شرکت خودمونه ...... نیازی به پارتی نیست ............
نوشتم تو پست قبلیم ......... مدیر قسمت خرید شرکتم ..........خو باو............. چيكار ميكني اونجا حالا؟
مدير بخش خريد...كلا خانوما فقط خريد بلدن!!![]()
.......
آره دیگه .... برای همین منم اونجا مسئول شدم ........خو باو............. چيكار ميكني اونجا حالا؟
مدير بخش خريد...كلا خانوما فقط خريد بلدن!!![]()
نه ............. برای من اصلا اینطوری نیست ......... هرچند برای پولش نیست که اونجام .... ولی بابم اصلا این اخلاقو نداره ........... اتفاقا کار من همش با اینترنته ..........
.
.
عاقا اصن با فامیل نمیشه کار کرد، منم یه مدت رفتم پیش بابام، بهم حقوق نداد، منم دیگه نرفتم پیشش
البته ناگفته نماند که منم اونجا کاری نمیکردم، همش تو اینترنت بودم![]()
![]()
نه ............. برای من اصلا اینطوری نیست ......... هرچند برای پولش نیست که اونجام .... ولی بابم اصلا این اخلاقو نداره ........... اتفاقا کار من همش با اینترنته ..........![]()
بله ... متوجه شدم ............خب دیگه، کار تو همیشه با اینترنته، ولی من کلا اونجا کار نمیکردم، فقط تو اینترنت بودم
واسه این کارا حقوق نمیدن ؟![]()
سلام دوستای خوب .......... و علاقه مندان به روانشناسی .............![]()
سلام دوستم ........ من خوبم ........ شما چطوری .........سلام دوستم
خوبی ؟
سلامسلام دوستم ........ من خوبم ........ شما چطوری .........![]()
سلام ....... خوشحالم که خوبی ........ خبر که فقط کار زیاد ........ خستگی ... استرس ...... همین ........سلام
من هم خوبم
چه خبرا؟
سلام به یــــــــو .. عزیز دلــــــم... خوبی گلم؟سلام به همه خوبان ......... چطورین ........ کسی نیست ...........
سلام عزیزم ....... مرسی منم خوبم ........... تو چطوری .........سلام به یــــــــو .. عزیز دلــــــم... خوبی گلم؟![]()
صاحبخونه که خودتی ........... ما اینجا مهموناتیم ........... خوش اومدی ........ کاش بودم وقتی اومده بودی .........تق تق تق... کسی خونه نیست؟؟؟... صابخونه؟
سلام دوستای گلم... احوالات...؟ خوبین؟ خوش میگذره یا خوش میگزه؟![]()
آمدم نبودید.....................
![]()
سلام عزیزم ....... مرسی منم خوبم ........... تو چطوری .........
صاحبخونه که خودتی ........... ما اینجا مهموناتیم ........... خوش اومدی ........ کاش بودم وقتی اومده بودی .........![]()
امیدوارم که خوش و خوب بگذره ........شکر گلم .. منم خوبم.... میگذره....![]()
پس من شدم صاحبخونه .........اختیار دارین... نفرمایین... ممنون
صاحبخونه اون کسی ِ که گنگر می خوره لنگر میندازه نه من.. من که نیستم اینجا....![]()
سلام .......... شما خوبی ........... خبرهای همیشگی ......... شما چه خبر .....؟با سلام خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟
پس من شدم صاحبخونه .........الان خیلی خوشحالم ............
سلام .......... شما خوبی ........... خبرهای همیشگی ......... شما چه خبر .....؟
بله دیگه ........ تو خیال کردی لنگر ننداختی .....؟کنگر خوردیلنگر انداختی
![]()
نانو.......سلام و درودبنده نیز خبرهای همیشکی ................ ممنون..............رشته تو نگفتی؟؟؟؟؟؟
بله دیگه ........ تو خیال کردی لنگر ننداختی .....؟
نانو.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
كساني كه شادتر هستند بيشتر دست به خودكشي مي زنند. | روانشناسی | 2 | |
![]() |
مردان بيشتر از زنان دروغ ميگويند | روانشناسی | 11 | |
![]() |
هفت باور غلط درباره روانشناسان... | روانشناسی | 0 | |
![]() |
معرفی روانشناسان بزرگ جهان | روانشناسی | 8 | |
![]() |