مسئول روابط عمومی ..... مدیر چیه ..... ؟مدير وارد ميشود احترام بگذاريد خو![]()
مسئول روابط عمومی ..... مدیر چیه ..... ؟مدير وارد ميشود احترام بگذاريد خو![]()
مسئول روابط عمومی ..... مدیر چیه ..... ؟
.. خخخخخخخ خوش اومدی
![]()
آها مدیر روابط عمومی ..... خوب شما تازه از روی صندلی داغ بلند شدی بهتره آب بخوری تا چایی .....مدير روابط عمومي!
قربان شوما ...چاي ميخوام![]()
آها مدیر روابط عمومی ..... خوب شما تازه از روی صندلی داغ بلند شدی بهتره آب بخوری تا چایی .....![]()
خخخخخخخخ ، چقدرم خوشحال شدی که دیگه نیومد ..... خبر نداری که تاپیک قفل بوده که نیومده .......![]()
همچین مدیری نداریم ..... نزدیک ترین مدیر به این بخش مدیر روابط عمومیه ......نه ديگ مدير ابدار خانه لطفا چاي بيار![]()
همچین مدیری نداریم ..... نزدیک ترین مدیر به این بخش مدیر روابط عمومیه ......![]()
منم چندتا جا دیدم پستای جالبی نمیداد ... باز اینجا تو رو دروایستی مونده بود .....دقیقا...
راستی دیدم اخراج شده...![]()
برای من همون دستیاری مدیر بسه ..... میگم تو این سایت دو شغله بودن مشکلی نیستا ....خو من با سوگول جان صوبت ميكنم به شوما محول ميكنيم اين مسئوليتو![]()
همچین مدیری نداریم ..... نزدیک ترین مدیر به این بخش مدیر روابط عمومیه ......![]()
برای من همون دستیاری مدیر بسه ..... میگم تو این سایت دو شغله بودن مشکلی نیستا ....![]()
دستیاره مدیر برای مدیر چایی میاره اونم در نبود مسئول روابط عمومی که شما باشی .....اينم جز وظايفه دستياره ها...به جاي ك اينقده وايستي با من بحث كني تا الان يه دور چاي اورده بوديا![]()
یه جورلایک روی پسته منه .....دس شوما درد نكنه يني چي؟![]()
شرمنده اخلاق ورزشیتم...خو من با سوگول جان صوبت ميكنم به شوما محول ميكنيم اين مسئوليتو![]()
منم چندتا جا دیدم پستای جالبی نمیداد ... باز اینجا تو رو دروایستی مونده بود .....
شرمنده اخلاق ورزشیتم...
من نمی شناختمش.. نمی دونم.. اما اینجا هم داشت زیاده روی می کرد.."بگذریم"
اونکه بله .... منم نمیشناختمش ولی هرجایی میخواستم پست بدم یه ردی ازش بود ....شرمنده اخلاق ورزشیتم...
من نمی شناختمش.. نمی دونم.. اما اینجا هم داشت زیاده روی می کرد.."بگذریم"
خو من با سوگول جان صوبت ميكنم به شوما محول ميكنيم اين مسئوليتو![]()
ینی همین...دس شوما درد نكنه يني چي؟![]()
دستیاره مدیر برای مدیر چایی میاره اونم در نبود مسئول روابط عمومی که شما باشی .....
اوهومیه جورلایک روی پسته منه .....![]()
یه سر به خفا بزن ببین اگه همه چیز خوب بود چند روز دیگه بریم اونجا ..... ( نیباسخیهلایبذارهخبالمیبنالیبلیبخهل ) اینیم که نوشتم مثلا رمزی بود ......![]()
چقدر سنگینتر بودی می رفتی خودت چایی میخوردی........... برای ما هم میاوردی ........دس شوما درد نكنه![]()
وای خیلی ممنون ... اصلا توقع قهوه رو توی باشگاه نداشتم ، من عاشق قهوه ام
وای خیلی ممنون ... اصلا توقع قهوه رو توی باشگاه نداشتم ، من عاشق قهوه ام
خواهش میشه....وای خیلی ممنون ... اصلا توقع قهوه رو توی باشگاه نداشتم ، من عاشق قهوه ام
دیر اومدی.. برو فردا بیا....حتي فكرشم به ذهنت نياد ك...اون مال منه![]()
...........
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
كساني كه شادتر هستند بيشتر دست به خودكشي مي زنند. | روانشناسی | 2 | |
![]() |
مردان بيشتر از زنان دروغ ميگويند | روانشناسی | 11 | |
![]() |
هفت باور غلط درباره روانشناسان... | روانشناسی | 0 | |
![]() |
معرفی روانشناسان بزرگ جهان | روانشناسی | 8 | |