آبهای معدنی و سرطان!!!!!؟؟؟؟؟؟

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلوراید یک ماده شیمیایی است که برای استفاده در ساخت سوخت هسته ای و گاز سارن استفاده می شود. گفته می‌شود مصرف کمتر از 1 میلی گرم در روز حمایت از کرم خوردگی از دندان است. روزی 4 میلی گرم ریسک فلوروس دندانی است. مصرف 10 الی 40 میلی گرم در روز باعث فلوروز اسکلت می شود. روزی 100 میلی گرم باعث جلوگیری از رشد می شود. روزی 125 میلی گرم کلیه ها را از کار می اندازد. روزی 200 الی 500 میلی گرم باعث مرگ می شود.
فلوراید از نظر پزشکی هیچ سودی ندارد اما آدمها را سر به راه می کند. در اردوگاههای کار اجباری جنگ جهانی دوم استفاده می شد. گشتاپو(ارتش آلمان نازی) فلوراید را به خورد زندانی ها می داد نه برای مراقبت از دندان های آنها بلکه دانشمندان آلمانی فهمیده بودند که باعث نازایی و سر به راه شدن افراد می شد. بعد از دومین جنگ جهانی دولت آمریکا فشار آورد برای اینکه در آب فلوراید بریزید در یک سری از این اسناد محرمانه که در می سال 2001 یافته شدند نوشته است که فلوئور ماده شیمیایی اصلی برای ساخت بمب اتم بوده است. میلیون ها تن فلوئور برای ساخت و غنی سازی اورانیوم و پلوتونیوم برای ساخت سلاح هسته ای در دوره جنگ سرد استفاده شده است. خیلی زود دانشمندان فهمیدند که فلوئور یک خطر شیمیایی حتمی برای سلامتی است. هم برای کارگرها و هم برای همسایگان مراکز غنی سازی هسته‌ای.
اولین شکایت ها علیه بمب اتم به دلیل پرتوهای رادیواکتیو نبود بلکه برای خساراتی بوده که فلوراید وارد کرده بود. در همان زمان دانشمندان بمب اتم مدارک جعلی آماده کردند که در آن توضیح می دادند که فلوراید در دوزهای کوچک برای انسان خطری ندارد. دانشمندان بمب اتم در آب فلوراید ریختند در شهر نیوبرگ در ایالت نیویورک در سال 1945 الی 1956 به نام Program F از شهروندان نمونه خون گرفتند. در اسناد اصلی که سانسور شده بودند نشان می دادند که در سال 1948 دانشمندان Program F کشف کرده بودند که فلوئور برای سلامتی بسیار خطرناک است. اما این کشف به دلیل مصلحت ملی سانسور شد. مشابه همین مشکلات در کانادا وجود دارد. وقتی در آب شهر فلوئور ریختند مردم اعتراض کردند که فلوئور را نمی شود در طبیعت ریخت زیرا اثبات شده است که برای طبیعت خطرناک است. مرجع:(به زبان فرانسه)

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصرف بیش از حد هر چیزی باعث ایجاد مشکلات شدید میشه! :)...
مثلا من وقتی تو خونه یه کیلو پرتقال یا میوه‌های خونواده‌ي اون! میاد، باید حتمی ۹۰ درصدش رو من بخورم!! خوب این باعث مسایلی شده که من فکر میکنم باعثشونه!!!

به هر صورت، به این بدی که شما میگی هم نیست! :)...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقدار مناسب استفاده از فلوراید در هر منطقه براساس میزان آب دریافتی، اقلیم و میانگین دمای سالانه و میزان دریافت فلوراید ( از سایر منابع ، غذا ، هوا و محافظ های دندان) تعیین می شود

با تشکر از شما در هر دو پستتون کلی اطلاعات دریافت کردیم.... ولی این پست رو که الان دیم، به نظرم چیز جدیدی نداشت! و این چیزی بود که خود مقاله و لینک‌هایی که گذاشته بودم و مطالبی که در اینجا نقل گرفته بودم هم بهش اشاره داشتند...
من هم غیر از این رو نگفتم! :)...

