آزمون نظام مهندسی مرداد 94

انیشتن

عضو جدید
دقیق بنویس...مثلا 47.01 رو به بالا گرد میشه و49 چاپ میشه...درصدتو دقیق بنویس تا بتونم بگم با حذف چند سوال قبول میشی....مثلا 46.97یا 47.34 و در ضمن اینکه سوالاتی که حذف میشن رو به دلیل اینکه ممکنه اگه سوال درستی میومد جواب صحیح میدادین رو مجبورن امتیاز درست حل کردنشو به همه...همه ...همه ...بدن..و امتیاز درست بودن دو تا سوال میشه حدود2تقسیم بر60 ضربدر100یعنی حدود3.33درصد میرید بالا ...به شرطی که الان اون حذفیات نهایی رو جزئ درستها براخودتون در نظر نگرفته باشید(سوالات مبهم و...حذف میشه...حتی اگه الان مثلا نوشته باشه گزینه 2یا...

نه من غلطامو حساب کرد
م و سوالایی که جواب ندادم

انیشتن

عضو جدید
حذف دو تا سوال درصدتو مستقیما میکنه50.03 و 51 چاپ میشه و قبول میشی...حتی تغییر یکی از غلطهات به صحیح و حذف یک سوال با همدیگه تو رو قبول میکنه.......

ایشالان برام دعاکن من دیگه
حوصله خوندن ندارم مغزم درد میکنه خدایا توکل به تو ایشالاه همه قبول شن

انیشتن

عضو جدید
رو سوال پمپ اعتراض دارم. وقتی فشار تو دهانه ورودی پنجاه بشه و فشار بخار اب هم دو دهم متر مگه npsha نمیشه p_PW
اگه کسی توجیح داره بگه تا رو این سوال اعتراض نکنیم

داداش
رفتی خوابیدی؟این سوالتو یادت باشه حساب کنیم.اکی؟خانما آقایون داداشا. سوال 19 اصلا تو گزینه هاش نبود جواب .اینم اعتراض میکنیم خواهشا.اینجور که نمیشه بیایم کمترینو انتخاب کنیم چون تو گزینه ها نبود من به شخصه اینو نزدم گفتم اشتباه میکنم حتما.حواستون باشه.

sadeghjalilian

عضو جدید
من که به دلم افتاده قبولم
راستی تو استان شما درامد مکانیک پایه 3 چطوره...تو استان ما(کرمانشاه...من پایه3 ماهیانه چیزی حدود800تومن برام در میاد(البته من جامدات بودم و فقط نظارت بهم میدن وگرنه اگه سیالات بودم تا ماهی1200هم داشتمو.....(که البته پارسال سیالات رو هم گرفتم و قراره بعد از گذشت سه سال از اون پروانه طراحی هم بگیرم...

انیشتن

عضو جدید
راستی تو استان شما درامد مکانیک پایه 3 چطوره...تو استان ما(کرمانشاه...من پایه3 ماهیانه چیزی حدود800تومن برام در میاد(البته من جامدات بودم و فقط نظارت بهم میدن وگرنه اگه سیالات بودم تا ماهی1200هم داشتمو.....(که البته پارسال سیالات رو هم گرفتم و قراره بعد از گذشت سه سال از اون پروانه طراحی هم بگیرم...

والا از یکی از بچه ها شنیدم
700 میگرفت.زیاد تو هزینه هاش زوم نکردم.اگه تحقیق کردم جوابشو بهت میگم.ایشالا روزیت زیاد بشه.

از زحمات دوستای زحمت کشم بی نهایت سپاسگذارم ان شاء الله اونایی که وقت گذاشتن و هزینه کردن قبول بشن.از ته دل گفتم همه بگن آمین....

baranj

عضو جدید
اول باید بگردیم سوالات غلط و پیدا کنیم خصوصا اون مسایل ممکن یکیش اشتباه باشه یا جوابشتو گزینه ها نباشه یکی از بچه ها تو صفحات قبل می گفت سوال مقدار تعویض هوای برای توالت سینما جوابش تو گزینه ها نیست!کسایی که این سوال و حل کردن و جواب تو گزینه ها بوده لطفا بیان و بگن وگرنه اعتراض کنیم.اون سوال فاصله دهانه تخلیه هود نوع I در سقف کاذب و اعتراض بزنیم از کجا اومده اون سوال!کسی درست جواب داده؟

انیشتن

عضو جدید
اول باید بگردیم سوالات غلط و پیدا کنیم خصوصا اون مسایل ممکن یکیش اشتباه باشه یا جوابشتو گزینه ها نباشه یکی از بچه ها تو صفحات قبل می گفت سوال مقدار تعویض هوای برای توالت سینما جوابش تو گزینه ها نیست!کسایی که این سوال و حل کردن و جواب تو گزینه ها بوده لطفا بیان و بگن وگرنه اعتراض کنیم.اون سوال فاصله دهانه تخلیه هود نوع I در سقف کاذب و اعتراض بزنیم از کجا اومده اون سوال!کسی درست جواب داده؟

