نه هنوزببخشید ,هنوز موضوعش مشخص نشده, نه؟؟؟
نوشتم كهفکر خیلی خوبیه ؛ منتظریییییییییییییییم ....
راستی نیما نگفتی جایزش چیه .
ميتونيد هم خودتون عكس بگيريد با دوربين شخصي و هم سرچ كنيدیه سوال
عکس رو خودمون باید capture کنیم؟![]()
فلق جان ببخشيد سوالت رو منتقل كردم اينجايه سوال.
عكسا بايد يه جوري به رشتمون ربط داشته باشه ديگه؟
نه خواهش ميكنم.خودم فهميدم اشتباه كردم. خواستم حذفش كنم. اما خوب ديدم جوابش شايد برا اونايي كه اونجا پست دادن مهم باشه. و شايد نيان اينجا ببينن.به خاطر همين حذفش نكردم. شرمنده زحمت انتقالش افتاد گردن شما.فلق جان ببخشيد سوالت رو منتقل كردم اينجا
اگه به رشته مربوط بشه بهتره ولي مسابقه عموميه . واسه همه رشته ها آزاده و در مورد اين موضوع هر عكسي كه مربوط به موضوع باشه مناسبه![]()
بله درسته ولي فقط اين موضوع اول رو يجوري انتخاب كرديم كه تقريبا عمومي باشه . عناويني كه واسه سري هاي آينده قراره انتخاب شه همشون تخصصي مهندسي شيمي هستندنه خواهش ميكنم.خودم فهميدم اشتباه كردم. خواستم حذفش كنم. اما خوب ديدم جوابش شايد برا اونايي كه اونجا پست دادن مهم باشه. و شايد نيان اينجا ببينن.به خاطر همين حذفش نكردم. شرمنده زحمت انتقالش افتاد گردن شما.
اما نيما جان اگه قرار باشه هر عكسي زده بشه كه اين مسابقه ميتونهه تو تالار عكس زده بشه.
ديگه لزومي نداره تو تالار مهندسي شيمي باشه.
فرضا اون عكشي كه شكار يه حيوون رو نشون دادهبود. ربطي به مهندسي شيمي نداره.
به نظرم اگه قراره تو تالار مهندسي شمي كه تالار تخصصي هست مسابقه اي گذاشته بشه. بايد عكسا هم يه جورايي به مهندسي شيمي ربط داشته باشن. وگرنه فرقي با مسابقه تالار عكس نميكنه.
تخصصي باشه كه خيلي بهتره . واسه همينم به عنوان جايزه واسه مهندسين شيمي ،امتياز بيشتري در نظر گرفته شده چون توقع داريم كه تخصصي بذارن . حالا اين سري اوله شما ببخشيد . بايد قبل از مسابقه اعلام ميشد . ايشالا از سري بعدي زودتر اعلام ميكنيمنه خوب.
همين موضوع ميتونه كلي عكس تخصصي داشته باشه.
من الان كلي عكس مربوط به همين موضوع دارم كه كاملا به رشتمه ما هم مربوطه.
به هر ميدوني كه تو خيلي از سمينارهاي محيط زيست كه برگزار ميشه بيشتر مقالات از طرف مهندسان شيمي ارائه ميشه.
به نظرم اگه همين موضوع هم تخصصصي باشه بهتره.
ممنون سودی جان .مرسی پوریا جان
جذابیتش البته به اینه که از تجربه شخصی باشه عکسا.
حالا باز باید دید که نتیجه چطور ازآب درمیاد![]()
خب می تونیم به دوستانی که برنده میشن امتیاز بدیم .. مثل بقیه مسابقات دیگر سایت .سلام .من از دوران کودکی کتابهایی که عکس داشتن رو دوست داشتم.در دوران دانشجویی هم کلا با کتابهایی که عکس نداشتن (مخصوصا عکس رنگی) خیلی رابطه دوستانه ای نداشتم و ندارم.
من یه سوال شرعی داشتم امکانش هست بدونم جایزه مسابقه چی هست؟این رو به منظور ایجاد انگیزه میپرسم.![]()
بله دیگه .. ولی این در صورتی جذابیت داره که همه دوستان شرکت کنن .. قرار داد عکس خیلی وقت شما رو نمی گیره .. ولی در نهایت ارشیو خوبی از عکس های مهندسی شیمی در سایت شکل می گیره که به درد خیلی ها می خوره .مرسی پوریا جان از دعوتتمنم با نظر شما موافقم.......چون ممکنه خیلیا درسشون تموم شده و یا اصلا دسترسی ب محیط های ازمایشگاهی نداشته باشن.نمونش خودم......
پس استفاده از تصاویر اینترنتی مجاز باشه بهتره![]()
بله حتما .. زمان بندی می کنیم و عکس ها خصوصی جمع اوری میشه و بعد برای رای گیری نظر همه کاربران رو میگیریم وبهترین ها رو انتخاب می کنیم .مرسی پوریا
خیلی عالیه
بهتر بود مسابقه زمانبندی شده و دوره ای باشه و عکس ها هم به صورت خصوصی ارسال بشن
هر دوره هم میتونین یه صنعت یا یه گرایش خاص به عنوان موضوع عکس درنظر بگیرید
لطفا عکسایی بزارین که مهندسی شیمی باشه حتما نه شیییییییییییییییییییییییمی
سوال هر کسی فقط یه عکس میشه بفرسته؟
به نظرم مهندس شیمی میتونه حتی عکس خود رو عکس هواپیما و عکس مواد منفجره و عکس شامپو و صابوون را هم بزاره چون که همه اینها توی واحدهای درسی اش هست
مهندس شیمی درباره مواد سوخت داخل موتور جت درس میخونه و درس میده و مشاوره میده درباره روغن موتور داخل خودروها و گریس و روغن ترمز و دنده همچنین
درباره فرایند های ساخت انواع مواد شیمیائی چه توی آزمایشگاه و چه در مقیای صنعتی و چه توی مواد اولیه اش چه توی ساخت ماشین آلاتش ...
بهتر است به نظر من به جای اینکه بگوئیم عکس فقط مهندسی شیمی بگوئیم عکس فقط مهندسی شیمی نباشه از همه چیز باشه چون که مهندسی شیمی عمیق تر از انی است که صرفا به کلمه مهندسی شیمی محدود بشود، بلکه هر چیزی داخلش مهندسی شیمی دارد از موجودات زنده (بیو تکنولوژی) تا موجودات متحرک بیجان مانند خودروها و هواپیما و کشتی و کارخانجات و غیره همه از مهندسی شیمی جان گرفته اند.