آبهای معدنی و سرطان!!!!!؟؟؟؟؟؟

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...وقت بخیر
:smile: چند روزیه این خبر مثل نقل ونبات داره تو نت پخش میشه ولی ایا حقیقت داره؟ شما چی فکر می کنین؟

پ.ن: ارسال این پست دليلي بر تاييد يا عدم تاييد مطلب ذيل نيست

ناتو به دلیل آلودگی آب بعضی از نقاط افغانستان درخواست حجم خیلی زیادی آب معدنی از ایران دادکه بعد از ورود اولین محموله پس از آزمایش تمام بطری های آب معدنیبه دلیل وجود مواد سرطان زا به ایران عودت داده شد.
که صحت این ماجرا معلوم نیست!

:confused::confused:
جالبه که خیلی ها این خبر را خواندند ولی هیچوقت به این قضیه فکر نکردند چرا بطری های آب معدنی که الان نزدیک یک دهه در ایران و بین قشر زیادی از مردم هر روزاستفاده میشود اینطور سرطان زا شناخته میشود؟

در اروپا آب های معدنی فقط یک هفته اعتبار دارند ، ولی در ایران خیلی هفته!!!!

حالا با دقت مطالب زیر را بخوانید تا متوجه شوید قضیه از چه قراره؟

طبق نظر تمام حکما و علما آب سالم، آبی است که وقتی شما آن را در یک ظرف میریزید...

و در یک محیط راکد (مثل اتاق) قرار میدهید، این آب باید ظرف 48 ساعت بو بگیره و شروع کنه به گندیدن...
خوب حالا شما تشریف ببرید یک بطری آب معدنی بگیرید و توی یک کاسه بریزید و 6 ماه صبر کنید!
اصلا" 10 سال صبر کنید.میبینید که کوچکترین بوئی نمیگیره...
آب شیر بعضی از شهرهای ایران هم همین خاصیت عدم گندیدن و بو گرفتن را داره....
دلیلش اینه که شرکت های بسته بندی آب های معدنی برای ماندگاری بیشتر آب های توی بطری ،
داخل آن به به ازاء هر یک لیتر به اندازه نیم میلی گرم فلوراید میریزند...
که این ماده شدیدا" نگهدارنده و بدون بو هستش و برای یک بدن 100 کیلوئی خطرناک و سرطان زا است...
همین فلوراید... وقتی با آب وارد بافت بدن شما میشود، درون بافت قرار گرفته و آب خارج میگردد...
و بدن بصورت اتومات دور آن لایه لزج محافظ ایجاد میکند که به مرور بافت های شما بزرگتر میشود...
و به همین دلیل صبح ها احساس میکنید بدن شما ورم کرده یا چاق شده ائید...
بعضی از خانمها میگویند آب میخوریم چاق میشویم! دلیل این امر وجود همین ماده میباشد...
بهترین کار برای سلامت بدن اینه که آب شرب توسط لوله کشی شهری خود را...
در یک ظرف مسی بجوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود...
بعد از 45 روز میبینید که چطور بدن شما جمع و جور شده ...

و به اصطلاح وزن شما در بدن شما بطور دقیق تقسیم میشود.

حال اضافه میکنم مطلبی رو،قضاوت باشما

خب با توچه به ضحبت دوستان و خوندن مقاله ذکر شده من فکر نمی کنم فلوراید اگر به اندازه استاندارد استفاده بشه باعث سرطان بشه...
باتوجه به اینکه هیچ موردی از سرطان به علت فلوراید تا به حال نداشتیم.

ولی خب با توجه به اینکه اگر هرچیزی به طور صحیح استفاده نشه مضر هستش ...فلوراید هم میتونه ضررهایی داشته باشه:

در موارد نادر، استفاده ی نادرست از فلوراید می تواند باعث شیوع مسمومیت حاد فلورایدبشه ، با علائمی شامل تهوع، استفراغ، و اسهال همراه هست.
در ایالات متحده بین سالهای 1991 و 1998، ( 220 از mg / L غلظت فلوراید) استفاده شده باعث شیوع بیماری شده که 262 نفر بیمار شدند و یک نفر فوت کرده است.