بحث اینه که اقایون دست گرفتن که اب معدنی و اب اشامیدنی ایران، چون نیم میلی گرم در لیتر فلوراید داره، سرطان زاست! و نباید خورد و بعد نتیجه گرفتن که تولید اب معدنی بی حساب و کتابه و همینجوری یه سری چیزا قاطی میکنن و وزارت بهداشت همینجوری میده دست مردم و بعضی ها هم نتیجه گرفتن که از وقتی اب‌معدنی نمی‌خورن حالشون بهتره...!!! باور کنین اگر من و شما این مطالب رو نمی‌ذاشتیم( که نمی‌دونم شما چرا قبل تر این مقالات در خصوص میزان فلوراید رو نگذاشتید مثلا در پست قبلیتون!؟)، تا الان پست ها در این خصوص بود که یکی یکی از فامیل‌هاشون اب معدنی زیاد میخورده و بعد سرطان عجیبی گرفته که دکتر‌های امریکایی گفتن که ما این سرطان رو نمی‌شناسیم و بعد طرف در حالی که همینجوری دست و پاهاش از بدنش جدا میشدن، با کلی درد مرد!
و بعد افراد بعدی سایر خاطرات خودشون رو از سرطان گرفتن افراد در اثر خوردن اب ایران ذکر میکردن!! :)...

من حتی نمی‌دونم داریم در مورد چی بحث می‌کنیم.... یعنی اسم این ماده‌هه یادم رفت! :) من فقط یه جمله رو سرچ کردم تو نت و دیدم که حرفی که این عزیزان میزنن از پایه بی‌اساس و بی‌ارزشه! :)

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
Ec آب در واقع هدایت الکتریکی یک آب رو نشون می ده هر چقدر املاح معدنی توی آب بیشتر باشه این عدد هم بیشتر می شه در بعضی موارد بهش شوری آب هم گفته می شه و یه فاکتور خیلی مهمه که بفهمی آب که داری استفاده می کنی برای چه موردی خوبه کشاورزی شرب یا برای آبیاری فضای سبز و این موارد

امیدوارم توضیحم بتونه جواب سوالتون باشه

ممنون...بله مفید بود.

خودم به خاطر این که زیاد اب معدنی استفاده می کنم روی این موضوع کمی تحقیق کردم

نتیجه این شد که چون میزان نیترات در بعضی برندهای اب معدنی در ایران بالاست حتما زمان خرید به عدد نیترات توجه کنید

بهتره که میزان نیترات از 1 کمتر باشه

مثلا اب معدنی x(اسمش رو نمیگم که تبیلیغ نشه) نیتراتش زیر 1 اما اب معدنی y نیتراتش بالای 6!!! هست

یعنی اگه فقط به عدد نیارات توجه کنیم و زیر 1 باشه کافیه و اون آب ok هست؟

:biggrin:اب لوله کشی که 1 مورد داره
اب معدنی که سرطان زاست
الودگی هوا که نیاز به بحث نداره
اعصاب که هیچ
مواد غذایی مناسب بخصوص پسته که در حد اعلا
:Dخدا رو شکر که تا 28 سالگی دووم اوردم

سخت نگیر...

مطلب جالبی بود

خواهش می کنم..ممنون بابت حضورتون:w30:

در خصوص قدیمی بودن مطلب، بله تایید میشه...

,ولی صحتش؟! میتونم قویا به شما بگم که این مطلب، یکی از چرندیات اعتماد در سال 88 بودش فک کنم یا 89 که برای خراب کردن هرچه بیشتر دولت زده شد و کاربرد دیگه ای نداره!! :)....

در حقیقت، ابی که فلوراید نداشت رو نباید خورد و تفاوت اب‌ها هم در همینه!!! در حقیقت، مقاله‌ی بالا رو اگر مطالعه بکنین، می‌بینین که وجود فلوراید در اب اشامیدنی اجباریه و نبودش باعث ایجاد ده‌ها مشکل میشه! :).....

اینجا، داره میگه که کشورها چقدر تو ابشون فلوراید دارن که می‌بینید تنها حدود 80 دصد امریکایی ها به اب با فلوراید دسترسی دارن! :)...

تعجب میکنم از دوستان که به سادگی چنین چرندیاتی رو قبول میکنن!....

و شما که در این خصوص تحقیق کردی، حتی یه بار به هزاران مقاله‌ی مروبط به فلوراید و اب سرطانی بر نخوردید که در خصوص اون هم تحقیق بکنین و به حرفای بالا که من گذاشتم برسید!؟

حداقل انتظارم از ارسال کننده‌ی تاپیک این هستش که لطف بکنن و پست اولشون رو اصلاح بکنن چون واضح و مشخصه که بر اساس یک دروغ شکل گرفته! :).... اما وقتی تعداد صفحات تاپیک بره بالا، کسی مطالب من رو نمی‌بینه اما صفحه‌ی اول همچنان به مردم میگه اب‌معدنی در ایران بده...!!!

