شرمندم....نبودم.....آبجی سوگل ما کجاست تا به ما کمک کنه؟

عذر ميخوام.....اما فكر كنم امشب نتونم.. فردا انشاالله...داره دیر میشه ها. امتحانات شروع شده. نمی خوای آبجی ما رو راهنمایی کنی؟

شاد باشي...

شرمندم....نبودم.....آبجی سوگل ما کجاست تا به ما کمک کنه؟
عذر ميخوام.....اما فكر كنم امشب نتونم.. فردا انشاالله...داره دیر میشه ها. امتحانات شروع شده. نمی خوای آبجی ما رو راهنمایی کنی؟
سلام زهره جان خوب هستي عزيزم؟؟؟ در خدمتم....سلام سوگل جونم![]()
سلام مرضيه جونسلام به همگي...
ديگه چي بايد بگم؟![]()
سلام مرضيه جان خيلي خوش اومدي عزيزم....25 سالمه! فكر كنم اينجا مامان بزرگ باشم
.
.
.
با آرزوي لحظه هايي سرشار از آرامش براي همگي..........![]()
سلام الهه جان خيلي خوش اومدي قربونت.. واقعاً خوشحالم كردي و خوشحال تر زماني ميشم كه اينجا زود زود سر بزني (تالار روانشناسي)سلام سوگل جون هم استاني عزيز پروفايلمو كه ديدي حتما متوجه شدي كجاييم
از آشنايي باشما خوش بختم با گردوخاكا چه طوري ؟
من روانشناسي دوست دارم ولي دوست دارم روانمو بشناسن چون اصولا آدم پيچيده اي هستم هنوز خودم خودمو نشناختم كم كم دارم به قابليتام پي مي برم
چرا بايد عجيب باشه؟؟ و الا داريم.. اما انگشت شمار هستند و همونام متأسفانه همكاري نمي كنن.....اينجا كه هيچكي روانشناس نيست.همه فقط دوست دارن.عجب تالار عجيبيه.
سلام عزيزم.. خوش اومديد..سلام به همه.حمیده هستم 19 سالمه.برق می خونم.
به روانشناسی علاقه دارم ولی نه به روانشناسها.به نظرم روانشناسها به همه چی ایده ال نگاه میکنن نه واقع بینانه.
آخي طفلكي
خب اسمم رو كه مي دونيد
فيزيك كاربردي خوندم كارشناسي. رشته خودم رو كه اصلا دوست ندارم ! اما روانشناسي و معماري رو خيلي زيااااااااد دوست مي دارم..........
آخي طفلكي
اينقدر دلم مي سوزه براي كساني كه در رشته اي تحصيل مي كنن و رشتشونو دوست ندارن و يه رشته ي ديگه رو دوست دارن
چون خودم تو دبيرستان كشيدم مي دونم چي مي گين
من تجربي خوندم ولي خيلي دلم مي خواست انساني يا رياضي يا كامپيوتر بخونم
اينجوري كه شما گفتي من فكر كردم مثل خودم كاملا پشيمونيمرسي اما من زيادم ناراحت نيستم!
شما كه هنوز فرصت داريد ميتونيد شروع كنيد...
سلام سوگند جان..... ممنون عزيزم....لطف كردي گلم....سلام دوستان خوبم اومدم این جا تا به شما علاقه مندان یک سایت جالب معرفی کنم..
http://psychology.about.com
در این سایت شما میتونید تست های مختلفی رو از جنبه های مختلف روان شناسی از خودتون بگیرید که نتایج جالبی داره..
صد البته باید اندک تسلطی در انگلیسی داشته باشین تا بتونین از بخش های مختلف سایت استفاده کنید..
از دوستان عزیزم خواهش میکنم هر کدومتون که سایت جالبی در این مورد میشناسه بی خبرمون نزاره..
مچکرم.
سلام دوست جونمدرود
از وقتی دبیرستان میرفتم بیشتر از سر کلاسهای دیگه در میرفتم که برم کتابخونه مدرسه کتابهای حجیم روانشناسی رو بخونم! یا وقتی خونه آشنایان میرفتم تمام فکرم قفسه کتابهاشون بود که توش کتابی درباره روانشناسی پیدا کنم... و یا بارها میشد که در مجلات و روزنامه ها مطالبی رو که مرتبط با روانشناسی بود مطالعه میکردم,این روند در من همیشه وجود داشت و حتی ساعت های پای گفتگو های متخصصان روانشناسی در تلوزیونهای ماهواره ای نیز مینشستم و اگر هم یک روز حال دیدنش رو نداشتم ضبط میکردم که در فرصت بعد ببینم,بخصخص در این بین از نظرات "دکتر فرهنگ هولاکویی" که در شبکه اندیشه برنامه داره خیلی استفاده بردم و باعث شد مجموعه آثارش رو خریداری کنم و گاها بهش گوش بدم
بالاخره تصمیم رو گرفتم که از رشته دانشگاهی که اسمش دهان خیلی ها رو آب میاندازه ترک تحصیل کردم و بدنبال علاقه ام رفتم و الان دانشجوی روانشانسی شدم.
با اینجا هم از طریق لینکی که در سایت با**لا**تر**ین دیدم آشنا شدم و اصلا فکر نمیکردم بخش هاش انقدر بزرگ و درهم و با اعضای فراوان باشه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
كساني كه شادتر هستند بيشتر دست به خودكشي مي زنند. | روانشناسی | 2 | |
![]() |
مردان بيشتر از زنان دروغ ميگويند | روانشناسی | 11 | |
![]() |
هفت باور غلط درباره روانشناسان... | روانشناسی | 0 | |
![]() |
معرفی روانشناسان بزرگ جهان | روانشناسی | 8 | |
![]() |
چگونه عزيز همسرمان باشيم؟ | روانشناسی | 8 |