فلوراید به طور طبیعی در آب اگر در غلظت های بالاتر از سطح توصیه شده استفاده شود می تواند در دراز مدت باعث عوارض جانبی شود از جمله :فلوئوروزیس دندانی شدید، فلوئوروزیس اسکلتی، و استخوان ها ضعیف

*** اثرات فلوراید به مصرف روزانه کل فلوراید از تمام منابع بستگی دارد. در حدود 70-90٪ از فلوراید بلعیده شده به داخل خون جذب می شود، جایی که آن را در سراسر بدن می کند. در نوزادان 80-90٪ از فلوراید جذب شده ، حفظ و بقیه عمدتا از طریق ادرار دفع می شود، در افراد بالغ حدود 60 درصد حفظ شده است. حدود 99٪ از فلوراید استخوان ها، دندان ها، و دیگر مناطق غنی از کلسیم ذخیره می شود، جایی که مقادیر بیش از حدش می تواند باعث فلوئوروزیس است.

هیچ ارتباط روشنی بین فلوراید و سرطان و مرگ و میر ناشی از سرطان وجود ندارد، سرطان به طور کلی و همچنین به طور خاص برای سرطان استخوان و استئوسارکوم وجود دارد.
سایر عوارض جانبی فاقد شواهد کافی برای رسیدن به یک نتیجه مطمئن هستند.

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fluoridation

آخرین ویرایش:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیزم این خبر برمیگرده به زمان جنگ افغانستان نه الان
نیروهای ناتو از ایران اب خواسته بودن اما بعد از ازمایش پس دادن و خودشون از اروپا ابشونو تهیه کردن

dina arian

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا امامزاده بیژن.....
یه هفته توی مسافرت فقط آب معدنی خوردم....:surprised::D
.
..

.
در مورد چاقی فکر نکنم زیاد درست باشه....ولی وقتی میگن حتما هست خب...
.
.
..
یه راه حل دیگه هم هست....
.
.
.
آب تصفیه کن بگیرید بزارید خونه....
وقتی فیلترشو عوض میکنید میفهمید آب لوله چقدر کثیفه....

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیزم این خبر برمیگرده به زمان جنگ افغانستان نه الان
نیروهای ناتو از ایران اب خواسته بودن اما بعد از ازمایش پس دادن و خودشون از اروپا ابشونو تهیه کردن

خب این درست...ممنون از حضورتون
اما ایا الان آبهای معدنی هنوز هم به همون صورت تولید میشن یا خیر..اینه که سواله

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا امامزاده بیژن.....
یه هفته توی مسافرت فقط آب معدنی خوردم....:surprised::D
.
..

.
در مورد چاقی فکر نکنم زیاد درست باشه....ولی وقتی میگن حتما هست خب...
.
.
..
یه راه حل دیگه هم هست....
.
.
.
آب تصفیه کن بگیرید بزارید خونه....
وقتی فیلترشو عوض میکنید میفهمید آب لوله چقدر کثیفه....
والا معلوم نیست درسته یا نه!!!:surprised:
زمانه این خبر مهم نیست....مهم اینه که هنوز ایا اب معدنی با همین ساختار تولید میشه یا نه!

مرسی جالب بود.;)
خواهش می کنم...ممنون از حضورتون

سلام به همه ،درسته من یه همچین مطلبی رو خیلی جاها شنیدم.........

من 1 ساله که آب معدنی مصرف نمیکنم

استارتر:w27:

سلام...خواهش می کنم دوست خوبم.
درست بودنش یا نبودنش معلوم نیست...
اما من شنیدم که همین بطریهای اب معدنی بعد از مصرف باید دور ریخته بشن...اما بعضی ها ازشون استفاده های مختلف می کنن که سرطان زاست!!!!

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این درست...ممنون از حضورتون
اما ایا الان آبهای معدنی هنوز هم به همون صورت تولید میشن یا خیر..اینه که سواله
بله فرقی نکرده چون با همون استاندارد الکی پر میشن
اب معدنی فقط واتا بخور
به جز اون بقیشون بیخودن

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونیم ec اب رو هم بگیریم که بستگی به جاهای مختلف کشور فرق میکنه و این مقدار باید مشخص باشه چه اب معدنی چه اب شیر

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
مطلب جالبی بود ممنونم دوست گلم :gol:

