اگه کسی گزارش کار آز-هیدرولیک داره ممنون می شم کمکم کنه. با سپاس
mdz عضو جدید May 31, 2008 #2 گزارش آز هیدرولیک گزارش آز هیدرولیک سلام من گزارش را دارم اگه میخوای پیام بده
yari_y عضو جدید Dec 10, 2008 #3 سلام من جزوه آزمایشگاه هیدرولیکو می خواستم اگه جزوه در مورد زبان خواستی ieltsمن واست می فرستم فوله فول ممنونم
سلام من جزوه آزمایشگاه هیدرولیکو می خواستم اگه جزوه در مورد زبان خواستی ieltsمن واست می فرستم فوله فول ممنونم
B benyamin2009 عضو جدید Nov 8, 2009 #5 لورا شمس گفت: اگه کسی گزارش کار آز-هیدرولیک داره ممنون می شم کمکم کنه. با سپاس کلیک کنید تا باز شود... سلام من گزارش کار آزمایشگاه هیدرولیک دارم کامل و جامع با فرمت PDF اگه میخوای به آی دی زیر پی ام بده neghabzoro
لورا شمس گفت: اگه کسی گزارش کار آز-هیدرولیک داره ممنون می شم کمکم کنه. با سپاس کلیک کنید تا باز شود... سلام من گزارش کار آزمایشگاه هیدرولیک دارم کامل و جامع با فرمت PDF اگه میخوای به آی دی زیر پی ام بده neghabzoro
yasser_eng عضو جدید کاربر ممتاز Nov 8, 2009 #6 benyamin2009 گفت: سلام من گزارش کار آزمایشگاه هیدرولیک دارم کامل و جامع با فرمت PDF اگه میخوای به آی دی زیر پی ام بده neghabzoro کلیک کنید تا باز شود... mdz گفت: سلام من گزارش را دارم اگه میخوای پیام بده کلیک کنید تا باز شود... اوووه چی تعارفی میکنن اینا یکی بذاره لینکشو دیگه
benyamin2009 گفت: سلام من گزارش کار آزمایشگاه هیدرولیک دارم کامل و جامع با فرمت PDF اگه میخوای به آی دی زیر پی ام بده neghabzoro کلیک کنید تا باز شود... mdz گفت: سلام من گزارش را دارم اگه میخوای پیام بده کلیک کنید تا باز شود... اوووه چی تعارفی میکنن اینا یکی بذاره لینکشو دیگه
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Nov 8, 2009 #7 آزمايش جت آب نیرو های وارد بر یک جسم غوطه ور در مایع ساکن پیوست ها Test 2.pdf 194.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0 test10.pdf 177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
1 104200 عضو جدید Jan 28, 2010 #8 آز. هیدرولیک آز. هیدرولیک اگر کسی گزارش آز. هیدرولیک داره لطفا به b.shoaibi@yahoo.com ارسال کند. با تشکر
آز. هیدرولیک آز. هیدرولیک اگر کسی گزارش آز. هیدرولیک داره لطفا به b.shoaibi@yahoo.com ارسال کند. با تشکر
1 104200 عضو جدید Jan 29, 2010 #9 اگر کسی گزارش آز. هیدرولیک داره لطفا به b.shoaibi@yahoo.com ارسال کند. با تشکر
adhami-eng عضو جدید Aug 31, 2010 #10 mdz گفت: سلام من گزارش را دارم اگه میخوای پیام بده کلیک کنید تا باز شود... منم به اين گزارش كار احتياج دارم چجوري ميتونم از شما بگيرم؟
mdz گفت: سلام من گزارش را دارم اگه میخوای پیام بده کلیک کنید تا باز شود... منم به اين گزارش كار احتياج دارم چجوري ميتونم از شما بگيرم؟
N nariman nhsp عضو جدید Dec 9, 2010 #11 salam man narimanam age lotf koni gozareshkare aze hidroliko vasam mail koni.tanks.nariman_nhsp@yahoo.com
salam man narimanam age lotf koni gozareshkare aze hidroliko vasam mail koni.tanks.nariman_nhsp@yahoo.com
*Lady Eng* عضو جدید کاربر ممتاز Mar 29, 2014 #12 چرا بخش گزارش کارها انقدر ضعیفه؟؟؟؟ انشاالله اگر گزارش کارام خوب از اب در بیاد اخر ترم میزارم تو سایت
چرا بخش گزارش کارها انقدر ضعیفه؟؟؟؟ انشاالله اگر گزارش کارام خوب از اب در بیاد اخر ترم میزارم تو سایت