.¸¸.•*¨`شکست ؛شروعی دوباره .¸¸.•*¨`

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
خــیـلـی بـایـد بــی مــعــرفــت بــاشــی کـه نـفـهـمـی پـشـت جـمـلـه ی
"تــنــهــام نــذار مــن بــی تــو نــمـیـتـونـم"
چــه غــروری شــکــســتــه شــده ؛بــه خــاطــر دوســـت داشــتــنــت
و تــو خــیـــلی ســاده ازش بـــگــذری و بــری..

تو تموم غرور و محبت منو چه ارزون به خودخواهیت فروختی.
تو اولین مهمون تنهایی هام بودی.
دوست داشتم برق چشمات رو مرهمی کنی واسه زخمای دلم.
با این همه بهترینم دوستت دارم و هرگز فراموشت نمی کنم.

هیچ کس این چنین سحر آمیز نمی تونست منو با خودش ببره به اونجایی که مردمش به هیچ دل می بندند با هیچ زندگی می کنن به هیچ اعتقاد دارن و با هیچ می میرن...

یه جمله ی معروف هست ک میگه: ما زمین میفتیم تا یاد بگیریم چطوری بلند بشیم .

یکی از چیزهای که باعث پیری زود رس برای ما میشود غم وغصه زیاد است برای نجات از این مشکل باید به خودمان همیشه نیروی مثبت بدهیم و باور داشته باشیم غصه ها و مشکلات زود گذرند و خود را برای کارهای مهم ومثبت در آینده آماده کنیم .
و هیچ زمان در باورمان نباشد چون شکست خوردیم کارها و زندگی به پایان رسید بلکه با شکست شروعی دوباره با شادی دوباره را باید آغازنمود .

پس ما میتوانیم باشیم آنگونه که میخواهیم.
درسته شکست سخته اما راهیه برای رسیدن به اهداف برزگتر که ترجبه ی لازم رو از شکستمون کسب کردیم.

هیچ وقت شکست امرخوبی تلقی نمیشه اما زندگی به آخر نرسیده و باید راه رو برای خودمون هموار کنیم میشه حتی به شکست با یه دید مثبت نگاه کرد ، که این شکست مقدمه ی باشه برای پیروزی مقدمه ای باشه برای کسب تجربه های بزرگتر برای رسیدن به اهداف بالاتر

شکست برای شما چه معنی میده؟
آیا میشه از شکست ها برای شروعی بهتر استفاده کرد؟

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ممنون بابت دعوتت

ببین بعضی وقتا یک شکست هایی چنان با خاک یکسانت می کنه که عمرا بتونی بلند شی

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

ممنون بابت دعوتت

ببین بعضی وقتا یک شکست هایی چنان با خاک یکسانت می کنه که عمرا بتونی بلند شی

ممنون که اومدی
درسته بعضی شکستها خیلی سنگینن اما هیچ وقت هیچ شکستی نمیتون جلوی حرکت دوباره رو بگیره کما اینکه بعد از شکست ها زندگی جریان داره
باید یه جایی خاطرات شکست رو کنار بذاریم و ازش برای بهتر کردن آیندمون درس بگیریم

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون که اومدی
درسته بعضی شکستها خیلی سنگینن اما هیچ وقت هیچ شکستی نمیتون جلوی حرکت دوباره رو بگیره کما اینکه بعد از شکست ها زندگی جریان داره
باید یه جایی خاطرات شکست رو کنار بذاریم و ازش برای بهتر کردن آیندمون درس بگیریم

آره قبول دارم و باهات موافقم

نه تنها شکست بلکه هر پیروزی و موفقیتی باعث میشه که بهتر تصمیم بگیری و مهمتر از همه تجربیاتت بالا بره

البته شکست ها خیلی محتات تره می کنه مخصوصا اگه عاطفی باشه

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت دعوتت..:gol:
به نظر من هر شکستی هرچقدرم سنگین باشه میتونه درسی برای شروع بهتر باشه...
حداقل دیگه اشتباهات قبل تکرار نمیشه...