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از حضورتون
ec اب دقیقا چیه؟

Ec آب در واقع هدایت الکتریکی یک آب رو نشون می ده هر چقدر املاح معدنی توی آب بیشتر باشه این عدد هم بیشتر می شه در بعضی موارد بهش شوری آب هم گفته می شه و یه فاکتور خیلی مهمه که بفهمی آب که داری استفاده می کنی برای چه موردی خوبه کشاورزی شرب یا برای آبیاری فضای سبز و این موارد

امیدوارم توضیحم بتونه جواب سوالتون باشه

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
خودم به خاطر این که زیاد اب معدنی استفاده می کنم روی این موضوع کمی تحقیق کردم

نتیجه این شد که چون میزان نیترات در بعضی برندهای اب معدنی در ایران بالاست حتما زمان خرید به عدد نیترات توجه کنید

بهتره که میزان نیترات از 1 کمتر باشه

مثلا اب معدنی x(اسمش رو نمیگم که تبیلیغ نشه) نیتراتش زیر 1 اما اب معدنی y نیتراتش بالای 6!!! هست

mech_eng2000

عضو جدید

نتیجه این شد که چون میزان نیترات در بعضی برندهای اب معدنی در ایران بالاست حتما زمان خرید به عدد نیترات توجه کنید

بهتره که میزان نیترات از 1 کمتر باشه

مثلا اب معدنی x(اسمش رو نمیگم که تبیلیغ نشه) نیتراتش زیر 1 اما اب معدنی y نیتراتش بالای 6!!! هست
زیر 1- بالای 6؟؟؟
استانداردش چقدره؟؟ اینا که خیلی فرق دارن باهم

mech_eng2000

عضو جدید
:biggrin:اب لوله کشی که 1 مورد داره
اب معدنی که سرطان زاست
الودگی هوا که نیاز به بحث نداره
اعصاب که هیچ
مواد غذایی مناسب بخصوص پسته که در حد اعلا
:Dخدا رو شکر که تا 28 سالگی دووم اوردم

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
در خصوص قدیمی بودن مطلب، بله تایید میشه...

دلیلش اینه که شرکت های بسته بندی آب های معدنی برای ماندگاری بیشتر آب های توی بطری ،
داخل آن به به ازاء هر یک لیتر به اندازه نیم میلی گرم فلوراید میریزند...
A 1994 World Health Organization expert committee suggested a level of fluoride from 0.5 to 1.0 mg/L (milligrams per litre), depending on climate

,ولی صحتش؟! میتونم قویا به شما بگم که این مطلب، یکی از چرندیات اعتماد در سال 88 بودش فک کنم یا 89 که برای خراب کردن هرچه بیشتر دولت زده شد و کاربرد دیگه ای نداره!! :)....

در حقیقت، ابی که فلوراید نداشت رو نباید خورد و تفاوت اب‌ها هم در همینه!!! در حقیقت، مقاله‌ی بالا رو اگر مطالعه بکنین، می‌بینین که وجود فلوراید در اب اشامیدنی اجباریه و نبودش باعث ایجاد ده‌ها مشکل میشه! :).....

اینجا، داره میگه که کشورها چقدر تو ابشون فلوراید دارن که می‌بینید تنها حدود 80 دصد امریکایی ها به اب با فلوراید دسترسی دارن! :)...

تعجب میکنم از دوستان که به سادگی چنین چرندیاتی رو قبول میکنن!....

و شما که در این خصوص تحقیق کردی، حتی یه بار به هزاران مقاله‌ی مروبط به فلوراید و اب سرطانی بر نخوردید که در خصوص اون هم تحقیق بکنین و به حرفای بالا که من گذاشتم برسید!؟

حداقل انتظارم از ارسال کننده‌ی تاپیک این هستش که لطف بکنن و پست اولشون رو اصلاح بکنن چون واضح و مشخصه که بر اساس یک دروغ شکل گرفته! :).... اما وقتی تعداد صفحات تاپیک بره بالا، کسی مطالب من رو نمی‌بینه اما صفحه‌ی اول همچنان به مردم میگه اب‌معدنی در ایران بده...!!!

----------
از جناب سیلورلایت تعجب میکنم که چقدر راحت و قوی میان میگن اب معدنی ایران سرطان‌زاست و اشاره هم میکنن که همونجوری هنوز داره تولید میشه با اینکه ایشون نشون داده بودن که اهل مطالعه میباشن اونوقت.... واقعا متاسفم جناب...

