آتلیه خوش پوش های سینمای ایران

mmr1414m

عضو جدید
گزارش اختصاصی از حاشيه‌هاي پانزدهمين جشن خانه سينماي ايران/ قسمت چهارم (آخر)
[h=1]آتلیه خوش پوش های سینمای ایران [/h]​




برای اولین بار، مجله پردیس با همکاری خانه سینما، آتلیه سیاری در عمارت مسعودیه برپاکرد و از هنرمندان مختلف، عکس‌های اختصاصی گرفت.






برای اولین بار، مجله پردیس با همکاری خانه سینما، آتلیه سیاری در عمارت مسعودیه برپاکرد و از هنرمندان مختلف، عکس‌های اختصاصی گرفت. تصاویر این صفحه، همگی در شب جشن خانه سینما برداشته شده‌اند. مریم سعیدپور عکاس پردیس، این عکس ها را به دوستداران سینما پیشکش می‌کند.


مصطفی زمانی در میان انتظار هوادارانش روبروی دوربین ما ایستاد. بعد از او رامبد جوان، سحر دولتشاهی، پانته‌آ بهرام، کمال تبریزی، ناصر تقوایی، کارن همایونفر، امین تارخ، بهرام توکلی، فریبا کوثری، علی قربانزاده و... در آتلیه سیار ما عکسی به یادگار گرفتند.




  • مصطفی زمانی
  • همایون ارشادی



  • رامبد جوان



  • امین تارخ



  • سحر دولتشاهی
  • پانته آ بهرام



  • کارن همایونفر



  • بهرام توکلی



  • فریبا کوثری



  • علی قربانزاده
با تشکر صمیمانه از کیومرث پوراحمد، مازیار میری، سامان مقدم و همه کسانی که تمام تلاش‌شان را برای برگزاری مناسب این جشن، انجام دادند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
 

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی می خواهی بگی تو بهتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو 2تا کلمه ای که گفتم ادعایی بود ؟!
نمیبینم...
 

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش پوشن اينا الان؟ خدايي ملتي كه تو خيابون آدم ميبينه بعضياشون خيلي از اينا خوش پوشترن .
 

myp2000

عضو جدید
بی زحمت از الناز جون ، مهناز جون و هدیه جون هم عکس بذار ...............

ممنون ...........
 

Similar threads

بالا