روش کلیک راستم OPEN جواب نمیدهنه اصلا باز نمیشه!
اگه آپلودش کردی یه بار دیگه لینک بده![]()
آخه عجیبه من دارم میبینمش

روش کلیک راستم OPEN جواب نمیدهنه اصلا باز نمیشه!
اگه آپلودش کردی یه بار دیگه لینک بده![]()
موفق شدین....
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای عالیه! باورم نمیشه!
من که از ریزه کاری هاش سر در نمیارم فقط به عنوان یه بیننده میتونم بگم واقعا جذابه!
احسن به ذوق وسلیقه!
واقعا باعث افتخار آفرین به این هنر
مطمئنی رشته شما علوم وصنایع هست!بیشتر بنظر میرسه رشته هنرباشید
ان شاءا.... همیشه همینطور با ذوق وسلیقه باشید تبریک میگم بهتون ومشتاق دیدن کارای بیشتر هستم![]()
بچگیام تابستونا زیاد کلاس رفتم ولی تکنیک پاستیلو خودم کار کردم با CD های استاد بزرگ سعید پناهزاده....کارای ایشونه که خارق العادسوای باریکلا به دوست هنرمندم
خانمی ایشا... موفق باشی٬ کلاسم رفتی؟
بچگیام تابستونا زیاد کلاس رفتم ولی تکنیک پاستیلو خودم کار کردم با CD های استاد بزرگ سعید پناهزاده....کارای ایشونه که خارق العادس
تو ارشاد پارتی دارم زیر میزی میدم برهتبريك ميگم... غير از مواردي كه نظر وزارت ارشاد را جلب نميكرد بقيه خوب بودن.....ولي همون يكي ها عالي بودن.....پس كارتو با قدرت ادامه بده..تا برسي به انتها
قابلتو ندارهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199007&d=1394017576http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199020&d=1394018181
من این دوتارو نگه میدارم
بااجازت
ممنون از نظرتوندیدن این نقاشیها ادمو سر ذوق میاره البته بیشتر برای استعدادتون
خب من اصلا این سبک کارها رو دوست ندارم
نقاشی هاتون به لحاظ تکنیک خوب هستند اما فقط برای یک بار دیدن.
با این استعدادتون می تونید کارهایی بهتری انجام بدید. یه خورده بیشتر هنر مدرن مطالعه کنید و سبکهای هنری دیگه رو تجربه کنید.
اینم نظر من بود.
![]()
من نقاش نیستم ولی کاملا مشخصه مبتدی هستی و هنوز راه طولانی در پیش داری موفق باشی.
مر30 خانومیپرلا جان تو فوق العاده ای بینهایت زیباست سربلند باشی دوست هنرمندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
![]()
![]()
ممنون از حضورت
ادعایی ندارم و از اینکه مبتدیم میبالم چون هنوز جا واسه پیشرفت بسیاره
اونی که به آخرش رسیده نگران باشه که دیگه بیشتر از این نمیتونه
مر30 ....بله من هنوز راه طولانی در پیش دارم
من ناراحت نشدم نیاز به جواب بود جوابتونو دادم
شما رنجیدین
من از کسی ندیده و نشناخته دلگیر نمیشم....شما راحت باش گلم
ممنون از وقتی که گذاشتیامیدوارم همینطور باشه که میگی.نه عزیزم منم دلخور نشدم.