. ؟من میرم میام ننداختم![]()
هرکدوم که صلاح میدونی ............ اصلا نانو سنتی ........نانو خالی؟؟ یا نانو تکنولوژی؟؟
هرکدوم که صلاح میدونی ............ اصلا نانو سنتی ........
نان نه نانو .......... نانو تکنولوژی ... نانو سنتی ........ و موارد دیگر ........... آخه سواله میپرسی ........نان سنتی = سنگک![]()
نان نه نانو .......... نانو تکنولوژی ... نانو سنتی ........ و موارد دیگر ........... آخه سواله میپرسی ........
منظورم از سوال این نبود ..... هدفم به پست قبلیت بود که .. نوشته بودی نانو یا نانوتکنولوژی .........سوال نپرسیدم گفتم نان سنتی = سنگک میخونی یا میخوری؟
سلامچه روز ساکتی ............ چقدر اینجا خلوته ................
سلام .......... مرسی ... چه عجب بالاخره بچه ها اومدن ........... تو خوبی .......؟سلام
درود
خوبی؟
چه روز ساکتی ............ چقدر اینجا خلوته ................
دیر اومدی خستم ....... میخوام استراحت کنم .......... اما شب میام شلوغ پلوغ کنیم .........بیا شلوخ پلوخ کنیم![]()
خسته نباشی ، خدا قوتدیر اومدی خستم ....... میخوام استراحت کنم .......... اما شب میام شلوغ پلوغ کنیم .........
تو هم خسته نباشی ......... امتحانتو چطوری دادی ........؟خسته نباشی ، خدا قوت![]()
خودمم خستم وحشتناککک از امتحان اومدم![]()
![]()
سلام ...... من اطلاعات دقیقی ندارم ........... باید از سوگول .. مدیر تالار بپرسی ......... به اینجا سر میزنه و جوابتو میده ......سلام و خسته نباشین
بهترین منابع برای روانشناسی بالینی برای مقطع ارشد چیست؟
کتابهای چه موسسه ای را پیشنهاد می کنید؟
برای گرفتن مجوز مطب، آیا باید لیسانس هم مرتبط با رشته روانشناسی باشد یا فقط مقطع ارشد کافیست؟
سلام به همه دوستای گلم ......... خوبین.......
سلام ....... مرسی من خوبم ........ شما حالت چطوره ...........؟سلام ، خوبیم
شما خوبی ؟
![]()
منم نه خوب نه بدمسلام ....... مرسی من خوبم ........ شما حالت چطوره ...........؟
خبر خاصی نیست ........ کار و خستگی و بی حوصلگی ......... کار میکنم سرم گرم بشه ........... رشتمم چند روز پیش بحثش شده بود .... نانو ........منم نه خوب نه بدم
چه خبرا ؟
چیکارا میکنی ؟
رشتتون چیه ؟
سلاااااااام ....... خوبی ......... صد در صد پشت این عکس یه نکته روانشناسی هست ......... من شک ندارم ..........
سلام ........... درود ......... سلامتی ........ من خوبم ......... شما چطوری ......؟ چند وقت نبودی ...........سلام و درود
خوبین؟
چه خبرا؟
ممنونسلام ........... درود ......... سلامتی ........ من خوبم ......... شما چطوری ......؟ چند وقت نبودی ...........
معمولا کنگر میخورن لنگر میندازن ........ کنگر نمیندازن ........ممنون
خوبم
من که کنگر نخوردم که کنگر بندازم
امتحانات و کارها![]()
به شدت تکذیب میکنممعمولا کنگر میخورن لنگر میندازن ........ کنگر نمیندازن ........
شما تا حالا لنگرت وسط تالار افتاده بود ...... مگه اینکه تازه لنگرو بالا کشیده باشی .........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
كساني كه شادتر هستند بيشتر دست به خودكشي مي زنند. | روانشناسی | 2 | |
![]() |
مردان بيشتر از زنان دروغ ميگويند | روانشناسی | 11 | |
![]() |
هفت باور غلط درباره روانشناسان... | روانشناسی | 0 | |
![]() |
معرفی روانشناسان بزرگ جهان | روانشناسی | 8 | |
![]() |
چگونه عزيز همسرمان باشيم؟ | روانشناسی | 8 |