آخرین ویرایش:

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
و شما که در این خصوص تحقیق کردی، حتی یه بار به هزاران مقاله‌ی مروبط به فلوراید و اب سرطانی بر نخوردید که در خصوص اون هم تحقیق بکنین و به حرفای بالا که من گذاشتم برسید!؟
از ان جایی که مدتی قبل یکی از مسئولان وزارت بهداشت دوباره این موضوع رو مطرح کرد من هم از طریق سیستم وزارت بهداشت درباره میزان نیترات پیگیر شدم و نیازی هم نمی بینم که در این رابطه مقاله بخونم!!

چرا که مرجع نظارت بر سلامت عمومی در کشور وزارت بهداشت محسوب میشه

mech_eng2000

عضو جدید
تنها 80% مردم امریکا به اب با فلوراید دسترسی دارن؟؟؟
اون متن ویکی پدیا رو بهتر بخون

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ قرمز یعنی ۶۰- ۸۰ درصد دسترسی به اب با فلوراید داخلش! :) که قسمت اعظم امریکا قرمزه و صورتی که درصدش کمتره! :)
کد:
http://www.upload.tehran98.com/img1/i8zesfmyutjyayk0h9zm.png

نمودار ها بهتر از متن ها حرف میزنن! :)

یا مثلا مردم کشورهای مرکزاروپا، (البته مرکز به شمال!!) مثل سوئد و سویس و اینا باشن به نظرم، کمتر از یک درصد مردمشون دسترسی به اب با فلوراید دارن! :)....
ژاپن کمتر از یک درصد هستش.... اونوقت ما تو اب‌معدنیمون هم اب با فلوراید داریم و اعتراض میکنیم! :)...

An estimated 12 million people in western Europe, 204 million in the U.S. (66% of the U.S. population[SUP][99][/SUP]), and 355 million worldwide receive artificially fluoridated water, in addition to at least 50 million worldwide who receive water naturally fluoridated to recommended levels
حق با شماست!
۸۰ درصد مردم امریکا به اب با فلوراید دسترسی ندارن و تنها ۶۶ درصدشون به این اب دسترسی دارن!!!

آخرین ویرایش:

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
در خصوص قدیمی بودن مطلب، بله تایید میشه...

,ولی صحتش؟! میتونم قویا به شما بگم که این مطلب، یکی از چرندیات اعتماد در سال 88 بودش فک کنم یا 89 که برای خراب کردن هرچه بیشتر دولت زده شد و کاربرد دیگه ای نداره!! :)....

در حقیقت، ابی که فلوراید نداشت رو نباید خورد و تفاوت اب‌ها هم در همینه!!! در حقیقت، مقاله‌ی بالا رو اگر مطالعه بکنین، می‌بینین که وجود فلوراید در اب اشامیدنی اجباریه و نبودش باعث ایجاد ده‌ها مشکل میشه! :).....

اینجا، داره میگه که کشورها چقدر تو ابشون فلوراید دارن که می‌بینید تنها حدود 80 دصد امریکایی ها به اب با فلوراید دسترسی دارن! :)...

تعجب میکنم از دوستان که به سادگی چنین چرندیاتی رو قبول میکنن!....

حداقل انتظارم از ارسال کننده‌ی تاپیک این هستش که لطف بکنن و پست اولشون رو اصلاح بکنن چون واضح و مشخصه که بر اساس یک دروغ شکل گرفته! :).... اما وقتی تعداد صفحات تاپیک بره بالا، کسی مطالب من رو نمی‌بینه اما صفحه‌ی اول همچنان به مردم میگه اب‌معدنی در ایران بده...!!!

----------
از جناب سیلورلایت تعجب میکنم که چقدر راحت و قوی میان میگن اب معدنی ایران سرطان‌زاست و اشاره هم میکنن که همونجوری هنوز داره تولید میشه با اینکه ایشون نشون داده بودن که اهل مطالعه میباشن اونوقت.... واقعا متاسفم جناب...

دوست عزیز

میزان فلوراید در آب آشامیدنی

حداقل مقدار فلوراید 0/5 ( میلی گرم در لیتر)

حداکثر مقدار فلوراید:1/5 (میلی گرم در لیتر)

مقدار مناسب استفاده از فلوراید در هر منطقه براساس میزان آب دریافتی، اقلیم و میانگین دمای سالانه و میزان دریافت فلوراید ( از سایر منابع ، غذا ، هوا و محافظ های دندان) تعیین می شود