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
آره قبول دارم و باهات موافقم

نه تنها شکست بلکه هر پیروزی و موفقیتی باعث میشه که بهتر تصمیم بگیری و مهمتر از همه تجربیاتت بالا بره

البته شکست ها خیلی محتات تره می کنه مخصوصا اگه عاطفی باشه
درسته شکست آدم رو محتاط تر میکنه چون آدم تجربه ی یه بار شکست رو با خودش داره
من منکر این نمیشم شکست خوردن سخت نیست و من خودم تو زندگی شکست های سختی خوردم اما زندگی ادامه داشت
من برای وضعیت بهتر باز تلاش میکردم پس شکستم نمیتونه عاملی برای جلوگیری از پیشرفتم باشه
یه جاهایی حس کردم به آخر رسیدم اما اینکه زانوی غم بغل بگیرم چیزی رو برام درست نمیکنه جز اینکه افسرده تر منزوی تر و ضعیف ترم میکنه

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته شکست آدم رو محتاط تر میکنه چون آدم تجربه ی یه بار شکست رو با خودش داره
من منکر این نمیشم شکست خوردن سخت نیست و من خودم تو زندگی شکست های سختی خوردم اما زندگی ادامه داشت
من برای وضعیت بهتر باز تلاش میکردم پس شکستم نمیتونه عاملی برای جلوگیری از پیشرفتم باشه
یه جاهایی حس کردم به آخر رسیدم اما اینکه زانوی غم بغل بگیرم چیزی رو برام درست نمیکنه جز اینکه افسرده تر منزوی تر و ضعیف ترم میکنه

آره با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه

فقط باید درس گرفت

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ممنون بابت دعوتت..:gol:
به نظر من هر شکستی هرچقدرم سنگین باشه میتونه درسی برای شروع بهتر باشه...
حداقل دیگه اشتباهات قبل تکرار نمیشه...
ممنون که اومدی
بله همینطوره و درس گرفتن بهترین ابزار برای شروعی دوباره ست
باید حواسمون باشه که آدم بعد از یه شکست سنگین خیلی حساس میشه و ممکنه به هر طنابی که اطرافش ببینه چنگ بزنه و سعی کنه با اون طناب خودش رو دوباره سرپا نگه داره اما غافل از اینکه بعضی از این طناب ها هرچقدرم قطور باشن باز احتمال اینکه پوسیده باشن هست
وقتی شکست میخوریم باید حواسمون رو بیشتر از پیش جمع کنیم که متحمل شکست دوباره ای نشیم
آره با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه

فقط باید درس گرفت
فقط درس گرفتن خالی کافی نیست باید همراه با عمل باشه
برای این کار هم بااید سعی کنیم از پیله ای که توش هستیم بیرون بیایم;)

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون که اومدی
باید حواسمون باشه که آدم بعد از یه شکست سنگین خیلی حساس میشه و ممکنه به هر طنابی که اطرافش ببینه چنگ بزنه و سعی کنه با اون طناب خودش رو دوباره سرپا نگه داره اما غافل از اینکه بعضی از این طناب ها هرچقدرم قطور باشن باز احتمال اینکه پوسیده باشن هست
وقتی شکست میخوریم باید حواسمون رو بیشتر از پیش جمع کنیم که متحمل شکست دوباره ای نشیم

نه بیای بیروم که چی بشه؟

sshimaa

عضو جدید
ممنون که اومدی

چقد قشنگ بود این جمله هاتون که...هیچ کس این چنین سحر آمیز نمی تونست منو با خودش ببره به اونجایی که مردمش به هیچ دل می بندند با هیچ زندگی می کنن به هیچ اعتقاد دارن و با هیچ می میرن...

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقد قشنگ بود این جمله هاتون که...هیچ کس این چنین سحر آمیز نمی تونست منو با خودش ببره به اونجایی که مردمش به هیچ دل می بندند با هیچ زندگی می کنن به هیچ اعتقاد دارن و با هیچ می میرن...