----------
از جناب سیلورلایت تعجب میکنم که چقدر راحت و قوی میان میگن اب معدنی ایران سرطان‌زاست و اشاره هم میکنن که همونجوری هنوز داره تولید میشه با اینکه ایشون نشون داده بودن که اهل مطالعه میباشن اونوقت.... واقعا متاسفم جناب...

ببینید من که گفتم صحت این خبر معلوم نیست و گذاشتنش مبنی بر تایید این خبر نیست.
هدف این بوده که صحت یا عدم اون مشخص بشه...
هر وقت کاملا توجیه شدم که مطلب اشتباه هست..چشم اصلاح می کنم

ممنون از حضورتون

دوست عزیز

میزان فلوراید در آب آشامیدنی

حداقل مقدار فلوراید 0/5 ( میلی گرم در لیتر)

حداکثر مقدار فلوراید:1/5 (میلی گرم در لیتر)

مقدار مناسب استفاده از فلوراید در هر منطقه براساس میزان آب دریافتی، اقلیم و میانگین دمای سالانه و میزان دریافت فلوراید ( از سایر منابع ، غذا ، هوا و محافظ های دندان) تعیین می شود

ممنونم .... ایا این میزان فلوراید واقعا در ساخت آبهای معدنی رعایت میشه؟
منظورم 0/5 میلی گرم در لیتر هست.

آخرین ویرایش:

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلوراید یک ماده شیمیایی است که برای استفاده در ساخت سوخت هسته ای و گاز سارن استفاده می شود. گفته می‌شود مصرف کمتر از 1 میلی گرم در روز حمایت از کرم خوردگی از دندان است. روزی 4 میلی گرم ریسک فلوروس دندانی است. مصرف 10 الی 40 میلی گرم در روز باعث فلوروز اسکلت می شود. روزی 100 میلی گرم باعث جلوگیری از رشد می شود. روزی 125 میلی گرم کلیه ها را از کار می اندازد. روزی 200 الی 500 میلی گرم باعث مرگ می شود.
فلوراید از نظر پزشکی هیچ سودی ندارد اما آدمها را سر به راه می کند. در اردوگاههای کار اجباری جنگ جهانی دوم استفاده می شد. گشتاپو(ارتش آلمان نازی) فلوراید را به خورد زندانی ها می داد نه برای مراقبت از دندان های آنها بلکه دانشمندان آلمانی فهمیده بودند که باعث نازایی و سر به راه شدن افراد می شد. بعد از دومین جنگ جهانی دولت آمریکا فشار آورد برای اینکه در آب فلوراید بریزید در یک سری از این اسناد محرمانه که در می سال 2001 یافته شدند نوشته است که فلوئور ماده شیمیایی اصلی برای ساخت بمب اتم بوده است. میلیون ها تن فلوئور برای ساخت و غنی سازی اورانیوم و پلوتونیوم برای ساخت سلاح هسته ای در دوره جنگ سرد استفاده شده است. خیلی زود دانشمندان فهمیدند که فلوئور یک خطر شیمیایی حتمی برای سلامتی است. هم برای کارگرها و هم برای همسایگان مراکز غنی سازی هسته‌ای.
اولین شکایت ها علیه بمب اتم به دلیل پرتوهای رادیواکتیو نبود بلکه برای خساراتی بوده که فلوراید وارد کرده بود. در همان زمان دانشمندان بمب اتم مدارک جعلی آماده کردند که در آن توضیح می دادند که فلوراید در دوزهای کوچک برای انسان خطری ندارد. دانشمندان بمب اتم در آب فلوراید ریختند در شهر نیوبرگ در ایالت نیویورک در سال 1945 الی 1956 به نام Program F از شهروندان نمونه خون گرفتند. در اسناد اصلی که سانسور شده بودند نشان می دادند که در سال 1948 دانشمندان Program F کشف کرده بودند که فلوئور برای سلامتی بسیار خطرناک است. اما این کشف به دلیل مصلحت ملی سانسور شد. مشابه همین مشکلات در کانادا وجود دارد. وقتی در آب شهر فلوئور ریختند مردم اعتراض کردند که فلوئور را نمی شود در طبیعت ریخت زیرا اثبات شده است که برای طبیعت خطرناک است. مرجع:(به زبان فرانسه)
دوست عزیزم ای کاش منبع رو هم میتونستی پیدا کنی...اما خب منم با جناب senaps موافقم...مصرف بی رویه هر چیزی نه تنها مفید نیست بلکه ضرر هم داره....
فلوراید هم از این قائده جدا نیست.

