من قبول ندارم حداقل در مورد خودم دیدم کسایی رو که علاقمند بودن ولی من نه....شاید تو این مورد قانون جاذبه اشتباه میکنه...تا قانونجاذبه هست، تا به کسی علاقه نداشته باشیم کسی هم به ما علاقه مند نمیشه
غیر از قانون جاذبه توهم فانتزی هم وجود داره ، بعضی وقتا آدم نسبت به اطرافیانش دچار توهم میشه، مثلا فکر میکنه اگر کسی لطفی بهش میکنه واسه خاطر اینه که بهش علاقه داره اما 1درصد م احتمال نمیده به بزرگوار بودن طرف.
منم میگم هر کسی میتونه به ما علاقمند بشه ولی لزومی نداره ما هم بهش علاقمند بشیم![]()
تا قانونجاذبه هست، تا به کسی علاقه نداشته باشیم کسی هم به ما علاقه مند نمیشه
عکسشم صادقه
تا تعریف شما از علاقه چی باشه ؟ دوست داشتن یا عاشق بودن ؟
درستهنظرمن بر عکس حرف شماست، آدم میتونه حس دوست داشتنشو نسبت به هر کسی با 1 سری ویژگی هایی که در اون وجود داره و خوشایند ماست ابراز کنه ولی حس عاشقی رو فقط واسه کسی میشه ابراز کرد که همه جوره به دل نشسته باشه .
آدم میتونه هر کسی رو دوست داشته باش . . .
ولی نمیتونه عاشق هر کسی بشه. . .![]()
آدم میتونه هر کسی رو دوست داشته باش . . .
ولی نمیتونه عاشق هر کسی بشه. . .![]()
شاید هم واقعا عاشق بوده اما جونم حفظ عشق مراقبت میخواداینجور بگیم بهتره احتمال عاشق شدن از دوست داشتن کمتره ولا که آدم هرکسی رو هم دوست نداره
ولی متاسفانه نمیدونم چرا بعضی از آدما یه کوچولو که طرفو دوست دارن مثل عاشق پیشه ها رفتار میکنن و طرفو میبرن تو توهم و اونم عاشقشون میشه تازه بعددددها میفهمه که اون فقط دوسش داشته![]()
شاید هم واقعا عاشق بوده اما جونم حفظ عشق مراقبت میخواد
خیلیا چند وقت عاشقی کردن؟چندوقت تحقیر شدن و اذیت شدن و صبوری کردن؟چند وقت به انتظار نشستن؟من که کلا خودمو نمیگم چون هیچ وقت متاسفانه عاشق نشدم و همیشه حسرت میخورم هییییی
ولی دیدم خیلیارو که از یه دوست داشتن کوچیک رفتن تا ته دلشکستن طرفو برگشتن![]()
خیلیا چند وقت عاشقی کردن؟چندوقت تحقیر شدن و اذیت شدن و صبوری کردن؟چند وقت به انتظار نشستن؟
جونم منم حرفم همینه گاهی وقتا واقعا کسی دروغ نمیگه و حقیقتا همون اندازه شاید هم بیشتر تا جایی کلام اجازه بده بیان کنی عاشقن...اما عشق مراقبت میخواد ...کسی که عاشق ادمه همیشه عاشق ادم میمونه حتی اگه هزاران بار بچزونیش...اما کم کم ازت فاصله میگیره تا بیشتر از این زجرش ندی اونم آدمه کیسه بوکس که نیست هی دائم تحمل کوبیده شدنو داشته باشه اخه تا چه حد یه آدم توان داره ...من میگم آدم وقتی داره احساسش رو بیان میکنه دقیقا احساسش رو بگه نه بیشتر نه کمتر
اگه واقعا عاشقش نیست خب بگه من حس میکنم شما رو دوست دارم اما عاشقتون نیستم
بگه نمیدونه احساسش قراره چه روندی داشته باشه
اما اکثرا احساسشون رو 10برابر نشون میدن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه عشقی برای چه آدم هایی خوب است؟ | روابط دختر و پسر | 0 | |
![]() |
این روابط عاشقانه را هر چه زودتر تمام کنید! | روابط دختر و پسر | 1 |