آخر و عاقبت عشق ورزیدن همین میشه دیگه!!

...ANTY...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این در جنوب ایتالیا مخصوصا تا 3-4 دهه پیش زیاد اتفاق افتاده!!!
هنوزم تو داهاتاشون نباید عاشق بشی!!!
1 تفنگای خیلی ناز کوچولوی دولولی دارن!!! میان میزنن میترکوننت!!!

دیگه فکر کنم یارو حالش از هرچی عشخ مشخه به هم میخوره!!!!:D
آدم بمیره صورتش این شکلی نشه:surprised:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلايي که عشق سرش آورد

چهره به شدت آسيب ديده اين مرد ايتاليايي که ماجرايي عشقي دارد ، مورد توجه رسانه هاي ايتاليايي قرار گرفت.
وي ظاهرا 20 سال پيش به دختري عشق مي ورزيده است و به دليل مخالفت خانواده دختر، يکي از برادران دختر مورد علاقه اش به صورت او شليک مي کند.
از آن زمان تا کنون وي عمل هاي جراحي زيادي روي صورت خود انجام داده است ولي ظاهرا بازسازي چهره اش ميسر نشده است.

مگه ایتالیا دادگا عنقلاب ندارن حکم بدن ؟

من بودم محکوم میکردم تتا ابد باهم ازدباج کنن خرجشم برادر زنه بده :D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
وووووووییییییییی........
چه وحشتناک .........این چرا زنده است؟/
این سوال ذهن منم مشخول کرده

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پست های اسپم پاک شد
یک پست نامربوط دیگه ببینم کل تاپیک رو حذف می کنم
خوش و بش ها و بحث های خانوادگی(!!) رو ببرید پروفایل و ادامه بدید.تاپیک که محل سلام و حال و احوال نیست!

اصن دوس دارم تاپیک خودمو هر کار دوست دارم میکنم :d
وقتی استارتر این رو بگه تکلیف بقیه مشخصه!!
استارتر محترم!شما به عنوان شروع کننده تاپیک وظیفه دارید به مطلبتون سر بزنید ،در صورت تمایل جواب دوستان رو بدید...و حواستون باشه که موضوع منحرف نشه!نه اینکه خودتون به عنوان جلودار به بقیه ملحق بشید!

hami99

عضو جدید
پست های اسپم پاک شد
یک پست نامربوط دیگه ببینم کل تاپیک رو حذف می کنم
خوش و بش ها و بحث های خانوادگی(!!) رو ببرید پروفایل و ادامه بدید.تاپیک که محل سلام و حال و احوال نیست!

وقتی استارتر این رو بگه تکلیف بقیه مشخصه!!
استارتر محترم!شما به عنوان شروع کننده تاپیک وظیفه دارید به مطلبتون سر بزنید ،در صورت تمایل جواب دوستان رو بدید...و حواستون باشه که موضوع منحرف نشه!نه اینکه خودتون به عنوان جلودار به بقیه ملحق بشید!
دارم سر میزنم ، اگه دقت کنید از شکلک خنده استفاده کردم و به عنوان ی شوخی بود فکر نمیکنم آقای یاس هم به عنوان جدی در نظر گرفته باشن

m roz

عضو جدید
نتیجه گیری اخلاقی از این تاپیک : عشق را در یابید قبل از اینکه عشق شما را دریابد . . .

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دمت گرم ملودی
روی صحبتم با شما هم بود!
اگر یک لحظه پست های اسپمی که همراه با دوستانتون داده بودید رو به خودتون یادآوری می کردید،الان باز هم نمیومدید به کارتون ادامه بدید
دارم سر میزنم ، اگه دقت کنید از شکلک خنده استفاده کردم و به عنوان ی شوخی بود فکر نمیکنم آقای یاس هم به عنوان جدی در نظر گرفته باشن
منظور من فقط اون پست نیست...
برای نظم بهتر تاپیکتون می تونستید از دوستان بخواید موضوع رو منحرف نکنن یا به مدیر اطلاع بدید