مصرف بیش از حد هر چیزی باعث ایجاد مشکلات شدید میشه! :)...
.

موافقم...اما خب به فرض اگر هر بطری آب معدنی 0/5 میلی گرم/لیتر فلوراید داشته باشه و به فرض 1 فرد در روز چند بطری اب معدنی استفاده کنه ...خب این میتونه ضرر داشته باشه
و عدد نیترات که دوستان اشاره کردن...اون چی؟ نمیشه گفت فقط بخاطر فلوراید هست

با تشکر از شما در هر دو پستتون کلی اطلاعات دریافت کردیم.... ولی این پست رو که الان دیم، به نظرم چیز جدیدی نداشت! و این چیزی بود که خود مقاله و لینک‌هایی که گذاشته بودم و مطالبی که در اینجا نقل گرفته بودم هم بهش اشاره داشتند...
من هم غیر از این رو نگفتم! :)...

بحث اینه که اقایون دست گرفتن که اب معدنی و اب اشامیدنی ایران، چون نیم میلی گرم در لیتر فلوراید داره، سرطان زاست! و نباید خورد و بعد نتیجه گرفتن که تولید اب معدنی بی حساب و کتابه و همینجوری یه سری چیزا قاطی میکنن و وزارت بهداشت همینجوری میده دست مردم و بعضی ها هم نتیجه گرفتن که از وقتی اب‌معدنی نمی‌خورن حالشون بهتره...!!! باور کنین اگر من و شما این مطالب رو نمی‌ذاشتیم( که نمی‌دونم شما چرا قبل تر این مقالات در خصوص میزان فلوراید رو نگذاشتید مثلا در پست قبلیتون!؟)، تا الان پست ها در این خصوص بود که یکی یکی از فامیل‌هاشون اب معدنی زیاد میخورده و بعد سرطان عجیبی گرفته که دکتر‌های امریکایی گفتن که ما این سرطان رو نمی‌شناسیم و بعد طرف در حالی که همینجوری دست و پاهاش از بدنش جدا میشدن، با کلی درد مرد!
و بعد افراد بعدی سایر خاطرات خودشون رو از سرطان گرفتن افراد در اثر خوردن اب ایران ذکر میکردن!! :)...

من حتی نمی‌دونم داریم در مورد چی بحث می‌کنیم.... یعنی اسم این ماده‌هه یادم رفت! :) من فقط یه جمله رو سرچ کردم تو نت و دیدم که حرفی که این عزیزان میزنن از پایه بی‌اساس و بی‌ارزشه! :)

حرفهای شما متین...پس این جریان """ناتو به دلیل آلودگی آب بعضی از نقاط افغانستان درخواست حجم خیلی زیادی آب معدنی از ایران دادکه بعد از ورود اولین محموله پس از آزمایش تمام بطری های آب معدنیبه دلیل وجود مواد سرطان زا به ایران عودت داده شد"""" چی؟؟؟؟

واگر صحت نداشته باشه چرا باید ابها رو پس می دادن؟؟

آخرین ویرایش:

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب با توچه به ضحبت دوستان و خوندن مقاله ذکر شده من فکر نمی کنم فلوراید اگر به اندازه استاندارد استفاده بشه باعث سرطان بشه...
باتوجه به اینکه هیچ موردی از سرطان به علت فلوراید تا به حال نداشتیم.

ولی خب با توجه به اینکه اگر هرچیزی به طور صحیح استفاده نشه مضر هستش ...فلوراید هم میتونه ضررهایی داشته باشه:

در موارد نادر، استفاده ی نادرست از فلوراید می تواند باعث شیوع مسمومیت حاد فلورایدبشه ، با علائمی شامل تهوع، استفراغ، و اسهال همراه هست.
در ایالات متحده بین سالهای 1991 و 1998، ( 220 از mg / L غلظت فلوراید) استفاده شده باعث شیوع بیماری شده که 262 نفر بیمار شدند و یک نفر فوت کرده است.