زندگی بدون هیچ بی معنا نمیشه؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
تا شکست چی باشه

شکست در کار باشه میتونه بشه تجربه و میشه انگیزه برای جبران ... البته خب این هم حدی داره و اگر شکستش خیلی سنگین باشه مدت زمان لازمه که کمر راست کرد

ولی شکست در مبحث عاطفی خیلی سنگین هست و روح رو شکننده تر از قبل میکنه .. میخوام بگم زمان حلش میکنه ولی چنین چیزی رو حداقل در خودم نمیبینم که زمان باعث کاهش بشه (البته خُب هنوز به آینده نرسیدم که بخوام نظر قطعی در مورد خودم بگم)

همونطور که گفتم بغیر از شکست عاطفی بقیه رو میشه بعنوان تجربه استفاده کرد .. بقولی برای پرواز باید ابتدا سقوط کرد :)

شاید بپرسین چرا عاطفه رو جدا کردم .. خب راستش خودمم هنوز نمیدونم... فکر میکنم اون قسمتی از وجود آدمی که شیطان نتونست داخل بشه همون دل (جای احساس) هست پس پاکه و بی ریا هست قطعا چنین جای هر کسی نمیتونه بره و اگر بره سخته خطش زدن
من فعلا راهکاری بلد نیستم برای شکست عشقی البته خُب زمان رو پیشنهاد میکنم ولی نظرم قطعی نیست ..

البته خدایی هم هست .. تنها اون آرامش بخش مطلقه .. پس نباید خدا رو از یاد برد:smile:

_*Bahar*_

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بعضی شکست ها آدمو سردرگم میکنه حتی باعث شکستهای بعدی میشه ..............

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
که زندگی رو ادامه بدیم
اگه تو پیله بمونیم دیگه همه چی حله؟

مگخ دلت پارکینگه که دم به دم توش رفت و آمد بشه؟

تا شکست چی باشه

شکست در کار باشه میتونه بشه تجربه و میشه انگیزه برای جبران ... البته خب این هم حدی داره و اگر شکستش خیلی سنگین باشه مدت زمان لازمه که کمر راست کرد

ولی شکست در مبحث عاطفی خیلی سنگین هست و روح رو شکننده تر از قبل میکنه .. میخوام بگم زمان حلش میکنه ولی چنین چیزی رو حداقل در خودم نمیبینم که زمان باعث کاهش بشه (البته خُب هنوز به آینده نرسیدم که بخوام نظر قطعی در مورد خودم بگم)

همونطور که گفتم بغیر از شکست عاطفی بقیه رو میشه بعنوان تجربه استفاده کرد .. بقولی برای پرواز باید ابتدا سقوط کرد :)

شاید بپرسین چرا عاطفه رو جدا کردم .. خب راستش خودمم هنوز نمیتونم ... فکر میکنم اون قسمتی از وجود آدمی که شیطان نتونست داخل بشه همون دل (جای احساس) هست پس پاکه و بی ریا هست قطعا چنین جای هر کسی نمیتونه بره و اگر بره سخته خطش زدن
من فعلا راهکاری بلد نیستم برای شکست عشقی البته خُب زمان رو پیشنهاد میکنم ولی نظرم قطعی نیست ..

البته خدایی هم هست .. تنها اون آرامش بخش مطلقه .. پس نباید خدا رو از یاد برد:smile:

لایک

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
محمد جان من نگفتم دل پارکینگه و نمیگم که آدم اگه یه شکست عاطفی داشت باید سریع به قول تو دلشو پارکینگ کنه و بشه جایی برای رفت و آمد هر کسی
این شکست ها زمان میخواد با 1 روز و 2 روز درست نمیشن اما باید برای دوباره بلند شدن هم خودمون یه همتی کنیم و گرنه وضعمون از اونی که هست روز به روز بدتر میشه

sshimaa

عضو جدید

لایک
با شما کاملا موافقم...دل اگه بی در و پیکر باشه و محل رفت وامد هرکسی کم کم سیاه میشه بی رحم میشه بی مروت میشه اونجاست قشنگیای زندگی رو نم نم ک از دست می دیم

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محمد جان من نگفتم دل پارکینگه و نمیگم که آدم اگه یه شکست عاطفی داشت باید سریع به قول تو دلشو پارکینگ کنه و بشه جایی برای رفت و آمد هر کسی
این شکست ها زمان میخواد با 1 روز و 2 روز درست نمیشن اما باید برای دوباره بلند شدن هم خودمون یه همتی کنیم و گرنه وضعمون از اونی که هست روز به روز بدتر میشه

آره قبول دارم چی می گی انسان باید زندگی کنه

اما جوری نشه بقول یکی از دوستام که شعارش اینه:

گور بابای قبلی پیش بسوی بعدیا :D

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس ما میتوانیم باشیم آنگونه که میخواهیم.

