همان طور که تو پست ها مدیر عزیز گفتن، دوره کار های مجانی به سر اومده! کسی وقت اضافه نداره واسه دیگری کار مجانی بکنه! از وقتی هم که خود باشگاه مهندسان، در اون بالا شروع به گذاشتن تبلیغات کرد، باید تبلیغات رو واسه اعضا آزاد می کرد! حداقل واسه اعضایی که یک درجه ای، پستی یا دانشی دارن.
قوانین سخت گیرانه گذاشتن هم احتمال کمی داره که جواب بده. من به شخصه وقتی وارد فرومی می شم که از این جور محدودیت های پستی و دیدن پست ها داره می بینم، اگه نتونم به سرعت مشکل خودم رو برطرف کنم و هیچ محیطی واسه سوال کردنم نباشه، سریعا از اون فروم خارج می شم، چون الان تا دلت بخواد فروم های فعال وجود داره. فرد تازه وارد، سریعا به یک فروم دیگه می ره.
پیدا کردن یک گروه متخصص برای تالار کاملا غیر ممکنه! هیچ آدمی که انقد که شما نیاز دارید تو یه بخشی تخصص داشته باشه، وقت و حوصله رسیدگی به این تالار و نداره! در ضمن سوال های درست حسابیی هم مطرح نمی شه که اون فرد متخصص حس کنه که اینجا افرادی بهش نیاز دارند.
به نظر من تا محیطی که اعضا بتونن توش منفعتی ببرن (چه مالی، چه علمی، چه احساسی، چه تجربی و چه ...) بوجود نیاد، تالار فعال نخواهد شد. حالا چه به صورت مستقیم، چه غیر مستقیم. شاید این پست رو با عنوان (شما به چه چیز احتیاج دارید؟) می زدی بهتر می بود! منظور احتیاجات اصلی است تا سوال های ساده و انجام پروژه ها! امیدوارم بگیرید منظورم چیه! شاید با عنوان (شما به دنبال چه چیزی هستید در این تالار؟) یا (شما منفعت خود را در چه می بینید؟) ایده های بهتری مطرح می شد. شاید هم اگر تدبیری دیده بشه تا چنین سوالی از افرادی که در حال ثبت نام اولیه واسه باشگاه هستند پرسیده بشه، از توش ایده های عالیی استخراج بشه.
من پیشنهادم اینه که این مجموعه به نحوی از صرف مجازی بودن خارج بشه! می شه با سمینار های یک روزه نرم افزاری شروع بشه! نه به صورت مجازی! بلکه به طور حضوری! هزینه هم از حضار گرفته بشه! من یک شرکت الکترونیکی رو می شناسم که به طور ماهیانه سمینار هایی مثلا در مورد سنسورهای مختلف و کار با اونا (هر سمینار، یک سنسور همراه با کار عملی) با تعداد کم حتی مجانی برای افرادی که ثبت نام می کنند برگزار می کنه! فرومی می شناسم که به طور تخصصی روی ECU کار می کنه و تا به حال دو دوره 2 یا 3 روزه در زمینه ECU برای کاربراش با دریافت هزینه نسبتا بالا برگزار کرده!
برای تالار ما هم، می شه با دوره های نرم افزاری شروع کرد! سمینار های چند روزه یا حتی چند ساعته. افرادی هستند که توانایی های بالایی دارند در کار های نرم افزاری همان طور که در بخش نرم افزار های مکانیکی می بینیم! به طوری که برای برگزار کننده و استاد کلاس هم سود داشته باشه. و یا دعوت از اعضای فعال دیگر تالار ها برای برگزاری کلاس های مرتبط و تکمیلی برای رشته مکانیک! (مثلا الکترونیک یا رباتیک)
یا گروه های تحقیقاتی که با هم در تماس بوده (نه فقط مجازی) که روی پروژه های تحقیقاتی با هم کار می کنند و به مقاله ای منجر بشه! می تونه اسم باشگاه هم در انتها مقاله آورده بشه! این جون می ده واسه دانشجو ها!
برای این کارها لازمه که بخشی بوجود بیاد که همشهری های تالار هم دیگه رو بشناسن! ایمیل و تلفن همدیگر و اگه خواستن بگیرن و از این حرفا!
اگه شروع بشه، می شه اهداف بزرگتری رو واسه تالار در نظر گرفت! شاید یک شرکت مشاوره فنی مهندسی! که در کل ایران شعبه هایی داره و برای اعضاش چند وقت یکبار به طور حضوری دوره های لازم رو برگزار می کنه! شاید دوره های بازرسی جوش هم برای شروع خوب باشه!
مثلا یک دپارتمان مکانیک در شهر تبریز هست که بچه های دانشگاه آزاد تبریز اند بیشتر! تا اونجا که من خبر دارم کارش شده فقط برگزاری دوره های مختلف و از طرفی هم certificate های بین الملی ارائه می ده. از طرفی هم در شهر تبریز از پارک علم و فناوری اونجا، دفتری گرفتن.
یا فروم دیگری رو می شناسم که اعضا شروع به انتشار مجله به طور دیجیتالی در سطح نت کردند. برای مجله هم میشه صفحات تبلیغاتی در نظر گرفت و درآمد اون صفحات متعلق به نویسندگان، مترجمان، گرافیست ها و کسانی که برای آن شماره زحمت کشیدند، خواهد بود.
الکی خودتونو گول نزنین،و این دست و آن دست نکنین،راهکار همونه که گفتم ولاغیر.
باید چند نفر رو جمع کنین و یه گروه تشکیل بدین(میدونم هیچ سودی براتون نداره ولی اگه این تالار رو دوست دارین به نظرم راهکار همینه)
اگه من جای شما بودم این کار رو حتما میکردم.
میتونم بپرسم که معیارهای انتخاب یه مدیر و دستیار چی میتونه باشه؟و از چه فیلترهایی میگذره که اینقدر سختی میگیرن.چون شما میگین هر کی رو معرفی میکنین
ولی ادمین تایید نمیکنه برام عجیبه.....
انقد دنبال یک قهرمان نباشید تا بیاد همه چیز رو درست کنه و بره! شما هم می تونید!
در ضمن یه نکته دیگه هم بگم! من به شخصه از مدیر تالار انتظار خلاقیت ندارم! چون انقدر کار روتین سر ایشون ریخته و از طرفی هم متاسفانه خیلی ها غیر محترمانه و یا با لحن بد با ایشون صحبت می کنن و مطمئنا چنین رفتار هایی دیگه اعصاب واسه آدم نمی زاره که بخواد خلاقیتی و یا ایده ای جهت بهتر شدن تالار داشته باشه. لطفا کمی دوستانه تر برخورد کنید! ممنون می شم.
و از طرفی هم ایده دادن و کار کردن وظیفه ی اعضای تالار ه و نه وظیفه مدیر تالار! من تا به حال مدیر نبودم ولی از استعفاهایی که تو این مدت دیدم، می فهمم که مدیر تالار بودن و مرتب منظم کردن تالار، انقدر وقت الکی از آدم می گیره که جایی برای دیگر فعالیت ها نمی زاره.