والا منم دقیقا موندم از کجا اوردن .همین سقف کاذب رو.بایس دقیق بررسی کنین.یا اون جواب سه ساعت از کجا اوردن چرا دوساعت نمیشه؟

asgar33

عضو جدید
سوا سنیما مشکلی نداشت. من حل کردم چهارصد اومد. من پمپ رو هنوز نتونستم حل کنم . عصر میام باهاتون همراه میشم. نهنبندان و اسانسور رو هم غیر استاندارد میدونم چون خودشون سه طبقه رو هفت متر میدونن . نهنبندان هم به این دلبل که چرا شهر کوچکیه؟ اگه کوچیکه پس چرا تو پیوست گذاشتین؟ اینا سوالایی هست که خیلی راحت میشد جواب داد اما اطلاعات ورودی مسیله کافی نبود رو سوالای که اطلاعات مسیله کافی نیست تاکید کنیم تا با دلیل ممطقی نمرمونو از حلقومشون بکشیم. در ضمن اون قالب وورد اعتراض که تو سایت گذاشتن ندیدین؟

sadeghjalilian

عضو جدید
والا از یکی از بچه ها شنیدم
700 میگرفت.زیاد تو هزینه هاش زوم نکردم.اگه تحقیق کردم جوابشو بهت میگم.ایشالا روزیت زیاد بشه.

نمیشه زیاد رو درامد نظام به عنوان شغل اصلی حساب کرد(درامدش کلیه سالیانه هستش و ارتباط مستقیمی با حجم ساخت و ساز در اون برهه زمانی داره و..) و باید به عنوان کمک شغل باشه.(البته من با همین پروانه اشتغال و مدرک بازرسی گاز نظام یه جا برا مشاور گازرسانی به روستاها اقدامکردم و اگه خدا بخواد تا اول اذر و دی جذب مشاور میشم(2.5تا3هم داره در ماه).(درضمن کار نظام مهندسی با پروانه اشتغال وقت بسیار کمی هم میگیره ....البته من با درامد واحد بازرسی گاز اینقدر دارم(800)وگرنه ازخود نظارت200-300بیشتر برام نمیمونه...اون دوستت بدون درامد بازرسی گاز نظام اینقدر داره ..یا برای هر دو مورد نظارت و بازرسی گاز 700داره...همونطور که شاید برخی بدونند بازرسی گاز یکسال بعد از اخذ پروانه اشتغال شروع میشه و یه دوره دو روزه هم باید بگذرونی و...

آخرین ویرایش:

sadeghjalilian

عضو جدید
درصداتون رو بنویسید..حساب نکردید...خانم baranj...ساسان.مهاباد و.asgar..درصداتون با این کلیدا چنده...

دیاکو95

عضو جدید
32 رو مطمئنم غلط زدم
31 رو هم من طبق کتاب هادیزاده و نشریه 1722 زدم و میشه گفت مطمئنم درسته
28 هم همون مکعب زدم اینجا گفتم جذر
25 هم من اون انشعابی که دقیقا در اون نقطه بود هم درنظر گرفتم که فکر کنم اشتباه باشه

11 رو از کجا رزدین؟کلا سوالای دمپر آتش رو طبق کدوم بندی کدوم مباحث زدین؟
بقیه رو هم تقریبا مثل هم زدیم
اما اون توان کمپرسور سوال 36 چون میگه توان مصرفی پس افزایش میابد که هردو غلط زدیم

بقیه رو هم نمیدونم

منتظر بقیه دوستان میمونیم

سوال 7 توی مبحث 14، ص120، ث2
سوال 11 توی م 14،ص125، پ1

دیاکو95

عضو جدید
درصداتون رو بنویسید..حساب نکردید...خانم baranj...ساسان.مهاباد و.asgar..درصداتون با این کلیدا چنده...

من 44 تا زدم، 7 تا غلط دارم، دو سوالم یادم نیست چی زدم.
اگه اون دوتا درست باشن میشم 58 درصد
ولی اگه اون دوتاهم غلط باشن که میشم 54 درصد

خدا رحم کنه،

baranj

عضو جدید
سوال 6 سوال 10 و سوال 48 از کجا آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیاکو95

عضو جدید
سوال 6 سوال 10 و سوال 48 از کجا آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم نمیدونم دقیقا ولی سوال ده رو که فک کنم از اون جایی که مقاومت دمپر نیاید از مقاومت دیوار کمتر باشه واسه همین سه ساعت درسته که حداقلشه.
سوال 48 رو هم که یه بار توضیح دادم براتون و گفتم من 303 میل آوردم و گزینه چهار روزدم که الان توی کلیدا گزینه 2 درسته، چرا؟؟؟ نمیدونم:(

دیاکو95

عضو جدید
باران خانم؟ آقا ساسان، انیشتن و بقیه...
کی قبول میشه؟ بگید درصداتون رو؟

انیشتن

عضو جدید
یعنی چی یه زمان بذاریم برا اعتراض؟
مگه نباید اون فرم اعتراض رو پر کنیم و بعدش بفرستیم،
من میگم فرم اعتراض هممون کپی همدیگه باشه و بفرستیم،
خوبه اینجوری؟
چرا کپی کنیم اما بایس خیلی قشنگ و محترمانه و خوب و جامع بنویسیم که قانع بشن

mahmood5

عضو جدید
برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 1 میشه ولی گزینه 4 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.

بالا