دوست عزیز jimmi سلام خیلی ممنون اگر شما این فضا رو بوجود نمی آوردید منم هیچ وقت این قدر علاقمند نجوم نمی شدم .ممنونسلام بچه هاااا
آقا این polsar آخرشه
خیلی باحالی
راستی آرسنال جون جات خالی نباشه
سوالتو جوابیدم:
ماه و زهره در عید
دوست عزیز jimmi سلام خیلی ممنون اگر شما این فضا رو بوجود نمی آوردید منم هیچ وقت این قدر علاقمند نجوم نمی شدم .ممنونسلام بچه هاااا
آقا این polsar آخرشه
خیلی باحالی
راستی آرسنال جون جات خالی نباشه
سوالتو جوابیدم:
ماه و زهره در عید
خواهش میکنم عزیز. منم یکی هستم از هزاران، یه آدم کوچیک میون همه آدمای بزرگی که درطول سالها اومدن و رفتن و از خودشون یادگار نیک بجا گذاشتند.. بزرگانی که من شاگرد همشونم. بزرگانی که نسل جدیدشون شما خوبان هستید..دوست عزیز jimmi سلام خیلی ممنون اگر شما این فضا رو بوجود نمی آوردید منم هیچ وقت این قدر علاقمند نجوم نمی شدم .ممنون
تو هم خوبی گلم
خودمونیما.. شمام یذره قدرت سرچت خوب باشه جواب همه چی تو اینترنت پیدا میشه. کافیه آروم آروم راه بیفتی تا خودت بفهمی چی مینویسی..
موفق باشید
پیدا نکردم![]()
![]()
فقط یه جا دیدم کیک شکلاتی![]()
نه شوخی نکنمنم از اونور آخرشم![]()
واااای چه زیباشبتون به قشنگیه این ماه باشه
مشاهده پیوست 47979فعلا
بابا چه تحویل میگیریدخواهش میکنم عزیز. منم یکی هستم از هزاران، یه آدم کوچیک میون همه آدمای بزرگی که درطول سالها اومدن و رفتن و از خودشون یادگار نیک بجا گذاشتند.. بزرگانی که من شاگرد همشونم. بزرگانی که نسل جدیدشون شما خوبان هستید..
عکستونم ماهه!! کوچیکش انگار قشنگ نیس ولی بازش که میکنی دلت میخواد یکساعت بشینی بهش نگاه کنی.. مرسی
برات دعا میکنم آپدیت
آخه الان کامپیوترم شده کلکسیون ویروس آنتی ویروسم آپدیتش گذشته سرعتم بدجوری پایینه باباایشا.. سیستمم روبراه شه نفسش بالا بیاد مفیدترمیشم
![]()
دوست عزیز jimmi سلام خیلی ممنون اگر شما این فضا رو بوجود نمی آوردید منم هیچ وقت این قدر علاقمند نجوم نمی شدم .ممنون
خواهش میکنم عزیز. منم یکی هستم از هزاران، یه آدم کوچیک میون همه آدمای بزرگی که درطول سالها اومدن و رفتن و از خودشون یادگار نیک بجا گذاشتند.. بزرگانی که من شاگرد همشونم. بزرگانی که نسل جدیدشون شما خوبان هستید..
عکستونم ماهه!! کوچیکش انگار قشنگ نیس ولی بازش که میکنی دلت میخواد یکساعت بشینی بهش نگاه کنی.. مرسی
آخه الان کامپیوترم شده کلکسیون ویروس آنتی ویروسم آپدیتش گذشته سرعتم بدجوری پایینه باباایشا.. سیستمم روبراه شه نفسش بالا بیاد مفیدترمیشم
![]()
اینم تقدیم به شما که میدونم خیلی به گل علاقه داریدتقدیم به همه دوستان باصفا و مهلبون
لحظات بهاریتون آسمونی و شاد شاد ...
![]()
سلام بر دانشجوی نمونه
سلام دوسی جون
خوبی؟
خوش اومدی به جمع ما
خوب اول بیا کمی احوالپرسی کن تا بهت بگم
سلام مرسی ممنون خوبین شما؟ چه خبرا؟حالتون چطوره؟ اوضاع واحوالتون چطوره؟ اینجا چطوری هست؟
سلااااام سلااااام
من اومدم
ساااال نومبارک![]()
سلااااااااااااااااام
سلااااااااااااام
کسی
نیس
سلااااااااااااااااام
سلااااااااااااام
کسی
نیس
سلاممممممممم سسسسسسسسسسلام نه انكاركسي نيست نه ازاساتيدنه ازشاكرداخبري نيست
سلام به دوستان خوفید که
ما که هستیم
خوش میگذره بهار و زیبائیهاش
آسمون دلتون پرستاره و نورانی شاد باشین ...
سلااااااااااااااااام
سلااااااااااااام
کسی
نیس
سلاممممممممم سسسسسسسسسسلام نه انكاركسي نيست نه ازاساتيدنه ازشاكرداخبري نيست
سلاااااام
منم هستم
عالی جای شوما خالی
آسمان دلت بهاری مدیر
فعلا دانشجوها تعطیلات هستن
سال نوت مبارک
سلام برمدیر مدبرگل تالارسلام مهلبون خوی گلمممم