اگر بخواهیممممممممممم

مرسی

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
با شما کاملا موافقم...دل اگه بی در و پیکر باشه و محل رفت وامد هرکسی کم کم سیاه میشه بی رحم میشه بی مروت میشه اونجاست قشنگیای زندگی رو نم نم ک از دست می دیم

آره قبول دارم چی می گی انسان باید زندگی کنه

اما جوری نشه بقول یکی از دوستام که شعارش اینه:

گور بابای قبلی پیش بسوی بعدیا :D
با نظرات هردوی شما عزیزان موافقم و من هیچ وقت نگفتم دلمون رو گاراژ هر کس و ناکسی کنیم
به قول دوست عزیزمون امیرحسین عزیز
شاید بپرسین چرا عاطفه رو جدا کردم .. خب راستش خودمم هنوز نمیدونم... فکر میکنم اون قسمتی از وجود آدمی که شیطان نتونست داخل بشه همون دل (جای احساس) هست
پس پاکه و بی ریا هست قطعا چنین جای هر کسی نمیتونه بره و اگر بره سخته خطش زدن​

البته خدایی هم هست .. تنها اون آرامش بخش مطلقه .. پس نباید خدا رو از یاد برد
:smile:
من به این معتقدم که دل آدم بشکنه عینه یه شیشه میمونه که شکسه و حتی اگه باز سر همش کنیم و بهم بچسپونیمش بازم ترک هاش معلومه اما باید قبول کرد شرایطی رو که درش هستیم
من خودم کسی بودم که شکست خوردم و ضربه ای که از این شکست خوردم زمین گیرم کرد اما هرچی بیشتر بهش فکر میکرد عینه یه باتلاق بیشتر منو در خودش فرو میبرد
من گفتم آدمی که شکست میخوره روحش حساسه و اون موقع احتمال اینکه به هر طناب پوسیده ای چنگ بزنه هست

sshimaa

عضو جدید
من در این چند سال شکستای بدی خوردم...اما الانم هنوز اکی ام...قبول دارم اشتباه کردم...اولین بار سالها پیش بود که کسی و خیلی دوست داشتم ولی معیار دوست داشتنمو نادیده گرفتم و سالها حسرت خوردم بعدها که پیشش برگشتم اون دیگه هیچ احساسی به من نداشت شاید هم از اول احساسی نداشت ولی چه خوب بود همون سالها پیش باهاش درمیون میذاشتم و مطمئن میشدم و اینقد اتیش به لحظات زندگیم نمی زدم و تکلیفم با احساس خودم و اون مشخص کرده بودم...و بعد از اون اشتباهات برای پوشش اشتباهات قبلیم پشت هم پیش اومدن...واقعا یه ماه پیش داغون بودم...اما الان دیگه میدونم باید انتظار غیر واقع گرانه از دنیا نداشت...من هنوزم دوسش دارم اما میدونم خواستنم به این صورت با این شرایط وهمی باطله وبه قول دوستمون:هیچ کس این چنین سحر آمیز نمی تونست منو با خودش ببره به اونجایی که مردمش به هیچ دل می بندند با هیچ زندگی می کنن به هیچ اعتقاد دارن و با هیچ می میرن...

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا ما شنیدیم شکست پُــلِ پیروزیه

خوشبختانه انسان فراموشکاره و شکست هاش زودی یادش میره

شکست ها و خاطرات بد هم جزیی از زندگی ما هستند و باعث میشن تا تجربه مون بیشتر بشه و بفهمیم همیشه قرار نیس پیروز باشیم

پس چه خوبه که فقط ازشون درس بگیریم و اون خاطره ی بد و شکست رو فراموش کنیم و با این تجربه در بقیه امور پیروز شیم

مرسی بابت تاپیکت:gol:

sshimaa

عضو جدید
زندگی سرگذشت درگذشت ارزوهاست...دیگه از روزگار انتظاری نیست...باید توکل به خدا کرد و تا وقتی زنده ای سالم زندگی کنی...پس بسم الله

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون مال قدیم بود نه الان

شمــا الان حرف خودتو نقض کردی دوست عزیز

خودِ شمــا گفتی توکل خالی نمیشه

یعنی خودتم باید تلاش کنی

و من این حرف شما رو با یه ضرب المثل قدیمی گفتم که از تو حرکت(تلاش کن)از خدا برکت(توکل به خود خدا)
:D
:gol:

بالا