فلوراید به طور طبیعی در آب اگر در غلظت های بالاتر از سطح توصیه شده استفاده شود می تواند در دراز مدت باعث عوارض جانبی شود از جمله :فلوئوروزیس دندانی شدید، فلوئوروزیس اسکلتی، و استخوان ها ضعیف

*** اثرات فلوراید به مصرف روزانه کل فلوراید از تمام منابع بستگی دارد. در حدود 70-90٪ از فلوراید بلعیده شده به داخل خون جذب می شود، جایی که آن را در سراسر بدن می کند. در نوزادان 80-90٪ از فلوراید جذب شده ، حفظ و بقیه عمدتا از طریق ادرار دفع می شود، در افراد بالغ حدود 60 درصد حفظ شده است. حدود 99٪ از فلوراید استخوان ها، دندان ها، و دیگر مناطق غنی از کلسیم ذخیره می شود، جایی که مقادیر بیش از حدش می تواند باعث فلوئوروزیس است.

هیچ ارتباط روشنی بین فلوراید و سرطان و مرگ و میر ناشی از سرطان وجود ندارد، سرطان به طور کلی و همچنین به طور خاص برای سرطان استخوان و استئوسارکوم وجود دارد.
سایر عوارض جانبی فاقد شواهد کافی برای رسیدن به یک نتیجه مطمئن هستند.

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fluoridation

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
واگر صحت نداشته باشه چرا باید ابها رو پس می دادن؟؟

دوست من، راستش همکاری سپاه قدس در سال 2001 برای گرفتن هرات رو به خاطر دارم وبارها و بارها خوندیم و دیدیم و بعد از چند سال که دو طرف با هم کل دارن میندازن، هر دو میگن ما کمک نکردیم و ما کمک نخواستیم و اینا! :)...

اما در خصوص این همکاری! این کار رو اب‌معدنی دماوند ظاهرا انجام داده بوده و صد البته اون سالی که این خبر اومد، اندازه‌ی کافی سر و صدا کرد و یکی از مواردی بود که باهاش میزدن تو سر دولت و ازش انتقاد میکردن! بعد از اینکه دماوند این مسئله رو رد کرد، دیگه روزنامه‌ی مربوطه( عرض کردم قبلا که فک کنم اعتماد بودش!) دیگه حرفی نزد و مسئله خوابید!.... ولی در اینترنت همچنان دست به دست میشود! :)

بنابراین، این مسئله هم همون مشکل همکاری اطلاعاتی رو داره و هر دو طرف دارن میگن ما نبودیم و ما نگرفتیم و ما ندادیم و خلاصه دو طرف خودشون رو از داستان مبرا میکنن! :)...
به طوری که من هیچ منبعی به انگلیسی در این خصوص که امریکا و ناتو از ایران اب وارد کرده باشن پیدا نکردم! و البته منطقی هم نیست که اینکارو بکنن...

یعنی خطوط فوق سنگین لجستیکی امریکا و رفقا،جنگنده های اپاچی به وزن چند ده تن و انواع و اقسام جنگنده رو میاره داخل، اون همه ابرامز و هاموی و ...، ولی اب‌ شرب و غذای مورد نیاز نیروهاش رو خیر؟!
و در ادامه، اصلا کدوم جنگ؟! جنگ با دولت طالبان یا جنگ با چریک های طالبان؟!
جنگ با دولت طالبان که توسط کوماندو‌ها و تسک فورس ها و همکاری سپاه قدس و سایر نیروها! :) صورت گرفت و اصلا کوماندو ها اگر از این سوسول بازی ها در بیارن گوششون رو میگیرن و میندازنشون بیرون! :)...
اگر در خصوص جنگ با نیروهای چریکی طالبان هست، که باید گفت همون مسئله‌ی لجستیک مواد غذایی و دارویی هستش که شامل اب برای نیروها هم میشه و کلا وارد کردن اب‌معدنی چندان معقول نیست! :)...

مسئله‌ی سوم که من بهش فکر میکنم و اگر خبر برای سال های نزدیک باشه(مثلا 2006 به اینور!)، ممکنه ایران خواسته باشه با این اب‌معدنی های دارای محلول های بخصوص!!! شیطونی بکنه و صدها هزار نفر تلفات بگیره از این ناتویی ها که خوب، میگم احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه! :)

آخرین ویرایش: